zotya975 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Ezexerint a tiéd nem lusta. :D Biztos üveghanggal állsz ki a garázsból is, kézifékkel fordulsz, gumifüsttel hagyod ott a mazsolákat a zöldnél... :D Nem egyiket sem, hidegen nem gyilkolom, a kéziféket csak télen használom, a gumit sajnálom füstölni és 60 lóerővel nem gyorsulgatok, de úgy vettem észre nem fogyaszt sokkal kevesebbet papis stílusban ezért hát pörgetem. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 :D :D Már kezdtem félni, hogy ledudált a saját autód, miután elütött... :D Hétvégén talán másodszor tiltattam le, de 7500 messze van... :D Pont egy órája próbáltam ki 2-ben 3-ban még megvan mind a kettő... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Pont egy órája próbáltam ki 2-ben 3-ban még megvan mind a kettő... :evilgrin: Háromban neked hol tilt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Háromban neked hol tilt? :) Hát pont nem rémlik pontosan valahol 130-.környékén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Hát pont nem rémlik pontosan valahol 130-.környékén... Nekem 150nél még nem tilt a három gyári programmal sem...úgyh ezért sem feszegetem ezeket a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Nekem 150nél még nem tilt a három gyári programmal sem...úgyh ezért sem feszegetem ezeket a dolgokat. :D Na ez tök jó....majd kéne egy SE-szett később mert huha kevés ez a 60 ló a bódéhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Na ez tök jó....majd kéne egy SE-szett később mert huha kevés ez a 60 ló a bódéhoz. Jah, bár már egy ideje nem használtam az 14nz-t, de akkor inkább nyugiautó volt. Úgyse férsz be, minek előzöl... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Na ez tök jó....majd kéne egy SE-szett később mert huha kevés ez a 60 ló a bódéhoz. A corsámból (amit eladtam) szerintem nemsoká eladó lesz egy hibátlan frissen szervizelt 140ekm-t futott,vezérléscserélt c14se motor. Meg minden ami kell az átépítéshez. A sportülésekre meg a gsi szárnyra már van vevőm. :D Remélem nem töri össze annyira,hogy a motor is kuka legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 A corsámból (amit eladtam) szerintem nemsoká eladó lesz egy hibátlan frissen szervizelt 140ekm-t futott,vezérléscserélt c14se motor. Meg minden ami kell az átépítéshez. A sportülésekre meg a gsi szárnyra már van vevőm. :D Remélem nem töri össze annyira,hogy a motor is kuka legyen. Majd visszatérünk rá.....bár azt mondják a majd olyan mint a soha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 :D :D Már kezdtem félni, hogy ledudált a saját autód, miután elütött... :D Most hogy mondod, belegondoltam! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Majd visszatérünk rá.....bár azt mondják a majd olyan mint a soha... :unsure: Pedig milyen jó lenne neked az a motor. :) Dobnál még bele egy Gabi-féle etanol kütyüt és mindjárt lenne alsó tartományban nyomatéktöbblet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Pedig milyen jó lenne neked az a motor. :) Dobnál még bele egy Gabi-féle etanol kütyüt és mindjárt lenne alsó tartományban nyomatéktöbblet... :) Hát nem tudom kezdek"nagyfiúsan" vezetni nem tuti hogy jó nekem a több paci.... :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Hát nem tudom kezdek"nagyfiúsan" vezetni nem tuti hogy jó nekem a több paci.... :pinch: Hidd el jó a tudat, hogy van tartalék... ;) Nem kell azt mindig kihasználni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Hidd el jó a tudat, hogy van tartalék... ;) Nem kell azt mindig kihasználni... :) Jó de így is nyomom neki sokszor aztán szerencsére ez még nem megy...de tervben van amúgy tényleg az SE-meg az átalakító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Jó de így is nyomom neki sokszor aztán szerencsére ez még nem megy...de tervben van amúgy tényleg az SE-meg az átalakító. Csak ne úgy legyen mint nekem a sok tervem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Csak ne úgy legyen mint nekem a sok tervem... :( Most egyenlőre pihentetem az autó projekteket, a rugótányér renoválva, a műszaki megvolt a tankbeömlő van még hátra amiről tudok...csak most gondoltam egy nagyot, de szerintem meg is reked gondolat szintjén:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/manta/opel_manta-5576119 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Most egyenlőre pihentetem az autó projekteket, a rugótányér renoválva, a műszaki megvolt a tankbeömlő van még hátra amiről tudok...csak most gondoltam egy nagyot, de szerintem meg is reked gondolat szintjén:http://www.hasznalta...l_manta-5576119 Ez már igen...nagyon szép! :) De munkásautónak jó lenne? :P Vagy második, játszós verdának? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Ez már igen...nagyon szép! :) De munkásautónak jó lenne? :P Vagy második, játszós verdának? :D Persze játszós-csajozós autónak...de ugye akkor lenne értelme ha az asszonynak is lenne jogsija így totál nem lenne kihasználva csak olyan hobbyautó, bár szerintem ki sem szállnék belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Persze játszós-csajozós autónak...de ugye akkor lenne értelme ha az asszonynak is lenne jogsija így totál nem lenne kihasználva csak olyan hobbyautó, bár szerintem ki sem szállnék belőle... Azért az érdekes lenne, ha az asszonyod járna vele csajozni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Amúgy zotya én azt mondom ha már motort piszkálsz,akkor már 1.6Si-t bele. 1.4nz-ből 1.4ne-t csinálni ugyanakkora meló,mint a váltódra szúrni egy Si motort kompletten,aztán bontva összeszedegetni az alkatrészt hozzá,új tömítések..stb többe lesz,mint egy kipróbálhatóan jó Si motor. Meg az 1.4nz-det hamar elviszik 40-50eft körül,1.6si-t meg láttam már kompletten,donorból 60ropiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Amúgy zotya én azt mondom ha már motort piszkálsz,akkor már 1.6Si-t bele. 1.4nz-ből 1.4ne-t csinálni ugyanakkora meló,mint a váltódra szúrni egy Si motort kompletten,aztán bontva összeszedegetni az alkatrészt hozzá,új tömítések..stb többe lesz,mint egy kipróbálhatóan jó Si motor. Meg az 1.4nz-det hamar elviszik 40-50eft körül,1.6si-t meg láttam már kompletten,donorból 60ropiért. Jaja, és ha a motorszám már nem olvasható, ember meg nem mondja, hogy az 1.6-os... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Amúgy zotya én azt mondom ha már motort piszkálsz,akkor már 1.6Si-t bele. 1.4nz-ből 1.4ne-t csinálni ugyanakkora meló,mint a váltódra szúrni egy Si motort kompletten,aztán bontva összeszedegetni az alkatrészt hozzá,új tömítések..stb többe lesz,mint egy kipróbálhatóan jó Si motor. Meg az 1.4nz-det hamar elviszik 40-50eft körül,1.6si-t meg láttam már kompletten,donorból 60ropiért. Én a komplett donort vettem 35 ezernyi euroért. :D (Most dögöljek meg tudom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Hali! Nekem két kérdésben lenne szükségem a véleményetekre. 1. mostanában hallom, hogy alapjáraton az az enyhe kis zakatoló hang hallatszódik a motortérből...ez mitől lehet, illetve mennyire nagy baj ez? 2. Indításkor mikor az autó legalább több mint 6 órát állt, beindítom, majd magától felmegy a fordulat szám1500-ig, majd magától vissza is megy 1000-re, de olyan is előszokott fordulni, hogy 1000-alá megy is szinte már leakarna állni, de aztán automatikusan felpörgeti magát...ez megszokott dolog, vagy valami hibára utal? Mert egy valaki azt mondta ez valami probléma miatt lehet, de másik ember meg hogy ez az automata szívató. Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Amúgy zotya én azt mondom ha már motort piszkálsz,akkor már 1.6Si-t bele. 1.4nz-ből 1.4ne-t csinálni ugyanakkora meló,mint a váltódra szúrni egy Si motort kompletten,aztán bontva összeszedegetni az alkatrészt hozzá,új tömítések..stb többe lesz,mint egy kipróbálhatóan jó Si motor. Meg az 1.4nz-det hamar elviszik 40-50eft körül,1.6si-t meg láttam már kompletten,donorból 60ropiért. Jaja, és ha a motorszám már nem olvasható, ember meg nem mondja, hogy az 1.6-os... :rolleyes: Na ezaz nem szeretnék nagyon letérni a hivatalos ösvényről és SE-nél a motorszám marad. Hali! Nekem két kérdésben lenne szükségem a véleményetekre. 1. mostanában hallom, hogy alapjáraton az az enyhe kis zakatoló hang hallatszódik a motortérből...ez mitől lehet, illetve mennyire nagy baj ez? 2. Indításkor mikor az autó legalább több mint 6 órát állt, beindítom, majd magától felmegy a fordulat szám1500-ig, majd magától vissza is megy 1000-re, de olyan is előszokott fordulni, hogy 1000-alá megy is szinte már leakarna állni, de aztán automatikusan felpörgeti magát...ez megszokott dolog, vagy valami hibára utal? Mert egy valaki azt mondta ez valami probléma miatt lehet, de másik ember meg hogy ez az automata szívató. Előre is köszönöm Alapjárati motort kellene takarítani a fordulatszám ingadozás miatt, ha még nem volt meg a vákumcsöveket megnézni. A zörgés bármi lehet nekem pölö most a generátor ciripel. Ezeken a motorokon NINCS autómata szivató az ECU(motorvezérlő) állítja a keverési arányt a beérkező információk pölö motorhőfok jeladó jelei alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Alapjárati motort kellene takarítani a fordulatszám ingadozás miatt, ha még nem volt meg a vákumcsöveket megnézni. A zörgés bármi lehet nekem pölö most a generátor ciripel. Ezeken a motorokon NINCS autómata szivató az ECU(motorvezérlő) állítja a keverési arányt a beérkező információk pölö motorhőfok jeladó jelei alapján. Köszönöm...hát ezek ezidáig nem történtek meg...amúgy ez a takarítás és a vákuumcsövek megnézése otthon is elvégezhető...vagy azért nem ennyire egyszerű?...illetve sajnos a motor és csövek terén nem igazán vagyok még jártas :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts