hakapeszimaki Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Az övvel még alkotni kéne, mert így nem jó. :rolleyes: az ülés mögötti elsö rögzítési pontnak, vállmagasságban, vagy a-fölött kell lennie, mert ebben az állapotban az ülölap felé összenyomja a gerincet amikor megfeszül. Így rosszabb mint a 3 pontos :rolleyes: Már visszavonta az az úriember ezt az állítását,aki telekürtölte az itthoni autósmédiát ezzel. Megtudta,hogy a FIA-nál nem így tudják valamint az ő autója is így készült,azóta nem beszél ilyeneket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Már visszavonta az az úriember ezt az állítását,aki telekürtölte az itthoni autósmédiát ezzel. Megtudta,hogy a FIA-nál nem így tudják valamint az ő autója is így készült,azóta nem beszél ilyeneket. :D A FIA nem homályosított fel az álláspontjáról, de konkrétan én eltölthettem bukócsövek alatt mászkálva fél délelöttöt, mert nem akarták átengedni az autót a gépátvételen emiatt. Nem végeztem gerincnyomódás-elemzést, de hogy kötelezö volt a hátsó kereszt csövön átfűzni az öveket, mert belekötöttek, azt tudom. :rolleyes: ellenben normális magyarázatot nem adtak a "mianyáátokéé!!??" kérdésünkre, csak ezen kívül más okot még nem hallottam rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Hello mindenkinek! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok: Az elektromos ablakemelők szerkezete, ugyanolyan egy 92-es évjáratú Astraban mint egy 2002-esben? Ez azért érdekelne, hogyha vennék el.ablakemelőket (és nemtudom milyen évjáratból származik) betudom-e szerelni a sajátomba(ami 1992es) Üdv.: Pé Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Hello mindenkinek! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok: Az elektromos ablakemelők szerkezete, ugyanolyan egy 92-es évjáratú Astraban mint egy 2002-esben? Ez azért érdekelne, hogyha vennék el.ablakemelőket (és nemtudom milyen évjáratból származik) betudom-e szerelni a sajátomba(ami 1992es) Üdv.: Pé Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Maga a szerkezet ugyanaz az, de a komfort-nemkomfort résszel még lehet variálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Maga a szerkezet ugyanaz az, de a komfort-nemkomfort résszel még lehet variálni. Lehetek kekec? :D Nem teljesen ugyan az az emelő rész sem, mert van rugós változat, és rugó nélküli is... Viszont a kérdésre a válasz, hogy bármelyik verzió beépíthető, mert a méretek, rögzítési pontok, bekötési dolgok nem változtak az évek folyamán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Szerintetek mitől lehet az, hogy a motortérben a jobb kerékdob és a vezérlés burkolata közt valahogy felverődik a mocsok a motorháztetőre(belűről természetesen). A motorháztető merevítő mellet van egy szép mocsok csík, meg generátoron meg ami ott van. Sztem a kormány összekötőnél jön be (most tettem oda egy zacskót), idegesít ez mocsok lé összebac ott mindent, meg sír-rí a generátor szíj is mikor vizet kap. Egyébként a jobb kerék felől a főtengelyen a tárcsa az látható? vagy onnan nekem hiányzik valami takaró, mintha lenne ott helye http://taylor.hu/astra/IMG_0077.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Szerintetek mitől lehet az, hogy a motortérben a jobb kerékdob és a vezérlés burkolata közt valahogy felverődik a mocsok a motorháztetőre(belűről természetesen). A motorháztető merevítő mellet van egy szép mocsok csík, meg generátoron meg ami ott van. Sztem a kormány összekötőnél jön be (most tettem oda egy zacskót), idegesít ez mocsok lé összebac ott mindent, meg sír-rí a generátor szíj is mikor vizet kap. Egyébként a jobb kerék felől a főtengelyen a tárcsa az látható? vagy onnan nekem hiányzik valami takaró, mintha lenne ott helye http://taylor.hu/astra/IMG_0077.JPG Letezik oda egy burkesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Letezik oda egy burkesz. Hogyhogy nem látok árat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Hogyhogy nem látok árat? :D Majd privatban adok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 ja tényleg van neked? vagy ezek szerint nincs? mondjuk nekem olyan, mintha a kormányösszekötőnél jönne be, mert mintha a zacsi, amit ráköttettem megfogta volna, eléggé kivan járva az a műanyag/gumi ami eredetileg ott van, viszont érdekes a másik oldalt nem hordja be a cuccot mondjuk állat igénytelen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 ja tényleg van neked? vagy ezek szerint nincs? mondjuk nekem olyan, mintha a kormányösszekötőnél jönne be, mert mintha a zacsi, amit ráköttettem megfogta volna, eléggé kivan járva az a műanyag/gumi ami eredetileg ott van, viszont érdekes a másik oldalt nem hordja be a cuccot mondjuk állat igénytelen..... Valahol biztos talalok.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 lécci, de nem a drágák közt keress :D és most kérnék hozzá mindeféle pöcköt, ha lehetne (nem minta a pócná) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 lécci, de nem a drágák közt keress :D és most kérnék hozzá mindeféle pöcköt, ha lehetne (nem minta a pócná) ***%-%(. A lemezanya a muszerfalon van. Gondolom ennel a burkesznel sem a beszerelt cuccon van az anya...mert ugy nem rogzit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 minden megvan: tunying tükör, kipuff, felni, kivágott kalaptartó----->turcsi orr :D http://vateraauto.hu/hirdetes/torott-opel-astra-f-IDCjln.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Meg a momo felni xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Sziasztok! Valaki próbált már meg utólagosan beépíteni napfénytetőt a kocsijába? Ill. jó F Astrába pl omega elektromos napfénytető? Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Sziasztok! Egy gyors kérdés, az Astra F be jó lehet egy Astra 2.0 Gsi nek a hűtővíz tartály kupakja amin van jeladó??Egyforma ezeknek a tartályoknak a menetjük?? Mert ha igen akkor megvenném... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Még egy kérdés, az olajszint jeladó Astrában hol található meg? vagy ha nincs hol lenne a helye?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Még egy kérdés, az olajszint jeladó Astrában hol található meg? vagy ha nincs hol lenne a helye?? Olajteknő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Sziasztok! Valaki próbált már meg utólagosan beépíteni napfénytetőt a kocsijába? Ill. jó F Astrába pl omega elektromos napfénytető? Köszi a válaszokat! Nekem gyári van, de az utólagos állítólag ultra nagy szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Olajteknő. És az olajteknőn van valami kialakított rész vagy megadott hely vagy fogok egy tizes fúrót az pont ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 És az olajteknőn van valami kialakított rész vagy megadott hely vagy fogok egy tizes fúrót az pont ott? Nincs. Direkt olyan teknő kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Jaa, ich ferrstéhhe.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts