Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Szervusztok!

Elnézést előre is az esetlegesen hülye kérdésemnek, de újjonc vagyok és nem igazán hozzá értő.

A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 3 kormány fajta között?

Azt tudom, hogy a középső az az Astra Classic-ba van, és nem lufis, de szervósnak a szervós?

Az utolsó tudom, hogy lufis, és szervós is?!

Viszont a legelsőről nem tudok semmit.

http://m.blog.hu/va/vancello/image/11july/fastra9.jpg

http://nyugatiautobonto.hu/portal/static/u.../460299_im0.jpg

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/1/1/4/BIG_0008737114.jpg

Még egyszer sorry az idétlen kérdésemért.

Előre is köszönöm!

Kellemes napot!

Semmi köze a szervóhoz!

A felfogatása mindegyiknek ugyanolyan!

Az első az sportosabb, a második a natúr, a harmadik légzsákos, ahogy Feri05 is elmondta!

Miért érdekel? Cserélni akarod? :)

Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! De csak ezért nem cserélem le a lufisat az enyémből! :D (van mond a 3 fajta, az általam vásárolt 3 astrában 3 különböző volt, teljesen véletlenül... :D )

Megosztás:

Semmi köze a szervóhoz!

A felfogatása mindegyiknek ugyanolyan!

Az első az sportosabb, a második a natúr, a harmadik légzsákos, ahogy Feri05 is elmondta!

Miért érdekel? Cserélni akarod? :)

Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem is a 3 küllős tetszik! De csak ezért nem cserélem le a lufisat az enyémből! :D (van mond a 3 fajta, az általam vásárolt 3 astrában 3 különböző volt, teljesen véletlenül... :D )

Köszönöm a gyors válaszokat.

Igen valóban jól néz ki a sportosabb, eddig nem is tudom miért nem tetszett annyira :D :lol:

Nem nem akarom cserélni, hiszen sajnos még nincsen is mit, nincsen verda...csupán érdeklődtem, meg nem tudtam, hogy van e köze ennek a szervóhoz, vagy nincsen.

Megosztás:

:) :D :D :D

Amúgy nekem miért nem rakja ki a képet, amit a profilomra felraktam, vagy valamit nem jól csináltam?

A személyes fotót a vezérlőpult, személyes adatok, avatar-ba kell feltöltened, ha ide raktad és mégsem látszik, akkor próbálj ki, és belépni, van hogy csak így jön elő.

Megosztás:

Ez már másfél hónapja fent van. Miért nem veszik meg. Forgalombahelyezéssel 400e-ből meglenne. Tessék:

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...itkasag-4920176

Lehet csak fentmaradt a hírdetés, és nem járt még le... Ez is előfordul! :D

Regadó: 164.221 Ft + műszaki + eredetiségvizsga + átírás. (kihagytam valamit? :) )

Jó állapotú az igaz. De mitől oly nagy ritkaság ez? :D

Semmitől, még ha klíma lenne benne... de az sincs... Isuzu motorral jobban elmenne szerintem...

Megosztás:

Lehet csak fentmaradt a hírdetés, és nem járt még le... Ez is előfordul! :D

Regadó: 164.221 Ft + műszaki + eredetiségvizsga + átírás. (kihagytam valamit? :) )

Semmitől, még ha klíma lenne benne... de az sincs... Isuzu motorral jobban elmenne szerintem...

Átírásba csak a rendszám, forgalmi, törzsköny, regisztrációs matrica meg a müszaki plakett van benne. Motorátirási költség nincs.

E rendszámoztatni meg 60e megvan és 1 évig lehet használni.

Megosztás:

Sziasztok!

Új vagyok itt nálatok. (corsa topicba már írkáltam :) )

Szóval autóvásárlás áll fenn, és hatalmas bajba vagyok hogy astra vagy corsa. :S

Dieseleket nézegetem mert fontos lenne a jó fogyasztás.

Belinkelek párat amiket nézegettem. Létszi vessetek rá pár pillantást mi a véleményetek mint tapasztalt Astrásoknak. :D

Örök kérdés még bennem hogy opel motorost vagy isuzu dieselt érdemes-e venni? Menetteljesítmények, fogyasztás stb.

Tehát:

Osztrák lehetett

Isuzu, osztrákból behozott

Magyar és drága DTL

Nem olcsók az ilyen évjáratú és felszereltségű Astrák ahogy nézegetem őket. :D

Előre is köszi!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.