atis c14se Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 A 70 az elég kevés... Nagyon úgy néz ki, hogy lesz egy kötelező termosztátcseréd. :P Az üzemi hőfok 91 kéne legyen, és ezt 25km-en el kéne érje. :D (szerintem :P ) Nekem már ekkor rossz volt a termosztátom, többet is evett. :D Így kéne álljon a mutatód. :D Feltéve ha nem az óra mutat rosszat Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Feltéve ha nem az óra mutat rosszat Az már nagyon rosszul mutat, ha 90 helyett 70-et mutat. Még óracserekor sem ilyen nagy a különbség. :D (110-es és 100-as skálázásúra mondom) A tapogatós mósdzerrel meg kéne vizsgálnia a hűtő sarkát, és kiderül egyből. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Az már nagyon rosszul mutat, ha 90 helyett 70-et mutat. Még óracserekor sem ilyen nagy a különbség. :D (110-es és 100-as skálázásúra mondom) A tapogatós mósdzerrel meg kéne vizsgálnia a hűtő sarkát, és kiderül egyből. :P Nekem a 110-es óra van. A 90 fokot éppen hogy elhadja a mutató, a venti már kapcsol is. Az üzemi hőmérséklet a kék sáv és a 90-es vonás közötti jelölésnél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Az már nagyon rosszul mutat, ha 90 helyett 70-et mutat. Még óracserekor sem ilyen nagy a különbség. :P (110-es és 100-as skálázásúra mondom) A tapogatós mósdzerrel meg kéne vizsgálnia a hűtő sarkát, és kiderül egyből. :P Tényleg köszönöm :D remélem nem nagy pénz a termosztát csere, ha az baj. Még az előző kötelező szerviz díját törlesztem :D Mit vizsgálódjak? Mit keressek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Nekem a 110-es óra van. A 90 fokot éppen hogy elhadja a mutató, a venti már kapcsol is. Az üzemi hőmérséklet a kék sáv és a 90-es vonás közötti jelölésnél van. Igen, én is ezt olvastam a kézikönyvbe... A 25 km-ert meg oda-vissza értsétek, reggel 12,5 km 100-110 km/h autópályán, szóval 10-15 perc és a melóhelyemen vagyok. Hazafelé dettó...így is 90-et érnie kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Nekem a 110-es óra van. A 90 fokot éppen hogy elhadja a mutató, a venti már kapcsol is. Az üzemi hőmérséklet a kék sáv és a 90-es vonás közötti jelölésnél van. Ugyanez van annak is, aki megvette a donorból a fordulatszámmérős műszerfalam. Mivel az övé a 100-as skálázású volt, és csak egyszerűen átcserélte a műszrefalat (az érzékelőt, amit adtam vele, azt nem), így neki is olyan 80 körül mutatja az üzemi hőfokot üzemmeleg motornál. :P Szóval akkor elhagyja a kék sávot elég jól, "a kék és az első vonal között" van neki. :P Meg kéne nézze, hogy tényleg jó-e a termosztát. Ha jó, akkor cserélve lett a műszeregység, ha nem jó, akkor nem az óra a rossz, hanem termosztátcsere kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
IGIPOP Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Holnap hazafelé csinálok egy képet, ha nem felejtem el, bár jobb lett volna tegnap, akkor csavargás volt :D természetesen az autónak vásároltam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Holnap hazafelé csinálok egy képet, ha nem felejtem el, bár jobb lett volna tegnap, akkor csavargás volt :D természetesen az autónak vásároltam... :P Meg tudod nézni a termosztátodat, hogy jó-e. Kimész, beindítod a hideg motort, tapogatod a hűtőd sarkát, ott, ahol a motorból átmegy a vastag vízcső (fent a szélén, a vezérlés felől). Ha lassacskán elkezd folyamatosan langyosodni, akkor nyitva marad a termosztát, ha pár perc után hírtelen forrósodik fel, akkor jó a termosztátod! :D Igen, én is ezt olvastam a kézikönyvbe... A 25 km-ert meg oda-vissza értsétek, reggel 12,5 km 100-110 km/h autópályán, szóval 10-15 perc és a melóhelyemen vagyok. Hazafelé dettó...