zotya975 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Egyébként azt nem értem, hogy az ilyen témák miért nem a maguk topikjába kerülnek? :) Minek kérdezed, tedd átt őket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Valaki Szolnokról? Csak szeretném megköszönni a 6-os posta kiváló dolgozójának, hogy eltulajdonította a csomagomat. :) Örök "hála" a bosszúság miatt. :D Arról ne is beszéljünk micsoda bürokrácia van eme cégnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Valaki Szolnokról? Csak szeretném megköszönni a 6-os posta kiváló dolgozójának, hogy eltulajdonította a csomagomat. :) Örök "hála" a bosszúság miatt. :D Arról ne is beszéljünk micsoda bürokrácia van eme cégnél. :D Az ország másik felébe, cirka 300kilóméterre egy hét alatt ment el a levél. :D Akár gyalog is elvihettem volna. Késő bánat, de legközelebb nézz körül a futárcégek honlapján, nem sokkal, vagy egyáltalán nem drágábbak mint a Magyar posta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 http://totalcar.hu/tesztek/2011/07/29/komp...elkul_az_igazi/ wtf? Opel Ampera Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Az ország másik felébe, cirka 300kilóméterre egy hét alatt ment el a levél. :) Akár gyalog is elvihettem volna. Késő bánat, de legközelebb nézz körül a futárcégek honlapján, nem sokkal, vagy egyáltalán nem drágábbak mint a Magyar posta. Nem én küldtem. Nekem jött volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 Most jut eszembe, nekem meg van az F Astra szerelési kézikönyv pdf-ben. PDF-ben? És mélben elküldhető esetleg...? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 PDF-ben? És mélben elküldhető esetleg...? :D 98 mega, szóval nem valószínű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 PDF-ben? És mélben elküldhető esetleg...? :D 98 mega, szóval nem valószínű. :) Linkeltem PÜ-ben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2011 Megoszt Elküldve Július29, 2011 PDF-ben? És mélben elküldhető esetleg...? :D Nekem is megvan, de 93 mega! :) De ha ide benézel, akkor lehet hogy lesz neked is! :D Remélem nem bannolnak emiatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Biztosan értesült már róla, hogy 2011. július elsejétől szigorodtak a közlekedési bírságok mind pénz-, mind pontbüntetés tekintetében. A megnevezett közlekedési kihágások ezentúl már közlekedési bírsággal sújthatók, szabálysértési eljárás helyett. Készüljön fel a változásokra! Összefoglaltuk Önnek közérthető nyelven a törvényváltozás legfontosabb pontjait: Változások: ittas vezetés Az ittas vezetés július elsejétől minimum 150 ezer, maximum 300 ezer forint pénzbírsággal büntetendő, ráadásul a büntetőpont mértékét is megnövelték a régi ötről hat-nyolc pontra. elnézett piros lámpa Immáron százezret kell fizetni egy elnézett piros lámpánál vagy vasúti tilos jelzésnél - de akkor is, ha a lámpa csak sárgát jelzett és az autós a rendőrség megítélése szerint meg tudott volna állni. gyorshajtás A gyorshajtás büntetése nagyban bonyolódott: ha nem lépi át a megengedett sebességet 15-20 kilométerrel, akkor az továbbra is marad szabálysértési kategória, de ha igen, akkor az 30 ezer forinttól egészen 300 ezerig büntethető, és akár 8 pont is begyűjthető érte. biztonsági öv A biztonsági öv bekapcsolásának elfelejtése 15, 30 és 45 ezres bírságot von maga után (attól függően, hogy lakott területen belül, kívül vagy autópályán állítják meg a rendőrök) és háromtól öt pontig pontoznak érte. be nem fizetett büntetése Elvehetik a külföldi - magyarországi lakcímmel nem rendelkező - személygépkocsiját, ha annak van másik, még be nem fizetett büntetése - akkor is, ha azt nem a tulajdonos vezeti. pontok A szabálysértésekért az eddig egy-öt helyett egy-nyolc pont jár, a gondatlan bűncselekményért kilenc, a szándékosért pedig tizenegy. Jó hírek: bankkártya Ezentúl lehetőség van a helyszínen bankkártyával kifizetni a bírságot (gyakorlatban majd csak akkor, ha a rendőrség beszerez pár hordozható kártyaleolvasó terminált, ugyanis jelenleg nincs nekik). telefon Kevesebbet kell majd fizetni a gyerekülést nem használóknak és az autóban vezetés közben mobiltelefonálóknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Minek kérdezed, tedd átt őket! :D Egyszerűbb törölni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Linkeltem PÜ-ben! :D Nekem is megvan, de 93 mega! :) De ha ide benézel, akkor lehet hogy lesz neked is! :D Remélem nem bannolnak emiatt... Mindkettőtöknek köszönöm! P.Ü. linkről egész gyorsan lejött mindkettő! Köszi mégegyszer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Mindkettőtöknek köszönöm! P.Ü. linkről egész gyorsan lejött mindkettő! Köszi mégegyszer! :) :D ezért vagyunk itt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Mentem már el úgy őz mellett, hogy fent volt vadriasztó, nyugodtan legelte a füvet, nem kezdett eszeveszetten menekülni. :) Meg gondoljátok, hogy ahol ragadozó állatok vannak, medve , farkas, stb, ott nem használnák nyakba akasztva ha tényleg hatásos, és elüldözi az állatokat. Képzeld jön a medve, ürge fújja a sípot, semmi, Maci Laci még mindíg jön, fújja-fújja, semmi hatás, megnézi a sípot, aztán rá van írva apró betűkkel: Csak 60-80Km/h felett hatásos. :D Szasztok! Hülye vicc, meg régi is, meg hosszú is, de azé nesztek a humor... Erdélyben a hegyek között túrázik egy csoport. A csoport vezetője mindenkinek kioszt egy medveriasztó rézcsengettyűt azzal, hogy a medvék nem bírják a hangját, és pánikszerűen menekülnek előle. Séta indul, egyszer a vezető megáll egy hatalmas kupac előtt, nézi, markolássza, szagolja, majd így szól: - Emberek, ez medvekula! Egy napos, semmi vész, de aki fél, az rázza a csengettyűt. Két ember rázni kezdi. Kis idő múlva újabb kupac, markolászás, szaglászás, majd: - Emberek, ez medveszar! 4-5 órája lehet itt, tehát a medve a közelben lehet. Aki fél, rázza a csengettyűt. A fél csoport rázza, mikor újabb akna kerül elő. Markolás, szaglás, majd: - Emberek, ez a rakás nagyon friss, a medve valahol itt rejtőzhet a sűrűben! Rázzák azt a rohadt csengettyűt, ijesszék el a medvét! Mindenki vadul rázza, mikor az egyik megkérdezi: - Nem lehet, hogy téved, és az nem is medveszar? - Hogyne lenne az, tele van rézcsengettyűkkel!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Szasztok! Hülye vicc, meg régi is, meg hosszú is, de azé nesztek a humor... Erdélyben a hegyek között túrázik egy csoport. A csoport vezetője mindenkinek kioszt egy medveriasztó rézcsengettyűt azzal, hogy a medvék nem bírják a hangját, és pánikszerűen menekülnek előle. Séta indul, egyszer a vezető megáll egy hatalmas kupac előtt, nézi, markolássza, szagolja, majd így szól: - Emberek, ez medvekula! Egy napos, semmi vész, de aki fél, az rázza a csengettyűt. Két ember rázni kezdi. Kis idő múlva újabb kupac, markolászás, szaglászás, majd: - Emberek, ez medveszar! 4-5 órája lehet itt, tehát a medve a közelben lehet. Aki fél, rázza a csengettyűt. A fél csoport rázza, mikor újabb akna kerül elő. Markolás, szaglás, majd: - Emberek, ez a rakás nagyon friss, a medve valahol itt rejtőzhet a sűrűben! Rázzák azt a rohadt csengettyűt, ijesszék el a medvét! Mindenki vadul rázza, mikor az egyik megkérdezi: - Nem lehet, hogy téved, és az nem is medveszar? - Hogyne lenne az, tele van rézcsengettyűkkel!!! :D Nem olyan hülye vicc...én jót röhögtem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Szasztok! Hülye vicc, meg régi is, meg hosszú is, de azé nesztek a humor... ........ :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Én is ismerek egy régi, de nagyon igaz történetet, amin nekünk magyaroknak, talán sírni kéne, de kínunkba inkább röhögünk! Szerintem ezt is sokan ismerjük: Az Amerikai, a Német, és a Magyar karamboloznak az országúton! Kiszáll az Amerikai a zsír új Chrysler-ből, és káromkodik: - 3 év kemény munkája veszett oda! Kiszáll a Német a zsír új 730-as BMW-ből, és káromkodik: - 3 év kemény munkája veszett oda! Kiszáll a Magyar a 25 éves Trabantból, el kezd sírni, és káromkodik: - Az egész életem munkája oda lett!!! Kis idő múlva megszólal a Német: - Mi a francnak vettél olyan drága kocsit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Orbán meg Lázár utaznak a repülön, kémlelik a birodalmukat, egyszer csak megszólal Lázár: -Te Viktor, kidobnék 1 tonna kenyeret a nép éljenezne és megcsókolnák a kezemet! Erre Viktor: -Te Jani, kidobnék egymillió forintot, ezek még a talpamat is megcsókolnák! A pilóta megelégeli a beszélgetést, hátrafordul és ennyit mondd: -Ha Én kidobnám magukat, még a seggemet is kinyalnák! xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Orbán meg Lázár utaznak a repülön, kémlelik a birodalmukat, egyszer csak megszólal Lázár: -Te Viktor, kidobnék 1 tonna kenyeret a nép éljenezne és megcsókolnák a kezemet! Erre Viktor: -Te Jani, kidobnék egymillió forintot, ezek még a talpamat is megcsókolnák! A pilóta megelégeli a beszélgetést, hátrafordul és ennyit mondd: -Ha Én kidobnám magukat, még a seggemet is kinyalnák! xD Adjuk oda neki a milliót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Orbán meg Lázár utaznak a repülön, kémlelik a birodalmukat, egyszer csak megszólal Lázár: -Te Viktor, kidobnék 1 tonna kenyeret a nép éljenezne és megcsókolnák a kezemet! Erre Viktor: -Te Jani, kidobnék egymillió forintot, ezek még a talpamat is megcsókolnák! A pilóta megelégeli a beszélgetést, hátrafordul és ennyit mondd: -Ha Én kidobnám magukat, még a seggemet is kinyalnák! xD Éljenek a pilóták!!! :D Az utasok nevét lehet kis betűvel is írni...egyik sem nagy szám :) Jaj, most állt meg a házunk előtt egy NAAAAAAGY FEKETE AUTÓ, LESÖTÉTÍTETT ABLAKOKKAL! Vajon ki az, és miért jött??? Ha eltűnnék egy ideig legyetek óvatosak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 ha már viccelődés akkor én ezen szakadtam fészbúkon: -Nem is voltam berúgva!! -Komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet,azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!" -Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad,hogy az átjáró Narniába nem működik! -Utána ordítottál az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az,alakulj át! -Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafele átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: "Dumbledore, te élsz?!!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 ha már viccelődés akkor én ezen szakadtam fészbúkon: -Nem is voltam berúgva!! -Komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet,azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!" -Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad,hogy az átjáró Narniába nem működik! -Utána ordítottál az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az,alakulj át! -Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafele átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: "Dumbledore, te élsz?!!" :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Hétvégén sikeresen átléptem a 100.000-es km-er határt. Teljes mértékben meg vagyok a kocsival elégedve még mindig! kopp...kopp...kopp... :D (le akartam fényképezni, fényképező bent a kesztyűtartóba. Számolgattam a km-ert, hogy majd másnap forúl át, erre nem kalkuláltam bele egy kis kerülőt és 100.005km-ernél vettem észre hogy átfordúlt, francba most muszáj lesz 200ezerig várnom!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Szervusztok! Elnézést előre is az esetlegesen hülye kérdésemnek, de újjonc vagyok és nem igazán hozzá értő. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 3 kormány fajta között? Azt tudom, hogy a középső az az Astra Classic-ba van, és nem lufis, de szervósnak a szervós? Az utolsó tudom, hogy lufis, és szervós is?! Viszont a legelsőről nem tudok semmit. Még egyszer sorry az idétlen kérdésemért. Előre is köszönöm! Kellemes napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Szervusztok! Elnézést előre is az esetlegesen hülye kérdésemnek, de újjonc vagyok és nem igazán hozzá értő. A kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a 3 kormány fajta között? Azt tudom, hogy a középső az az Astra Classic-ba van, és nem lufis, de szervósnak a szervós? Az utolsó tudom, hogy lufis, és szervós is?! Viszont a legelsőről nem tudok semmit. http://m.blog.hu/va/vancello/image/11july/fastra9.jpg http://nyugatiautobonto.hu/portal/static/u.../460299_im0.jpg http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/1/1/4/BIG_0008737114.jpg Még egyszer sorry az idétlen kérdésemért. Előre is köszönöm! Kellemes napot! Nekem a 93-as kocsiban (ami nem classic) van olyan kormány mint a második és szervó is van a kocsiban, de ez nem a kormánytól függ. Az utolsó már légzsákos, de nekem az első tetszik ezek közül a leginkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts