guzmi19 Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Az a vauxhall kormány de kéne belőle :D Jól néz ki a kocsi. Köszi! De már nem ez a kormány van benne. Ez nem eredeti vauxhall. Ami most van benne az már az. 10k-ért vettem hozzá.
Gabibácsi Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Köszi! De már nem ez a kormány van benne. Ez nem eredeti vauxhall. Ami most van benne az már az. 10k-ért vettem hozzá. kormány külön nem eladó? enyém mállik széjjel
zotya975 Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Ja van szikra mindegyik gyertyán.Hát a pumpát meg nem tom hogy megy e, de nem is tudom mit kéne hallanom. Ha kerregetsz akkor a kipuff benzinszagú? Bár ha szikra van, és nem indul akkor valszeg az üanyag ellátással van a gond. Immós a kocsi?
Johnny82 Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Sos !!! Kifogyot a benzin,öntötem bele de nem indul. ötletek? Mennyi benya van benne?
guzmi19 Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 kormány külön nem eladó? enyém mállik széjjel Nem sajnos. De kérdezd meg itt. Én a vauxhall cuccokat itt szereztem. http://www.kecelifarkasauto.hu/
J_Gab Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Üdv. Fűtőradiáort pucolt már ki valaki a helyén? motortérből slaggal vagy mittudom én? Vagy nagymeló kiszedni? Bugyog 2500ford. felett mint az állat zubog benne a víz.... gondoltam kipróbálnám, hátha csinált már ilyet valaki?
Gabibácsi Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Nem sajnos. De kérdezd meg itt. Én a vauxhall cuccokat itt szereztem. http://www.kecelifarkasauto.hu/ Köszönöm!
spzoli Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Nem sajnos. De kérdezd meg itt. Én a vauxhall cuccokat itt szereztem. http://www.kecelifarkasauto.hu/ Innen anno én is vettem vagy 3 maszkot :D
invictus Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Innen anno én is vettem vagy 3 maszkot :D Ahogy látom most is van nekik raktáron pár V maszk, de jó messze vannak innét.
spzoli Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Ahogy látom most is van nekik raktáron pár V maszk, de jó messze vannak innét. Küldték postán..
szitya87 Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Sos !!! Kifogyot a benzin,öntötem bele de nem indul. ötletek? Ja és azt vettem észre hogy gyujtás ráadásnál nem jön semmilyen hang a motortérböl. Azelöt szokott valami zizegni .
zotya975 Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Üdv. Fűtőradiáort pucolt már ki valaki a helyén? motortérből slaggal vagy mittudom én? Vagy nagymeló kiszedni? Bugyog 2500ford. felett mint az állat zubog benne a víz.... gondoltam kipróbálnám, hátha csinált már ilyet valaki? A bilincsek ott vannak a tűzfalnál, lekötöd, a víz persze elfolyik, kötsz rá slagot és átnyomatod. De a zubogáson nem tuti hogy javítt, többeknek ilyen, még nem jöttünk rá, hogy miért. Ja és azt vettem észre hogy gyujtás ráadásnál nem jön semmilyen hang a motortérböl. Azelöt szokott valami zizegni . Segítenénk, de illene a feltett kérdésekre is válaszolni, úgy könnyebb. :D
Tiv. Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Innen anno én is vettem vagy 3 maszkot :D És jól sikerült a jelmezbál? :D
spzoli Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 És jól sikerült a jelmezbál? :D Jaja, néha festőnek, néha meg mázolónak öltözöm. :D :D
megadave Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 A bilincsek ott vannak a tűzfalnál, lekötöd, a víz persze elfolyik, kötsz rá slagot és átnyomatod. De a zubogáson nem tuti hogy javítt, többeknek ilyen, még nem jöttünk rá, hogy miért. Segítenénk, de illene a feltett kérdésekre is válaszolni, úgy könnyebb. :D Ezért: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ci%C3%B3
Dáwid Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Hát ez a kocsi elég ronda... :P Bocsi, de nekem az... Meg hogy ennyi mindent átalakított rajta és egy nyomorult alufelnire nem futotta, csak egy teszkós dísztárcsára... :D Remélem nem vetted komolyan hogy nekem tényleg tetszik, mert itt most szétiszom magam :lol: :D kormány külön nem eladó? enyém mállik széjjel Neked nem lufis kormányod van? Jah hülye vagyok már emlékszem :D sima 2ágú astrakormányom van 2 darab ha érdekel :lol:
Gabibácsi Elküldve Június26, 2011 Elküldve Június26, 2011 Remélem nem vetted komolyan hogy nekem tényleg tetszik, mert itt most szétiszom magam :D :D Neked nem lufis kormányod van? Jah hülye vagyok már emlékszem :D sima 2ágú astrakormányom van 2 darab ha érdekel :P és nem olyan lukas mint az enyim? :lol:
zotya975 Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Jaja, néha festőnek, néha meg mázolónak öltözöm. :D :lol: Hogy fért rá a papírcsákó annyi hajra? :D :P Ezért: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ci%C3%B3 Hmmmm...azt mondod? :D
Tiv. Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Hogy fért rá a papírcsákó annyi hajra? :D :D Szerinted az én fejemen hányszor volt papírcsákó? :D
Dáwid Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 és nem olyan lukas mint az enyim? :P Még recés :D Szerinted az én fejemen hányszor volt papírcsákó? :D Az más, Te nem értöl' hozzá :lol: :D
Alex0403 Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Szerinted az én fejemen hányszor volt papírcsákó? :D Rákérdezhetek?: Egyszer sem!!! :D De azért tudsz csinálni? Milyen festő az aki nem tud csinálni??? :D Én az igazi szobafestőt úgy képzelem el, hogy fehér kantáros munkásnadrág, jól összefestékezve, papírcsákó, pemzli, ecset, és kettes létra....
RickJames Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Nem tudjátok, szgk adás-vételkor, én mint eladó, le kell tépnem a forgalmi alsó részét (amin a nevem van plusz címem), vagy azt is át kell adnom? Látom, hogy perforált, de nem tudom, hogy adni kell-e vagy téphetem :\
J_Gab Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Nem tudjátok, szgk adás-vételkor, én mint eladó, le kell tépnem a forgalmi alsó részét (amin a nevem van plusz címem), vagy azt is át kell adnom? Látom, hogy perforált, de nem tudom, hogy adni kell-e vagy téphetem :\ Így ahogy van tudtommal, így kell átadnod. És az adásvételivel menj be az Ocsányirodába beviszik a rendszerbe hogy eladva(lekerül a nevedről), kapsz egy pöcétet és azzal védheted a jogaidat :D Én így csináltam mikor kb 1 éve eladtam a verdát, és megkaptam a teljeset mikor vettem a jelenlegit senki nem tépte le, amikor az átírás megtörténik érvényteleítik a régit(nem marad a vásárlóál tovább)
J_Gab Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Ezért: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kavit%C3%A1ci%C3%B3 A bilincsek ott vannak a tűzfalnál, lekötöd, a víz persze elfolyik, kötsz rá slagot és átnyomatod. De a zubogáson nem tuti hogy javítt, többeknek ilyen, még nem jöttünk rá, hogy miért. kimostam a radiátort jo erős trisós vízben, aztán, feltöltés, légtelenítés és járatás után pihentetés, majd kb 1 óra mulva próbakör.: Indításnál hallotam a bugyorsgást kb 2mp és elkussolt. Aztán üzemmeleg motorhőmérséklethez érve vissza 2- 70km/h nál se hallottam a bugyogást csak enyhe vízfolyásos hangot ami szerintem lehetett a nagy nyomás miatt(és nagyon oda kellett figyelni hogy halljam). Ha nem is segített rajta szerintem nemártott a mosás mert most a fűtés is érezhetően jobb lett. Remélem javított a helyzeten mostmár csak azon izgulok, hogy ne eresszen a radiátor, és az egyik csőnél kicsit mintha eresztene az remélem megszűnik :D Csak gondoltam megosztom. :D
DP@i Elküldve Június27, 2011 Elküldve Június27, 2011 Help mí! Sziasztok! Nyaral a vas, pár hét a tűző napon és rögtön levált a tetőkárpit, vezetés közben a fejemen pihen :D Ragasztotta már vissza valaki esztétikusan? Mivel? Hogyan? Választkösz!
Recommended Posts