így is 90-et érnie kellene? Nekem 10 km-en is simán eléri az üzemi hőfokot. (persze nyáron, no meg most is, de hidegben ugyanez olyan 12-15 km). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Szóval akkor elhagyja a kék sávot elég jól, "a kék és az első vonal között" van neki. :P Meg kéne nézze, hogy tényleg jó-e a termosztát. Ha jó, akkor cserélve lett a műszeregység, ha nem jó, akkor nem az óra a rossz, hanem termosztátcsere kell. :D Egyértelmű, hogy a termosztáttal kezdjen. De nem is kéne nézegetnie, hanem cserélni mindenképpen. Nem egy nagy összeg, és legalább biztos hogy az jó ha kicseréli. Nekem egyszer meghalt a termosztátom. Mikor ha nem télen?! Amikor a legrosszabb autót szerelni. Mondjuk, akkor nekem 10-15 km kellett mire egyáltalán a mutató megmozdult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Egyértelmű, hogy a termosztáttal kezdjen. De nem is kéne nézegetnie, hanem cserélni mindenképpen. Nem egy nagy összeg, és legalább biztos hogy az jó ha kicseréli. Nekem egyszer meghalt a termosztátom. Mikor ha nem télen?! Amikor a legrosszabb autót szerelni. Mondjuk, akkor nekem 10-15 km kellett mire egyáltalán a mutató megmozdult. Az nagyon dúrva tud lenni, nekem is télen halt meg. :D De Te is, meg én is ki tudtuk cserélni, Ő lehet nem tudja, no meg sajna ő is pénztúltengésben szenved, tehát nem jönne neki sem jól a termosztátcsere, főleg, hogy vezérlést is kell bontani.. :P Nah reméljük nem "csak óracsere" volt, bár ez se sokkal jobb. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Zotya!!!! Nem érdekel?? :D Pótkeréknek elmegy. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Az nagyon dúrva tud lenni, nekem is télen halt meg. :D De Te is, meg én is ki tudtuk cserélni, Ő lehet nem tudja, no meg sajna ő is pénztúltengésben szenved, tehát nem jönne neki sem jól a termosztátcsere, főleg, hogy vezérlést is kell bontani.. :P Nah reméljük nem "csak óracsere" volt, bár ez se sokkal jobb. :P Nekem is kinéz egy termosztátcsere, totál ugyanazt csinálja mint amiket eddig írtatok, 90nél kapcsol a venti, visszahűti 70 körülre, de ezt már csinálja július vége óta (akkor vettem a kocsit), de azt hittem nem gáz. Mennyi is az annyi? ps: ja és akkor ez megmagyarázza azt is, hogy úgy fogy a víz belőle mint gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Nekem is kinéz egy termosztátcsere, totál ugyanazt csinálja mint amiket eddig írtatok, 90nél kapcsol a venti, visszahűti 70 körülre, de ezt már csinálja július vége óta (akkor vettem a kocsit), de azt hittem nem gáz. Mennyi is az annyi? ps: ja és akkor ez megmagyarázza azt is, hogy úgy fogy a víz belőle mint gép? ÁÁÁ. nah várjunk csak egy kicsit! tapogatós módszer megvolt? :D Az kimutatja a termosztát hibát! De lehet még ez is: Nekem a 110-es óra van. A 90 fokot éppen hogy elhadja a mutató, a venti már kapcsol is. Az üzemi hőmérséklet a kék sáv és a 90-es vonás közötti jelölésnél van. Ez lehet a jeladó különbség miatt is (pl cserélt műszeregység 100-ról 110-re.) Milyen órád van? 100-as vagy 110-es? :P A víz fogyása nem emiatt van. rossz termosztátnál max nem lesz rendesen üzemi hőfokon, ez nyáron nem éppen olyan nagy probléma.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Zotya!!!! Nem érdekel?? :D Pótkeréknek elmegy. :D Van 2 ennél jobb állapotú kicsit más mintájú felnim. Kinek kell? :P Téli keréknek tökéletes. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Van 2 ennél jobb állapotú kicsit más mintájú felnim. Kinek kell? :D Téli keréknek tökéletes. :D Nah tessék, csinálom itt neked az üzletet! :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 ÁÁÁ. nah várjunk csak egy kicsit! tapogatós módszer megvolt? :D Az kimutatja a termosztát hibát! De lehet még ez is: Ez lehet a jeladó különbség miatt is (pl cserélt műszeregység 100-ról 110-re.) Milyen órád van? 100-as vagy 110-es? :P A víz fogyása nem emiatt van. rossz termosztátnál max nem lesz rendesen üzemi hőfokon, ez nyáron nem éppen olyan nagy probléma.. Nem volt még tipitapi, de most gyorsan megnéztem és 110-es órám van, akkor így a ######a? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Nah tessék, csinálom itt neked az üzletet! :D :P :P Helyes! :D (Most komolyan vigye el valaki, útban van...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Zotya!!!! Nem érdekel?? :D Pótkeréknek elmegy. :P Kösz, van téli-nyári gimi felnistől a pótkerék szint új csak éppen a a kocsi nem megy. Gyujtás rendben, üanyagot kap, de nem indul, hibakód nincs. Több alkalommal visszalőtte a pillangószelepre teszteléskor öntött benzint. Vezérműszíj megvan szemre ép, majd lebontom hogy jelen van-e meg arra gondoltam hogy elnyírta a főtengelynél az éket, és elmozdult a fogasszíjkerék.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Kösz, van téli-nyári gimi felnistől a pótkerék szint új csak éppen a a kocsi nem megy. Gyujtás rendben, üanyagot kap, de nem indul, hibakód nincs. Több alkalommal visszalőtte a pillangószelepre teszteléskor öntött benzint. Vezérműszíj megvan szemre ép, majd lebontom hogy jelen van-e meg arra gondoltam hogy elnyírta a főtengelynél az éket, és elmozdult a fogasszíjkerék.... :D Huhh, remélem, csak valami kicsi bibi van a verdáddal.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Huhh, remélem, csak valami kicsi bibi van a verdáddal.. :D Igazából nincs sok ötletem csak ez a vezérlés dolog.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Azért így ne mosson autót senki :D http://auto.indavideo.hu/video/Autot_mosnak_a_macedonok Miért? Ha meghúzod az oldalát és nem nyílik az ajtó akkor könnyen javítható. Ilyenek ezek a Mercedesek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Miért? Ha meghúzod az oldalát és nem nyílik az ajtó akkor könnyen javítható. Ilyenek ezek a Mercedesek. Az ilyenekre szokták azt mondani, "azért mert pénze van, attól még esze az nincs". És sajnos ez igaz. Nap mint nap bizonyítják a pénzes emberek, hogy sík hülyék. Tisztelet a kivételnek, már ha van olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Csőváz! F..gom sincs, hogy valaki ellőte-e már az ittas-drogos színészünk legújabb viccét, ha igen, akkor sorry! Mi volt ma a börtönben a reggeli? Friss, meleg BUCI! :P Ugorjunk az időben, kb 5 hónap múlva (persze csak jó magaviselet esetén :D ) megkérdik a művész urat: - Dugtál a börtönben? - Dugtak! Gondolom kiderült mennyire csipázom az arcát.... ennyi erővel nekem is okozhatott volna balesetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 1.5 D Lada Nah ez aztán típusazonos. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Kösz, van téli-nyári gimi felnistől a pótkerék szint új csak éppen a a kocsi nem megy. Gyujtás rendben, üanyagot kap, de nem indul, hibakód nincs. Több alkalommal visszalőtte a pillangószelepre teszteléskor öntött benzint. Vezérműszíj megvan szemre ép, majd lebontom hogy jelen van-e meg arra gondoltam hogy elnyírta a főtengelynél az éket, és elmozdult a fogasszíjkerék.... :D Hogy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts