Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Ki kellene cserélnem a helyzetjelző izzókat, mert 100 évesek, nagyon sárgák és pislákolnak már csak (más Astrához viszonyítva).

Érdemes LED-es fényforrást venni bele? Illetve szabad-e? Műszakin, rendőri random ellenőrzéskor megfelel?

Van valami kikötés a színhőmérsékletre?

Köszi!

100 éve még nem is volt olyan kicsi izzó... :lol:

Érdemes hát. Kicsit meghekkeled, aztán sokáig fog az tartani.

Nekem még sosem szólt a szerv hogy" Na kedves uram, akkor kapcsolja le a tompítottat, had ni meg a helyzetjelzőjét". De tegyél bele fehéret, aztán kész.

Megosztás:

Sziasztok!

Ki kellene cserélnem a helyzetjelző izzókat, mert 100 évesek, nagyon sárgák és pislákolnak már csak (más Astrához viszonyítva).

Érdemes LED-es fényforrást venni bele? Illetve szabad-e? Műszakin, rendőri random ellenőrzéskor megfelel?

Van valami kikötés a színhőmérsékletre?

Köszi!

Nekem led van benne!Én az auchanba vettem ilyen jégfehér színe van!Pár száz forint volt!És már egy éve bírja!Ahogy Hjoe is írja engem se állított még meg a szerv! :lol: Igazság szerint nem lehet benne!Mert vizsgára is ki kéne venni!Én nem vettem ki mondjuk!Gyakorlatilag meg nagyon sok autóba van! ;)

Szerintem tegyél bele!

Megosztás:

Nekem led van benne!Én az auchanba vettem ilyen jégfehér színe van!Pár száz forint volt!És már egy éve bírja!Ahogy Hjoe is írja engem se állított még meg a szerv! :lol: Igazság szerint nem lehet benne!Mert vizsgára is ki kéne venni!Én nem vettem ki mondjuk!Gyakorlatilag meg nagyon sok autóba van! ;)

Szerintem tegyél bele!

Mondjuk azt én is nehezen tudom elképzelni, ahogy a rendőr közli, hogy "Jónapot! Meglepetés! Helyzetjelző lámpa ellenőrzés! :)" Majd pedig luxmérővel körbeugrálja az autót.

Műszakira azért majd kicserélem..

Megosztás:

Hello!

Elektromos a tied?Én ugyan így jártam,hogy eltört csak nekem menet közben a menetszelet nem bírta!Az enyém elektromos!És ugyan úgy elektromosat vettem!Valami utángyártott antenna volt!A nevét azt meg nem mondom!Azóta már kétszer eltört az antennában lévő műanyag huzal ami fel le mozgatja!De azt megszögeltem itthon!

De amúgy működik! :lol:

Nem elektromos! Sima kihúzhatós. Amiket neten találtam elég gagyinak tűnnek azért kérdeztem hogy mit ajánlanátok. Ha valakinek lenne ötlete vagy linkje azt megköszönném.

Megosztás:

Köszi! Erre még nem gondoltam :lol:

Én kettő utángyárit vettem már, harmadszorra gyárit. Az utángyári minősége, valahogy nem közelítette meg a gyáriét. Pedig 2000 volt darabja annak is. Így gondoltam még ha drágább is, de legalább nem cserélgetem félévente.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne...megpróbálom a lehető legjobban körül írni a dolgot...szóval egy pár napja hallok egy olyan hangot, ami valami "pf" hangot hallat és a motor felöl jön, de nem tudom pontosan hogy honnan...pedig többször próbáltam hegyezni a a fülemet.

A kérdésem ez minek a hangja lehet...illetve komoly bajra utalhat-e?

Remélem azért a leírás alapján sikerül valamit mondani erről, bár tudom ezt hallani kéne :lol:

Előre is köszönöm!

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne...megpróbálom a lehető legjobban körül írni a dolgot...szóval egy pár napja hallok egy olyan hangot, ami valami "pf" hangot hallat és a motor felöl jön, de nem tudom pontosan hogy honnan...pedig többször próbáltam hegyezni a a fülemet.

Remélem azért a leírás alapján sikerül valamit mondani erről, bár tudom ezt hallani kéne :lol:

Előre is köszönöm!

Pfff...hát nem tom! ;)

Megosztás:

Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Kifúj a kipufógó a tűzkarikánál. Vagy nem.

Megosztás:

Nekem régebben kifújt, de az csattog.. úgy, hogy az egész utca élvezi :lol:

Levegős "pf" hang van? Valamelyik vákumcső nincs megrepedve?

Nem tudom igazából...lehetséges...mert a legtöbbször a hang nekem olyan mintha, valahonnan középkonzol felöl jönne, mert ha jól emlékszem, akkor inkább bent hallani, kint nem annyira...

Megosztás:

Nem tudom igazából...lehetséges...mert a legtöbbször a hang nekem olyan mintha, valahonnan középkonzol felöl jönne, mert ha jól emlékszem, akkor inkább bent hallani, kint nem annyira...

A belső levegő keringető kapcsoló vákumos elvű. Próbáld ki, csak járó motornál működik. Akár ki is kophatott, vagy csak lecsúszott valamelyik csöve és sziszeg szorgosan.

A tűzkarikánál ha kifúj a renszer, az becsaphatja a lambdaszondát, de inkább csak idegesítő hangja van, nem fog tőle leállni a motor :lol:

Megosztás:

sziasztok.megint bombázlak titeket,egy pár kérdéssel.ha tegyük fel kivan kötve a kipuszondám,akkor hogy viselkedik a vas?a sárga lámpicskut már vágom

vész üzemmód. Kb olyan lesz mint egy karburátoros kocsi. Előre meghatározott üzemanyag-levegő keverékkel fog menni...

De pontosabbat a hozzáértők fognak mondani...

Megosztás:

Sziasztok!

Ma karikáztam hazafelé az off topic céges verdámmal, (5 éves Fiesta) és elgondolkoztam azon, hogy ha egy kopp után elpukkan a légzsák, akkor mi történik. Úgy értem letiltja a vezérlés a motort? Ha amúgy fizikailag járóképes marad az autó akkor karikázhatok vele tovább? Most úgy általánosságban érdekel, típustól függetlenül, hogy hogyan kezelik ezt a haváriát az autók.

Megosztás:

vész üzemmód. Kb olyan lesz mint egy karburátoros kocsi. Előre meghatározott üzemanyag-levegő keverékkel fog menni...

De pontosabbat a hozzáértők fognak mondani...

értem,mert bekötöttem,csak az a baj h 4 vezetékes,és más színűek a vezetékek:( és menni megy,de nem az igazi......meg rengeteget eszik....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.