Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszi Zotyának és viszont kívánom. (na de hol a féltengely? :D :devlish: )

Boldog Karácsonyt minden cartársnak ! :devlish:

Az a talpa :lol:

Elküldve

Sziasztok!

Először is Boldog Karácsonyt Szeretnék Kívánni mindenkinek!

Nem tudom hova kellet volna feltennem eme kérdésem így megkérdezem itt... Létezik valami leírás hogy F Astra Műszerfalából a dolgokat hogyan lehet kivenni? De konkrétan engem a Hátsó Ködlámpa kapcsoló érdekelne h azt hogyan lehetne kivarázsolni a helyéről?

Elküldve
Sziasztok!

Először is Boldog Karácsonyt Szeretnék Kívánni mindenkinek!

Nem tudom hova kellet volna feltennem eme kérdésem így megkérdezem itt... Létezik valami leírás hogy F Astra Műszerfalából a dolgokat hogyan lehet kivenni? De konkrétan engem a Hátsó Ködlámpa kapcsoló érdekelne h azt hogyan lehetne kivarázsolni a helyéről?

http://racing-bazar.hu/ShowImage.aspx?imgI...1&imgX=1024 Az alul-fölül fülecskék tartják :D Hátulról összenyomva jön ki előre felé, ha jól rémlik :lol:

Elküldve

Uu Bassz.. :/ Akkor le kell bontani a mindenséget.. :/ Nah akkor ez sem most lesz kicserélve.. Hihihi (Max ha betévedek egy fűtött garázsba.. ) Köszönöm Szépen a gyos választ! :lol:

Elküldve
A Hátsó Ködlámpa kapcsoló érdekelne h azt hogyan lehetne kivarázsolni a helyéről?

Simán kipattintod csavarhúzóval. :lol: de tegyél a műanyaghoz valamit (pl papírzsepi) , hogy ne sérüljön a műanyag. :D

Elküldve

Hali!

TEgnap vmi barom nekiment a jobboldali tükrömnek, és lepattant róla a takaró műanyag. Sajnos letörtek a fülek is. Ezeket megreparáltam, visszatettem. Tart ameddig tart :lol: Viszont olyan kérdésem lennek, hogy lehet ezt a műanyagot korrektül leszedni? Mert ahogy nézem, a tükröt be kell nyomni mert a belsúő füle csak így csúszik ki, viszont a külső kettőt hogy lehet törés nélkül kipattintani? Mi a trükk? Mert első ránézésre, ugy nézem, hogy csakkifele kell huzni, oszt majd kipattan, de ez nem egy életbiztosítás :D

Elküldve

üdv. mindenkinek!

egy rossz hírrel kell szolgálnom vagyis nekem rósz :lol: . ma délután megcsattintottam egy más opel-t hátulról :D ö indexelt és fékezett, hogy tér le és én is mire észre vettem satufék kormánykapás és "reccs" jól elvittem a bal hátulját :devlish: az enyémnek is a jobb eleje lámpa, sárvédő, lökhárító, motorháztető törőt hajlót meg miegymás :icon13: az övének a lámpa ahol van ott jól megnyomta lámpástól, a kasznit neki a kerék fele (5 ajtós astra f volt a kerek hátú) szerencsére nem történt személyi sérülés légzsákok nem nyíltak csak az ijedség volt nagy. rendőrséget nem hívtuk mert nem történ személyi sérülés és kiegyeztünk de végül a rendőrök is oda keveredtem. kérdik mi volt papírokat ellenőriztek stb. kérdik ki tudunk e egyezni mondtuk igen s oszt nem is kötekedtek tovább. holnap megyek biztosítóhoz hogy intézzem tovább az ügyet övét fizeti a biztosítom (remélem) mert én voltam a hibás, az enyémet meg fizetem én. :devlish:

ezt hozta az angyalka :icon13:

kellemes ünnepelt mindenkinek!!

u.i. gondoltam megosztom veletek az eseményt.

Elküldve
...ma délután megcsattintottam egy más opel-t hátulról

Baszus...

Csodálatos karácsonyi ajándék. :lol: Fogadd részvétem. Lényeg, hogy se Nálatok, se Nála nem sérült senki.

A nyári vadkalandomnál lett egy zöld diónyi vérömleny az egyik lapockám környékén, azóta hirtelen mozdulatoknál emlékeztet a sors, hogy nem kell kapkodni.

Elküldve
Baszus...

Csodálatos karácsonyi ajándék. :lol: Fogadd részvétem. Lényeg, hogy se Nálatok, se Nála nem sérült senki.

A nyári vadkalandomnál lett egy zöld diónyi vérömleny az egyik lapockám környékén, azóta hirtelen mozdulatoknál emlékeztet a sors, hogy nem kell kapkodni.

Heves volt a leányzó? :D :devlish:

Elküldve
Heves volt a leányzó? :lol: :D

Így van. Olyan heves, hogy 8-10m-re ugrott ki elém az őz. Nem sokon múlt, hogy nem maradtam az árokparton. Rá 1-2 hónapra, igaz tölem sok megyényivel arréb, hasonló körülmények között randizott egy férfi egy őzzel. Ugyanúgy az árokban landolt a kocsi. Ő a helyszínen meghalt.

Elküldve
Baszus...

Csodálatos karácsonyi ajándék. :D Fogadd részvétem. Lényeg, hogy se Nálatok, se Nála nem sérült senki.

a szomszédos városban dolgozom egy áruházban 4 kor végeztem ki se értem a városból nézem a telefon sehol "ott maradt" visszafordultam és az áruháztól kb. 300m -re megtörtént a baj. :lol:

Elküldve
Így van. Olyan heves, hogy 8-10m-re ugrott ki elém az őz. Nem sokon múlt, hogy nem maradtam az árokparton. Rá 1-2 hónapra, igaz tölem sok megyényivel arréb, hasonló körülmények között randizott egy férfi egy őzzel. Ugyanúgy az árokban landolt a kocsi. Ő a helyszínen meghalt.

Sajnálatos.

Elküldve
Baszus...

Nekem meg előző éjjel valami vadbarom letörte az antennámat.. örültem nagyon mikor megláttam..

A következő elektromos lesz szerintem..

Elküldve
a szomszédos városban dolgozom egy áruházban 4 kor végeztem ki se értem a városból nézem a telefon sehol "ott maradt" visszafordultam és az áruháztól kb. 300m -re megtörtént a baj. :lol:

Örülj, hogy ennyivel megúsztad! Tipikus ráfutásos baleset. Nem szabad ragadni a másikra!

Unokaöcsém dettó, ugyanezt csinálta már kétszer. Mindkétszer rommá törte az apja kocsiját.... :D

Elküldve
Örülj, hogy ennyivel megúsztad! Tipikus ráfutásos baleset. Nem szabad ragadni a másikra!

Unokaöcsém dettó, ugyanezt csinálta már kétszer. Mindkétszer rommá törte az apja kocsiját.... :lol:

Követési távolság. Node az sem elég, ha nem figyel az ember.

Unokatesóm kockára fékezte az új téligumikat... 170nél észrevette, hogy áll előtte a sor. Szerencsére nem lett baj, de elmondása szerint centiken múlt csak!!

Jótanács (engem is beleértve) mindenkinek, figyeljünk a csúszós utakon, és tartsuk be a megfelelő követési távolságokat.

Elküldve
Hali!

TEgnap vmi barom nekiment a jobboldali tükrömnek, és lepattant róla a takaró műanyag. Sajnos letörtek a fülek is. Ezeket megreparáltam, visszatettem. Tart ameddig tart :lol: Viszont olyan kérdésem lennek, hogy lehet ezt a műanyagot korrektül leszedni? Mert ahogy nézem, a tükröt be kell nyomni mert a belsúő füle csak így csúszik ki, viszont a külső kettőt hogy lehet törés nélkül kipattintani? Mi a trükk? Mert első ránézésre, ugy nézem, hogy csakkifele kell huzni, oszt majd kipattan, de ez nem egy életbiztosítás :D

Na a javítás eddig tartott... :devlish: Nincs valakinek egy fölösleges kifakult 10x éves fekete matt szinezetlen takarója balos tükörre?

Elküldve
Na a javítás eddig tartott... :lol: Nincs valakinek egy fölösleges kifakult 10x éves fekete matt szinezetlen takarója balos tükörre?

Fekete sziloplaszt... :D

Elküldve

Hali! Valaki tudna nekem segíteni keresni 10 pines diagnosztikai kábelt. olyat aminek az egyik vége 10pines a másik pedig usbs. Van két programom is SCan master ELM és MOdiag. mindkettőhöz csak kábel kell amivel összekötöm a gépet a kocsival. Esetleg valakinek vmilyen tapasztalat ezzel kapcsolatban az is segítene nekem vagy vmi okos gondolat. Előre is köszönöm.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.