dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Így vezetsz? akkor inkább dudálj rám vagy villogj és inkább elengedlek :lol: , menőzésnek sokszor ára van... (nem rosszból írom) Ja így vezetek. Ha valaki kikanyarodik elém, hogy ha elsőbbségem van előzőm vissza nem érdekel. Ja és ha még rossz kedvemben vagyok még egy satuval is megszoktam fűszerezni. El kéne már kicsit gondolkodnia az embereknek, hogy is kell vezetni. Ha én jövök a főúton ne kanyarodjon már ki úgy elém, hogy nekem fékeznem kell miatta és utána 30al megy. Mellesleg nagyon sok mindenkit ki szoktam engedni meg beengedek. A gyalogosokat is átengedem a zerbrán én ezeket a tudatlan parasztokat nem bírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ja így vezetek. Ha valaki kikanyarodik elém, hogy ha elsőbbségem van előzőm vissza nem érdekel. Ja és ha még rossz kedvemben vagyok még egy satuval is megszoktam fűszerezni. El kéne már kicsit gondolkodnia az embereknek, hogy is kell vezetni. Persze akkor jogos, csak lehet ha olyan bamba hogy nem vette észre, hogy neked van elsőbbséged lehet a satuzást se veszi észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Persze akkor jogos, csak lehet ha olyan bamba hogy nem vette észre, hogy neked van elsőbbséged lehet a satuzást se veszi észre. Nem baj akkor majd a betétlap írásnál észre fogja venni úgy is ki kell cserélnem a hátsó ajtót mert rohad :lol: Nem érdekelnek a paraszt emberek, ha villog, hogy bocs vagy int oké. De ezek szánt szándékkal csinálják ezeket. Ha meg bamba akkor ne vezessen járjon busszal. Ilyennek nem szabad jogosítványt adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ja így vezetek. Ha valaki kikanyarodik elém, hogy ha elsőbbségem van előzőm vissza nem érdekel. Ja és ha még rossz kedvemben vagyok még egy satuval is megszoktam fűszerezni. El kéne már kicsit gondolkodnia az embereknek, hogy is kell vezetni. Ha én jövök a főúton ne kanyarodjon már ki úgy elém, hogy nekem fékeznem kell miatta és utána 30al megy. Mellesleg nagyon sok mindenkit ki szoktam engedni meg beengedek. A gyalogosokat is átengedem a zerbrán én ezeket a tudatlan parasztokat nem bírom. Ez viszont igaz pl 10éve volt jogsim azt hittem tök pöpecül tudom a kreszt aztán leraktam nagymocira a jogsit 2éve, hát volt pár dolog amit csak figyeltem hogy mi változott vagy hogy ez a szabály rá? Sok újat olvastam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Ez viszont igaz pl 10éve volt jogsim azt hittem tök pöpecül tudom a kreszt aztán leraktam nagymocira a jogsit 2éve, hát volt pár dolog amit csak figyeltem hogy mi változott vagy hogy ez a szabály rá? Sok újat olvastam. :lol: Így van napi szinten 200KMeket toltam le a belvárosba futárkodva. Olyanokat toltak az emberek egész nap, hogy nem hittem el. Busz sávból leszedték a busz sáv táblát így már nem minősült busz sávnak mert befejezték az építést a rakparton ott lehet lemenni full 3KMes sorok álltak és mindenki a belsőbe állt. Én meg mindig mentem a "busz" sávba azt előztem mindenkit szabályosan :lol:. De ez, hogy tolnak le az útról rád megy 3 centire, nem enged ki, aztán ugat, hogy te nem engeded be úgy, hogy ő nem engedett ki. Nem engedik át a gyalogost még jobban rálép inkább a gázra. Ha kiteszed az indexet, hogy sávot szeretnék váltani automatikus a gázt tapossa be nem enged és még sorolhatnám. Bal oldalról kanyarodik jobbra. 50ennél 90el megy 110nél is 90ennek a belsőbe az autó úton. Előbb fékez mint 300 méterrel mint, hogy kitenné az indexet és úgy fordul be. Átmegy a piroson, hogy a kövi lámpa 100 méterre van és ott úgy is megáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nem baj akkor majd a betétlap írásnál észre fogja venni úgy is ki kell cserélnem a hátsó ajtót mert rohad :lol: Nem érdekelnek a paraszt emberek, ha villog, hogy bocs vagy int oké. De ezek szánt szándékkal csinálják ezeket. Ha meg bamba akkor ne vezessen járjon busszal. Ilyennek nem szabad jogosítványt adni. Az a baj ezzel hogy saját tapasztalat.... sajna a betétlap nem olyan biztos. Pl mentem egy kisteher után robogóval, megállt megáltam azt a barom meg elkezdett tolatni de mögöttem volt autó is, túrtam hátra a mocit ahogy bírtam de ő gyorsabb volt. Azt a hülyének még neki állt feljebb mert hogy nem látott a visszapillantóba... le is lépett. Szerencsére csak 300méterre. Kihívtam a rendőrt van 2 tanum is jelenleg is a rendőrségnél van az ügy. Szerinte nem tartottam be a követési távolságot, de nem igazán értem milyen követésit amikor ő tolatott nekem? Szóval jelenleg még nem betétlap a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Az a baj ezzel hogy saját tapasztalat.... sajna a betétlap nem olyan biztos. Pl mentem egy kisteher után robogóval, megállt megáltam azt a barom meg elkezdett tolatni de mögöttem volt autó is, túrtam hátra a mocit ahogy bírtam de ő gyorsabb volt. Azt a hülyének még neki állt feljebb mert hogy nem látott a visszapillantóba... le is lépett. Szerencsére csak 300méterre. Kihívtam a rendőrt van 2 tanum is jelenleg is a rendőrségnél van az ügy. Szerinte nem tartottam be a követési távolságot, de nem igazán értem milyen követésit amikor ő tolatott nekem? Szóval jelenleg még nem betétlap a dolog... Magyarország :lol: mindegy a vezetési morál is egy nagy 0 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Magyarország :lol: mindegy a vezetési morál is egy nagy 0 :lol: Hát na ja... csak nehogy már én legyek a hibás mert olyan holttér van az autója mögött hogy 3-4méter. Persze a hátsó ablakok befedve alufóliás napellenzővel hogy nehogy belássanak. Annyit mondott hogy miért nem dudáltam vagy fütyültem? Mondom zárt bukósisakba fügyülni az aztán jó dolog. Mondtam neki hogy túrtam hátra de így is túl gyorsan tolatott. Erre hogy miért nem túrtam gyorsabban..... Amúgy csak kérdezném ha kihívtam a rendőröket meg tanuvallomás meg aláírtam stb az feljelentésnek számít vagy külön kell feljelenteni? Meg kb mennyi idő után lépnek a dologra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Hát na ja... csak nehogy már én legyek a hibás mert olyan holttér van az autója mögött hogy 3-4méter. Persze a hátsó ablakok befedve alufóliás napellenzővel hogy nehogy belássanak. Annyit mondott hogy miért nem dudáltam vagy fütyültem? Mondom zárt bukósisakba fügyülni az aztán jó dolog. Mondtam neki hogy túrtam hátra de így is túl gyorsan tolatott. Erre hogy miért nem túrtam gyorsabban..... Amúgy csak kérdezném ha kihívtam a rendőröket meg tanuvallomás meg aláírtam stb az feljelentésnek számít vagy külön kell feljelenteni? Meg kb mennyi idő után lépnek a dologra? A feljelentést a rendőrnél is megteheted ergó szerintem jó ez így csak ebbe az országba minden kurvä lassan folyik le :lol: De amúgy jó nagy paraszt volt mert elismeri, hogy ő volt a hibás a biztosító fizet neked rendőrség úgy se lenne belőle és ennyi gondolom a kocsijának baja nem lett. Ha szerencséd lesz így ő nagyobbat szop. Ebből még lesz tárgyalás is. Mivel ő nem ismerte el szerintem megfogják állapítani, hogy ő a hibás azt cső. Büntetést is kap. Haveromnak szar volt a féke kikanyarodott elé 1 nő telibe verte kiszálltak beszélnek, mi hogy volt dirrr telibe verte őket hátulról 1 csávó. Aki nem ismerte el, hogy ő a hibás így úgy. Tárgyalás lett ahol a ######it megbüntették 300 ezerre. Álló jármű nem okozhat balesetet. Biztos megérte menősködni, hogy nem ő volt a hibás. :D Ha neked 2 tanúd van nyert ügyed van a csávónak egy se így 100%, hogy ő nem ússza meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 A feljelentést a rendőrnél is megteheted ergó szerintem jó ez így csak ebbe az országba minden kurvä lassan folyik le :lol: De amúgy jó nagy paraszt volt mert elismeri, hogy ő volt a hibás a biztosító fizet neked rendőrség úgy se lenne belőle és ennyi gondolom a kocsijának baja nem lett. Ha szerencséd lesz így ő nagyobbat szop. Ebből még lesz tárgyalás is. Mivel ő nem ismerte el szerintem megfogják állapítani, hogy ő a hibás azt cső. Büntetést is kap. Haveromnak szar volt a féke kikanyarodott elé 1 nő telibe verte kiszálltak beszélnek, mi hogy volt dirrr telibe verte őket hátulról 1 csávó. Aki nem ismerte el, hogy ő a hibás így úgy. Tárgyalás lett ahol a ######it megbüntették 300 ezerre. Álló jármű nem okozhat balesetet. Biztos megérte menősködni, hogy nem ő volt a hibás. :D Ha neked 2 tanúd van nyert ügyed van a csávónak egy se így 100%, hogy ő nem ússza meg :lol: Nem ismerte el, a rendőrnek is azt mondta hogy én vagyok a hibás, mert nem látott. a végére az volt hogy mind a ketten hibásak vagyunk. A felesége is tanuskodott mellette azt mondta nézte a jobboldali tükröt de nem látott senkit. Rendőr visszakérdezett hogy ez biztos? Mert ha a csaj az anyósülésről nem is láthatta mert a sofőrnek van ugye beállítva. Erre a csaj hogy mert előrehajolt. Mondom az tuti ezekszerint zavarta a sofőrt a szabad kilátásba. Mondta a csávó hogy akkor beszéljük meg erre a rendőr hogy mivel fele papír ki van töltve ezért ügy lesz belőle. Jahh a végén még azzal jött a csávó hogy nem is volt rajtam bukó.... mondom *nyádon nem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nem ismerte el, a rendőrnek is azt mondta hogy én vagyok a hibás, mert nem látott. a végére az volt hogy mind a ketten hibásak vagyunk. A felesége is tanuskodott mellette azt mondta nézte a jobboldali tükröt de nem látott senkit. Rendőr visszakérdezett hogy ez biztos? Mert ha a csaj az anyósülésről nem is láthatta mert a sofőrnek van ugye beállítva. Erre a csaj hogy mert előrehajolt. Mondom az tuti ezekszerint zavarta a sofőrt a szabad kilátásba. Mondta a csávó hogy akkor beszéljük meg erre a rendőr hogy mivel fele papír ki van töltve ezért ügy lesz belőle. Jahh a végén még azzal jött a csávó hogy nem is volt rajtam bukó.... mondom *nyádon nem volt... Kit érdekel mit mondd a felesége. 2 független tanú látta, hogy neked ment a feleségével azt beszélnek össze amit akarnak. Ha nem látott akkor honnan látta, hogy rajtad nincs bunkó? :lol: Érdekes. Ez is valami ostoba gyökér lehetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Kit érdekel mit mondd a felesége. 2 független tanú látta, hogy neked ment a feleségével azt beszélnek össze amit akarnak. Ha nem látott akkor honnan látta, hogy rajtad nincs bunkó? :lol: Érdekes. Ez is valami ostoba gyökér lehetett :lol: Persze volt rajtam így is alig bírtam levenni magamról mert úgy remegett a kezem, Amúgy lelépett a helyszínről vártam negyed órát úgy volt hogy visszajön, kihívtam a rendőrt aztán vártunk még 3/4-ed órát, mire visszajöttek az autójukhoz, mert ugye akkor végeztek a vásárlással... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Lassan ível lefelé az ára a napokban megtekintett corsa-hűtős csili-vili astránknak. :lol: 110-ről indult legelőször, most 75. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Lassan ível lefelé az ára a napokban megtekintett corsa-hűtős csili-vili astránknak. :lol: 110-ről indult legelőször, most 75. :lol: omg ez egy igazi oldal? lol, megláttam már toltam is magamban a dallamos "jofogásponthú"-t http://youtu.be/4NHRDu5ZmNw :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Gondolom műszakilag is tökéletes lenne nem csak esztétikailag. :D Végignéztem 300-400 árban az astrákat. Tisztelet a kivételnek de ennyi túlárazott romot együtt ritkán lát az ember. :lol: Ez volt a kedvencem. :D Ebben az árban ez meg ez volt a legnormálisabb kb. (Mármint csak képről ;) ) A türkiz valóban egész jó, és jó a színe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nekem tetszik a delfin-kék. Amiket belinkeltem azokon látszik,hogy foglalkoztak velük és nem piacolós, búcsúsok szétpakolt lerúgott autói voltak. Ebben a 300-400 közötti kategóriában vagy facelift előtti fapados van normális állapotban vagy a rohadós,csapágyas, olajzabálós,három színárnyalatban pompázó hosszabb extralistások vannak,amiből jobb esetben a fele még működik is. Viszont megvan még győri import névreírva 400éret. Miami kék (E272) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Gondolom műszakilag is tökéletes lenne nem csak esztétikailag. :D Végignéztem 300-400 árban az astrákat. Tisztelet a kivételnek de ennyi túlárazott romot együtt ritkán lát az ember. :lol: Ez volt a kedvencem. ;) Ebben az árban ez meg ez volt a legnormálisabb kb. (Mármint csak képről :P ) Köszönöm szépen neked is a segítséged. Azt tudom, mert sokan mondtátok, hogy elég sok szemét van fent, meg semmi sem úgy van ahogy kellene hogy legyen normálisan. Ez a két darab tényleg jól néz ki, de ugyebár meg is kellene nézni őket majd, amivel még várnom kell, mert most egyenlőre várom a jó vagy a rossz hírt! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 1milla? ahoz képest hogy válság van! :lol: Amúgy a névre írhatót azért megnézném, bár sima benyás szóval vagy gáz üzemű legyen vagy diesel! ;) Audit veszel kapsz hozzá ingyen parkolást rokkant parkolóba is, me mi az hogy nem... Én is nagyon szívesen megnézném, meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy élőben milyen lehet...remélem hogy mire kiderül a cash dolgom még meglesz...és esetlegesen lesz olyan valaki aki segít nekem a megnézésben, vagy netán el is tud vinni, természetesen fizetve az üzemanyagot, egyebet.... :D :lol: De elegem van már várakozásból...igyekszem türelmesnek lenni...de hát nem mindig megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Igen 1milkáért ha nekiállsz audit,mercit,bmw kategóriában autót venni pont a 3kilós corsa kategóriájába botlasz. Vagy olyan idős lesz,mint a corsád, csak volt gazdája. 1 milkáért csak 4méternél kisebb autó van ami jó és nem is öreg. F astra caravan: 4méter 7 centi. Hát én is szeretek bütykölni de hát mindig folyamat? Sokkal jobb egy ilyen audi semmi tuningot nem tennék rá. :lol: Akkor venni kell mellé egy 50 ezres A corsát azon van mit csinálni :lol: Csak aztán majd ne csodálkozzál ha pölö fékcserére kerül a sor. Ja így vezetek. Ha valaki kikanyarodik elém, hogy ha elsőbbségem van előzőm vissza nem érdekel. Ja és ha még rossz kedvemben vagyok még egy satuval is megszoktam fűszerezni. El kéne már kicsit gondolkodnia az embereknek, hogy is kell vezetni. Ha én jövök a főúton ne kanyarodjon már ki úgy elém, hogy nekem fékeznem kell miatta és utána 30al megy. Mellesleg nagyon sok mindenkit ki szoktam engedni meg beengedek. A gyalogosokat is átengedem a zerbrán én ezeket a tudatlan parasztokat nem bírom. Némi ellentmondást vélek felfedezni. Nem túl bölcs dolog fékkel büntetni valakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 F astra caravan: 4méter 7 centi. Csak aztán majd ne csodálkozzál ha pölö fékcserére kerül a sor. Némi ellentmondást vélek felfedezni. Nem túl bölcs dolog fékkel büntetni valakit. Nem túl bölcs dolog kikanyarodni más elé akinek elsőbbsége van és 30al menni és még bocsánatot se kérni vagy megköszönni. Ráadásul ő ugyan úgy büntet ugyanis nekem fékeznem kell miatta és volt már olyan eset, hogy meg is kellett állnom teljesen ő meg ment tovább mintha mi se történt volna. Aki meg bamba ne vezessen és ne kapjon jogosítványt. Ugyanis ez ugyan olyan veszélyes mint gyors-hajtani sőt ez még veszélyesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nem túl bölcs dolog kikanyarodni más elé akinek elsőbbsége van és 30al menni és még bocsánatot se kérni vagy megköszönni. Ráadásul ő ugyan úgy büntet ugyanis nekem fékeznem kell miatta és volt már olyan eset, hogy meg is kellett állnom teljesen ő meg ment tovább mintha mi se történt volna. Kicsit más a felfogásunk a dolgokról, én családos ember vagyok, nem büntetek, és tanítok vezetni másokat közúton. Ja és nem versenyzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nem túl bölcs dolog kikanyarodni más elé akinek elsőbbsége van és 30al menni és még bocsánatot se kérni vagy megköszönni. Ráadásul ő ugyan úgy büntet ugyanis nekem fékeznem kell miatta és volt már olyan eset, hogy meg is kellett állnom teljesen ő meg ment tovább mintha mi se történt volna. Aki meg bamba ne vezessen és ne kapjon jogosítványt. Ugyanis ez ugyan olyan veszélyes mint gyors-hajtani sőt ez még veszélyesebb. Csak azért sem fogok a kreszből idézni, de abban benne van, hogy az elsőbbséget adó kényszeríthet téged lassításra és megállásra is, csak veszélyeztetnie és hirtelen vészfékezésre kényszerítenie nem szabad... (ezt most nem vitaindítónak szántam, mindenki úgy vezet, ahogy akar) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Kicsit más a felfogásunk a dolgokról, én családos ember vagyok, nem büntetek, és tanítok vezetni másokat közúton. Ja és nem versenyzek. Én se büntetek csak ha igazi taj paraszt köcsögről van szó. De akkor brutálisan meg járja nálam ugyanis. Az tuti, hogy állóra fogom előtte fékezni a kocsit és társai. Játszottam már én ilyet amikor 1 köcsög azt játszotta, hogy a cégessel mentem kitettem az indexet, hogy szeretnék kimenni 1 sávot a bunkó még taposta neki jobban azt előtte meg állt a sor nem fértem be oké. Átmentem utána, aztán ő átment az én sávomba én meg megelőztem 2-3 kocsival és előtte voltam újból. Ugye itt megint kiment és fogta bejött mellém és én meg nem engedtem be. :lol: Fogta és elkezdte rám húzogatni a kormányt bejött mögém. elkanyarodtunk együtt 1 utcába ott 20al mentem a csávó előtt végig és nem tudott előzni jobbra balra kocsik. Tudtam, hogy elfogy az utca azt meg is álltam kiszáll a csávó jön felém :lol: Hjaj már nevettem én is kiszálltam a base ball ütővel mondom te kire húzogatod a kormányt. Csávó megfordult beült a szar fordjába visszatolatott azt elment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Csak azért sem fogok a kreszből idézni, de abban benne van, hogy az elsőbbséget adó kényszeríthet téged lassításra és megállásra is, csak veszélyeztetnie és hirtelen vészfékezésre kényszerítenie nem szabad... (ezt most nem vitaindítónak szántam, mindenki úgy vezet, ahogy akar) :lol: Ez így van csak ez magyarországon nem igen érvényesül, és általában úgy kanyarodik ki elém, hogy nekem satut kell nyomnom. Egyértelmű, hogy ideges vagyok, és meg se köszöni, nem az idegesít ha kikanyarodik elém és utána tolja neki és eltávolodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts