mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hali. Azért a 20 fekvötámaszért csak megéri neki. Lesz nézösereg is, mint egy olimpián. :( Persze-persze, készül videó és sok-sok fénykép is ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát cirka 300km re lakom a lurditol az sok netán? hát persze 20 fekvőért megéri, de jana melett feszüljön ott még gabi is hátha megvizsgálja fekvő közben a fenekem keménységét :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát cirka 300km re lakom a lurditol az sok netán? hát persze 20 fekvőért megéri, de jana melett feszüljön ott még gabi is hátha megvizsgálja fekvő közben a fenekem keménységét ;) Na most már tényleg elég lesz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 gyodejo le leszek fényképezve aminttökéletsen végrehajtok 20 fekvőt :( a 20 nem gond de 30at nem válalnék már be ;) vagy akkor előtte rá kell készülnöm mint anno és akkor 50 ig meg se állok ugy jolesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 jana a fenékvizsgálatot gabi végezné nem te nyugi :( "te fogtad meg a seggem?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Na most már tényleg elég lesz... :( A 20 fekvötámasz jó lesz bemelegitésnek a boxmeccs elött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát cirka 300km re lakom a lurditol az sok netán? hát persze 20 fekvőért megéri, de jana melett feszüljön ott még gabi is hátha megvizsgálja fekvő közben a fenekem keménységét ;) + 100 fekvőtámasz :( Mindezt azért mert néha iszonyatos nagy marhaságokat írsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na most mi volt a marhaság??( ez az egész) nem értitek ti a vicct? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 gyodejo le leszek fényképezve aminttökéletsen végrehajtok 20 fekvőt :( a 20 nem gond de 30at nem válalnék már be ;) vagy akkor előtte rá kell készülnöm mint anno és akkor 50 ig meg se állok ugy jolesz? :D Csak szólok hogy az a 20 is gondot okozhat ha nem vagy tapasztalt tornász. Ugyanis hátratett kézzel kell a gyakorlatot elvégezni. :( ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 boxmecs ugyanmár opelosok közt?? hol egy W os majd azzal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hátratett kéz és féllábon azt is keresztbe mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 boxmecs ugyanmár opelosok közt?? hol egy W os majd azzal :( A bokszolók is bokszolók közt bunyoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nem vagyok verekedős... Novyy, nehogy félre értsd!!! :( De ez a ratyizás tényleg marhaság volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 őő gabi értené, vele volt már errő beszélgetés itt több ízben is és nem én kezdtem akkor :( am én se verekszeksose... talán utoljára szakközépben..... az meg ha jol számolok olyan 8 éve volt.. azota nem volt rá szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 félretéve az egész hülyeséget, eccer szeretnék eljutni a lurdihoz mikor ti is ott vagytok, biztos jo dolog. csak messze vagyok :S mit szoktatok ott művelni egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na most mi volt a marhaság??( ez az egész) nem értitek ti a vicct? Az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy nem veszed figyelembe nem mindenki olvas el mindent, esetleg kevesebbet fórumozott eddig ;) Gabinak meg egy pár embernek, akivel dumcsiztál már, nekik tolhatod a vérszívást :) Gabinak főleg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 a többiekkel meg most kezdem és már fogják ők is birni a vérszipákolást :( jana is vágja csak félrenézte párszor na ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Nem néztem félre semmmit! Én is ugyanolyan hülyegyerek vagyok mint, ti.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 205 km lenne oda az ut és az esti órákban talán még az m3 mon is be tudok oda vergődni, de a régi 3 mason lehet eccerűbb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 a többiekkel meg most kezdem és már fogják ők is birni a vérszipákolást :( jana is vágja csak félrenézte párszor na ;) Maradjunk annyiban, hogy a félrenézést te kezdted a nevével :( Ha nem akarod magadnak generálni a felesleges konfliktushelyzeteket, akkor ne csináld ezt ;) Szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 akkor csak ráizgultál a 20 fekvőmre mi? :( "nem fogg összejönni" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 félretéve az egész hülyeséget, eccer szeretnék eljutni a lurdihoz mikor ti is ott vagytok, biztos jo dolog. csak messze vagyok :S mit szoktatok ott művelni egyébként? Semmi különöset, beszélgetünk, kajálunk, mozizunk ilyesmi. Ja néha van ótószerelés is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát na igen benéztem, és generáltam már nagyobb problémákat is de élek virulok ;) am ha valaki meghallgat észreveszi hogy ha szivozok is csak hülyeségből, és nem szoktam én oylan messzire menni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 akkor csak ráizgultál a 20 fekvőmre mi? :( "nem fogg összejönni" Még ha csak a fekvődre izgult volna rá... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 otoszerelés? am én azt hittem összegyültök valami parkoloban, és van egy kis érdekesség is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts