pszilaj Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nemtom, érdekes :lol: Mondjuk nekem ez tetszik :D :D http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/astra_..._elado_surgosen Mondjuk az a 700 milla kicsit sok érte, dehát a minőségi építést meg kell fizetni... :lol: :D Hát ez a kocsi elég ronda... :lol: Bocsi, de nekem az... Meg hogy ennyi mindent átalakított rajta és egy nyomorult alufelnire nem futotta, csak egy teszkós dísztárcsára... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sziasztok! Eladóvá vált kicsiny kis autóm. Kategória váltás miatt. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gt-4875399 Az a vauxhall kormány de kéne belőle :D Jól néz ki a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nem semmi egy hírdetés... :D "...De még a külsö esztétikai állapota azt is éngedi hogy otthon a garázsba kapjon rendszámot 4db önmetszös csavar segitségével persze ezzel a mondattal izzleltenni akartam a kocsi allapotát, mert ilyet nem lehet csinálni mert a ren éber örei (rendörök) büntettnek érte ..." Önmetsző csavar...rendszámkeretről még nem hallott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 A BC-m ma vicces kedvében van. Pestről elindultam haza, 39 km-es metehető távval, ami hamar, kb. 10-15km aladt 4-re apadt, ekkor töltöttem bele 8 liter naftát, ő viszont a tankolás utáni 1 km-en 0-ra csökkentette a megtehető távot, ami sem resetre, sem gyújtáslevételre nem változik, hiába van kb nyolcadig a tank, ráadásul a szegénységjelző sem világít. :D Kivettem a BC-t, lehúztam a csatikat, aztán vissza. És most jó, nem tudom mi lehetett a gond. Vettem gumigyűrűt a váltókar-rudazat csatlakozásához, az eredeti kopott is volt, kinyúlt, kb 3 mm-rel nagyobb volt a belső átmérője mint az újnak. Szóval most ez is zsír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Kivettem a BC-t, lehúztam a csatikat, aztán vissza. És most jó, nem tudom mi lehetett a gond. Vettem gumigyűrűt a váltókar-rudazat csatlakozásához, az eredeti kopott is volt, kinyúlt, kb 3 mm-rel nagyobb volt a belső átmérője mint az újnak. Szóval most ez is zsír. És Neked elég volt a csere? Én is vettem anno újat, de kellett az alá is szigszalag, hogy ne lötyögjön a rúdfejben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 És Neked elég volt a csere? Én is vettem anno újat, de kellett az alá is szigszalag, hogy ne lötyögjön a rúdfejben. Nem lötyög. A régi lötyögött brutál módon. Az új szépen felfekszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nem lötyög. A régi lötyögött brutál módon. Az új szépen felfekszik. Könnyű tolni az i-miEV-et? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Könnyű tolni az i-miEV-et? :D Simán toltuk 12-vel. Összesen 3,5-4 km-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Simán toltuk 12-vel. Összesen 3,5-4 km-t. :D Elektromos autónál egy tesztelési szempontot javasolnék: milyen tolni? :D Azon belül mennyire esnek kézre a tolófelületek,mert pl egy tesla roadstert tök szívás lehet,mert 1.5 tonna és nagyon alacsony. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sos !!! Kifogyot a benzin,öntötem bele de nem indul. ötletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sos !!! Kifogyot a benzin,öntötem bele de nem indul. ötletek? Annál a motorfajtánál csak akkor egy az üa.pumpa, ha már forog a motor...tehát sokat kell indítózni, hogy felkapja rendesen az anyagot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Hali! Csak nem el vitték az autót???? :D Elvitték, ha jól tudom. Alku nélkül, gyorsan... mázlista a srác. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Annál a motorfajtánál csak akkor egy az üa.pumpa, ha már forog a motor...tehát sokat kell indítózni, hogy felkapja rendesen az anyagot... Hát sajnos nem jártam sikerel.Benzint felszivja de lehet a hengerbe nem jut már be.Szikrát is néztem de semi.Aszem szerelöt kell hivnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ezek szerint ha nincs szonda akkor a védőfőld nem is műkszik? Sok helyen dolgoztam már házaknál, ezzel a szondával még soha nem találkoztam, bár már hallottam róla. Elvileg nem, de valahol mindig lejut a földbe, legrosszabb esetben a gáz, vagy vízvezetéken, ami enyhén szólva nem megengedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Hát sajnos nem jártam sikerel.Benzint felszivja de lehet a hengerbe nem jut már be.Szikrát is néztem de semi.Aszem szerelöt kell hivnom. Szikrát nézted, az nincs, vagy van? Pumpa megy, hallatszik? Elvileg nem, de valahol mindig lejut a földbe, legrosszabb esetben a gáz, vagy vízvezetéken, ami enyhén szólva nem megengedett. Hát nem tudom, ennyire nem merültem bele a dologban, nálam tuti nem érintkezik csövekkel seholsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sziasztok, mivel nem találtam 'hülye kérdések' topicot, itt próbálkozom, előre is bocs! :D annyi lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki nekem egy képet linkelni egy teljesen gyári GSI-ről? Főleg a lökösök érdekelnének, meg a motorháztető, meg persze a csomiajtó. Illetve ha már megköveztetem magam, akkor van egy másik kérdésem is: hol találom a blokkon a motorszámot? Köszikösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sziasztok, mivel nem találtam 'hülye kérdések' topicot, itt próbálkozom, előre is bocs! :D annyi lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki nekem egy képet linkelni egy teljesen gyári GSI-ről? Főleg a lökösök érdekelnének, meg a motorháztető, meg persze a csomiajtó. Illetve ha már megköveztetem magam, akkor van egy másik kérdésem is: hol találom a blokkon a motorszámot? Köszikösz Nálam a HF-blokk találkozásánál van az elosztó felől elöl. A blokk kicsit "kilóg" a HF-alól, oda van beütve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ingázik valaki bp-sopron útvonalon? El kéne nekem hozni négy komplett kereket.... :D Megoldva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ingázik valaki bp-sopron útvonalon? El kéne nekem hozni négy komplett kereket.... :D Ez a kerék dolog nálad lassan beteges...akarsz róla beszélni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ez a kerék dolog nálad lassan beteges...akarsz róla beszélni? :D Igen. Mikor mész sopronba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Köszi Zotya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Igen. Mikor mész sopronba? :D Egy részét tudom vállalni, kábé úgy Győr-Kóny szakaszt. :D Köszi Zotya! Nincs mit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Egy részét tudom vállalni, kábé úgy Győr-Kóny szakaszt. :D Nincs mit. :P :D Egyelőre még hiszek a sopron-bp átszállás nélküli projektben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy a dvd s fejegységnél át lehet e írni a régiókódot 1 ről 2 re? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Szikrát nézted, az nincs, vagy van? Pumpa megy, hallatszik? Ja van szikra mindegyik gyertyán.Hát a pumpát meg nem tom hogy megy e, de nem is tudom mit kéne hallanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts