Novy Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 a spec hegesztőnél, az egyenáramosított ívnél erre probáltam rávilágítani, hogy ha azzal csinálják nem rohad szét a hegesztésnél sem.
epk947 Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 biztos ez? Mert nem épp olcsó, és nem épp a könnyű súlyáról híres a saválló lemez. Nézd meg akármelyik tizenéves Swiftet, nem látsz rohadó dobot. A lányomé 10 éves volt amikor eladta, és semmi baja nem volt a dobnak. :(
FPepe Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Nézd meg akármelyik tizenéves Swiftet, nem látsz rohadó dobot. A lányomé 10 éves volt amikor eladta, és semmi baja nem volt a dobnak. :( Nem lehet, hogy alumíniumból van?
Novy Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 haveroméké meg 4 szer volt foltozva... másiké meg csupa rozsda volt :(
mackosajt Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 fentebb írta Zsoltee, hogy nem saválló... (gyári dolgozó)
Tiv. Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 fentebb írta Zsoltee, hogy nem saválló... (gyári dolgozó) Az asszony Suzukija 14 éves, gyári dobbal. És az a röhely, hogy nem is kormos belül. Ezen már rég csodálkoztam. Jópár éves Swiftek kifufja kivül csillog, belül matt, de alig kormos vagy rozsdafoltos.
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Az asszony Suzukija 14 éves, gyári dobbal. És az a röhely, hogy nem is kormos belül. Ezen már rég csodálkoztam. Jópár éves Swiftek kifufja kivül csillog, belül matt, de alig kormos vagy rozsdafoltos. Hát szegénykém,azt a kevés kis rizspárlatot,amit az átereszt,attól nem is lesz kormos! :(
mackosajt Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 rokon 15 éves szusiján gyári a dob, de a cső már több sebből vérzik. Ja és kormos a kipuufja... ja meg jó ha 2-3 évente cserélnek benne olajat... vezérműszíj cseréről még nem is hallottak, ami ezeknél 100e km-nél esedékes... ja, téligumi, és a legkisebb gyereknek amíg kellett volna sem volt ülésmagasító(már kinőtte)... viszont minden héten 1x, de akár 2x is le van mosva a kocsi.
Novy Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 ugylátszik suzuki igy vagy ugy a téma :( de nekem se kormos a kipuffom, nem is volt sose de rohadni rohad . a kromvég belső fala érintésre porlad ;)
hening Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Én tavaly cseréltem középső dobot (még a gyári volt rajta), hát bizony nem kevés rozsda volt rajta. Idén márciusban meg a katalizátort kellett cserélni, mert szétégett benne a porcelán. Ráadásul telenyomta vele a középsőt, így azt is le kellett szedni, :( szerencsére vissza lehetett tenni. Már most látom, hogy a tavasszal a hátsó dob lesz soron. ;)
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Én tavaly cseréltem középső dobot (még a gyári volt rajta), hát bizony nem kevés rozsda volt rajta. Idén márciusban meg a katalizátort kellett cserélni, mert szétégett benne a porcelán. Ráadásul telenyomta vele a középsőt, így azt is le kellett szedni :( , szerencsére vissza lehetett tenni. Nekem is van katalizátorom!Fent a polcon! ;)
hening Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Nekem is van katalizátorom!Fent a polcon! ;) Ott van a legjobb helyen. :( :)
hening Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok az összes fórumozónak.
Novy Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 izéé katalizátor nélkül elképzelhető, hogy átmenjen a gép zöldkarin?? am univerzális katalizátorokkal mi a helyzet??? az is jo nekünk? katalizátor nélkül mennyivel megy jobban a szekér?? én katalizátorom még fiatal, 6 éves, venni kéne a bontobol egyet, aminek a külseje egyben van még, és kiütni belőle aporcelánt. és ha rendőr eseteg alánéz akkor legalább rá tudom fogni hogy ott van az pedig :( vegy nem érdemes és egy darab csővel ki lehet váltani?
Novy Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 más téma: borsodbol van itt rajtamkivül más is ???
hening Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 izéé katalizátor nélkül elképzelhető, hogy átmenjen a gép zöldkarin?? am univerzális katalizátorokkal mi a helyzet??? az is jo nekünk? katalizátor nélkül mennyivel megy jobban a szekér?? én katalizátorom még fiatal, 6 éves, venni kéne a bontobol egyet, aminek a külseje egyben van még, és kiütni belőle aporcelánt. és ha rendőr eseteg alánéz akkor legalább rá tudom fogni hogy ott van az pedig :( vegy nem érdemes és egy darab csővel ki lehet váltani? Azt nem tudom, hogy nélküle átmenne-e, de az biztos, hogy jobban menne. Normál használat esetén pedig kevesebbet fogyasztana. Nekem is uni-t raktak fel, szal sztem mind1.
Novy Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 hát, lehet hogy turpiszkodás lesz a dologbol :( csak akkor nemárt beszerezni jopár acélcsavart, hogy cserénél legyen, mert azok tuti mégégnek egy év alatt. szonda, meg ezek mind a katalizátor előtt vannak, szoval az nem szol bele. egy egy órás szerelgetés pedig visszahozza a munka árát. ;)
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Félreérteés ne essék: Én nem azért vettem ki,mert így akartam tuningolni,csak nekem annyira el volt már tömődve,hogy lefojtotta azt a 60lovat is. 90-nél többet nem ment a szekér.
hening Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Félreérteés ne essék: Én nem azért vettem ki,mert így akartam tuningolni,csak nekem annyira el volt már tömődve,hogy lefojtotta azt a 60lovat is. 90-nél többet nem ment a szekér. Értem én. Egy új meg 20e körül kezdődik, nekem is 22e volt hegesztéssel együtt.
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 Értem én. Egy új meg 20e körül kezdődik, nekem is 22e volt hegesztéssel együtt. Akkor per/pill nem volt 20E-m erre,de nem is hiányzik,zöldkártyát meg amúgy is levelezőn csinálja,amióta a mostani procedúra szerint megy a vizsga. Nem fogják 5500-ön pörgetni üresben. :(
gergolabs Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 és ha rendőr eseteg alánéz akkor legalább rá tudom fogni hogy ott van az pedig :( vegy nem érdemes és egy darab csővel ki lehet váltani? A rendőr nem néz alá, nem érdekli az őt! ;)
J0hnny Elküldve December24, 2007 Elküldve December24, 2007 A rendőr nem néz alá, nem érdekli az őt! :( Jaja!Max a büfékocsis kpm-es,de az meg elég ritka.
Recommended Posts