zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 láma kérdés ha nedves úton nagy gázzal indulok, és jól kipörög (mert azt szeretem:D) , akkor néha "ugrál" is az eleje, vele együtt a váltókar is :) mitől van? könnyű az eleje? Lazák a motortartó bakok? ez ilyen oszt kész? Mert nem nyomod eléggé a gázt...próbáld hogy 5000-es fordulat és leugrassz a kuplungról tuti nem fog pattogni. Aztán majd váltó és egyéb problémákkal keresd az általános műszaki problémák topicot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Akinek alakrészre van szüksége nézzen be hozzám először. www.szervizparts.hu Megnéztem, de csak ezért regisztráltál? Amúgy az x14nz-m nem 1.4i , hanem sima 1.4, tudtommal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Mert nem nyomod eléggé a gázt...próbáld hogy 5000-es fordulat és leugrassz a kuplungról tuti nem fog pattogni. Aztán majd váltó és egyéb problémákkal keresd az általános műszaki problémák topicot. :D Igenis, értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni :D Amúgy sajna 5000 nem tudom hol van, mert még mindig nem jó a fordulatszámmérőm.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Akinek alakrészre van szüksége nézzen be hozzám először. www.szervizparts.hu Én személy szerint nem szeretem az ajánlatkérős honlapokat jobban szeretem ha egyből látom mi mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Töknyóc, már fölnyomtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Igenis, értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni :D Amúgy sajna 5000 nem tudom hol van, mert még mindig nem jó a fordulatszámmérőm.... :) Akkor közelísük meg máshonnan a témát, lepadlózod amíg ledadog és kicsit visszaengeded. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Én személy szerint nem szeretem az ajánlatkérős honlapokat jobban szeretem ha egyből látom mi mennyi. Egyetértek, meg aztán vagy válaszol vagy nem. Meg ilyenek. Meg elég szar reklám:) Legalább valami csöcsöt tett volna bele, bújtatásnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Akkor közelísük meg máshonnan a témát, lepadlózod amíg ledadog és kicsit visszaengeded. :D Sosem mertem még dadogásig padlózni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Sosem mertem még dadogásig padlózni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Megnéztem, de csak ezért regisztráltál? Amúgy az x14nz-m nem 1.4i , hanem sima 1.4, tudtommal :) Miért, karbis? (az i az injektorost jelöli). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Miért, karbis? (az i az injektorost jelöli). Nem. De az összes injektorosnál sincs ott az i. Akkor vagy legyen, vagy ne legyen itt sem :) Amúgy karbis csak angliában volt, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Nem. De az összes injektorosnál sincs ott az i. Akkor vagy legyen, vagy ne legyen itt sem :) Amúgy karbis csak angliában volt, ugye? Ja, meg volt egyik isminek Vectrában nem messze, míg fejre nem tette 110-el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 láma kérdés ha nedves úton nagy gázzal indulok, és jól kipörög (mert azt szeretem:D) , akkor néha "ugrál" is az eleje, vele együtt a váltókar is :) mitől van? könnyű az eleje? Lazák a motortartó bakok? ez ilyen oszt kész? Pár éve nekem száraz úton tette ezt minden indulásnál. A nejem mondta is folyton, hogy szétszakad ez az autó... Azóta öregebb lettem, és már nem csinálja... meg a gumim is márkásabb lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Pár éve nekem száraz úton tette ezt minden indulásnál. A nejem mondta is folyton, hogy szétszakad ez az autó... Azóta öregebb lettem, és már nem csinálja... meg a gumim is márkásabb lett. :D :) a gumim jó, arra mindig ügyelek Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Töknyóc, már fölnyomtam :lol: Köszönjük szépen. Bárcsak a többiek is ezt tennék, ahelyett, hogy még válaszolnak is neki. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Pár éve nekem száraz úton tette ezt minden indulásnál. A nejem mondta is folyton, hogy szétszakad ez az autó... Azóta öregebb lettem, és már nem csinálja... meg a gumim is márkásabb lett. :D Magyarán várjunk még évtizedeket évet és jobb lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 :) a gumim jó, arra mindig ügyelek A gumiméret is számít. Gondolom valami ballonos virsligumi van fenn télen. :D :D Pár éve nekem száraz úton tette ezt minden indulásnál. A nejem mondta is folyton, hogy szétszakad ez az autó... Azóta öregebb lettem, és már nem csinálja... meg a gumim is márkásabb lett. :D Ja ott a pont. Ahogy az ember idősebb lesz egyre kevésbé pattognak az autók. Érdekes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 A gumiméret is számít. Gondolom valami ballonos virsligumi van fenn télen. :D :D Ja ott a pont. Ahogy az ember idősebb lesz egyre kevésbé pattognak az autók. Érdekes. :D nem is igaz. Faterom alatt is ugyan úgy pattog az autóm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 nem is igaz. Faterom alatt is ugyan úgy pattog az autóm :D Csak nem az ő lábától! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Tartóbak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Csanak mellett a Galgoczinál nincs? http://www.kisteherauto.hu/Berautok/ itt ugyan nem látok de mintha állnának utánfutók a telephelyen. Nem tudom nem néztem. Kisteher is jó lett volna, csak az mérges drága. 190cm széles?? csak nem autót akarsz cipekedni? Műanyag csövet. 300 méter, és 1.90 a tekercs átmérője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 Csak nem az ő lábától! :D Nem kell hozzá senkinek a lába. Elég a ballonos téli gumi, keményre fújva, és már pattog is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február26, 2013 Megoszt Elküldve Február26, 2013 olyan kemény is ballonos is:D 14-es :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Egy kérdés, ami a TID / MID nél van sebesség jel az ugyan az mint az X9 es csatiban lévő 2-es zőld vezeték? vagy mint az ECU ba bemenő IPED nagy csatin lévő 2 es pin vezeték?? ha igen akkor, a fordulatszámmérős óra beszerelésekor, nem is muszáj az ECU tól hozni a szálat hanem elég a TID-től? Kösszentyűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február27, 2013 Megoszt Elküldve Február27, 2013 Egy kérdés, ami a TID / MID nél van sebesség jel az ugyan az mint az X9 es csatiban lévő 2-es zőld vezeték? vagy mint az ECU ba bemenő IPED nagy csatin lévő 2 es pin vezeték?? ha igen akkor, a fordulatszámmérős óra beszerelésekor, nem is muszáj az ECU tól hozni a szálat hanem elég a TID-től? Kösszentyűű Ha odáig megvan persze, de sztem a Tiédben még az órához is meglesz az a zöld vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts