Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

láma kérdés

ha nedves úton nagy gázzal indulok, és jól kipörög (mert azt szeretem:D) , akkor néha "ugrál" is az eleje, vele együtt a váltókar is :)

mitől van? könnyű az eleje? Lazák a motortartó bakok? ez ilyen oszt kész?

Mert nem nyomod eléggé a gázt...próbáld hogy 5000-es fordulat és leugrassz a kuplungról tuti nem fog pattogni. Aztán majd váltó és egyéb problémákkal keresd az általános műszaki problémák topicot. :D

Megosztás:

Mert nem nyomod eléggé a gázt...próbáld hogy 5000-es fordulat és leugrassz a kuplungról tuti nem fog pattogni. Aztán majd váltó és egyéb problémákkal keresd az általános műszaki problémák topicot. :D

Igenis, értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni :D

Amúgy sajna 5000 nem tudom hol van, mert még mindig nem jó a fordulatszámmérőm.... :)

Megosztás:

láma kérdés

ha nedves úton nagy gázzal indulok, és jól kipörög (mert azt szeretem:D) , akkor néha "ugrál" is az eleje, vele együtt a váltókar is :)

mitől van? könnyű az eleje? Lazák a motortartó bakok? ez ilyen oszt kész?

Pár éve nekem száraz úton tette ezt minden indulásnál. A nejem mondta is folyton, hogy szétszakad ez az autó...

Azóta öregebb lettem, és már nem csinálja... meg a gumim is márkásabb lett. :D

Megosztás:

:)

a gumim jó, arra mindig ügyelek

A gumiméret is számít. Gondolom valami ballonos virsligumi van fenn télen. :D :D

Pár éve nekem száraz úton tette ezt minden indulásnál. A nejem mondta is folyton, hogy szétszakad ez az autó...

Azóta öregebb lettem, és már nem csinálja... meg a gumim is márkásabb lett. :D

Ja ott a pont. Ahogy az ember idősebb lesz egyre kevésbé pattognak az autók. Érdekes. :D

Megosztás:

Egy kérdés, ami a TID / MID nél van sebesség jel az ugyan az mint az X9 es csatiban lévő 2-es zőld vezeték? vagy mint az ECU ba bemenő IPED nagy csatin lévő 2 es pin vezeték?? ha igen akkor, a fordulatszámmérős óra beszerelésekor, nem is muszáj az ECU tól hozni a szálat hanem elég a TID-től? Kösszentyűű

Megosztás:

Egy kérdés, ami a TID / MID nél van sebesség jel az ugyan az mint az X9 es csatiban lévő 2-es zőld vezeték? vagy mint az ECU ba bemenő IPED nagy csatin lévő 2 es pin vezeték?? ha igen akkor, a fordulatszámmérős óra beszerelésekor, nem is muszáj az ECU tól hozni a szálat hanem elég a TID-től? Kösszentyűű

Ha odáig megvan persze, de sztem a Tiédben még az órához is meglesz az a zöld vezeték.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.