FPepe Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja valamelyikőtök milyen hosszú kuplung bowdent kéne vételeznem? Unixéknál 5 féle méretet találtam: 815/484, 849/674, 882/483, 902/483, 944/485. Most mitévő legyek? Előre is köszönöm a segítséget. Üdv.: Sanya EPC is három félét ír ehhez a motorhoz, sztem vedd ki a régit, mérd meg, az a legbiztosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 EPC is három félét ír ehhez a motorhoz, sztem vedd ki a régit, mérd meg, az a legbiztosabb. Köszönöm szépen! Sejtettem, hogy az lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Kéne, de azt teljesen pormentesre kifújni, nem sok esélyed van :rolleyes: ( és ha a pollenszűrő felől beletolod a sűrített levegőt, akkor takard le az üléseket, és nyisd ki az ajtókat :D ) Megvan a pollen! :) Ma vettem egyett!Holnap bele is rakom és megnézem,hogy mi a fene lehet ott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Kiszakadt a bal hátsó doblemezem(torony), ahol a lengéscsillapító rögzítve van.Kidugta a fejét csomatérbe. Szükségem lenne olyan toronyra ami jó állapotban van, arra a részre gondolok kompletten ami pontheggesztéses.NAGYON S.O.S.!!!!!!!!! Ferdehátú, 5ajtós F Astráról van szó. Már csomó bontót felhívtam,de nem vágják ki. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Kiszakadt a bal hátsó doblemezem(torony), ahol a lengéscsillapító rögzítve van.Kidugta a fejét csomatérbe. Szükségem lenne olyan toronyra ami jó állapotban van, arra a részre gondolok kompletten ami pontheggesztéses.NAGYON S.O.S.!!!!!!!!! Ferdehátú, 5ajtós F Astráról van szó. Már csomó bontót felhívtam,de nem vágják ki. Köszönöm. Újat nem lehet kapni? pl. itt: http://zsu.hu/webaru...emek?lapszam=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sziasztok! Na meglett az éget szag okozója!Szétszedtem minden a motornál és az előtét ellenállásra ami rámegy csati annak az egyik lába volt megolvadva!Kiszedtem,jól megpucoltam a sarukat meg mindent!És az ellenállás tiszta egy merő rozsda volt!Az érintkezők meg minden!Amennyire tudtam megtisztítottam! De mitől olvadhatott meg az egyik láb?Nem érintkezett? Új pollenszűrő is betéve! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Sziasztok! Na meglett az éget szag okozója!Szétszedtem minden a motornál és az előtét ellenállásra ami rámegy csati annak az egyik lába volt megolvadva!Kiszedtem,jól megpucoltam a sarukat meg mindent!És az ellenállás tiszta egy merő rozsda volt!Az érintkezők meg minden!Amennyire tudtam megtisztítottam! De mitől olvadhatott meg az egyik láb?Nem érintkezett? Új pollenszűrő is betéve! Üdv.:zozo Gondolom a rossz csatlakozás miatt megnövekedett az ellenállás és attól melegedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Gondolom a rossz csatlakozás miatt megnövekedett az ellenállás és attól melegedett. Igen én is erre gondoltam elsőre!Remélem most jó lesz! Köszönöm mindenkinek a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Elfogyott a szilikontejem és nemtaláltam idáig sehol! Valaki tudna segíteni ebben a kérdésbe? Google most nem volt a baráton. Vagy csak rosszul kerestem rá?. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok! Elfogyott a szilikontejem és nemtaláltam idáig sehol! Valaki tudna segíteni ebben a kérdésbe? Google most nem volt a baráton. Vagy csak rosszul kerestem rá?. Szilikonzsírt nem próbáltad már helyette? Akármelyik csőszerelvény boltban lehet kapni, ilyen: http://www.langor.hu/cikk_leiras/szilikonzsir%20500x.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Szilikonzsírt nem próbáltad már helyette? Akármelyik csőszerelvény boltban lehet kapni, ilyen: http://www.langor.hu...zsir%20500x.jpg Hmmm. Még nem hallottam róla. És ezzel ugyan úgy lehet kenni a műszerfalat stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Hmmm. Még nem hallottam róla. És ezzel ugyan úgy lehet kenni a műszerfalat stb.? Én a műszerfalra tecsóban vásárolt szilikonos illatos műszerfalápolót használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Én a műszerfalra tecsóban vásárolt szilikonos illatos műszerfalápolót használok. Én is ilyesmi szilikont használok és eddig bevált!Mondjuk van mikor az auchanba veszek de az is jó szokott lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Én is ilyesmi szilikont használok és eddig bevált!Mondjuk van mikor az auchanba veszek de az is jó szokott lenni! Igazából illat alapján választottam, csakis vanília. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Igazából illat alapján választottam, csakis vanília. Akkor nálad minden vanília a kocsiban? :) Vanília illatosító meg minden?Illatosítóba milyet használsz?Mondj valami jót! Én szoktam ilyen lapkásat venni meg a piacon ezt az Ambi Pur utántöltőt azt kis üveges cuccot!Az úgy elég sokáig bírja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Akkor nálad minden vanília a kocsiban? :) Vanília illatosító meg minden?Illatosítóba milyet használsz?Mondj valami jót! Én szoktam ilyen lapkásat venni meg a piacon ezt az Ambi Pur utántöltőt azt kis üveges cuccot!Az úgy elég sokáig bírja! Amikor megvettem a kocsit akkor kaptam a lányaimtól olyan vaniliás macit, de azt ugye kiszagoltuk hamar, azóta is vaníliásat veszek mindíg de egyik sem olyan ...kicsit mindegyik más van nekik olyan rágógumi illatú beütésük. Most valami új autó-illat van benne de nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Hmmm. Még nem hallottam róla. És ezzel ugyan úgy lehet kenni a műszerfalat stb.? Én a kédergumikat szoktam néha bekenegetni vele, felpuhítja a gumit és meggátolja az ajtóhoz tapadást. A műszerfalat meg az összes műanyagot ilyennel fújom: http://motomobile.eu...elcza-spray.jpg, LIDL-be szokott lenni, 500Ft, szilikonmentes, egy flakon nekem elég volt 4szer lefújni az egész kocsit, olyan 3 hétig látni a hatását kb. Illatosítóból ez vált be: http://www5.picturep...fresco-1u0g.jpg Kb. kéthavonta veszek egyet, 650-Ft TESCO-ban, nem egyszerre árasztja el a kocsit, mint a Wunderbaum, hanem egyenletesen illatozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Helló srácok . Kis segítség kellene szóval feltörték az emilemet és most sehova nem tudok belépni kivéve a nik neves oldalakra az alternatív megoldások nem váltak be . Más valami kellene h.......... féle valami .Aki tudsegíteni pü-ben jelezze . Köszike . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Én a műszerfalra tecsóban vásárolt szilikonos illatos műszerfalápolót használok. Én is. Nekem a lökösökre és az abroncsokra kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Én is. Nekem a lökösökre és az abroncsokra kellene! Azzal csak az a baj, hogy 1-2 hétig vagy az első esőig lesz fényes a lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Én is. Nekem a lökösökre és az abroncsokra kellene! A lököst sima szilikonnal szoktam fújni, de utoljára pont a vaniliásat kapott mert az volt kéznél. A gumit meg elméletileg nem is lehetne szabadna szilikonnal kezelgetni ugyebár..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Azzal csak az a baj, hogy 1-2 hétig vagy az első esőig lesz fényes a lökös. Igen, ezzel tisztába vagyok, jópár éve így csinálom ez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Igen, ezzel tisztába vagyok, jópár éve így csinálom ez van! Ha nem festett lökös akkor lehet finoman hőlégfúvózni és szép fekete lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A lököst sima szilikonnal szoktam fújni, de utoljára pont a vaniliásat kapott mert az volt kéznél. A gumit meg elméletileg nem is lehetne szabadna szilikonnal kezelgetni ugyebár..... Nem kicsit drága ilyen szilikonnal fújogatni a lököst, nem kevés kell rá.... Egyépként évek óta szilikonnal kenjök pár cimborámmal együtt az abroncsokat és semmi problem! Nemtudom ezt honna vette sok ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Nem kicsit drága ilyen szilikonnal fújogatni a lököst, nem kevés kell rá.... Egyépként évek óta szilikonnal kenjök pár cimborámmal együtt az abroncsokat és semmi problem! Nemtudom ezt honna vette sok ember... Hát ugye a súrlódást nem jó dolog csökkenteni a gumi és az út között. Oké hogy szép fekete lesz a gumi, de tényleg használ? Évi 10 ezer kilóméteres futásteljesítményel számolva szerintem előbb kopik el a futófelület mint ahogy megöregedne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts