dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Hol???????????????????????, :) :D Nekem annyiba kerül kedvezménnyel bp-n :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nekem annyiba kerül kedvezménnyel bp-n :D Nekem is kerülhetne annyiba? :) Jövő héten van egy melóm Érden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nekem is kerülhetne annyiba? :) Jövő héten van egy melóm Érden. :D Hát annyiba nem mert semmi nincs ingyen viszont 19be kerülhet :lol: de még úgy is jó ár :D Nem lehúzás de a telefon sincs ingyen meg az üzemanyag se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Hát annyiba nem mert semmi nincs ingyen viszont 19be kerülhet :D de még úgy is jó ár :D Oké. Így is tetszik. :) Lehet róla szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Oké. Így is tetszik. :) Lehet róla szó? Igen természetesen ha komolyan érdekel :D Akkumulátor kapacitás [Ah]: 74 Feszültség [V]: 12 Hidegindító áram EN szerint [A]: 680 Magasság [mm]: 175 Polaritás: 0; Jobb + Szélesség [mm]: 175 Hossz [mm]: 278 Banner Starting Bull Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Igen természetesen ha komolyan érdekel :) Persze. PÜ- ben ha megadnád a számod, holnap meg tudom mondani melyik nap megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Persze. PÜ- ben ha megadnád a számod, holnap meg tudom mondani melyik nap megyek. Írtam PÜ-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Amúgy jó a fóliád gondolkodok, hogy előre én is feltetetem a legsötétebbet mert most 1el világosabb van fent de a legsötétebb lenne az igazi nem látnának be ajj de jó lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nekem tegnap ismerős konkrétan úgy fogalmazott hogy kerüli a Bosch-t, ha megoldható Silány minőség felé kezd haladni a bosch :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Amúgy jó a fóliád gondolkodok, hogy előre én is feltetetem a legsötétebbet mert most 1el világosabb van fent de a legsötétebb lenne az igazi nem látnának be ajj de jó lenne :) Én inkább olyanra vágyom, ami nem sötétít, de minden szart kiszűr...csak éppen nem túl olcsó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Én inkább olyanra vágyom, ami nem sötétít, de minden szart kiszűr...csak éppen nem túl olcsó. :D Van olyan igenm azért annyira nem drága! Bár a kombi elég nagy meg gondolom az első szélvédő is kell :) http://www.bestfolia.hu/index.php ha nem ismered itt érdeklődj ők elég olcsók és szépen csinálják nekem is ők tették fel! 7 év garancia! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Van olyan igenm azért annyira nem drága! Bár a kombi elég nagy meg gondolom az első szélvédő is kell :) http://www.bestfolia.hu/index.php ha nem ismered itt érdeklődj ők elég olcsók és szépen csinálják nekem is ők tették fel! 7 év garancia! :D Az ami akkora hőkitartással bír és nem sötétít, az bizony k.va drága...pont ezért nem is lesz olyanom :D Meg előbb sárvédőt kéne hajtogatnom...utána ráér a többi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Az ami akkora hőkitartással bír és nem sötétít, az bizony k.va drága...pont ezért nem is lesz olyanom :) A sima se olcsó sajnos. Viszont van csomó előnye és legalább a lámpánál nem bambulnak bele az arcodba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 A sima se olcsó sajnos. Viszont van csomó előnye és legalább a lámpánál nem bambulnak bele az arcodba. Ez nem szokott zavarni. Múltnap a csávó megfejelte a saját üvegét, annyira gúvadt a szeme :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Amúgy jó a fóliád gondolkodok, hogy előre én is feltetetem a legsötétebbet mert most 1el világosabb van fent de a legsötétebb lenne az igazi nem látnának be ajj de jó lenne :) Az első ajtókon már nem lehet sötét fólia még műbizonylattal sem. Az elsőszélvédőn is csak a napellenző vonaláig Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Az első ajtókon már nem lehet sötét fólia még műbizonylattal sem. Az elsőszélvédőn is csak a napellenző vonaláig Nem kell felvilágosítani van fóliám és vágom ezeket! De kit érdekel, hogy mit lehet? Semmit nem lehet igazából :) nekem gyárilag van sötétítve egy csíkba elől és túl lóg a napellenzőn na akkor most mit csinál ezért megbüntet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Combo napellenző kell bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nem kell felvilágosítani van fóliám és vágom ezeket! De kit érdekel, hogy mit lehet? Semmit nem lehet igazából :D nekem gyárilag van sötétítve egy csíkba elől és túl lóg a napellenzőn na akkor most mit csinál ezért megbüntet? :D A rendőr biztosan, a műszakin meg visszavágják, vagy lekapartatják. :) Persze a szélvédő az más, gyárilag olyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Amúgy jó a fóliád gondolkodok, hogy előre én is feltetetem a legsötétebbet mert most 1el világosabb van fent de a legsötétebb lenne az igazi nem látnának be ajj de jó lenne :D Igen, jó volt. Mert műszaki előtt, az első ajtóról le kellett vennem. A többi meg elég jól kifakult a naptól. Közepes volt. A sötétebbet kellett volna választanom. Így most már nem lehet " Nem rendeltetésszerűen " használni napközben az autót. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 A rendőr biztosan, a műszakin meg visszavágják, vagy lekapartatják. :) Persze a szélvédő az más, gyárilag olyan Leszarom a rendőrt ezek is mindig ilyennel foglalkoznak. A műszaki meg hát ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 valaki megtudja mondani hol találom az önindítót? azt már mondták hogy a motor mögött, lent, de így nem találtam, egy fénykép rajta piros nyilak és karikák lehet segítene :D kösz >ps: új akksi, első indítás, tökély, második tökély, harmadik stbstbstb pedig már csak egy kattanásig jut :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 valaki megtudja mondani hol találom az önindítót? azt már mondták hogy a motor mögött, lent, de így nem találtam, egy fénykép rajta piros nyilak és karikák lehet segítene :D kösz Nekem a pincében van egy tartalék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Tegnap megálltam a lámpánál és mivel nincs full sötét fólia elől így már mutogatott a csávó az övre mondom majd becsatolom én is ha majd te is azt ennyi volt a sztori kb.:) Ezek ilyen bagoly mondja a verébnek szituációk, villogó nélkül ő ugyan olyan mezei autós mint én akkor mit mutogat? Szánalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Nekem a pincében van egy tartalék. :) Berugó karral inditasz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Berugó karral inditasz? :) Fehér betű. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts