IGIPOP Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Sziasztok...ezek után azt hiszem nincs is min gondolkoznom a továbbiakban...csere Reggeli A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Délutáni A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Déneske Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Szevasztok! Egy kis kérdésem lenne, hátha tudjátok a választ. Úgy hallom hogy a 14SE és a 16SE Astrákban fémbetétes katalizátor van gyárilag. Meg tudná ezt erősíteni nekem valaki? Enyém 16SE még gyári katalizátorral és hibaforrás kiszűrése érdekében hasznos lenne az információ.
Déneske Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Sziasztok...ezek után azt hiszem nincs is min gondolkoznom a továbbiakban...csere Nekem is pont ott van az üzemi hőfok :P Amúgy én is idegeskedtem, hiányoltam a venti kapcsolását nagy városi melegben, lassúnak tartottam a melegedést. Kikaptam a termosztátot, hajszál pontosan gyári értéknél kezdett nyitni, teljes nyitás, minden helyén volt. Hőkapcsoló szintén tökéletesen kapcsolt le- fel gyári fokon. Hozzáteszem profi módon mértem be. Na csak azóta vagyok nyugodt :P Imádom feleslegesen szerelni az autót :D
astrásgyerek Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Sziasztok...ezek után azt hiszem nincs is min gondolkoznom a továbbiakban...csere Reggeli Délutáni Tipitapi mit mutat? (erre még kíváncsi(ak) lenné(n)k ) Akár jó is lehet így, de akkor a műszeregység volt cserélve, kéne egy másik vízhőfok érzékelő a motorblokkba, és kapásból jól mutatna. :D Szerintem nem termosztát, hanem kalibrálási hiba. Ha ez a "normál" üzemi hőmérséklet és 90-nél kapcsol a venti, akkor a termosztát jó... Ez igaz.
Imike20 Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Nem Honda :D Van facelift előtti, meg utáni, azt csókolom. (esetleg a classicot még időnként külön veszik a népek, de az beletartozik az utániba) akkor ebből kiindulva az enyém Facelift utáni szerintem :P
hakapeszimaki Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Hogy meglepődnél, hogy ez az ábra miként borul egy biogázas motornál... :D Mit tekertek a biogázos motorral? Generátort? Olyan 800ft-ra jön ki vele egy kw/h áram. :P A környezettudatosságot meg kell fizetni....
J0hnny Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Mit tekertek a biogázos motorral? Generátort? Olyan 800ft-ra jön ki vele egy kw/h áram. :D A környezettudatosságot meg kell fizetni.... Yep! 800Ft? ki számolta ezt ki? :P
hakapeszimaki Elküldve Október12, 2011 Elküldve Október12, 2011 Yep! 800Ft? ki számolta ezt ki? :D Egyik víztisztító igazgatóbácsija mondta.
Endre06 Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Annyit tudnál még nekem mondani az ablaktörlőről hogy a dobozba 1 vagy 2 lapát volt? Mert most a T*scoba lesz ilyen egybegumilapát 890-ért de ebbe csak 1db van a dobozba. :D
Dáwid Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Annyit tudnál még nekem mondani az ablaktörlőről hogy a dobozba 1 vagy 2 lapát volt? Mert most a T*scoba lesz ilyen egybegumilapát 890-ért de ebbe csak 1db van a dobozba. :D / darab volt ez is :P
atis c14se Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Én ablaktörlő lapátot mindig a TypeR-t szoktam venni. Tudom hogy gagyi és nem sokat bír, de azért szoktam mindig ősszel és tavasszal cserélni. Mert azt a fél évet pont kibírja.
Endre06 Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Én ablaktörlő lapátot mindig a TypeR-t szoktam venni. Tudom hogy gagyi és nem sokat bír, de azért szoktam mindig ősszel és tavasszal cserélni. Mert azt a fél évet pont kibírja. TypeR-t szoktam én is a Tescoba 450-500körül amikor akciós. Most valami Racingost vettem de már a fém része is gáznak néz ki. Remélem azért kibírja valameddig, kb 4-napja tettem fel. Szóval akkor 700körül volt db-ja? Az még simán belefér. Csak nehogy a sokezer Ft-osnak nézzék aztán lecsórják. :D
Dáwid Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Szóval akkor 700körül volt db-ja? Az még simán belefér. Csak nehogy a sokezer Ft-osnak nézzék aztán lecsórják. :P Lopkodtak már dolgokat az autómról... :P De ez eddig nem volt köztük :D
Endre06 Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Lopkodtak már dolgokat az autómról... :P De ez eddig nem volt köztük :D Ugyan mit tudtak róla elvinni? A szokásos tetőantenna, dísztárcsán kívül? :P
Dáwid Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Ugyan mit tudtak róla elvinni? A szokásos tetőantenna, dísztárcsán kívül? :D Vannak akik gyári dísztárcsát, vannak akik téli kereket, meg olyanok is, akik tükröt gyűjtenek :P De a jobb oldali záram is kapott már lapos csavarhúzót, úgyhogy valaki autót is gyűjt... :P
MaxC Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Vannak akik gyári dísztárcsát, vannak akik téli kereket, meg olyanok is, akik tükröt gyűjtenek :D De a jobb oldali záram is kapott már lapos csavarhúzót, úgyhogy valaki autót is gyűjt... :P Szerintem az ilyen gyűjtögetőknek meg a jó k*rva anyjukat!!!!
Dáwid Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Szerintem az ilyen gyűjtögetőknek meg a jó k*rva anyjukat!!!! iiigen, csak hiába írom ki az autóra, a feliratot is lelopják :D
IGIPOP Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Megnéztem a tömlőket a hűtőnél, és a lenti és a fenti is meleg. Magát a hűtőt meg reggel majd, fel is írom a szélvédőre :D Na még egy értelmes kérdés részemről: Szombat délelőtt lezavarom ezt a hűtőfolyadékból való leeresztést és utántöltést, de olvastam hogy le kell szednem a hőmérséklet jeladót és addig kell után töltenem ameddig nem kezd el kifolyni a jeladó furatán...ez idáig ok, de ezt a 10 Nm nyomatékkal való meghúzást, kézzel hogy a viharba hozom össze? :P és hogy a légtelenítenem is kell?
Dáwid Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Megnéztem a tömlőket a hűtőnél, és a lenti és a fenti is meleg. Na még egy értelmes kérdés részemről: Szombat délelőtt lezavarom ezt a hűtőfolyadékból való leeresztést és utántöltést, de olvastam hogy le kell szednem a hőmérséklet jeladót és addig kell után töltenem ameddig nem kezd el kifolyni a jeladó furatán...ez idáig ok, de ezt a 10 Nm nyomatékkal való meghúzást, kézzel hogy a viharba hozom össze? :D és hogy a légtelenítenem is kell? A jeladó kitekerése maga a légtelenítés. Az a legmagasabb nyitható pontja a rendszernek, ezért szokták ott légteleníteni. 10Nm meg azt jelenti hogy ne tépd szét, csak érzéssel húzd meg. Senki nem fogja lemérni utánad, hogy 9-el, vagy 11-el húztad -e meg :P :P
IGIPOP Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 A jeladó kitekerése maga a légtelenítés. Az a legmagasabb nyitható pontja a rendszernek, ezért szokták ott légteleníteni. 10Nm meg azt jelenti hogy ne tépd szét, csak érzéssel húzd meg. Senki nem fogja lemérni utánad, hogy 9-el, vagy 11-el húztad -e meg :P :P Örök hálám! :D Mindenkinek tényleg nagyon köszi! Csak nagyon óvatos akarok lenni, és nem szétbaxni semmit, szegény autó, meg érdemli hogy szebb jövője legyen nálam :D Szóval lehet jönnek még tőlem ilyesfajta :D kérdések...
MaxC Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Örök hálám! :P Mindenkinek tényleg nagyon köszi! Csak nagyon óvatos akarok lenni, és nem szétbaxni semmit, szegény autó, meg érdemli hogy szebb jövője legyen nálam :D Szóval lehet jönnek még tőlem ilyesfajta :D kérdések... Csak nyugodtan! Engem is érdekel, én sem csináltam még ilyet soha :P
Korkki Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 sziasztok! remélem nem írok rossz, helyre, csak nem tudom melyik topik foglalkozhat vele. A kérdésem az lenne, hogy a fordulatszámmérős km óra nem méri a sebességet, valamint a km-eket sem számlálja. Ez azért van mert a spirál eltörött, vagy más miatt? Hogyan lehet a legegyszerűbben orvosolni? Kell-e venni másik km órát, vagy más megoldás is van? Előre is köszönöm. Üdv!
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 sziasztok! remélem nem írok rossz, helyre, csak nem tudom melyik topik foglalkozhat vele. A kérdésem az lenne, hogy a fordulatszámmérős km óra nem méri a sebességet, valamint a km-eket sem számlálja. Ez azért van mert a spirál eltörött, vagy más miatt? Hogyan lehet a legegyszerűbben orvosolni? Kell-e venni másik km órát, vagy más megoldás is van? Előre is köszönöm. Üdv! Elsőnek a spirál gyanús. Ki kell venni a műszeregységet ha a spirál vége kihúzható a gégecsőből akkor szakadt. Csak gyári ajánlott az utángyáriak kattognak-akadnak.
Korkki Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Elsőnek a spirál gyanús. Ki kell venni a műszeregységet ha a spirál vége kihúzható a gégecsőből akkor szakadt. Csak gyári ajánlott az utángyáriak kattognak-akadnak. Köszi! És kb mennyi a gyári? hol lehet ez iránt érdeklődni?
zotya975 Elküldve Október13, 2011 Elküldve Október13, 2011 Köszi! És kb mennyi a gyári? hol lehet ez iránt érdeklődni? Hát ezt sajna nem tudom, nekem még nem kellett cserélni, nem tudom hogy melyik márka a gyári, talán valaki....?
Recommended Posts