spzoli Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Általában hol fut az antenna vezetéke kombiban ? Sajnos nincs rákötve az antenna a kábelre. Bal kuszob. Mindegyiknel. Hatso lampanal megy fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maxyy Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Bal kuszob. Mindegyiknel. Hatso lampanal megy fel. Örök hálám üldözzön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Bal kuszob. Mindegyiknel. Hatso lampanal megy fel. És ha nem ott akkor az nem gyári?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajko Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Valaki cserélt már külön idexes angel eyes lámpa angel karikájában izzót? Bonyolult kell hozzá valami különleges dolog vagy elég egy hőlégfúvó a szét és összeszereléshez + új izzók-led ? ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Hová érdemes hengerfejet teljes felújításra vinni? Elsősorban Bpest és Hatvan környéke érdekelne. Tippeket, címeket szeretnék akár pü-ben is. Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Hová érdemes hengerfejet teljes felújításra vinni? Elsősorban Bpest és Hatvan környéke érdekelne. Tippeket, címeket szeretnék akár pü-ben is. Köszi ;) Petit csörgesd meg. Megvan hozzá aaa Zembere ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Valaki cserélt már külön idexes angel eyes lámpa angel karikájában izzót? Bonyolult kell hozzá valami különleges dolog vagy elég egy hőlégfúvó a szét és összeszereléshez + új izzók-led ? ! Nem kell hozza levenni a burat. Belulrol ki tudod szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Valaki cserélt már külön idexes angel eyes lámpa angel karikájában izzót? Bonyolult kell hozzá valami különleges dolog vagy elég egy hőlégfúvó a szét és összeszereléshez + új izzók-led ? ! A karikákban belülről egyenként 4-4db T5-ös izzófoglalat van, rizsszem izzóval. Én most vettem ehhez 16db fehér T5-ös foglalatú led izzót. Ilyen lett: https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF#5840011808773744290 Nem nagyon bonyolult, de azért a lámpákat ki kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 A karikákban belülről egyenként 4-4db T5-ös izzófoglalat van, rizsszem izzóval. Én most vettem ehhez 16db fehér T5-ös foglalatú led izzót. Ilyen lett: https://picasaweb.go...011808773744290 Nem nagyon bonyolult, de azért a lámpákat ki kell venni. Ezért a ledizzó kifejezésért ölni tudnék. :D Nem izzik a led. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Petit csörgesd meg. Megvan hozzá aaa Zembere ;) Jólvan, kösz. Majd beszélek vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Ezért a ledizzó kifejezésért ölni tudnék. :D Nem izzik a led. :D Dehogynem, ha elég nagy feszt adsz neki, izzik egy pillanatra, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Dehogynem, ha elég nagy feszt adsz neki, izzik egy pillanatra, nem? :) Akkor is csak villan egyet. Eldobhatós strobi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Ha van valakinek egy 7000-es fordulatszámmérője, ne tartsa magában:). (Főleg mert szúrhat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Ha van valakinek egy 7000-es fordulatszámmérője, ne tartsa magában:). (Főleg mert szúrhat) Nekem van. Gyárilag belerakták a kocsimba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Nekem olyan kéne, amit ki is lehet szedni:) sajna enyim megmakkant, ugrál, figurázik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Nekem olyan kéne, amit ki is lehet szedni:) sajna enyim megmakkant, ugrál, figurázik. Enyém kiszedhető. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Ok, akkor kiszedhetem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Ok, akkor kiszedhetem? :D Nem. Csak a kérdésre válaszoltam. Sőt már ki is szedtem egyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Nekem emberem van rá, aki mindig ki, meg visszateszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Nekem emberem van rá, aki mindig ki, meg visszateszi :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 A karikákban belülről egyenként 4-4db T5-ös izzófoglalat van, rizsszem izzóval. Én most vettem ehhez 16db fehér T5-ös foglalatú led izzót. Ilyen lett: https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF#5840011808773744290 Nem nagyon bonyolult, de azért a lámpákat ki kell venni. Az övvel még alkotni kéne, mert így nem jó. :rolleyes: az ülés mögötti elsö rögzítési pontnak, vállmagasságban, vagy a-fölött kell lennie, mert ebben az állapotban az ülölap felé összenyomja a gerincet amikor megfeszül. Így rosszabb mint a 3 pontos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Az övvel még alkotni kéne, mert így nem jó. :rolleyes: az ülés mögötti elsö rögzítési pontnak, vállmagasságban, vagy a-fölött kell lennie, mert ebben az állapotban az ülölap felé összenyomja a gerincet amikor megfeszül. Így rosszabb mint a 3 pontos :rolleyes: Érdekesen ülnének hátul az utasok egy Miskolc- Pest viszonylatban, ha vállmagasságban lennének az övek..... :D :D Amúgy értem mire gondolsz, csak nehezen kivitelezhető, meg nem használom azokat az öveket, mert rendőrbácsi durrog érte. Majd ha bevésetem a forgalmiba, akkor lehet kezdek vele valamit, de addig marad design elemként. Nélküle hogy néznének már ki a kagylók..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Nekem is ez a bajom. A hárompontos öv az tévedés, viszont a négypontosat meg hogy tesz be az ember egy ötszemélyes autóba? Plusz ugye a gyári ülésen megintcsak érdekes átvezetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Most vagy kagyló + 4-5 pontos öv, meg raccsing, vagy 5személyes személyautó, könyöklös hátsó sorral. Valamit valamiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts