Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

vaterával nekem is volt bajom, mert utalni nem utalok 1000Fton ként, mikor 400Ft kat vesznek le kezelésre... külön bank..

de irtam nekik egy levelet (kb félórába telt mire eljutottama menüjükben oda) hogy utalni nem áll modomban, és küldjenek csekket, mert eddig csak számlákat kaptam, és láss csodát egy hét mulva itt volt a számla és a csekkis :(

ezt leszámitva nekem türheő a kapcsolatom velük, és ez a 100Ft os matrica is jo megoldás, meg felhasználótól függően a semleges minősítés se egy rossz megoldás ;)

igaz nekem volt már olyan hogy az egy Ft os cuccaimat törölték mert egy kamunéven érdeklődtek és kitalálták mi is a trükk :)

ja igen a csekket azért bescannelve el kellett nekik küldeni.. de rá egy két napra ujra aktiv voltam.

Megosztás:

táámad vissza .. bazkiiiii

na gabi gyerünk támadj már :(

kedvenc részem az amikor mondja hogy: van a hona alat egy centrifuga .. mindjárt lejár.... van velük egy aranyember is ... külföldi

na ezt elmeséltük egymásnak egy ilyen pizázós vendéglősesben na aztán ugy röhögtünk, hogy egyből bemutatkoztunk mindnekinek ;)

votl akinek kihült a kajája :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.