mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 És nem tudod véletlenül a "kisasszony" mennyiért jutott hozzá? Ha nem vagyok bunkó... Mert mostanában vette ha jó tudom... Spec én ezt meg sem kérdeztem tőle :( De biztos elmondja majd, ha valaki megtudakolja. Még azt akartam mondani, hogy az éltalad mutatott kocsin elég ropogós, friss rendszám van. Ilyen ótót keresel ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 én cabrit félnék venni itthonra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 [quote name='mélykék76' date='2007-12-26 - 14:32' post='318585' Még azt akartam mondani, hogy az éltalad mutatott kocsin elég ropogós, friss rendszám van. Ilyen ótót keresel ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ja igen az meg a másik, ugyan az a moci :( hát szivesen választanék én is egy gsi-t csak ezt a 6 litert is elég tankolni, és mos egy öreg 1.4est minek vegyek? annyi pénzből, amit annak a felujitására kelene költeni, megvehetem ebbe is az extrákat, igaz nem lesz az igazi. na majd ha lesz pízm sajátra szolok ugyis és együtt keresünk valami olyan gépet, ami ár érték szerint megfelelő ;) előre is kösszi :( Mániátok ez a felújítás már lassan ;) Nézd meg ezt pl: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Jó, nem 16v, meg men hiszem, hogy 147 le, de képről korrektnek tűnik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát a képről ez a pirelli W felni alapobol nem tetszik, meg ez csak kép, és ahogy te is mondtad szerintem se tuti a 147 lo és a kép nem meséli el miért is volt fényezve, hogy van a moci... stb :( de majd ha lesz pénzem szolok neked nézelődhetsz helyettem is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Mániátok ez a felújítás már lassan ;) Nézd meg ezt pl: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Jó, nem 16v, meg men hiszem, hogy 147 le, de képről korrektnek tűnik :( 8,3-as fogyasztás reális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 8,3-as fogyasztás reális? Sztem vegyesben igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 szerintem is mivel irja is hogy meg van piszláva. inkább több mint kevesebb mondjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Csak picit fura, h kb annyit eszik, mint az 1.7 TD... de nem is értek hozzá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 ....Hát valamit keresek, de ez nagyon megfogott... És szerintem jobban kijönnék belőle, ha vennék egy újat, mintha a már meglévő TáDé caravánt csinosítgantám.... Hoppp, most látom honnan írsz ;) Kérd meg Lorettát, hogy mutassa meg neked holnap a Lurdynál a kocsiját :) Énmondjuk valami erősebb motorral vennék, kicsit nehéz a kabrió érthető okból. Node itt más ad asszem igazán élményt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hoppp, most látom honnan írsz ;) Kérd meg Lorettát, hogy mutassa meg neked holnap a Lurdynál a kocsiját :) Énmondjuk valami erősebb motorral vennék, kicsit nehéz a kabrió érthető okból. Node itt más ad asszem igazán élményt :( Pl. azt, amit a Motor topicban linkeltem be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 szerintem is mivel irja is hogy meg van piszláva. inkább több mint kevesebb mondjuk :( Van aki a 2.0 16vel elpögyög 8-9 literrel városban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Hoppp, most látom honnan írsz ;) Kérd meg Lorettát, hogy mutassa meg neked holnap a Lurdynál a kocsiját :( Énmondjuk valami erősebb motorral vennék, kicsit nehéz a kabrió érthető okból. Node itt más ad asszem igazán élményt :( Ha jól emlékszem, én már láttam azt a gépet, de akkor még eladó volt... Akkor is csorgattam rá a nyálam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Pl. azt, amit a Motor topicban linkeltem be? Ühüm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 csorgott mi mos tmeg sofőr is van hozzá nem is akármilyen mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 csorgott mi mos tmeg sofőr is van hozzá nem is akármilyen mi? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 őő én meg "most nézem" a nevedet ez női név nem? :( na de nem is rossz az efajta másság ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 őő én meg "most nézem" a nevedet ez női név nem? ;) na de nem is rossz az efajta másság :) Jana??? Janika, Janó.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 csorgott mi mos tmeg sofőr is van hozzá nem is akármilyen mi? :( ;) :) Sofőrködést nem tudom, hogy vállal-e, tőle kell megkérdezni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Jana??? Janika, Janó.... :( Megszavazunk neki egy 20 fektőtámasz ugye ? ;) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát ne is hari de nekem a veres jana kajak női névnek tünt :( bár igaz hogy inkább a janka a nő sorry szoval bejönne a "sofőrködése"?? én edig életemben kétszer ültem női sofőr mellett amire emlékszek, nem volt rossz, szerencsére kevesen is láttak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 hát ne is hari de nekem a veres jana kajak női névnek tünt :( bár igaz hogy inkább a janka a nő sorry Kössszzz... Így már rögtön más ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na jo leverem lurdinál a 20 fekvőt. csak találkozzunk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 na jo leverem lurdinál a 20 fekvőt. csak találkozzunk ;) Húúúúúúúúha, nem a sarkon laksz :( Szoktál felénk járni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Húúúúúúúúha, nem a sarkon laksz :( Szoktál felénk járni ? Hali. Azért a 20 fekvötámaszért csak megéri neki. Lesz nézösereg is, mint egy olimpián. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts