mélykék76 Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 ....Én meg majd visszafogom magam, nehogy elriasszam, mint a buliban a csajokat :(.... NAGYON az lemaradt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 NAGYON az lemaradt :( jóvanazérnemisztifikáljukazesetet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Újra a hálón ? :( beony beony:) és most már van sebesség is eddig 256 volt most 1mega :) jojo nektek ez is hurka de nekem ez már igenjo ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 gabi és a nők.... ez volt már téma nem? :( "kismuksó" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 vaterával nekem is volt bajom, mert utalni nem utalok 1000Fton ként, mikor 400Ft kat vesznek le kezelésre... külön bank.. de irtam nekik egy levelet (kb félórába telt mire eljutottama menüjükben oda) hogy utalni nem áll modomban, és küldjenek csekket, mert eddig csak számlákat kaptam, és láss csodát egy hét mulva itt volt a számla és a csekkis :( ezt leszámitva nekem türheő a kapcsolatom velük, és ez a 100Ft os matrica is jo megoldás, meg felhasználótól függően a semleges minősítés se egy rossz megoldás ;) igaz nekem volt már olyan hogy az egy Ft os cuccaimat törölték mert egy kamunéven érdeklődtek és kitalálták mi is a trükk :) ja igen a csekket azért bescannelve el kellett nekik küldeni.. de rá egy két napra ujra aktiv voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 ....gabi és a nők.... ez volt már téma nem? ;).... Ááááááá, dehooooooooooooooooooogy. Túlmisztifikálod :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 skywooker: "aaaaanem" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 skywooker: "aaaaanem" olyan kutyámajom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 táámad vissza .. bazkiiiii na gabi gyerünk támadj már :( kedvenc részem az amikor mondja hogy: van a hona alat egy centrifuga .. mindjárt lejár.... van velük egy aranyember is ... külföldi na ezt elmeséltük egymásnak egy ilyen pizázós vendéglősesben na aztán ugy röhögtünk, hogy egyből bemutatkoztunk mindnekinek ;) votl akinek kihült a kajája :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Tudja valaki, hogy ez mi akar lenni? kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Tudja valaki, hogy ez mi akar lenni? kép Mármint mi ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Mármint mi ? :( Ez az autó, ami a képen látható. Mentő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Gyáááá, lekéstem. Ez egy Astra kombi :( Tetőtérrel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Kíváncsi lennék, mi lehet a hátuljában, mert a pótkerék oldalt van az ablaknál, a kipuff meg a B oszlop alatt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ez a Caravan át van építve kerekesszékes emberke szállítására... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ez a Caravan át van építve kerekesszékes emberke szállítására... ;) Ez lehet a megoldás. Hiába, aki tud németül... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Ez lehet a megoldás. Hiába, aki tud németül... ;) Nem hiába... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 jah én is erre gondoltam rollstuh vagy micsoda :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 ....jah én is erre gondoltam.... Na perszeeeeee :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 na jo nem elsőre, de mikorolvastam akkor igen, elsőre valami pápamobilfélére :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Kíváncsi lennék, mi lehet a hátuljában, mert a pótkerék oldalt van az ablaknál, a kipuff meg a B oszlop alatt :( Óhajod számomra parancs... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Az autó hátulról fényképezve... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ez az átalakítás nem számított újdonságnak, hiszen már az Opel Kadettnél is megcsinálták... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 És az Opel a mai napig odafigyel a mozgáskorlátozottakra... A link egy Opel Vectránál mutatja ezt be, de érdemes megnézni az Opel Astra H-nál alkalmazott hasonló megoldást, illetve a rokkantak számára átalakított Movanót. http://www.opel.de/shop/specials/mobilitae...ile/content.act Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts