Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az övvel még alkotni kéne, mert így nem jó. :rolleyes: az ülés mögötti elsö rögzítési pontnak, vállmagasságban, vagy a-fölött kell lennie, mert ebben az állapotban az ülölap felé összenyomja a gerincet amikor megfeszül. Így rosszabb mint a 3 pontos :rolleyes:

Már visszavonta az az úriember ezt az állítását,aki telekürtölte az itthoni autósmédiát ezzel.

Megtudta,hogy a FIA-nál nem így tudják valamint az ő autója is így készült,azóta nem beszél ilyeneket. :D

Megosztás:

Már visszavonta az az úriember ezt az állítását,aki telekürtölte az itthoni autósmédiát ezzel.

Megtudta,hogy a FIA-nál nem így tudják valamint az ő autója is így készült,azóta nem beszél ilyeneket. :D

A FIA nem homályosított fel az álláspontjáról, de konkrétan én eltölthettem bukócsövek alatt mászkálva fél délelöttöt, mert nem akarták átengedni az autót a gépátvételen emiatt. Nem végeztem gerincnyomódás-elemzést, de hogy kötelezö volt a hátsó kereszt csövön átfűzni az öveket, mert belekötöttek, azt tudom. :rolleyes: ellenben normális magyarázatot nem adtak a "mianyáátokéé!!??" kérdésünkre, csak ezen kívül más okot még nem hallottam rá. :D
Megosztás:

Hello mindenkinek!

Egy gyors kérdésem lenne hozzátok:

Az elektromos ablakemelők szerkezete, ugyanolyan egy 92-es évjáratú Astraban mint egy 2002-esben?

Ez azért érdekelne, hogyha vennék el.ablakemelőket (és nemtudom milyen évjáratból származik) betudom-e szerelni a sajátomba(ami 1992es)

Üdv.: Pé

Megosztás:

Hello mindenkinek!

Egy gyors kérdésem lenne hozzátok:

Az elektromos ablakemelők szerkezete, ugyanolyan egy 92-es évjáratú Astraban mint egy 2002-esben?

Ez azért érdekelne, hogyha vennék el.ablakemelőket (és nemtudom milyen évjáratból származik) betudom-e szerelni a sajátomba(ami 1992es)

Üdv.: Pé

Igen.

Megosztás:

Maga a szerkezet ugyanaz az, de a komfort-nemkomfort résszel még lehet variálni.

Lehetek kekec? :D

Nem teljesen ugyan az az emelő rész sem, mert van rugós változat, és rugó nélküli is... Viszont a kérdésre a válasz, hogy bármelyik verzió beépíthető, mert a méretek, rögzítési pontok, bekötési dolgok nem változtak az évek folyamán.

Megosztás:

Szerintetek mitől lehet az, hogy a motortérben a jobb kerékdob és a vezérlés burkolata közt valahogy felverődik a mocsok a motorháztetőre(belűről természetesen). A motorháztető merevítő mellet van egy szép mocsok csík, meg generátoron meg ami ott van.

Sztem a kormány összekötőnél jön be (most tettem oda egy zacskót), idegesít ez mocsok lé összebac ott mindent, meg sír-rí a generátor szíj is mikor vizet kap. Egyébként a jobb kerék felől a főtengelyen a tárcsa az látható? vagy onnan nekem hiányzik valami takaró, mintha lenne ott helye

http://taylor.hu/astra/IMG_0077.JPG

Megosztás:

Szerintetek mitől lehet az, hogy a motortérben a jobb kerékdob és a vezérlés burkolata közt valahogy felverődik a mocsok a motorháztetőre(belűről természetesen). A motorháztető merevítő mellet van egy szép mocsok csík, meg generátoron meg ami ott van.

Sztem a kormány összekötőnél jön be (most tettem oda egy zacskót), idegesít ez mocsok lé összebac ott mindent, meg sír-rí a generátor szíj is mikor vizet kap. Egyébként a jobb kerék felől a főtengelyen a tárcsa az látható? vagy onnan nekem hiányzik valami takaró, mintha lenne ott helye

http://taylor.hu/astra/IMG_0077.JPG

Letezik oda egy burkesz.

Megosztás:

ja tényleg van neked? vagy ezek szerint nincs?

mondjuk nekem olyan, mintha a kormányösszekötőnél jönne be, mert mintha a zacsi, amit ráköttettem megfogta volna, eléggé kivan járva az a műanyag/gumi ami eredetileg ott van, viszont érdekes a másik oldalt nem hordja be a cuccot

mondjuk állat igénytelen.....

Megosztás:

ja tényleg van neked? vagy ezek szerint nincs?

mondjuk nekem olyan, mintha a kormányösszekötőnél jönne be, mert mintha a zacsi, amit ráköttettem megfogta volna, eléggé kivan járva az a műanyag/gumi ami eredetileg ott van, viszont érdekes a másik oldalt nem hordja be a cuccot

mondjuk állat igénytelen.....

Valahol biztos talalok.. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.