opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 http://www.opel16v.hu/metabond/meta3.htm 5400Ft jelenleg. Ez 250ml-es flakon. Még a sűrűbb adagolásban is elég 500L benyához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 http://www.opel16v.hu/metabond/meta3.htm 5400Ft jelenleg. Ez 250ml-es flakon. Még a sűrűbb adagolásban is elég 500L benyához. Szóval ugyanott van, mint a spuri, mert az csak 250L benyához elég :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ha az előírásnak megfelelően adagolod a metát akkor 1000literhez is elég.... gabi is irta, hogy sűrű adagolás. a spuri meg gondolom előírás szerint adagolva elég 250literhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ha az előírásnak megfelelően adagolod a metát akkor 1000literhez is elég.... gabi is irta, hogy sűrű adagolás. a spuri meg gondolom előírás szerint adagolva elég 250literhez. Háát egn! a spurinak az az előírás szerinti adagolása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 akkor van különbség mint látod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 No majd jövőre bepróbállom ! :( Szolnokra postával jönne kb +1eFt költségen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 No majd jövőre bepróbállom ! :( Szolnokra postával jönne kb +1eFt költségen? Vagy egyszer ellátogatsz Lurdyhoz, és személyesen megkapod annyiért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 hát igen elég sok pénz röviden le is irom a történetet:2007 jan.29. én vettem a kocsit(astra f 2.0 gt c20ne) 310000ft -ért.Elvittem a szerelökhöz hogy nézzék át és mondjanak egy kb árat ami max 150 ezer lett igy mondtam ok.a vége mégis 206000ft lett + a lengőket én vittem(MONROE REFLEX 45 ezer ft) de nem bántam mert tudtam most hibátlan kocsim van.Vagy ezek szerint még sem ;) amiket cseréltek:motorolaj,féktárcsa 2 db,fékbetétek,fékpofák,toronycsapágy 2 db,szilentek 4 db,szelep és hengerfejtömités,munkahenger 2 db,trapézgömbfej 2 db,kipufogotömités,vezérműszij,vizpumpa,szervoékszij,olajszürő,levegöszürö,gyert ák 4 db,+bontott szélvédö,bal küszöbcsere,jobb javitás.Utána májusba friss müszaki meg persze egy futomübeállitás még az elött,+vettem egy toronymerevitőt aztán zöld kártya és ennyi. JA és egy másik szerelönél is voltam ő lecserélte a stabilizátort meg a főtengely jeladot és azt azért még hozzá kell tennem hogy csak UNIXOS alkatrész van benne ezt én akartam igy hisz ö volt a szemem fénye de már lehangolodtam ezek után rola.TEHÁT összesen 300 ezrembe van már minden és csak a szerelésre fizettem250 ezret. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Vagy egyszer ellátogatsz Lurdyhoz, és személyesen megkapod annyiért :) Háát azmég +4eFt !! :( És neem ólomláb effekttel. Xál rohadt dráága a benzin!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Háát azmég +4eFt !! ;) És neem ólomláb effekttel. Xál rohadt dráága a benzin!!! :) Gondoltam amúgyis szeretnél tán egyszer elnézni :( De ha nem, mehet postával is, viszont nem tudom pontosan a postai díjtételeket ehhez, mert nem én postázom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Gondoltam amúgyis szeretnél tán egyszer elnézni :) De ha nem, mehet postával is, viszont nem tudom pontosan a postai díjtételeket ehhez, mert nem én postázom. :( No maajd eccer jövőree betolom a tajigát ! :( Bár lövésemse dicse, hova is kéne menni, de majd + beszéljük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 hát igen elég sok pénz röviden le is irom a történetet:2007 jan.29. én vettem a kocsit(astra f 2.0 gt c20ne) 310000ft -ért.Elvittem a szerelökhöz hogy nézzék át és mondjanak egy kb árat ami max 150 ezer lett igy mondtam ok.a vége mégis 206000ft lett + a lengőket én vittem(MONROE REFLEX 45 ezer ft) de nem bántam mert tudtam most hibátlan kocsim van.Vagy ezek szerint még sem :) amiket cseréltek:motorolaj,féktárcsa 2 db,fékbetétek,fékpofák,toronycsapágy 2 db,szilentek 4 db,szelep és hengerfejtömités,munkahenger 2 db,trapézgömbfej 2 db,kipufogotömités,vezérműszij,vizpumpa,szervoékszij,olajszürő,levegöszürö,gyert ák 4 db,+bontott szélvédö,bal küszöbcsere,jobb javitás.Utána májusba friss müszaki meg persze egy futomübeállitás még az elött,+vettem egy toronymerevitőt aztán zöld kártya és ennyi. JA és egy másik szerelönél is voltam ő lecserélte a stabilizátort meg a főtengely jeladot és azt azért még hozzá kell tennem hogy csak UNIXOS alkatrész van benne ezt én akartam igy hisz ö volt a szemem fénye de már lehangolodtam ezek után rola.TEHÁT összesen 300 ezrembe van már minden és csak a szerelésre fizettem250 ezret. ;) Mondjuk ha a hf tömítéssel együtt egy hf generál is volt (minimum az hogy síkoltatták), és új hf csavarokat is kapott, meg ahogy mondtad, kasznizni is kellett, és mindenből a jobbat kapta, akkor nem is annyira sok :( A monroe viszont rossz választás volt szerintem. nem egy tartós termék :( Érdemes kipucolni a folytószelepházat meg az alapjárati motort, aztán ha nem segít, gyertyakábelek, elosztófedél, rotor, gyertyák... én ebben a sorrendben nézegetném. továbbá nem ártana egy protec a benyába, hogy kipucolja az injektort. utána meg benyaszűrő csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 egy lurdira beneveznék én is szivesen ha nem lennék 300kmre:S meg most ha begurulok egy tök alap verdával nem fogtok kinosan kinevetni? :( na meg megtalálni alurdit ;) pesten csak hajalba járok, mikor senki sincs szinte az utakon :) eccer voltam csucsba na az elég is volt, majdnem levitték a tükrömet, meg hasonlo kedveségek, pedig én a sávomba álltam, és előttem se mentek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Mondjuk ha a hf tömítéssel együtt egy hf generál is volt (minimum az hogy síkoltatták), és új hf csavarokat is kapott, meg ahogy mondtad, kasznizni is kellett, és mindenből a jobbat kapta, akkor nem is annyira sok ;) A monroe viszont rossz választás volt szerintem. nem egy tartós termék :( Érdemes kipucolni a folytószelepházat meg az alapjárati motort, aztán ha nem segít, gyertyakábelek, elosztófedél, rotor, gyertyák... én ebben a sorrendben nézegetném. továbbá nem ártana egy protec a benyába, hogy kipucolja az injektort. utána meg benyaszűrő csere. nem sajna generál nem volt!annyira nem vitték bele a lelküket.a vezérmüszij cserénél szokták a görgöket is cserélni de ök erre sem voltak képesek ;) A küszöb 4000ft ba került ráadásul azt fater cserélte le munkaidön kivül(nem mondtam de ö annak a cégnek a lakatosa csak semmi beleszolása nincs)igy hát szivás de oda többet nem is viszem a kocsimat. :( a monroe-t meg nagyon verték,hogy jo és ha ültetni akarom késöbb elég csak 4 rugot venni nem kell másik lengő, ezért vettem meg de akkor többet azt sem veszek.Amiket meg javasolsz azt megnézem majd sogorommal összedugjuk a fejünket(ö otthonosabb egy picit ezekbe) és meglátjuk mi lesz az eredmény .UI: az a protec érdekelne hol lehet hozzájutni(és azt a benzinhez kell adagolni?) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 eccer voltam csucsba na az elég is volt, majdnem levitték a tükrömet, meg hasonlo kedveségek, pedig én a sávomba álltam, és előttem se mentek.. Lááátod milyen vadul vezeccc :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Lááátod milyen vadul vezeccc :( ja kb annyira lapultam mint szar a fübe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 A gond a pesti közlekedéssel csak akkor van, ha neemtod hova is kellenee menned, pld.: véletlenül elvéted a lekanyarodást stb... éés akkor jön a ideeeg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 na mert én tudom mi?? eddig ugy mentem pest előtt le a 3masra, és ott sima, át a hídon, és balatonfelé. vagy épp fel a hidegvölgybe, de multkor bementünk pestre, na az szopoka volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 na mert én tudom mi?? eddig ugy mentem pest előtt le a 3masra, és ott sima, át a hídon, és balatonfelé. vagy épp fel a hidegvölgybe, de multkor bementünk pestre, na az szopoka volt :) Edzőődik az ember :( Hogyis van a mondás? ami nem öl meg az erősít :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 hát ha leehet, akkor inkább továbbra is hajnalban járok pestre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 nem sajna generál nem volt!annyira nem vitték bele a lelküket.a vezérmüszij cserénél szokták a görgöket is cserélni de ök erre sem voltak képesek :) A küszöb 4000ft ba került ráadásul azt fater cserélte le munkaidön kivül(nem mondtam de ö annak a cégnek a lakatosa csak semmi beleszolása nincs)igy hát szivás de oda többet nem is viszem a kocsimat. ;) a monroe-t meg nagyon verték,hogy jo és ha ültetni akarom késöbb elég csak 4 rugot venni nem kell másik lengő, ezért vettem meg de akkor többet azt sem veszek.Amiket meg javasolsz azt megnézem majd sogorommal összedugjuk a fejünket(ö otthonosabb egy picit ezekbe) és meglátjuk mi lesz az eredmény .UI: az a protec érdekelne hol lehet hozzájutni(és azt a benzinhez kell adagolni?) :( akkor sok volt ;) és elég gány munkát végeztek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 vezérmüszij cserénél szokták a görgöket is cserélni de ök erre sem voltak képesek :( Hát nem semmi egy banda. Pedig általában a görgők tönkremenetele miatt szakad a szíj is. Ha beáll vmelyik görgő hiába új a szíjad... ledarálja és szakad. Kókler egy banda lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 hát azok és sajna ez vitt odáig hogy már nem akarok költeni rá.Ha legalább egy gsi16v lenne akkor nem biztos hogy eladnám de hát igy(se abs se cmpjuter se loerő)igy inkább csere :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 ha ezek kellettek volna meg se kellett volna venned Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Gabi ! ?ném, hogy vhol találkoztam a régebbi hozzászólásokban hogy te az ajtóba 2mm-es parketta alá való szivacsot akarsz tenni. Beletetted? Sokat csillapodott a zaj? Nemrég felkerült a vasra 1 supersprint hátsó dob, és nagyon zavar, hogy 2800-3700-ig fordulatig olyan erős hangja van. Afölött elmúlik, de már akkor javában 140km/h felett vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts