Alex0403 Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 A KRESZ új pontrendszerét látta már valaki? Vagy már volt róla szó? Klikk ide Egy-két pont elkeserítő.... és felháborító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 A KRESZ új pontrendszerét látta már valaki? Vagy már volt róla szó? Klikk ide Egy-két pont elkeserítő.... és felháborító. Adsz a google fiókodhoz belépést is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Ki kell cseréljem a jobb oldali kormányösszekötőt. :lol: Kopog rendesen... Vizsgálódás közben ezt találtam. Kicsit eltűntek a fogak. :D Úgyhogy elnyúlt a kocsizás. :lol: Ha 3000ért tudnék szerezni index kapcsolót + állítható intervallumos ablaktörlő kapcsolót, megérné? ;) Relét külön tudok venni hozzá? :P Annyiért nekem is szerezhetnél!!! :D Nagyon jó árban van. Én elmentem Debrecenben egy bontóba és kértem B omega intervallum állítós ablaktörlő kapcsolót és azt a választ kaptam, hogy épp nincs, de ha lenne akkor 10000 HUF lenne... :D Akkor inkább a vateráról rendelek 5000-ért egyet... :D Relét nem muszáj venni, mert meglehet hekkelni is... pár oldallal ezelőt volt róla szó, hogy a benne lévő ellenállást ki kell cserélni egy negyed wattos 1 kOhm-osra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Adsz a google fiókodhoz belépést is? :lol: Jaaa... Bocsánat :D ! Hova tudnám feltölteni a PDF fájlt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Annyiért nekem is szerezhetnél!!! :D Nagyon jó árban van. Én elmentem Debrecenben egy bontóba és kértem B omega intervallum állítós ablaktörlő kapcsolót és azt a választ kaptam, hogy épp nincs, de ha lenne akkor 10000 HUF lenne... :lol: Akkor inkább a vateráról rendelek 5000-ért egyet... :lol: Relét nem muszáj venni, mert meglehet hekkelni is... pár oldallal ezelőt volt róla szó, hogy a benne lévő ellenállást ki kell cserélni egy negyed wattos 1 kOhm-osra... :D A kar kb 4-5000 szokott lenni, a 10 kicsit durva érte. A relé meg 2-3000 még pluszban. Nem tudom ki mennyire járatos az elektronikai hekkelésben, de szerintem abszolút nem éri meg ellenállásokat gányolni a relé belsejében. Ha intervallumszabályzást akarsz, vegyél bontott relét is. Pontosan illeszkedik, kihúz, bedug. Ennyi, szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Nincs valakinek a számlapokról, olyan képe amit ki lehet nyomtatni? Főleg a vízhőfoknak kéne a képe, ami 100 fokos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Nincs valakinek a számlapokról, olyan képe amit ki lehet nyomtatni? Főleg a vízhőfoknak kéne a képe, ami 100 fokos. Gyári kell? Akkor van. De úgy rémlik valaki be is linkelte egyszer itt a fórumon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Gyári kell? Akkor van. De úgy rémlik valaki be is linkelte egyszer itt a fórumon... Igen a gyári kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Igen a gyári kéne. Úgy rémlik Öcsibácsinak vannak ilyen képei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Gyári kell? Akkor van. De úgy rémlik valaki be is linkelte egyszer itt a fórumon... Megjöttek a képek. Köszönöm szépen. Csak van egy kis baj. Elfelejtettem írni, hogy nekem a "fordulatszám nélküli" órához kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Ez a fajta kéne nekem http://www.cserebere.hu/termek/opel-astra-f-kilometerora-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Annyiért nekem is szerezhetnél!!! :P Nagyon jó árban van. Én elmentem Debrecenben egy bontóba és kértem B omega intervallum állítós ablaktörlő kapcsolót és azt a választ kaptam, hogy épp nincs, de ha lenne akkor 10000 HUF lenne... ;) Akkor inkább a vateráról rendelek 5000-ért egyet... :lol: Relét nem muszáj venni, mert meglehet hekkelni is... pár oldallal ezelőt volt róla szó, hogy a benne lévő ellenállást ki kell cserélni egy negyed wattos 1 kOhm-osra... :D Akkor megveszem! Köszi! :D Esetleg egy tempomat kapcsolóval tudnék valamit kezdeni? azt is tudok 3000ért! :lol: (2,5 TD omié) Tudnék vajon beépíteni a DTl-be tempomatot? a 2,5td omiban hogy van megoldva a tempomat? bowdenes? vagy valami elektronika vezérli? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Akkor megveszem! Köszi! :D Esetleg egy tempomat kapcsolóval tudnék valamit kezdeni? azt is tudok 3000ért! :lol: (2,5 TD omié) Tudnék vajon beépíteni a DTl-be tempomatot? a 2,5td omiban hogy van megoldva a tempomat? bowdenes? vagy valami elektronika vezérli? :lol: Az szerintem elektronikus adagolós... de lehet h tévedek... Elméletileg van utólagos, univerzális tempomat is, bowdenesekhez... ITT pölö... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Az szerintem elektronikus adagolós... de lehet h tévedek... Elméletileg van utólagos, univerzális tempomat is, bowdenesekhez... ITT pölö... :D Áhh, azért nekem ennyit nem ér meg! (gondoltam abban is valami bowdenes valami van...) Nem mondom, hogy nem kényelmes, de... (őszintén szólva, ha ennyi pénzem lenne, még magammal sem álnék szóba :lol: :lol: :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 A kar kb 4-5000 szokott lenni, a 10 kicsit durva érte. A relé meg 2-3000 még pluszban. Nem tudom ki mennyire járatos az elektronikai hekkelésben, de szerintem abszolút nem éri meg ellenállásokat gányolni a relé belsejében. Ha intervallumszabályzást akarsz, vegyél bontott relét is. Pontosan illeszkedik, kihúz, bedug. Ennyi, szerintem... Inkább veszek egy pár forintos ellenállást, minthogy többezerért egy relét. :lol: Ja és csak egy ellenállást kell cserélni. Szóval nem ellenállásokat kell gyányolni. Csak egyet cserélni. Ez nem gányolás. Legalább is itt, nyugat-magyarországon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Inkább veszek egy pár forintos ellenállást, minthogy többezerért egy relét. :lol: Ja és csak egy ellenállást kell cserélni. Szóval nem ellenállásokat kell gyányolni. Csak egyet cserélni. Ez nem gányolás. Legalább is itt, nyugat-magyarországon. :D Akkor ha sikerül megvenni a kart, újra visszatérünk rá! :D Elkelne majd a segítséged! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Valaki nem tudja a számlapok méreteit? Szélesség, magasság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Inkább veszek egy pár forintos ellenállást, minthogy többezerért egy relét. :lol: Ja és csak egy ellenállást kell cserélni. Szóval nem ellenállásokat kell gyányolni. Csak egyet cserélni. Ez nem gányolás. Legalább is itt, nyugat-magyarországon. :D LIKE! :D Aki nem járatos az elektronikában az inkább ne nyúljon bele, de egy ellenállást kicserélni még pillanatpákával is 1 perc. Mondjuk én könnyen beszélek, csak beletúrok a fiókba, és marékszám válogathatok az ellenállások között....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Valaki nem tudja a számlapok méreteit? Szélesség, magasság? Ez engem is érdekelne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Ez engem is érdekelne! :lol: Valakinek csak van otthon egy műszeregysége, és lesz olyan kedves és leméregeti. És akkor kinyomtatom pappírra, megnézem hogy milyen, és ha jó akkor kinyomtatom nyomtatható fóliára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Sziasztok ! A caravánokban jobb oldalon a csomagtérben mi van a burkolat alatt ? Nálam egy lemezre van felfogatva valami de nem tom mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Sziasztok ! A caravánokban jobb oldalon a csomagtérben mi van a burkolat alatt ? Nálam egy lemezre van felfogatva valami de nem tom mi. A tanksapka kp zár motorja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Akkor ha sikerül megvenni a kart, újra visszatérünk rá! ;) Elkelne majd a segítséged! :lol: Én 4000-ért vettem a B Omi ablaktörlőkart, itt nem messze egy bontóban. Van még néhány nekik. :D Holnap bemegyek hozzájuk, mert el akarom kérni a Bc és poti kábelköteg csatlakozójának a másik felét, pár centi kábellel. Nem tudom mit szólnak, lehet hogy elküldenek. De az is lehet hogy szó nélkül odaadják. :lol: Én is gondoltam hogy az index kart is elhozom, az is 4000. Csak azért, hogy egyformák legyenek. Jobban is néz ki az Omié. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Én 4000-ért vettem a B Omi ablaktörlőkart, itt nem messze egy bontóban. Van még néhány nekik. :D Holnap bemegyek hozzájuk, mert el akarom kérni a Bc és poti kábelköteg csatlakozójának a másik felét, pár centi kábellel. Nem tudom mit szólnak, lehet hogy elküldenek. De az is lehet hogy szó nélkül odaadják. :P Én is gondoltam hogy az index kart is elhozom, az is 4000. Csak azért, hogy egyformák legyenek. Jobban is néz ki az Omié. :D Másmilyen formájú az omi index karja? ;) Nem is tudtam... Hátha odaadják a kábeleket, lehet nem ingyen, de hátha. :D (a debreceniek ledarálják a kábeleket :lol: :lol: Csak amelyik autó még nincs megbontva, abban van esélyünk... :D De olyan is volt már, hogy (ha nem haverom volt épp ott) egy szimpla "nincs"-el elintéztek... mondom, hogy hát a multkor abban a pirosban ott hátul megvolt, erre a srác, azóta biztos elvitték... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Másmilyen formájú az omi index karja? ;) Nem is tudtam... Hátha odaadják a kábeleket, lehet nem ingyen, de hátha. :D (a debreceniek ledarálják a kábeleket :lol: :lol: Csak amelyik autó még nincs megbontva, abban van esélyünk... :D De olyan is volt már, hogy (ha nem haverom volt épp ott) egy szimpla "nincs"-el elintéztek... mondom, hogy hát a multkor abban a pirosban ott hátul megvolt, erre a srác, azóta biztos elvitték... :D Nagyon másmilyen, főleg a tempomatos. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts