Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Most ezt hogyan is értelmezzük?? Úgy, hogy inkább sehogy. a bajom az hogy a néhány évvel fiatalabb autókon szépen csillog az üveg, ezen pedig nagyon látni a vízfoltokat.. És gondoltam az üveg is megmattul a korral, ugyan úgy mint a fényezés, persze nem olyan mértékben. Erre lettem volna kíváncsi, hogy van e valami ötletetek valami erre alkalmas speckó vagy az átlagosnál jobb szer. Nem arra hogy ablakot mosni, ablakmosóval kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Úgy, hogy inkább sehogy. a bajom az hogy a néhány évvel fiatalabb autókon szépen csillog az üveg, ezen pedig nagyon látni a vízfoltokat.. És gondoltam az üveg is megmattul a korral, ugyan úgy mint a fényezés, persze nem olyan mértékben. Erre lettem volna kíváncsi, hogy van e valami ötletetek valami erre alkalmas speckó vagy az átlagosnál jobb szer. Nem arra hogy ablakot mosni, ablakmosóval kell. :lol: A clean-nél jobb nincs erre a célra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 A clean-nél jobb nincs erre a célra. Na majd ha lesz időm csinálok fényképet.. szerintem nálunk nem valami jó a víz.. annyira vízköves a tükör hogy néha alig látok benne. a clean hozzá se szagol a vízkőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Úgy, hogy inkább sehogy. a bajom az hogy a néhány évvel fiatalabb autókon szépen csillog az üveg, ezen pedig nagyon látni a vízfoltokat.. És gondoltam az üveg is megmattul a korral, ugyan úgy mint a fényezés, persze nem olyan mértékben. Erre lettem volna kíváncsi, hogy van e valami ötletetek valami erre alkalmas speckó vagy az átlagosnál jobb szer. Nem arra hogy ablakot mosni, ablakmosóval kell. :lol: Bakker! Akkor miért nem ezt írtad? Vízkőről beszéltél...... Ami egyébként sem az, hanem a víz mész tartalma, de nevezzük vízkőnek. Szóval a vízkő 3 hónapos autón is ugyanolyan ocsmány.... Arra pedig a sima Clin ablaktisztító a megoldás!! A clean-nél jobb nincs erre a célra. Hát nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Na majd ha lesz időm csinálok fényképet.. szerintem nálunk nem valami jó a víz.. annyira vízköves a tükör hogy néha alig látok benne. a clean hozzá se szagol a vízkőhöz. Micsoda?? Szerintem elbeszélünk egymás mellett :lol: Csinálj képet, és visszatérünk rá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Micsoda?? Szerintem elbeszélünk egymás mellett :lol: Csinálj képet, és visszatérünk rá! :D Igazából nem.. mert mindkettő látszik, de ha a vízkő eltűnne már meg lenék elégedve. és hidd el nekem a clean nem hozza le, mert már próbáltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Igazából nem.. mert mindkettő látszik, de ha a vízkő eltűnne már meg lenék elégedve. és hidd el nekem a clean nem hozza le, mert már próbáltam :lol: Jó....Elhiszem! Valószínű a vízből kicsapódott só beleéget az üvegbe. Vegyél háztartási boltba ablaküveg politúrt, ha ez sem használ, akkor meg kell polírozni az üveget géppel. Ahhoz már szakember kell..... :lol: Ablaküveg politúr Ha nincs közeli boltokba, itt tudod megrendelni: http://www.szilkerauto.hu/spd/274100/SONAX...ur_250_ml_Sonax További szép estét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Jó....Elhiszem! Valószínű a vízből kicsapódott só beleéget az üvegbe. Vegyél háztartási boltba ablaküveg politúrt, ha ez sem használ, akkor meg kell polírozni az üveget géppel. Ahhoz már szakember kell..... :lol: Ablaküveg politúr További szép estét! Köszönöm! Ez volt az a válasz amit kerestem. Gugliztam én üveg tisztítóra de nem találtam semmi jót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Köszönöm! Ez volt az a válasz amit kerestem. Gugliztam én üveg tisztítóra de nem találtam semmi jót.. Nincs mit! Szerkesztettem az előző hsz-t hogyha esetleg nem találnád a környékbeli boltokba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nincs mit! Szerkesztettem az előző hsz-t hogyha esetleg nem találnád a környékbeli boltokba! Köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 A zármechanika oldja meg ezt a visszanyitást, nem a kpzár. :lol: :D Lehet. Nekem mégsem ugrik fel a gomb. És annak a fiatal párnak sem, aki bezárta a kulcsot a mult héten. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 :lol: :D JUBILÁLTUNK :D ;) http://pics.coldline.hu/pics/335617-20110911-sDBK3t.jpg Gratula ez már igen! :lol: Tényleg mégegyszer ennyit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Köszönöm a segítséget ablakmosás ügyben! teljesen megvilágosodtam. Szerintem mostantól budhista leszek, holnap reggel pedig megeszek egy csomag extrudált csirkecsőr kivonatot. Hogy én falunélő furcsa Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megyei kotrevák tudatlan ez nem jutott agyvelőmbe. Kulcs bezárás: ha lenyomod a gombot és becsapod az ajtót, a pöcök felugrik. ha viszont húzod felfelé a kilincset bezáráskor, akkor a gomb lent marad. Ha mosásnál nem hagyod, hogy magától száradjon meg, hanem egy szilikongumis lehúzóval eltávolítod róla a vizet, akkor sem marad cseppnyomos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
prepuk Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Jó....Elhiszem! Valószínű a vízből kicsapódott só beleéget az üvegbe. Vegyél háztartási boltba ablaküveg politúrt, ha ez sem használ, akkor meg kell polírozni az üveget géppel. Ahhoz már szakember kell..... :lol: Ablaküveg politúr Ha nincs közeli boltokba, itt tudod megrendelni: http://www.szilkerauto.hu/spd/274100/SONAX...ur_250_ml_Sonax További szép estét! Ez a politúr pontosan mit is csinál? Az én problémám az lenne, hogy az első szélvédőm eléggé karcos. Sok kis apró karc van rajta. Ez igazából akkor zavró, ha a nap felé autózom, mert akkor minden látszódik. Ilyen esetben ez jó megoldás lehet vagy a polír a biztos megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Ez a politúr pontosan mit is csinál? Az én problémám az lenne, hogy az első szélvédőm eléggé karcos. Sok kis apró karc van rajta. Ez igazából akkor zavró, ha a nap felé autózom, mert akkor minden látszódik. Ilyen esetben ez jó megoldás lehet vagy a polír a biztos megoldás? "Csiszolóanyagot tartalmazó speciális tisztítószer, amely a szélvédőről és a kabrió járművek hátsó műanyag ablakáról kiválóan eltávolítja a szilikont, a viaszt, az olajat, a kormot, a rovar- és az egyéb szennyeződéseket. Az ablaktörlőlapátokról is valamennyi szennyeződést eltávolít. Kifejezetten alkalmas a kabrió járművek hátsó műanyag ablakán lévő finom karcolások és a matt részek eltávolításához." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 A zármechanika oldja meg ezt a visszanyitást, nem a kpzár. :D :D Így van, az oldja meg, de csak a gyári kp-zárasba. Ha nincs kp zárad, akkor is visszanyomja a gombot. Sajnos nem! Csak ha olyan a zárszerkezet, és azt meg csak a gyári kp-zárasba építették bele. :lol: Lehet. Nekem mégsem ugrik fel a gomb. És annak a fiatal párnak sem, aki bezárta a kulcsot a mult héten. :lol: Nekem sem ugrik fel a DTl-ben (nem volt benne gyári kp-zár, utólagos lett beépítve még az előző gazdinál), viszont az Isuzuba, meg az 1.6-osba gyári kp zár volt, és azoknál vissza is lökte a gombot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Ha mosásnál nem hagyod, hogy magától száradjon meg, hanem egy szilikongumis lehúzóval eltávolítod róla a vizet, akkor sem marad cseppnyomos. Fúrt kútból nem mosunk autót! tapasztalat! :lol: :lol: :D (túl sok az ásványi anyag benne, no meg a vas) Ez olyan, mint az eszkimók 2 alapszabálya: 1.) a jegesmedve nem játék 2.) sárga hóból nem iszunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Ez azért komoly! Opel /astra/ kulcs! Most komolyan, mit kezd egy kulccsal valaki?? :lol: Még arra sem jó, hogy belefaragd a sajátod... :lol: Ez nem jó véletlenül astrába? 10.000-ért klímakompreszor Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Ez azért komoly! Opel /astra/ kulcs! Most komolyan, mit kezd egy kulccsal valaki?? :lol: Még arra sem jó, hogy belefaragd a sajátod... :lol: ez az abszolút pofátlanság: a lopott autók alkatrészeinek maximális kihasználása :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 ez az abszolút pofátlanság: a lopott autók alkatrészeinek maximális kihasználtsága :lol: Erre nem is gondoltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Így van, az oldja meg, de csak a gyári kp-zárasba. Sajnos nem! Csak ha olyan a zárszerkezet, és azt meg csak a gyári kp-zárasba építették bele. :D Nekem sem ugrik fel a DTl-ben (nem volt benne gyári kp-zár, utólagos lett beépítve még az előző gazdinál), viszont az Isuzuba, meg az 1.6-osba gyári kp zár volt, és azoknál vissza is lökte a gombot. :D Volt főnökömében és még egy helyi Astrás ismerősében sem volt kpzár. Mindegyik visszalökte a gombot, ha nem húztam a kilincset kívül. Ez azért komoly! Opel /astra/ kulcs! Most komolyan, mit kezd egy kulccsal valaki?? :lol: Még arra sem jó, hogy belefaragd a sajátod... :lol: Ez nem jó véletlenül astrába? 10.000-ért klímakompreszor Sajnos nem jó ez a fajta astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Na ki veszi észre mi a huncutság ebben a kocsiban? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._16v_gl-5062858 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 ez az abszolút pofátlanság: a lopott autók alkatrészeinek maximális kihasználása :lol: Lopott autóhoz nem hiszem van kulcsuk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Lopott autóhoz nem hiszem van kulcsuk. :lol: Akkor csak kulcsot lopott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Akkor csak kulcsot lopott. :D Vagy valaki eladja saját kulcsát :lol: ha megtalálod a kocsit is hozzá, akkor viheted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts