hakapeszimaki Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Köszönöm a választ! akkor amikor nagyon ráérek neki állok! :D gondolom nem kis meló... de elkábulok néha már olyan benzin szag van :D Tanksapkád gyári? Nekem volt már benzinszag utángyártott tanksapkától is. Azért vettem mert megijedtem,hogy a gyári nem zárható,de megtudtam,hogy azzal a csőátmérővel amit átdug a rácson nem megy messzire,visszaraktam a gyári nem zárhatót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Tanksapkád gyári? Nekem volt már benzinszag utángyártott tanksapkától is. Azért vettem mert megijedtem,hogy a gyári nem zárható,de megtudtam,hogy azzal a csőátmérővel amit átdug a rácson nem megy messzire,visszaraktam a gyári nem zárhatót. A környékünkön az utóbbi időben átálltak egy kevésbé finomkodós módszerre... alátolnak egy lavórt, és valami hegyes sz.rral, kiütik a tank alját... :icon4: (tehát addig kell ültetnem még a vasat, amíg nem férnek alá :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 A környékünkön az utóbbi időben átálltak egy kevésbé finomkodós módszerre... alátolnak egy lavórt, és valami hegyes sz.rral, kiütik a tank alját... :icon4: (tehát addig kell ültetnem még a vasat, amíg nem férnek alá :lol: :D ) Ez mekkora g*ciség már! :pinch: Meg a másik amikor levágják a katalizátort a kipuffról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Ez mekkora g*ciség már! :pinch: Meg a másik amikor levágják a katalizátort a kipuffról. <_< Dávid megoldása erre is jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Dávid megoldása erre is jó. :D Na ja, ha porig leülteted, saját magad téped le a katalizátort. Ráadásul menet közben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Ez mekkora g*ciség már! :pinch: Meg a másik amikor levágják a katalizátort a kipuffról. <_< Az... az én katalizátorommal nem jutnak messzire :lol: Viszont, ha sikerül leszednie, akkor legalább megcsinálom majd az egészet normálisan :D Dávid megoldása erre is jó. :D Ennyi. Már gyűlik a zsetony, úgyhogy szerintem csütörtökön kérek időpontot a doktojbácsihoz :D Na ja, ha porig leülteted, saját magad téped le a katalizátort. Ráadásul menet közben. :lol: ááá... a kanyar a legalacsonyabb pontja, a 2 dob között. Csak az szokott leérni, ami a katalizátort letépi, az nem azért zavar, mert levitte a katalizátort, hanem mert előtte lebontotta az olajteknőt, hogy eljusson addig :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Az... az én katalizátorommal nem jutnak messzire :lol: Viszont, ha sikerül leszednie, akkor legalább megcsinálom majd az egészet normálisan :D Ennyi. Már gyűlik a zsetony, úgyhogy szerintem csütörtökön kérek időpontot a doktojbácsihoz :D ááá... a kanyar a legalacsonyabb pontja, a 2 dob között. Csak az szokott leérni, ami a katalizátort letépi, az nem azért zavar, mert levitte a katalizátort, hanem mert előtte lebontotta az olajteknőt, hogy eljusson addig :D :lol: Igaz, nekem is a híd előtti kanyar szokott leérni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Nekem most, h gm cucc van alatta, nem utólag hajtogatott...most nem ér le. Bár az én autóm magas. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Nekem most, h gm cucc van alatta, nem utólag hajtogatott...most nem ér le. Bár az én autóm magas. :) Az a magasság nekem már pont jó lenne :D Nekem se szokott leérni általában, de amikor mégis leér, akkor mindig ott. (meg aknában alámásztam, és csak a deklin, meg a híd előtti kanyar alján vannak karcolások :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Nekem most, h gm cucc van alatta, nem utólag hajtogatott...most nem ér le. Bár az én autóm magas. :) Ó igen! Tudjuk. Majdnem be lehet csúsztatni egy papírlapot a s*gged meg az aszfalt közé! :lol: Amúgy jó volt a hajtogatott is, csak akkor került lejjebb amikor visszatettem a gyári hátsódobot. Új csövet kellett volna hajtogatni, csak nem akartam fizetni érte. Majd ha már szétvertem azt a kanyart akkor úgyis kicserélem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Ó igen! Tudjuk. Majdnem be lehet csúsztatni egy papírlapot a s*gged meg az aszfalt közé! :lol: Neeem, a Gyumma az aki nem tud átgurulni a saját slusszkulcsa fölött :D Szó szerint nem fér be alá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Neeem, a Gyumma az aki nem tud átgurulni a saját slusszkulcsa fölött :D Szó szerint nem fér be alá :lol: Fektetve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Fektetve! :D Jep. Egy pár hónapja, még befért alá a gyári kulcs feje az oldalára fordítva, de mostmár nyári üzemmód van, már fektetve se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Jep. Egy pár hónapja, még befért alá a gyári kulcs feje az oldalára fordítva, de mostmár nyári üzemmód van, már fektetve se :D Majd mikor a húszezrest is felgyűri maga előtt a lökhárító. Akkor lesz ültetve. :D Amúgy melyik féle gyári kulcs? Az immós vagy nélküli? Nélkülinél már elég komoly ültetés van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Majd mikor a húszezrest is felgyűri maga előtt a lökhárító. Akkor lesz ültetve. :D Amúgy melyik féle gyári kulcs? Az immós vagy nélküli? Nélkülinél már elég komoly ültetés van :D A sima szögletes fejű öreg kúúcs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 A sima szögletes fejű öreg kúúcs :D ahülyeállat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 A sima szögletes fejű öreg kúúcs :D QP? :blink: Nincs róla teljes oldalnézeti kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 ahülyeállat! :D Várjááá, ő ezzel dolgozik, mászkál anyagbeszerezni, meg vidékre a műhelyébe. Ezéé' szeretem amikor valaki meghallja, hogy a 40-40-től lejjebb szeretném még egy kicsit, és utána rögtön meg-szak-közli, hogy azzal nem lehet közlekedni, ő már csak tudja, mert gyári mondeoja van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 QP? :blink: Nincs róla teljes oldalnézeti kép? Ne szivassatok már, hogy nem láttátok még az ország egyetlen, meg a világ első kúpéját? :D Háá' még a ringen is tiszteletkörvezetett tavaly :rolleyes: http://www.allcartuning.net/car/42441 De akkor már, ha már valaki legalább észreveszi hogy coupe-t lát, akkor már tessék szavazni is rá :lol: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000414486576 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Ne szivassatok már, hogy nem láttátok még az ország egyetlen, meg a világ első kúpéját? :D Háá' még a ringen is tiszteletkörvezetett tavaly :rolleyes: http://www.allcartuning.net/car/42441 Már láttam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Már itt is kezditek a szavazgatósdit.....fbn is unalmas és értelmetlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Már itt is kezditek a szavazgatósdit.....fbn is unalmas és értelmetlen... Az, de akkor is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Mi az a fb? :blink: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Egyébként ezt a kupét (QP-t :omg: :D ) láttam de akkor nem volt ennyire ültetve úgy emlékszem. Bár a sötétben lehet, hogy nem tűnt fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 A sima szögletes fejű öreg kúúcs :D Asztakiba... :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts