spzoli Elküldve December20, 2011 Elküldve December20, 2011 J0hnny írta: Én vezettem hosszútávon B vecit bőrben ülve, nagyon nem tetszett...ahogy a gyári xenon sem. Me nagy picsád van. :D Az a xenon tényleg nem nagy történet. :lol:
J0hnny Elküldve December20, 2011 Elküldve December20, 2011 spzoli írta: Me nagy picsád van. :D Az a xenon tényleg nem nagy történet. :lol: A legjobb az zavart, amikor körforgóban kapaszkodni kellett mint a gyors 7-esen, nehogy elrepülj oldalra! :devlish:
spzoli Elküldve December20, 2011 Elküldve December20, 2011 J0hnny írta: A legjobb az zavart, amikor körforgóban kapaszkodni kellett mint a gyors 7-esen, nehogy elrepülj oldalra! :lol: Nekem nincs ilyen gondom, rekarcsi tacsiz. :D
RickJames Elküldve December20, 2011 Elküldve December20, 2011 ramiusz írta: Aztán, ha kiugrik a szaftja Te is a kutyára fogod... :devlish: :lol: :D :devlish: köszönöm a váltószoknyás linkeket, megvan mit kapok karácsonyra :icon13:
hakapeszimaki Elküldve December20, 2011 Elküldve December20, 2011 J0hnny írta: Télen ráfagyni, nyáron vizespicsázni és egy egészséges kanyarodás közben kapaszkodni, mert kicsuszol belőle.... Van olyan kategória ahol szinte kötelező. Az automatával együtt. Hülyén néz ki ha nagy hodályban kavargatod a váltót,ugyanúgy szarul néz ki bőr nélkül. Múltkor ültem egy plüss belsős e65 hetesben. Hááát...
Johnny82 Elküldve December20, 2011 Elküldve December20, 2011 astrásgyerek írta: Szép! :lol: (a fa borítás imitációra gondolok, csak én az ajtókra is tennék belőlük.) Nekem vannak az ajtóra ilyenek, csak fel kéne tenni őket. Katt.... Irmscher-nél 466,84 € a 4db! :D
rtomi Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 epk947 írta: Ma este Piliscsabáról kifelé Budapest irányába az Agip kútnál a piros lámpánál mellém állt (én a jobb oldalon) egy fehér Astra, óriási légbeömlőkkel a motorháztetőn, tök lesötétített üvegekkel, dübörgő vastag kipufogóval. Ő sárgára, én sárgászöldre indultunk felfelé a hegynek. Először szerzett egy 10 méteres előnyt, de érdekes módon 200 méteren már nekem volt 15 méter előnyöm.... :icon13: Van itt Dorogon egy ilyen macskajancsi. Körbe spoyler nagy kipuff és 1,4- 8 szelepes motor. :icon13: megadave írta: Hát igen azt az emelkedőt nem szeretik az 1.6-osok. :D Ott 75 lóval könnyen be lehet égni. Mesélik... :lol: :D Egyszer azon az emelkedőn elrúgtam uhuhu ex A Corsa GSI-jének.(115 LE) Lehagytam mindenkit ,kivéve egy lila Mondeót. Mikor jobbról elment akkor láttam,hogy S2000-vol. :devlish: Amúgy az 1,8-al is lehet ott meglepetést okozni. :devlish:
Zsoltee Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 rtomi írta: Van itt Dorogon egy ilyen macskajancsi. Körbe spoyler nagy kipuff és 1,4- 8 szelepes motor. :lol: Az már elvileg 1.4 16V, én úgy tudom. :icon13: Egyébként meg az 1.4 8Vvel közlekedők is emberek!!! :D :devlish: :devlish: :icon13:
rtomi Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 Zsoltee írta: Az már elvileg 1.4 16V, én úgy tudom. :icon13: Egyébként meg az 1.4 8Vvel közlekedők is emberek!!! :lol: :D :devlish: :devlish: Erre azt szoktam mondani,hogy: Én is ember vagyok meg Te sem. (ne vedd magadra Zsóti) A te autód viszont nincs elcsúfítva mint az.
Zsoltee Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 rtomi írta: Erre azt szoktam mondani,hogy: Én is ember vagyok meg Te sem. (ne vedd magadra Zsóti) A te autód viszont nincs elcsúfítva mint az. Pedig gondolkodtam már rajta hogy én is teleaggatom üvegszállal és rakok alá kék neont, meg vagy 3szárnyat hátra. Mert az úgy menő. :lol:
hakapeszimaki Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 rtomi írta: Van itt Dorogon egy ilyen macskajancsi. Körbe spoyler nagy kipuff és 1,4- 8 szelepes motor. :devlish: Egyszer azon az emelkedőn elrúgtam uhuhu ex A Corsa GSI-jének.(115 LE) Lehagytam mindenkit ,kivéve egy lila Mondeót. Mikor jobbról elment akkor láttam,hogy S2000-vol. :lol: Amúgy az 1,8-al is lehet ott meglepetést okozni. :D 6-os út,baracsi emelkedő,újváros után. Villog az oooo A6, vissza négy fojtószelep kinyit,lehúzódok a kapaszkodósávba. A C oszlopig tudott jönni,2.5TDI volt. Régóta meg akartam nézni mit tudnak az 1.6 ellen,mert a 2.4 V6 nem sokkal megy jobban. Viszont most télen 11liter a BC szerint. :devlish:
spzoli Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 Zsoltee írta: Az már elvileg 1.4 16V, én úgy tudom. :icon13: Egyébként meg az 1.4 8Vvel közlekedők is emberek!!! :lol: :D :devlish: :devlish: Nem ezt szoktam érezni, mikor a csatalóval közlekedem. Embertelen. :icon13: :D B)
Zsoltee Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 spzoli írta: Nem ezt szoktam érezni, mikor a csatalóval közlekedem. Embertelen. :D :devlish: :devlish: Emlékszem még régen, amikor 1.6od volt, nekem meg XE-m hogy szidtad, hogy mennyire fölösleges és hogy neked soha nem kell majd XE, mert minek. :lol: :icon13:
spzoli Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 Zsoltee írta: Emlékszem még régen, amikor 1.6od volt, nekem meg XE-m hogy szidtad, hogy mennyire fölösleges és hogy neked soha nem kell majd XE, mert minek. :lol: :D :devlish: De én mindennel így voltam. Elég lesz a gyári 15ös felni.. :devlish: Elég lesz a kisfék... :icon13: Mindezekről csak akkor derül ki, hogy nagyon nem elég, mikor a jóból visszaülsz. :icon13:
Dáwid Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 spzoli írta: :D De én mindennel így voltam. Elég lesz a gyári 15ös felni.. :devlish: Elég lesz a kisfék... :devlish: Mindezekről csak akkor derül ki, hogy nagyon nem elég, mikor a jóból visszaülsz. :icon13: :icon13: Látod, ezért nem ülök bele jóba. Így tökéletes autóm van :lol:
Zsoltee Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 Dáwid írta: :devlish: Látod, ezért nem ülök bele jóba. Így tökéletes autóm van :lol: Ez is egy megoldás. :D
spzoli Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 Dáwid írta: :D Látod, ezért nem ülök bele jóba. Így tökéletes autóm van :lol: Holnap menjünk egy karikát? :devlish: No meg minek ücsörögsz állandóan tartályfej autójában? :devlish: :icon13:
Dáwid Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 spzoli írta: Holnap menjünk egy karikát? :D No meg minek ücsörögsz állandóan tartályfej autójában? :devlish: :devlish: SZeretem nézni azt a műszerfal-világítást :icon13: :icon13: :lol:
epk947 Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 ramiusz írta: Szerencsére az ilyen bizsergető érzések eddig elkerültek, bár vágott már kupán Polly csomagtérfedele. Egyik haverom a Fabia-ja csomiajtaját csukta az orrára. Szó szerint. A marharépa a saját lábán, ment be a kórházba, a háta mögött a kilenc éves lányával. Illetve csak akart, mert olyan sokkot kapott, hogy 3x ment el a délutáni csúcsforgalomban a kórház főbejárata előtt kocsival, mire megtalálta. A felesége ott dolgozik, nővérként, gondolhatjátok, hogy megdicsérte... :D Ilyen hámsérülésekre ha gondolod próbáld ki a Lukács féle kék kenőcsöt. Drága, mint a dög, de hatékony. Egyik kollégám kipróbált egy krosszmotort, na persze sisak és rendes motorosruha nélkül. Kissé félresikerült a parkolás, végigszántotta a képével az árokpartot, félig megskalpolta magát. Utána kenegette a kobakját vele. 1-2 alatt nyom nélkül elmúlt a sérülés. Hínye! Nem is tudtam, hogy emberre is jó! Nekem az állatorvos adta amikor a kuvaszaim egymást tépték szét! :lol:
astrásgyerek Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 Johnny82 írta: Nekem vannak az ajtóra ilyenek, csak fel kéne tenni őket. Katt.... Irmscher-nél 466,84 € a 4db! :lol: Tedd fel, lássuk milyen is élőben. :D Tiv. írta: Ez őrült...
aholy Elküldve December21, 2011 Elküldve December21, 2011 :lol: :D kénytelen voltam megosztani:D néhánynál sírtam:D de 5:00-nál a gyereket biztos hogy agyonvertem volna
ihbastra Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 aholy írta: :lol: :D kénytelen voltam megosztani:D néhánynál sírtam:D de 5:00-nál a gyereket biztos hogy agyonvertem volna 2:16-nál, az mi az úton? Kátyú?
zozo astra1.6 16v Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Sziasztok! Mától végre már szabin vagyok!Kezdés januárban!Jó lesz kicsit pihenni! üdv.:zozo
ihbastra Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Heló! Megjött a váltó és a kézifékszoknya! Szerintem jó lett nagyon! Üdv. Szerettem volna képet feltenni de hülye vagyok hozzá és nem sikerült, valaki elmagyarázná hogy kell! Kösz
Recommended Posts