Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Most akkor Ez! kell? Mert akkor ma még bescannelem! :rolleyes:

Igen erre lenne szükségem! Áhh ha megtennéd akkor örök hála. :huh: Természetesen csak a borító kellene. :lol: Le is fotózhatod nekem mindegy csak jó minőségű kép kellene de az interneten semmit nem találtam.

Elküldve
Igen erre lenne szükségem! Áhh ha megtennéd akkor örök hála. :huh: Természetesen csak a borító kellene. :lol: Le is fotózhatod nekem mindegy csak jó minőségű kép kellene de az interneten semmit nem találtam.

Sajna a felbontást nem tudtam állítani de a szinesbe a legnagyobbat választottam, meg kicsit majd forgatni kell rajta, mert 4x bescanneltem de csak nem egyenes.

Azért talán jó állapotú is, mert szerencsére olyan sokszor még nem kellett nyitogatni! Kopp...kopp...kopp! :rolleyes:

Eleje!

Hátúlja (ha netán kell)

:lol:

Elküldve
Sajna a felbontást nem tudtam állítani de a szinesbe a legnagyobbat választottam, meg kicsit majd forgatni kell rajta, mert 4x bescanneltem de csak nem egyenes.

Azért talán jó állapotú is, mert szerencsére olyan sokszor még nem kellett nyitogatni! Kopp...kopp...kopp! :rolleyes:

Eleje!

Hátúlja (ha netán kell)

:huh:

Köszi szépen szerintem tök jó lett

opel_astra_f_kezelesi_kezikonyvkep.jpg

Elküldve
Valaki nem tud ilyen matricákat?

Ezek nem matricák, hanem plazma lapok...olyan 13-17 ezer körül mozognak...

Tuningos boltokban kaphatóak... :rolleyes:

Pölö ITT is...

Elküldve
Ezek nem matricák, hanem plazma lapok...olyan 13-17 ezer körül mozognak...

Tuningos boltokban kaphatóak... :rolleyes:

Pölö ITT is...

Gondoltam, hogy nem matricák. Azért kérdeztem, mert van egy fodrulatszámmérős kmórám, amiben a számlapokról lepattogott a festék. Arra gondoltam, hogy valami matricát ragasztanék a számlapra....Amúgy eladó az óra :huh:

Elküldve

Üdv!

Hátha tud valaki segíteni....

Nemtudja valaki, hogy mi a gm vagy valami azonosítószáma a 94 előtti f astra bal első (vezető oldali) mechanikus ablakemelő szerkezetnek? Esetleg képet róla tud valaki linkelni?

Elküldve
Üdv!

Hátha tud valaki segíteni....

Nemtudja valaki, hogy mi a gm vagy valami azonosítószáma a 94 előtti f astra bal első (vezető oldali) mechanikus ablakemelő szerkezetnek? Esetleg képet róla tud valaki linkelni?

Ha öt ajtós, akkor ezt írja az EPC:

12649212712012.01.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Nekem vásárlás óta van két döglött szúnyog a kilométeróránál. :rolleyes:

Nyáron ki kéne szednem. :lol:

Blitz-en kivesszük. :lol: :huh:

Elküldve
Blitz-en kivesszük. :D :rolleyes:

:lol:

Csak valahogy első napra kéne szervezni a projektet, mert akkor még van esély rá, hogy a szúnyogok kivételével a többit vissza is sikerül tenni :lol: (Nekem kész az idei Blitz-Design a géphez, de addig rejtegetem, amíg ott nem leszek :lol: :huh: )

Elküldve
Szép lett... :rolleyes:

Ezekből a plazmákból nincs olyan, aminek fekete a háttere?

Köszi!

De van fekete, nekem is jobban tetszene egy olyan, de most épp ez volt jutányos áron.

Szerintem ez nem plazma. :lol:

A plazma ilyen.

Pedig de. Egy dolgot még majd meg kell oldanom, azt a háttérvilágítás beszűrődést a számlap és az előlap kerete között, de most nincs kedvem szétszedni miatta.

Gondoltam, hogy nem matricák. Azért kérdeztem, mert van egy fodrulatszámmérős kmórám, amiben a számlapokról lepattogott a festék. Arra gondoltam, hogy valami matricát ragasztanék a számlapra....Amúgy eladó az óra :huh:

Pontosan ezért szántam rá magam a cserére, mert az enyém is hámlott. Dáwid adott a kilométerórához másikat, de azóta már a fordszámmérő is elkezdte, meg a szerelésnél a hőmérő előlapja is elkezdett leperegni, az se bírta volna sokáig.

Van még egy pozitívuma a dolognak: a kilométerórám pontosságán is sikerült javítanom: eddig óra szerint 115-nél volt pont 100 a sebességem, most 105-öt mutat, mikor 100-al megyek, ez már egész elfogadható.

A mutatókat egyébként üvegfestékkel festettem pirosra (egyszerűen belemártottam őket), kicsit lehet sötét is lett, valszeg higítanom kellett volna egy kicsit a festéket. Igen erős a háttérvilágítás (ez látszik a beszűrődésből is, meg a mutatók alatt is), de így is alig látszik, hogy világítanak.

Elküldve
Nagyon jó lett!Ilyen engem is érdekelne!Tényleg honnan szerezted és mennyiért?

Köszi! Én használtan vettem egy cartárstól kb. féláron (az Adok-veszek részben volt a hirdetés), ennyit rá tudtam szánni a dologra.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.