zozo astra1.6 16v Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Bontóban! Én is ott vettem motorost (igaz, hogy Bosch) 8000-ért tavaly. Még izzó is volt benne! :lol: Néznék én bontóban csak attól félek,hogy ugyan ilyen rosszat veszek!Mármint hogy a foncsorja nem jó már!Legfőképp a foncsor!Mert mostaninak is szerintem az a baja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Nekem TYC volt meg Valeo, és jó volt mind a kettő. Hogy milyen megy majd bele azt még nem tudom. EZ a TYC nem hangzik rosszul!Az ára is elfogadható!Ki akarod cserélni őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Néznék én bontóban csak attól félek,hogy ugyan ilyen rosszat veszek!Mármint hogy a foncsorja nem jó már!Legfőképp a foncsor!Mert mostaninak is szerintem az a baja! http://www.gtreflect.hu/magyar.html Ha csak a foncsor a bajod a lámpával, ez a legjobb megoldás szvsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Néznék én bontóban csak attól félek,hogy ugyan ilyen rosszat veszek!Mármint hogy a foncsorja nem jó már!Legfőképp a foncsor!Mert mostaninak is szerintem az a baja! Ha bemattult a foncsor, akkor nem veszed meg! Ez nem lehet rejtett hiba! Az enyém több mint 1 éve jól szolgál. Bp. Soroksári úton vettem. Előtte telefonon tisztáztam az igényeimet a bontóssal. Keresgélni kell: pl. http://opel.bontodepo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 EZ a TYC nem hangzik rosszul!Az ára is elfogadható!Ki akarod cserélni őket? Gyárilag Valeo volt, az király volt csak már elhasználódott. Cserélni kellett volna, de egy kő kiütötte az egyiket. :lol:#1 Bontott TYCre cseréltem. Más bordázatú volt a búra, de szép volt fénye és jó masszív anyagból volt. Aztán 2 hete a műszakin a műhelyben a fékpadról leugrott egy Ducato és kiütötte mindkettőt. ;)#2 Most Depo van benne, de a szervizessel ki fogom cseréltetni, mert kézit rakott bele nem motorost. :)#3 Remélem az majd valami jobb márka lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ha csak a foncsor a bajod a lámpával, ez a legjobb megoldás szvsz. :lol: Itt javítanak foncsort?Nem ismerem őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Ha bemattult a foncsor, akkor nem veszed meg! Ez nem lehet rejtett hiba! Az enyém több mint 1 éve jól szolgál. Bp. Soroksári úton vettem. Előtte telefonon tisztáztam az igényeimet a bontóssal. Keresgélni kell: pl. Majd lehet,hogy körbenézek a bontókban itt nálunk!Igazából nincs bajuk a fényszóróknak csak szerintem a foncsor ki van mattulva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Nem tud vki mostanság bontásra ítélt C20NE astrarol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve December9, 2011 Megoszt Elküldve December9, 2011 Köszönöm mindenkinek a segítséget! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 sziasztok! nekem lenne egy olyan kérdésem...előre is elnézést, hogyha hülye a kérdésem...szóval hogyha lecserélem a hűtővizet...akkor az újra töltésnél a fagyálló mellé elég hogyha sima vizet töltök, vagy mindenképpen desztillált víz kellene? Árt-e a motornak a sima víz? meg arra volnék kíváncsi, hogy a kasztnin megjelenő rozsdát, hogyan lehet a legegyszerűbben lekezelni, illetve a tovább terjedését gátolni...addig amíg lakatoshoz nem kerül? előre is köszönöm a választ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Tungsram Megalight +90%. Ezt ajánlom. Több mint két éve szolgál a kocsimban ebből a típusból egy pár. Párba lehet vásárolni. Amúgy úgy is megtalálható, hogy GE Megalight. A tungsramos kék színű, a GE rózsaszín alapú dobozos, de ugyanaz mindkettő, mivel egy gyár. :lol: na nem kaptam Tungsram Megalight +90%-os izzot 2 városba kerestem több üzletbe is csak +50% és +60% van ;) . Láttam H4 Osram Night Breaker plus +90% de gondoltam nem veszek mert nem ezt ajánltad interneten kaptam és onnan rendelem meg ha sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 sziasztok! nekem lenne egy olyan kérdésem...előre is elnézést, hogyha hülye a kérdésem...szóval hogyha lecserélem a hűtővizet...akkor az újra töltésnél a fagyálló mellé elég hogyha sima vizet töltök, vagy mindenképpen desztillált víz kellene? Árt-e a motornak a sima víz? meg arra volnék kíváncsi, hogy a kasztnin megjelenő rozsdát, hogyan lehet a legegyszerűbben lekezelni, illetve a tovább terjedését gátolni...addig amíg lakatoshoz nem kerül? előre is köszönöm a választ! :lol: Mindenféleképpen desztillált vizet használj. Attól nem rakodik le vízkő a rendszerben. A rozsdafoltokkal kapcsolatban meg egyszerűbb ha egy lakatost kérdezel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 halihó! Régóta astra( vagy vectra ) vásárlás előtt állok, (motorom van, nem akarják megvenni) viszont most be jött a képbe egy sedan astra. Fehér színű .Ez az egy bajom van vele. Az lenne a kérdésem szerintetek mennyire lehet "megszépíteni" egy fehér astrát . Mi az ami feldobja. Esetleg ha van képetek valami, egyszerű de mutatós optikai tunningról, jöhetnek a képek ;) . Nem meggyőzni kell hogy szép, mert alapjáraton a fehér nem tetszik. Viszont volt itt egy fórumos kolléga, aki ha jól emlékszem maga festette az első lökösét. Na az övé az máris jobban nézett ki ezáltal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 halihó! Régóta astra( vagy vectra ) vásárlás előtt állok, (motorom van, nem akarják megvenni) viszont most be jött a képbe egy sedan astra. Fehér színű .Ez az egy bajom van vele. Az lenne a kérdésem szerintetek mennyire lehet "megszépíteni" egy fehér astrát . Mi az ami feldobja. Esetleg ha van képetek valami, egyszerű de mutatós optikai tunningról, jöhetnek a képek ;) . Nem meggyőzni kell hogy szép, mert alapjáraton a fehér nem tetszik. Viszont volt itt egy fórumos kolléga, aki ha jól emlékszem maga festette az első lökösét. Na az övé az máris jobban nézett ki ezáltal. :lol: http://www.spoilertje.nl/kbtuning/fotoos/o...r%20F-Style.jpg ezt ha megcsinálod akkor biztos nem csak neked fog tetszeni hanem másnak is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 na nem kaptam Tungsram Megalight +90%-os izzot 2 városba kerestem több üzletbe is csak +50% és +60% van :lol: . Láttam H4 Osram Night Breaker plus +90% de gondoltam nem veszek mert nem ezt ajánltad interneten kaptam és onnan rendelem meg ha sikerül. A t_scóban 2990 péz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Horysz Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Sziasztok! Egyszer már írtam ide, hogy vajon miféle ülések jók az astra f-be. Valami olyasmikat olvastam, hogy vectra a ülés passzol bele, a többit hegesztgetni meg fúrni kell. keresgéltem most astra f normális állapotú első üléseket, mert bár fájó szívvel, de kidobnám a szétült plüss ülésemet, és inkább csináltatnék valami szép hutatot.. de a lényeg, hogy csak szettet találok, de leginkább semmit, amire rá lehetne ülni.. vectra b ülések lennének, meg g astra, de ezek vajon passzolnak? jó a G astra valószínű nem, de a B vectra? Vagy tud valaki javasolni, merre keresgéljek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 A t_scóban 2990 péz. sajnos elég messze vagyok akármelyik t.scotól :lol: a határon túlról írok ;) de kösz az infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 sziasztok! nekem lenne egy olyan kérdésem...előre is elnézést, hogyha hülye a kérdésem...szóval hogyha lecserélem a hűtővizet...akkor az újra töltésnél a fagyálló mellé elég hogyha sima vizet töltök, vagy mindenképpen desztillált víz kellene? Árt-e a motornak a sima víz? ... Szia! A "régebbiekhez" desztillált víz kellett, az újabb generációs (jellemzően gyári) fagyállók hígíthatóak sima csapvízzel is. Ez mindig fel van tüntetve a csomagoláson. Ha még sem lenne használj ioncs. vizet. Ettől az egy kivételtől eltekintve a "sima" csapvíznek nincs keresnivalója az autóban. (Még az ablakmosó rendszerbe sem engedi a legtöbb gyártó, nemhogy a motorba.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 ezt ha megcsinálod akkor biztos nem csak neked fog tetszeni hanem másnak is ;) Szerintem nem szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Heló! Találkoztatok már ezzel a termékkel vagy használ ilyet valaki esetleg? Ér ennyit szerintetek? http://www.grando.hu/uleshuzat/uleshuzat_e...1482105165.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 Szia! A "régebbiekhez" desztillált víz kellett, az újabb generációs (jellemzően gyári) fagyállók hígíthatóak sima csapvízzel is. Ez mindig fel van tüntetve a csomagoláson. Ha még sem lenne használj ioncs. vizet. Ettől az egy kivételtől eltekintve a "sima" csapvíznek nincs keresnivalója az autóban. (Még az ablakmosó rendszerbe sem engedi a legtöbb gyártó, nemhogy a motorba.) Nagyon köszönöm szépen neked is, illetve Dark_Errant-nak is a választ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December10, 2011 Megoszt Elküldve December10, 2011 http://www.spoilertje.nl/kbtuning/fotoos/o...r%20F-Style.jpg ezt ha megcsinálod akkor biztos nem csak neked fog tetszeni hanem másnak is ;) Inkább nevetséges mint szép.... :lol: Az az eset amikor kisebbségi fóbiában szenvedő törpe óriásnak akar látszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 http://www.spoilertje.nl/kbtuning/fotoos/o...r%20F-Style.jpg ezt ha megcsinálod akkor biztos nem csak neked fog tetszeni hanem másnak is ;) Nem rosz ! :lol: Még egy kérdés: Rájöttem honnan jön az olaj, és nem (csak) a gyújtáselosztó alól, hanem a szelepdeklitől körbe...! Menyibe kerül hozzá a tömítés? Csak leveszem, beteszem az újat és kész? Nyomaték értéket tudna valaki írni mennyivel kell lehúzni ha leveszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Szia! A "régebbiekhez" desztillált víz kellett, az újabb generációs (jellemzően gyári) fagyállók hígíthatóak sima csapvízzel is. Ez mindig fel van tüntetve a csomagoláson. Ha még sem lenne használj ioncs. vizet. Ettől az egy kivételtől eltekintve a "sima" csapvíznek nincs keresnivalója az autóban. (Még az ablakmosó rendszerbe sem engedi a legtöbb gyártó, nemhogy a motorba.) Az minden hogy hol veszem meg a vizet, mint pl tesco, benzinkút, vagy autósbolt? Vagy azért számít, hogy hol szerzem be? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve December11, 2011 Megoszt Elküldve December11, 2011 Inkább nevetséges mint szép.... ;) Az az eset amikor kisebbségi fóbiában szenvedő törpe óriásnak akar látszani. szerintem a fekete felsőrész igen is szépen mutat.Ízlések és pofonok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts