FPepe Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Nálam elég ha megcsörgetem Opelosfatert, már ha megtartotta szegény Kadet kulcsát. :lol: Mi lett a Kadettel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mi lett a Kadettel? A Kadettnek vége, megtolták hátulról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nem kell semmi. Én a múlt héten láttam ahogy egy fiatal pár bezára a kulcsot egy astra sedanba. Megkérdeztem segíthetek e? Bele probáltam a kulcsom és simán kinyitottam. Ezek a zárat már ki vannak kopva. Tehát keressen egy két astrást. Valamelyik nyitni fogja. 5 ből egy tuti. És a félbe vágott tenisz labda? Nem tudom...J0hnny módszere járható útnak tűnik. :lol: A Kadettnek vége, megtolták hátulról... http://pics.coldline.hu/pics/335071-20110911-57mXio.jpg Szegény Kadett, Még szegényebb tulajdonos! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 És a félbe vágott tenisz labda? Nem tudom...J0hnny módszere járható útnak tűnik. :lol: Ez csak ott jöhet szóba ahol pneumatikus a kp-zár pölö Poló. Olyant hallottam, hogy valaki kivitte a zár két madzagját egy adott helyre a kasznin kívül, ha ilyen gond van csak egy 9Voltos elemet kell vennie. Vagy egy nyomógombot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Ez csak ott jöhet szóba ahol pneumatikus a kp-zár pölö Poló. Olyant hallottam, hogy valaki kivitte a zár két madzagját egy adott helyre a kasznin kívül, ha ilyen gond van csak egy 9Voltos elemet kell vennie. Vagy egy nyomógombot.... Erre már én is gondoltam! Nem hülyeség! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Erre már én is gondoltam! Nem hülyeség! :lol: Már két éve gondoltam rá és két éve meg is van oldva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Már két éve gondoltam rá és két éve meg is van oldva. :lol: Nekem nem kell, egyrészt nem tudom bezárni a kulcst másrészt kinyitom az enyémet fél perc alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mondjatok már valami jót arra hogyan tisztítsam az ablakokat? egyszerűen már bele őrülök, mosás után annyira vízköves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mondjatok már valami jót arra hogyan tisztítsam az ablakokat? egyszerűen már bele őrülök, mosás után annyira vízköves. Ioncserélt vizet használj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mondjatok már valami jót arra hogyan tisztítsam az ablakokat? egyszerűen már bele őrülök, mosás után annyira vízköves. Nálunk az asszony pucolja, az enyém a porszívó, meg a felmosás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 :lol: :lol: JUBILÁLTUNK :D :D http://pics.coldline.hu/pics/335617-20110911-sDBK3t.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mondjatok már valami jót arra hogyan tisztítsam az ablakokat? egyszerűen már bele őrülök, mosás után annyira vízköves. Mondjuk használj ablaktisztítót! :P :lol: :D JUBILÁLTUNK :D ;) http://pics.coldline.hu/pics/335617-20110911-sDBK3t.jpg Gratulálok!! Még egyszer ugyanennyit kívánhatok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BIKER30 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mondjuk használj ablaktisztítót! :D Gratulálok!! Még egyszer ugyanennyit kívánhatok? :lol: Remélem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Nekem nem kell, egyrészt nem tudom bezárni a kulcst másrészt kinyitom az enyémet fél perc alatt. Tényleg, hogy lehet egyáltalán bezárni a kulcsot? :lol: Nekem a vezető ajtó zárja kinyit automatikusan, ha előbb lenyomom kézzel és úgy csukom be. A többi ajtóval esetleg meg lehet játszani. De akkor meg az kell, hogy a többi ajtó zárva legyen. Bedobom a kulcsot, lenyomom az ajtót és becsapom, na így talán. De ilyet meg miért csinálnék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Tényleg, hogy lehet egyáltalán bezárni a kulcsot? :lol: Nekem a vezető ajtó zárja kinyit automatikusan, ha előbb lenyomom kézzel és úgy csukom be. A többi ajtóval esetleg meg lehet játszani. De akkor meg az kell, hogy a többi ajtó zárva legyen. Bedobom a kulcsot, lenyomom az ajtót és becsapom, na így talán. De ilyet meg miért csinálnék? :lol: Passz, én is a kulcsal zárom a kp-zárat, ugye ha a kezemben a kulcs akkor nem udom bezárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Passz, én is a kulcsal zárom a kp-zárat, ugye ha a kezemben a kulcs akkor nem udom bezárni. Ennyi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Köszönöm a segítséget ablakmosás ügyben! teljesen megvilágosodtam. Szerintem mostantól budhista leszek, holnap reggel pedig megeszek egy csomag extrudált csirkecsőr kivonatot. Hogy én falunélő furcsa Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megyei kotrevák tudatlan ez nem jutott agyvelőmbe. Kulcs bezárás: ha lenyomod a gombot és becsapod az ajtót, a pöcök felugrik. ha viszont húzod felfelé a kilincset bezáráskor, akkor a gomb lent marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Kulcs bezárás: ha lenyomod a gombot és becsapod az ajtót, a pöcök felugrik. ha viszont húzod felfelé a kilincset bezáráskor, akkor a gomb lent marad. Igen, ha gyári a kp-zárad. Ha univerzális, utólagos, akkor simán be lehet zárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Igen, ha gyári a kp-zárad. Ha univerzális, utólagos, akkor simán be lehet zárni. nekem 5 ezer forintos KP záram van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Tényleg, hogy lehet egyáltalán bezárni a kulcsot? :lol: Nekem a vezető ajtó zárja kinyit automatikusan, ha előbb lenyomom kézzel és úgy csukom be. A többi ajtóval esetleg meg lehet játszani. De akkor meg az kell, hogy a többi ajtó zárva legyen. Bedobom a kulcsot, lenyomom az ajtót és becsapom, na így talán. De ilyet meg miért csinálnék? :lol: Mint ahogy azt már korábban is leírtam én sokszor zárom be úgy a verdát ha veszek ki valamit a hátsó ülésről, hogy bal hátsót kinyitom, kiveszem a cuccot, aztán egy laza mozdulattal lenyomom a sofőr ajtó gombját, lezár a kp és becsapom a bal hátsót. Az nem nyit vissza és a gomb se ugrik fel. Igen, ha gyári a kp-zárad. Ha univerzális, utólagos, akkor simán be lehet zárni. Ha nincs kp zárad, akkor is visszanyomja a gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mint ahogy azt már korábban is leírtam én sokszor zárom be úgy a verdát ha veszek ki valamit a hátsó ülésről, hogy bal hátsót kinyitom, kiveszem a cuccot, aztán egy laza mozdulattal lenyomom a sofőr ajtó gombját, lezár a kp és becsapom a bal hátsót. Az nem nyit vissza és a gomb se ugrik fel. Ha nincs kp zárad, akkor is visszanyomja a gombot. De ha van, akkor nem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Mint ahogy azt már korábban is leírtam én sokszor zárom be úgy a verdát ha veszek ki valamit a hátsó ülésről, hogy bal hátsót kinyitom, kiveszem a cuccot, aztán egy laza mozdulattal lenyomom a sofőr ajtó gombját, lezár a kp és becsapom a bal hátsót. Az nem nyit vissza és a gomb se ugrik fel. Ennél azért ügyesebben is be lehet zárni a kulcsot: Nyitva van valami, mondjuk pakolsz. Rázárod riasztóval az autót, de rájössz, hogy még nem is kellett volna, visszanyitod. Bedobod a kulcsot, becsukod az ajtót, ami épp nyitva volt. 2 perc múlva visszazárja magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Ennél azért ügyesebben is be lehet zárni a kulcsot: Nyitva van valami, mondjuk pakolsz. Rázárod riasztóval az autót, de rájössz, hogy még nem is kellett volna, visszanyitod. Bedobod a kulcsot, becsukod az ajtót, ami épp nyitva volt. 2 perc múlva visszazárja magát :lol: Na ez az elegáns megoldás! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 De ha van, akkor nem. :lol: :lol: A zármechanika oldja meg ezt a visszanyitást, nem a kpzár. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Köszönöm a segítséget ablakmosás ügyben! teljesen megvilágosodtam. Szerintem mostantól budhista leszek, holnap reggel pedig megeszek egy csomag extrudált csirkecsőr kivonatot. Hogy én falunélő furcsa Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megyei kotrevák tudatlan ez nem jutott agyvelőmbe. ....... Most ezt hogyan is értelmezzük?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts