mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 akkor csak ráizgultál a 20 fekvőmre mi? :( "nem fogg összejönni" Hátpersze. Garantálom, hogy kiemelt helyre kerül róla a képes beszámoló a fórumon ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szóval ,azért vennék F Astra Classicot,mert-már volt és szerettem-3.an vagyunk és elférünk benne-nem fogyaszt sokat- olcsó a fenntartása-van hozzá bőven bontott alkatrész-nem bonyolult-majdnem minden szervizben meg tudják javítani(ha nem ,akkor itt a fórum és együtt megoldjuk)-mivel sok van belőle biztos lehet találni jó állapotút a 98-as 2000-es évjáratúak közül,ami jól felszerelt(légzsákok,szervó,elektromos dolgok,klíma nem annyira lényeges,mert a gyerek is és én is allergiások vagyunk rá)! Röviden ennyi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 félretéve az egész hülyeséget, eccer szeretnék eljutni a lurdihoz mikor ti is ott vagytok, biztos jo dolog. csak messze vagyok :S mit szoktatok ott művelni egyébként? Multhéten mindenki rénszarvasos kötöttpulcsiban volt és énekeltük a Mennyből az angyalt miközben Betlehemes műsort adtunk elő Mégis mit lehet csinálni télen egy hideg mélygarázsban? ;) 1., Fázunk 2., Beszélgetünk (80% autós téma 20% baromság) 3., néha szerelgetés is van......F&F hangulat nincs, néha valami barmok bőgetik a sz@rjukat meg csúszkálnak :( gyere nyáron akkor sokkal többen vannak kint és sokkal tovább marad a társaság Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Még ha csak a fekvődre izgult volna rá... :) Köszi ;) Majd úgy csinálunk, mintha segítenénk neked új kocsit választani, de intézünk egy olyan tuti kabriót neked, hogy az élettől is elmegy a kedved :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 én ezt pot rád irtam jana :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szóval ,azért vennék F Astra Classicot,mert-már volt és szerettem-3.an vagyunk és elférünk benne-nem fogyaszt sokat- olcsó a fenntartása-van hozzá bőven bontott alkatrész-nem bonyolult-majdnem minden szervizben meg tudják javítani(ha nem ,akkor itt a fórum és együtt megoldjuk)-mivel sok van belőle biztos lehet találni jó állapotút a 98-as 2000-es évjáratúak közül,ami jól felszerelt(légzsákok,szervó,elektromos dolgok,klíma nem annyira lényeges,mert a gyerek is és én is allergiások vagyunk rá)! Röviden ennyi! ;) Áhámmmhámhám. Abs sokban nincs ? Én azt nem hagynám ki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 én ezt pot rád irtam jana :( Tudom, épp azért terelem a dolgot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 akkor nem az hogy megint elkevertük a szálakat :( lurdira visszatérve, nyáron ha lesz melo tervezek egy balcsit megint, és akkor ugy kéne összehoznom, hogy oda is levergődjek ;) tényleg jolenne találkozni az urakkal is meg ugy egy ilyen este hangulatát is megnéznék, átélnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Áhámmmhámhám. Abs sokban nincs ? Én azt nem hagynám ki :( Tényleg ABS-t kevésnél láttam beírva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 és még én nézem be mi? jolvan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Tényleg ABS-t kevésnél láttam beírva! Valószínűleg nemvolt alap és csak kevesen rendelhették bele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Multhéten mindenki rénszarvasos kötöttpulcsiban volt és énekeltük a Mennyből az angyalt miközben Betlehemes műsort adtunk elő Mégis mit lehet csinálni télen egy hideg mélygarázsban? :D 1., Fázunk 2., Beszélgetünk (80% autós téma 20% baromság) 3., néha szerelgetés is van......F&F hangulat nincs, néha valami barmok bőgetik a sz@rjukat meg csúszkálnak :( gyere nyáron akkor sokkal többen vannak kint és sokkal tovább marad a társaság ;) :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 most egy classic mitől clasic? az évjárattol függ csak, és attol függetlenül lehet benne bármi?? értem a bármit erre az abs re megelektoromos dolokra, és motorra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 most egy classic mitől clasic? az évjárattol függ csak, és attol függetlenül lehet benne bármi?? értem a bármit erre az abs re megelektoromos dolokra, és motorra is. Attol hogy két s-el irják. :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 most egy classic mitől clasic? az évjárattol függ csak, és attol függetlenül lehet benne bármi?? értem a bármit erre az abs re megelektoromos dolokra, és motorra is. Meg attól, hogy az már Lengyelországban készült, és elég alap verziók voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Bocs Novyv :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 F&F hangulat az mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 most mért bocs? elirtam igen :( am azt én is tudom, hogy lengyeleknél készült, de egyáltalán nem vagyok tisztába vele, hogy milyen felszereltségük van, azt se tudom motorikusan milyenek voltak, nem sok claSSicot :) láttam még mondjuk 1,4 en kivül. csillag garázsra visszatérve. nekem nem oylan van, de nem sok a különbség dolgozó lány hideg van benne annyi hogy az esső hó dér nem éri. van egy ilyen hogy motor felmelegítés dolog, hogy 220rol hajva egy valami felmelegiti a motort. azt mosthogy kell elképzelni? van egy vízmelegítő beépítve a kocsiba?? valami előmelegítőn gondolkozok én is, mert elég rossz igy télen szegényke nem bir bemelegedni. meg valami olyanon mesterkedek, hogy legalább az első kétülésre venni kellene ilyen fűthető ülőkét, és azzal is melegebb érzés lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 F&F hangulat az mit jelent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ja értem már ;) ez nem esett le sirok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ...van egy ilyen hogy motor felmelegítés dolog, hogy 220rol hajva egy valami felmelegiti a motort. azt mosthogy kell elképzelni? van egy vízmelegítő beépítve a kocsiba?? valami előmelegítőn gondolkozok én is, mert elég rossz igy télen szegényke nem bir bemelegedni. meg valami olyanon mesterkedek, hogy legalább az első kétülésre venni kellene ilyen fűthető ülőkét, és azzal is melegebb érzés lenne :( Állófűtésnek hívják, ha jól tudom, a hűtővízcsőbe építik be, és a vizet melegíti fel, ezzel a motort is. Webasto pl. egy gyártója ezeknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 http://www.vatera.hu/autoba_epitheto_vizme...o_41691451.html hirtelen ezt találtam. állófűtésre gondoltam én is de az sokhelyen mást jelent, pl a fülke fűtése álló mocinál.... azt hittem valami komolyabb szerkezet.... egy ilyen cucc nem lenne rossz, tekintve az igencsak hideg garázsomat. mennyi időre van ezeknek szükségük vajon, hogy felmelegítsék az 1,4 esemet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Állófűtésnek hívják, ha jól tudom, a hűtővízcsőbe építik be, és a vizet melegíti fel, ezzel a motort is. Webasto pl. egy gyártója ezeknek. Csak valaki mondja meg, hogy minek az 1 bengásnak. Az olajkályháknál jó dolognak tartom, de nálunk sztem tök fölösleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak valaki mondja meg, hogy minek az 1 bengásnak. Az olajkályháknál jó dolognak tartom, de nálunk sztem tök fölösleges. Álló kocsiban is kell fűtés,ha "specifikus" dologra kell éppen a kocsi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak valaki mondja meg, hogy minek az 1 bengásnak. Az olajkályháknál jó dolognak tartom, de nálunk sztem tök fölösleges. Én biztos nem sírnék, ha minusz 5 fokban csak beleülnék a kocsiba és csak úgy elindulnék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts