Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Azt tudom, hogy a hengerből távozó gáznak kell lennie valamennyi benzin/üzemanyag tartalmának, hogy a katalizátor folyamataihoz elég energia legyen...de ez... :)

Végülis a hengerben elég a benzin-levegő keverék, hogyan maradna ott plussz benya? Arról szól az egész móka hogy az optimális keverék jusson be a mtorba, ne legyen se dús, se szegény. Valamennyi biztos van , mert semmi nem tökéletes, nade 40%? Ha sok a benzin szerintem akkor is elég, csak a tökéletlen égés miatt több CO-megy ki, mert kevés az oxigén. A katalizátornak meg szerintem simán csak a hő ad energiát.

Megosztás:

Végülis a hengerben elég a benzin-levegő keverék, hogyan maradna ott plussz benya? Arról szól az egész móka hogy az optimális keverék jusson be a mtorba, ne legyen se dús, se szegény. Valamennyi biztos van , mert semmi nem tökéletes, nade 40%? Ha sok a benzin szerintem akkor is elég, csak a tökéletlen égés miatt több CO-megy ki, mert kevés az oxigén. A katalizátornak meg szerintem simán csak a hő ad energiát.

Egy kis olvasnivaló! :D

Kataliz_tor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én innen szedtem az infómat! :)

Megosztás:

Sziasztok! Van egy nagyon nagy problémám! Tegnap Siófokról hazafele a GPS ######án rávitt az autópályára ,matrica+pénz nem volt nálam. Sóstónál hajtottam rá, és Balatonvilágos után leis jöttem róla ahogy tudtam. 7-8km-t mentem matrica nélkül. Mennyi büntetésre számítsak hogy ha lekaptak??? Ill van ott egyáltalán matrica ellenörzőkamera? Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném!! Ez az egész 23:50kor történt szóval az is felejtős h éjfélig még fizetni tudok...

Megosztás:

Sziasztok! Van egy nagyon nagy problémám! Tegnap Siófokról hazafele a GPS ######án rávitt az autópályára ,matrica+pénz nem volt nálam. Sóstónál hajtottam rá, és Balatonvilágos után leis jöttem róla ahogy tudtam. 7-8km-t mentem matrica nélkül. Mennyi büntetésre számítsak hogy ha lekaptak??? Ill van ott egyáltalán matrica ellenörzőkamera? Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném!! Ez az egész 23:50kor történt szóval az is felejtős h éjfélig még fizetni tudok...

Én már megkaptam a csekkem 13.750 ft pontosan ha nem volt kamera mákod van :)

Megosztás:

http://kepfeltoltes.hu/110820/Kataliz_tor_...ltoltes.hu_.jpg

Én innen szedtem az infómat! :)

Nekem csak azért van még fenn a katalizátor,mert a kpm-től félek kicsit. Amúgy katalizátor nélkül jobban megy és kevesebbet is fogyaszt. Ja és még meg is veszik a gyárit 10rugó körül,tehát elég erős a kísértés,hogy 1db 50-es csővel pótolom. :D

Műszaki nem ügy. Kék matricám is van. :D

Megosztás:

Nekem csak azért van még fenn a katalizátor,mert a kpm-től félek kicsit. Amúgy katalizátor nélkül jobban megy és kevesebbet is fogyaszt. Ja és még meg is veszik a gyárit 10rugó körül,tehát elég erős a kísértés,hogy 1db 50-es csővel pótolom. :)

Műszaki nem ügy. Kék matricám is van. :D

Igaz, hogy csak pirosat kaphat... :D Kicsit se feltűnő amúgy, egyébként 81000 KM Skoda Fabia 1.4 TDIbe milyen olaj a jó? 5W-40 TDI castrol? Köszi :D

Megosztás:

Igaz, hogy csak pirosat kaphat... :) Kicsit se feltűnő amúgy, egyébként 81000 KM Skoda Fabia 1.4 TDIbe milyen olaj a jó? 5W-40 TDI castrol? Köszi :D

X-es motor kéket kap.

Láttam már szigorúan 10e-ként cserélt castrollal járatott audi 1.6 motort szelepfedél nélkül.

Soha nem fog eszembe jutni a castrol többet. Durván hamisítják,beszállítók sem tudják mit vesznek. Bár a soha nem cserélt olajnál 1000X jobb. :D Asszem VW 505.1-es szabványnak megfelelő olaj a jó a pdtdi-be.

Az én tippem: ár/érték arányban, nagyon jó kis olaj.

Megosztás:

Azért ha megnézzük, hogy mennyi balesetet okoznak a kamionok, akkor látni, hogy sokkal kevesebbet, mint az összes többi autó-motor, bringás együttvéve- csak azokat nagyobb hírértékkel kezelik. Na meg azt is meg kell nézni, milyen nemzetiségű-felségjelzésű az adott kamion, autó, legfőképpen a 4-es, M1, M7 viszonylatban. 80-90%-uk román, szerb, ukrán.

Persze akinek nem inge...!

Egy kamionos... :)

ui.:Ja és nem vitázni akarok, csak a véleményemet írtam le! :D

Igazad van :D De itt nem is a Magyar kamionosokkal van gond. Hanem a fentebb kiemeltekkel főleg :D

Megosztás:

Én innen szedtem az infómat! :D

Érdekes...akkor +5%. :)

Általában fel, és lehajtóknál, pihenőknél szoktak lenne a sárga ellenőrző autók-kisbuszok. Láttál ilyet?

Megosztás:

Odamész az utolsó előttihez és rákattintasz, hogy fotó. :D

Ahha...valóban :) Köszike!!

Jut eszembe Srácok!!

Szerintetek hol találok ablaktörlő laptára légterelőt?? ilyen kéne nekem Ez G Astráé, más nem jöhet szóba...csak gyári, mert azoktól a tuning ezüst légterelőktől sokkot kapok!! Már a keresek topicba beírtam, de nem fűzök sok reményt hogy valaki megkeres ez ügybe :D

Megosztás:

Ahha...valóban :) Köszike!!

Jut eszembe Srácok!!

Szerintetek hol találok ablaktörlő laptára légterelőt?? ilyen kéne nekem Ez G Astráé, más nem jöhet szóba...csak gyári, mert azoktól a tuning ezüst légterelőktől sokkot kapok!! Már a keresek topicba beírtam, de nem fűzök sok reményt hogy valaki megkeres ez ügybe :D

Amúgy ennek mi az értelme? :D

Tesómnak az octaviára Bosch ablaktörlő lapátokat vettünk, azokon volt gyárilag, szerintem te is így kéne keresgesd. :D

Megosztás:

Amúgy ennek mi az értelme? :D

Tesómnak az octaviára Bosch ablaktörlő lapátokat vettünk, azokon volt gyárilag, szerintem te is így kéne keresgesd. :lol:

Mi az értelme? Hát gőzöm sincs, elvileg nagy sebbeségnél jobban rászorítja a lapátot az ablakra...."Elvileg" Nekem azért kéne, mert eddig volt, csak letörött, és most olyan csupasznak tűnik.... tudom hogy hülyeség...no de mindenkinek van valami heppje.... :) :D :D

Megosztás:

Mi az értelme? Hát gőzöm sincs, elvileg nagy sebbeségnél jobban rászorítja a lapátot az ablakra...."Elvileg" Nekem azért kéne, mert eddig volt, csak letörött, és most olyan csupasznak tűnik.... tudom hogy hülyeség...no de mindenkinek van valami heppje.... :) :D :D

Nekem is tetszik, :lol: van is a Fábián, de nem tudtam, hogy mire való. :D

Megosztás:

Igen Alex ahogy Invictus is mondta, utsó előtti katt a fotóra...

Egy kép van róla oldalról, lehet is mintha láttam volna már a kocsit itt kevén futkosni, csak sajna van egy pár ilyen fehér astra...és nem tudom hogy a 850.000 az reális ár az autóért vagy sem? :) :D

Megosztás:

Igen Alex ahogy Invictus is mondta, utsó előtti katt a fotóra...

Egy kép van róla oldalról, lehet is mintha láttam volna már a kocsit itt kevén futkosni, csak sajna van egy pár ilyen fehér astra...és nem tudom hogy a 850.000 az reális ár az autóért vagy sem? :) :D

Nem reális!!! Sok érte!! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.