Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Pedig de! Nekem is 150be került a hengerfej felújítás... :D

Úgy kezdődött, hogy 60k lesz a hengerfej felújítás, aztán szétfűzés után látszódott, hogy valami nem jó az első dugóval, a főtengellyel, a vezérműtengellyel... :) Na így lett 150 ezer. :D

Háát nekem a hengerfej tömítés átégése 2008-ban 60-ban volt. Igaz, hogy ez anyagár. De benne van egy komplett vezérlés+vízpumpa is, viszont gépmunka nincs, mert nem csináltunk. Na és magamnak szerelgettem a nagybátyámmal.

De az enyém 16 szelepes. Szóval, ha nincs más baja, akkor kijön szerintem. :D

Megosztás:

Engem és Zsoltee-t ősszel ért utol egy MAzda6-os .

Az a vicc,hogy azért vittem fel Zsótit Pestre mert nem mert az akkor még új Bömösével menni nehogy összetörjön. :)

Hátsó lökös csere,hátfal egyengetés és pár apróság 230 ezerért.

https://lh5.googleusercontent.com/-Qa2uvji-...s640/krash1.jpg

:D 230? vagy csak elírás, és 23.000 Ft. :D

Megosztás:

Szervusztok!

Kellemes estét mindenkinek!

Csupán szeretném kérni a véleményeteket erről a gépjárműről:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.4_gl-4948835

Előre is köszönöm!

Bye-Bye :D :D

Szépen ki van vixolva, de sajnos full fapad... és ennyiért csak 60 paci.

Félre ne értsd, jó motorok ezek, de ritka a valós 160.000 km-es! :)

"Átlag km: 194.223 km " Kereskedésben ennyiért tutira nem valós a km, de ez csak szerintem, és tudom, tudom, nem a km számít... :D A váltógomb sem 160.000-et mutat, nekem 280-nál nincs ennyire megkopva. :lol:

Megosztás:

Vannak szerencsés emberek.

23 éves alkalmazottam, családdal kirándult vasárnap Komáromba az ameriaki autó bemutatóra. Utolsó ezresét nem sörre költötte, hanem az utolsó percekben vett egy, azaz egy darab tombolát.

Innen már gondolom sejtitek :). Most van egy 94-es Chevroley Camarója. Nagyon brutál. 3.4, V6. :D

A srácnak még nincs meg a jogsija. :D

Jó dolog az ilyen, de ha usa autó, akkor az vényóc legyen. :D

Megosztás:

Engem és Zsoltee-t ősszel ért utol egy MAzda6-os .

Az a vicc,hogy azért vittem fel Zsótit Pestre mert nem mert az akkor még új Bömösével menni nehogy összetörjön. :)

Hátsó lökös csere,hátfal egyengetés és pár apróság 230 ezerért.

https://lh5.googleusercontent.com/-Qa2uvji-...s640/krash1.jpg

230ezer??? :D Csúnyán levettek barátom!! Annyiból lefestem az egész autód....

Megosztás:

Ezt pont most olvastam én is.

Az a baj az ilyen összehasonlítókkal, hogy F Astrából mindig csak a full-fapad 60 lovas szervótlan, légzsák nélküli tekerősablakosokat tesztelik. Majd jól elmondják róla hogy így milyen sz*r. Miért nem tesztelnek soha egy full-extrás xe-t? Például. Azért mert azt sem tudják, hogy ilyen létezik. (még ha ritka is)

Bezzeg a J-ben van lámpafelismerő, meg sávtartó elektronika. Ja igen, de az súlyos feláras extra. Annyiba kerül mint 3 F Astra. És ezt hasonlítja egy 20 éves fapadoshoz, hát naná, hogy lealázza! Dől a kanyarban, meg nehéz a kormány, meg jajjmilyen f*s a hátsóhíd. Hát persze...

Megosztás:

:) 230? vagy csak elírás, és 23.000 Ft. :D

230ezer??? :D Csúnyán levettek barátom!! Annyiból lefestem az egész autód....

Nem vertek át. :lol:

Hivatalos márkaszervizben lett javítva a Mazda Cascojára.

Úgy lett csinálva,hogy mindenki jól járjon.

A számlán volt ennyi.

Nekem egy fillérembe sem került 2 nap volt az egész és csak az utca végére kellett vinni mert ott az

Opel szalon és szerviz. :D

Megosztás:

Nem vertek át. :D

A számlán volt ennyi.

Nekem egy fillérembe sem került 2 nap volt az egész és csak az utca végére kellett vinni mert ott az

Opel szalon és szerviz. :D

akkor így már értjük! :)

Gondolom ennyiért jobb lett mint újkorába. :D Úgyértem 100%-osan ki lett javítva.

Megosztás:

Ezt pont most olvastam én is.

Az a baj az ilyen összehasonlítókkal, hogy F Astrából mindig csak a full-fapad 60 lovas szervótlan, légzsák nélküli tekerősablakosokat tesztelik. Majd jól elmondják róla hogy így milyen sz*r. Miért nem tesztelnek soha egy full-extrás xe-t? Például. Azért mert azt sem tudják, hogy ilyen létezik. (még ha ritka is)

Bezzeg a J-ben van lámpafelismerő, meg sávtartó elektronika. Ja igen, de az súlyos feláras extra. Annyiba kerül mint 3 F Astra. És ezt hasonlítja egy 20 éves fapadoshoz, hát naná, hogy lealázza! Dől a kanyarban, meg nehéz a kormány, meg jajjmilyen f*s a hátsóhíd. Hát persze...

Igen! Mintha 730-as bömbit hasonlítanánk össze 316-sal....

Nem vertek át. :D

A számlán volt ennyi.

Opel szalon és szerviz. :)

igen igen...így már teljes a kép :D

Megosztás:

Ne haragudj, de nagyon ocsmány ez a KPM narancssárga..... :)

Hát igen tény, hogy nem egy szép szín...

De hát az a baj, teljes tanácstalan vagyok...mivel tudom, hogy teljesen amatőr vagyok és az olyan hibákat mint az itt fórumozók szemei nem veszek észre.

Ezért is linkeltem be...

Viszont akkor szerinted, szerintetek...kb. 300.000 pengőért milyen "F" astrát kéne vételezni??

Megosztás:

Hát igen tény, hogy nem egy szép szín...

De hát az a baj, teljes tanácstalan vagyok...mivel tudom, hogy teljesen amatőr vagyok és az olyan hibákat mint az itt fórumozók szemei nem veszek észre.

Ezért is linkeltem be...

Viszont akkor szerinted, szerintetek...kb. 300.000 pengőért milyen "F" astrát kéne vételezni??

Ezt csak személyesen tudjuk eldönteni sajnos, ha meg tudjuk nézni a hibalehetőségeket...

Magánszemélyek is manipulálhatnak, de kisebb az esély, a kereskedésben szinte mindíg megy a hibaeltitkolás, km óra tekergetés... :)

Megosztás:

1.4 SE 250e. el. ablak, vonóhorog.

1.6 279ért, de simán 250be megvehető. el ablak, el tükör, riasztó.

1.6 cdx 289ért jól felszerelt.

Ilyen a tisztességes hírdető. Leírja a frankót. Mint az igazi németek, az utolsó karcot beleírja a hírdetésbe! Ott még komolyan veszik a "vevővel megismertetni a jármű hibáit" kifejezést! :D

Ja és vonóhorog legyen rajta! Tapasztalat!!! sokat fog ha hátulról beléd-szállnak! :)

Megosztás:

1.4 SE 250e. el. ablak, vonóhorog.

1.6 279ért, de simán 250be megvehető. el ablak, el tükör, riasztó.

1.6 cdx 289ért jól felszerelt.

Ilyen a tisztességes hírdető. Leírja a frankót. Mint az igazi németek, az utolsó karcot beleírja a hírdetésbe! Ott még komolyan veszik a "vevővel megismertetni a jármű hibáit" kifejezést! :D

Ja és vonóhorog legyen rajta! Tapasztalat!!! sokat fog ha hátulról beléd-szállnak! :)

Az az SE nagyon csúnya állapotú kasztnival rendelkezik...azon sem csodálkoznék, ha nem lenne az alváz a helyén... :D

Megosztás:

CDX Family Club Classic, odaírt ez mindent. Mi a jól felszerelt benne? A szervó és a két lufi? Netán az isofix? xD

'95-ösként érdekes lenne, ha Classic lenne :D

Nekem egyébként tetszik az a sárga is, még ha sokaknak nem is. Az én türkizem is sokaknak nem bejövős, lehet az ízlésemmel van baj... :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.