spzoli Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Üdv! Tud nekem valaki segíteni abban, hogy az F CC, az milyen felszereltségi szint? A CC mit jelent, és pontosan mit kellene tartalmaznia. Most szándékozom venni a GLS-em mellé egy CC-t is, de szeretném tudni, hogy gyárilag mi volt a felszereltsége, hogy a mostani tulaj mit tett bele plusz dolgot, illetve mit vett ki belőle. FCC. Ezt a 3-5ajtósokra írták a forgalmiba, nem felszereltség. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni,van egy F astrám 1.4 és kormányt szeretnék benne cserélni(légzsák nélküli van benne) szóval gyári kormány menne vissza a helyére. De nem tudom megbontani a duda részénél esetleg ha valaki már csinált ilyet az leírhatná ennek a folyamatát. Előre is köszönöm:)) Fogod és letéped a közepét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Srácok, Nem tudjátok, hogy honnan tudnék OPEL feliratú fejtámlahuzatot szerezni? Mindegy jenne, hogy fekete alapon fehér, vagy fordítva! Sehol nem találok. Hallottam róla, hogy az OPEL levédte és már nem lehet kapni. De biztos azért valahol hozzá lehet jutni még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok! Nem tud valaki nekem c16 se kapcsolási rajzot föleg az ecu meg motor kábel kötegről??? Meg egy E16NZ ről is kellene! Köszi előre is minden segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 én viszont támogatom még úgy is hogy állandóan gyorshajtok Aztán hogyan érnek tetten,hogy blokkoltál vagy mondjuk az ő készülékük hülyült meg? Erre leszek kíváncsi. Meg hogyan bizonyítják,hogy blokkoló,amikor mindenkinek van papírja,hogy garázsnyitó-tolatóradar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Hakapeszimaki! A válasz egyszerű. Felvesznek miközben nem tudnak értéket rögzíteni rólad. Aztán megállítanak, körbefényképezik a kocsit, majd berendelnek soron kívüli műszakira. A műszakin egy másik hitelesített berendezéssel próbát végeznek, ha azt is blokkolod bebuktad. Ne aggódjatok arra lesz pénz, hogy több pénz legyen. Teljesen mindegy, hogy parkoló szenzor, vagy kapunyitó. A KRESZ 3.§ 3 bek-ben foglaltak szerint nem befolyásolhatod. Ez van, be kell nyelni. Azért csinálták ezt, hogy tovább üzemeltethető legyen a FamaLaser III, mivel az dec. 31-ig használható csak, mert az EU-nak nem felel meg. Az SCS 101--102-103 csak ötször 1 db képet rögzít egy beállított tartományon és sebességlimiten belül. Viszont ez nem bizonyító erejű. Az SCS az ami pillanatképet rögzít és Online Szombathelyre küldi a fotókat. Ezzel nem lehet blokkolást bizonyítani. A Fama III az 30 fps 800*600 felbontásban folyamatos felvételt készít flv formátumban. Ezen kérdésben és más jogi dologban, műszaki paraméterekben (Pl. Xenon, ledes menetfény... CB rádió... nyugodtan kérdezzetek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Aztán hogyan érnek tetten,hogy blokkoltál vagy mondjuk az ő készülékük hülyült meg? Erre leszek kíváncsi. Meg hogyan bizonyítják,hogy blokkoló,amikor mindenkinek van papírja,hogy garázsnyitó-tolatóradar? Engem sehogy, nem használok ilyet. Én vállalom a tetteimért a felelősséget. Lehet én vagyok a hülye,ez van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Engem sehogy, nem használok ilyet. Én vállalom a tetteimért a felelősséget. Lehet én vagyok a hülye,ez van:) Jól teszed. Bár ami igaz az igaz, az elbújós lesből fényképezős mérésekkel én sem értek egyet. De a lézerblokkoló nem kispénzű, vagy az Astra barát ember megfelelő játékszere. A blokkoló tényleg azért jó, mert ha egy picit elbambulsz lakott területen és 50 helyett 63-al vagy 65-el mész megvéd 30.000 Ft kiadástól. Az igazi bunkók a külföldi rendszámú, vidéki családi ház, vagy belvárosi lakás árával megegyező járművel közlekedő adócsaló vállalkozók kedvelt eszköze, aki még vissza is vált és padlót nyom, amikor a műszerfal alól jön a jelzés, hogy rádmértek. A mai gazdasági helyzetben aki megteheti hogy egy autópályán padlón közlekedik és egy normál 7-15 l fogyasztás helyett 30 L feletti fogyasztást produkál, mind amellett hogy egy 100 km-es szakaszon nyer vagy 8-10 percet, az meg is érdemli ilyen üzemanyag árak mellett, hogy a különbözetet bírság formájában dobja a királyunk zsebébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Valakinek tapasztalata ezzel kapcsoladban ??? Szerintem már minden astrásnak cserélnie kellet lambdád már kb 150000km után be kakil ! Ezt hol olvastad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Ezt hol olvastad? Tapasztalat ! És mindig csak a gyári lambda volt jó utánagyártott soha! csak gondoltam hátha van már ami helyetesiti a gyárit és jó is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 El se merem képzelni, hány astraval mentél 150001km-t amiben megkotlott a szonda.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 az enyémben is elromlott a szonda, igaz 240 volt benne minimum :D szóval ezek az urbanlegendek mindig királyak, hogy az astra párásodik, a tetőkárpit leválik, lambdaszonda meghal :D Ezek mind igazak, kb minden öreg autónál :) mondjuk enyém nem párásodik mióta kipucoltam a pollenszűrő környékét, tetőkárpitnak sincs baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 az enyémben is elromlott a szonda, igaz 240 volt benne minimum :D szóval ezek az urbanlegendek mindig királyak, hogy az astra párásodik, a tetőkárpit leválik, lambdaszonda meghal :D Ezek mind igazak, kb minden öreg autónál :) mondjuk enyém nem párásodik mióta kipucoltam a pollenszűrő környékét, tetőkárpitnak sincs baja. Nahát... az enyém sem...Tipikus opelbetegség. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 6x70es sportkormány agyat keresek Astra Fbe. Ha valaki tud, kérem jelezze :) Már találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Hakapeszimaki! A válasz egyszerű. Felvesznek miközben nem tudnak értéket rögzíteni rólad. Aztán megállítanak, körbefényképezik a kocsit, majd berendelnek soron kívüli műszakira. A műszakin egy másik hitelesített berendezéssel próbát végeznek, ha azt is blokkolod bebuktad. Ne aggódjatok arra lesz pénz, hogy több pénz legyen. Teljesen mindegy, hogy parkoló szenzor, vagy kapunyitó. A KRESZ 3.§ 3 bek-ben foglaltak szerint nem befolyásolhatod. . Ezen kérdésben és más jogi dologban, műszaki paraméterekben (Pl. Xenon, ledes menetfény... CB rádió... nyugodtan kérdezzetek) Kösz a választ,én sem használok ilyet,de mindössze csak azért,mert ami tuti véd a fáma 3 ellen az 150-200rugó és egész jól elvagyok kis játékautó, játékfutóművével 100-as tempóval meg 140-150 környékén pályán. Mindemellett tudok róla,hogy vannak autók így 2012-ben,amihez ezek a sebességhatárok viccesek. Országúton 80-90, skoda 105 -dacia 1310 meg trabant 601 előrelátós (na majd 200-300m múlva meg kéne állni) fékjeihez,futóművéhez vannak hangolva szerintem. De ha csak fehér v. sötétkék bora/astrah/fiesta/hatosgolf magányosan méricskél (esetek 95%-a) akkor mit kezd a három csíkkal háttérben az X6-tal? Mert ilyenkor küld egy zsíros közigbírság csekket az rendben van,de a tetten érés az kevés elrettentő erővel bír. Én azt mondom,ha törvényt alkotnak azt csinálják akkor rendesen,mondjuk legyen közbiztonságra veszélyes eszköz,tartása is legyen tilos..stb. Ahogy látom ez megint nesze semmi fogd meg jól kresz módosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Hakapeszimaki! A válasz egyszerű. Felvesznek miközben nem tudnak értéket rögzíteni rólad. Aztán megállítanak, körbefényképezik a kocsit, majd berendelnek soron kívüli műszakira. A műszakin egy másik hitelesített berendezéssel próbát végeznek, ha azt is blokkolod bebuktad. Ne aggódjatok arra lesz pénz, hogy több pénz legyen. Teljesen mindegy, hogy parkoló szenzor, vagy kapunyitó. A KRESZ 3.§ 3 bek-ben foglaltak szerint nem befolyásolhatod. Ez van, be kell nyelni. Azért csinálták ezt, hogy tovább üzemeltethető legyen a FamaLaser III, mivel az dec. 31-ig használható csak, mert az EU-nak nem felel meg. Az SCS 101--102-103 csak ötször 1 db képet rögzít egy beállított tartományon és sebességlimiten belül. Viszont ez nem bizonyító erejű. Az SCS az ami pillanatképet rögzít és Online Szombathelyre küldi a fotókat. Ezzel nem lehet blokkolást bizonyítani. A Fama III az 30 fps 800*600 felbontásban folyamatos felvételt készít flv formátumban. Ezen kérdésben és más jogi dologban, műszaki paraméterekben (Pl. Xenon, ledes menetfény... CB rádió... nyugodtan kérdezzetek) hali!akkor a xenon és a cb-röl valamit? koszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Jól teszed. Bár ami igaz az igaz, az elbújós lesből fényképezős mérésekkel én sem értek egyet. De a lézerblokkoló nem kispénzű, vagy az Astra barát ember megfelelő játékszere. A blokkoló tényleg azért jó, mert ha egy picit elbambulsz lakott területen és 50 helyett 63-al vagy 65-el mész megvéd 30.000 Ft kiadástól. Az igazi bunkók a külföldi rendszámú, vidéki családi ház, vagy belvárosi lakás árával megegyező járművel közlekedő adócsaló vállalkozók kedvelt eszköze, aki még vissza is vált és padlót nyom, amikor a műszerfal alól jön a jelzés, hogy rádmértek. A mai gazdasági helyzetben aki megteheti hogy egy autópályán padlón közlekedik és egy normál 7-15 l fogyasztás helyett 30 L feletti fogyasztást produkál, mind amellett hogy egy 100 km-es szakaszon nyer vagy 8-10 percet, az meg is érdemli ilyen üzemanyag árak mellett, hogy a különbözetet bírság formájában dobja a királyunk zsebébe. Se blokkolóm, se kukkolóm nincs és csak mostanság járok egy kicsit lassabban az ÁR miatt, de azért nem kéne ez a "bírság formájában dobja a királyunk zsebébe"! Májusban volt, hogy elbambultam és Érd határában beszaladtam a tábla mögé 66-al, és csak később lassítottam. 1km-ről kilőttek aztán én mondtam, hogy szerintem nem volt az annyi. Nagyon udvariasan megmutatták a videót és annyi volt. Kaptam egy ötezres csekket! Nem 30-at! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Májusban volt, hogy elbambultam és Érd határában beszaladtam a tábla mögé 66-al, és csak később lassítottam. 1km-ről kilőttek aztán én mondtam, hogy szerintem nem volt az annyi. Nagyon udvariasan megmutatták a videót és annyi volt. Kaptam egy ötezres csekket! Nem 30-at! 60 helyett 66tal ötezeré naggyyyon jó! Mintha mostanában nem jönne össze a kellő bevétel azt vettem észre,ezért muszáj nekik egy mérő egy kiszedő egységgel működniük,mert helyszíninél +5km/h-nál is lehet csekket írogatni. Épp ma láttam tök ötletes "paraszt" blokkolót. Swift elején a gyári lökös alján lévő légbeömlőre volt nagyjából vízszintesen felcsavarozva a rendszám úgy,hogy a fele árnyékban volt. :D Asszem a mai napig nincs meghatározva milyen szögben állhat a rendszámtábla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Se blokkolóm, se kukkolóm nincs és csak mostanság járok egy kicsit lassabban az ÁR miatt, de azért nem kéne ez a "bírság formájában dobja a királyunk zsebébe"! Májusban volt, hogy elbambultam és Érd határában beszaladtam a tábla mögé 66-al, és csak később lassítottam. 1km-ről kilőttek aztán én mondtam, hogy szerintem nem volt az annyi. Nagyon udvariasan megmutatták a videót és annyi volt. Kaptam egy ötezres csekket! Nem 30-at! Amennyire tudom, 50-es sebességhatárnál 68-ra szokták belőni a trafit, onnantól feljelentés és 30ezres birság, az alatt csak helyszíni büntetés van, szóval ha önként álltál meg érdeklődni a sebességed felől, és nem ők állítottak meg, akkor magadnak köszönheted azt a csekket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 A hatályos szabályok szerint a rendszámot a rendeltetés szerű helyére kell felszerelni, aminek olvashatónak kell lenni. Figyelem a hatályos jogszabály az a 6/1990-es Köhém rendelet :D Hatósági jelzések elhelyezésére vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek 27. § (1) A jármű - az e célra kialakított helyre - a jogszabályban előírt hatósági jelzést feltüntető táblát (rendszámtábla, azonosítási tábla) kell felszerelni. (2) A gépjárműre, a mezőgazdasági vontatóra, a lassú járműre és a pótkocsira a szabványos "H" betűt feltüntető államjelzést a jármű hátsó részén, jól látható helyen és úgy kell elhelyezni, hogy az államjelzésnek a hatósági jelzéssel való összeolvasását kizárja. Hatósági jelzések elhelyezésére vonatkozó további műszaki feltételek 28. § (1) A gépjárművet, a mezőgazdasági vontatót, a lassú járművet és a pótkocsit úgy kell kialakítani, hogy arra a hatósági jelzés - a (2) bekezdésben foglalt rendelkezéseknek megfelelően - felszerelhető legyen. (2) A hatósági jelzést, illetőleg annak tartószerkezetét a lassú járműre elöl, az oldalkocsi nélküli motorkerékpárra és a pótkocsira hátul, a többi gépjárműre és a mezőgazdasági vontatóra elöl és hátul, a jármű hosszirányú függőleges felezősíkjában, vagy attól balra, oldalkocsis motorkerékpárra elöl az oldalkocsin, hátul a motorkerékpáron úgy kell elhelyezni, hogy a hatósági jelzés síkja a jármű hossztengelyére merőleges és megközelítően függőleges helyzetű legyen, a járművön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől legfeljebb 1,50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható. Sokáig az Alfákkal is bajban voltak, mert nem mindegyikre lehetgyárilag szerelni. A matrica rendszám meg már csak az "A" tipusúval megegyező méretű lehet. Vagyis a rendes rendszám méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 hali!akkor a xenon és a cb-röl valamit? koszi Xenont úgy lehet a legkönnyebben megbuktatni, hogy megnézed a lámpatesten az üveg búrát, vagy az újabbakon a műanyag bevésést. Némelyik új autón a lámpa oldalán találod a jelölést ha a gépháztetőt felnyitod. Ha a lámpán ilyíen jelzéseket látsz, hogy "HC", "HR", akkor az azt jelenti, hogy a tompitott és a távolsági fény halogén. Ha olyan szerepel, hogy "DR", vagy "DC", akkor a tompitott, vagy a refi xenonos, vagy mind a kettő. Hülyeség hogy ha pl. egy Astra lámpatestbe teszel H4 Bixenont, elektromosan állítható a foncsor, van rajta mosó berendezés... Tehát minden olyat teljesítesz ami kell hozzá, akkor is a jelzéseket fogják nézni. A vizsgálat módja a következő. felkapcsoltatják a világítást, és levideózzák, hogy az "töltődik", tehát alapos az indok, hogy felnyisd a motorháztetőt, mert ez már nem halogén.... ha megtalálják a ballaszt trafót és a kábeleket, akkor buktad. HA NEM!! Azaz úgy elrejtetted, hogy az bontás nélkül nem látható, akkor te nyertél. Sem az NKH-nak, sem a rendőrnek nincs joga hogy megbontsa a kocsi állagát, mivel ez csak szabálysértés és engedély nélküli átalakítás miatt nem lehet bontani. Az más kérdés, hogy berendelnek szervízbe, ahol szakszerűen, végzettséggel rendelkező személy szedheti szét. (Ez ritka) Egyébként egy jól beállított xenon 4600-6000 K nem vakít jobban, mintha egy halogénes autóba egy köműves brigád beülne egy kombiba, amire rá van akasztva az utánfutó, amin van 2 talicska meg egy betonkeverő. A CB csak max 2 W-os lehet és FM 40-es. Erre nem kell engedély. A régi President Grant, Stalker, ami alsó és felső sávos és AM-es is az nem használható. Még kikapcsolt állapotban sem lehet a kocsiban, ha be van kötve. Akkor is elkobozható, ha szivargyújtóról adsz neki áramot és az antenna is mágnestalpas, ha az antenna az utastéren kívül van és a dugó ezzel egyidejűleg be van dugva az aljzatba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 csak úgy érdeklődés képen az "elektromosan állítható a foncsor" Xenon-nál nem az jelenti, hogy automatikusan állítja magát vizbe? szóval hogy megpakolva is jó helyre nyomja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Nahát... az enyém sem...Tipikus opelbetegség. :lol: :D Nem kötözködésből, szerintem sincs olyan, hogy "opelbetegség", de azért van pár gyakran előforduló hiba, ami nem a odafigyelés/karbantartás elmulasztásából adódik. Ilyen pl sztem a - tetőkárpit megereszkedés, azt nem igazán lehet karbantartani (mondjuk a télen nyáron kint +pára jó indok) - hátsó sárvédő és tankjuk rozsomák (jó 20éves autónál hol nincs rozsda, de ott van elsőnek) - vákuumcső öregedés/repedés (ez is korából adódik mondjuk) ....szerintem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 csak úgy érdeklődés képen az "elektromosan állítható a foncsor" Xenon-nál nem az jelenti, hogy automatikusan állítja magát vizbe? szóval hogy megpakolva is jó helyre nyomja? Az elektromosan állítható és az automatikus magasságállító nem ugyanaz. Nyilván a második is elektromos, de más elven müxik! :) A xenon bigyóhoz az automatikus magasság állításos kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Nem kötözködésből, szerintem sincs olyan, hogy "opelbetegség", de azért van pár gyakran előforduló hiba, ami nem a odafigyelés/karbantartás elmulasztásából adódik. Ilyen pl sztem a - tetőkárpit megereszkedés, azt nem igazán lehet karbantartani (mondjuk a télen nyáron kint +pára jó indok) - hátsó sárvédő és tankjuk rozsomák (jó 20éves autónál hol nincs rozsda, de ott van elsőnek) - vákuumcső öregedés/repedés (ez is korából adódik mondjuk) ....szerintem..... Persze hogy nincs, csak unom már a sok "tipikus opelbetegséget". 80 % állampógár idejön, és az első hozzászólásában szerepel, hogy tipikus opelszar, de azért mondjuk már meg, hogy miazamiez. Ahogy bármelyik 20 éves autónak megnedvesmossák a tetőkárpitját, az lehullik, ahogy bármelyik 20 éves autónak nem takarítják ki a sárvédő ívet, akkor kirohad. Ezek jellemzően nem opel, hanem tipikus tulaj-betegségek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Hakapeszimaki! A válasz egyszerű. Felvesznek miközben nem tudnak értéket rögzíteni rólad. Aztán megállítanak, körbefényképezik a kocsit, majd berendelnek soron kívüli műszakira. A műszakin egy másik hitelesített berendezéssel próbát végeznek, ha azt is blokkolod bebuktad. Ne aggódjatok arra lesz pénz, hogy több pénz legyen. Teljesen mindegy, hogy parkoló szenzor, vagy kapunyitó. A KRESZ 3.§ 3 bek-ben foglaltak szerint nem befolyásolhatod. Ez van, be kell nyelni. Azért csinálták ezt, hogy tovább üzemeltethető legyen a FamaLaser III, mivel az dec. 31-ig használható csak, mert az EU-nak nem felel meg. Az SCS 101--102-103 csak ötször 1 db képet rögzít egy beállított tartományon és sebességlimiten belül. Viszont ez nem bizonyító erejű. Az SCS az ami pillanatképet rögzít és Online Szombathelyre küldi a fotókat. Ezzel nem lehet blokkolást bizonyítani. A Fama III az 30 fps 800*600 felbontásban folyamatos felvételt készít flv formátumban. Ezen kérdésben és más jogi dologban, műszaki paraméterekben (Pl. Xenon, ledes menetfény... CB rádió... nyugodtan kérdezzetek) Ez pedig engem érdekelne. :D Valami normálisat szeretnék felrakni, csak még nem tudom hova tegyem. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts