Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az éjbíesz működik? Vagy cserélted azt is?

Akkorát még nem mertem fékezni. :D Még eldurranna az övfeszítő :D

De amúgy meg működnie kell, mert azt nem bántottuk. :D

Elküldve

Egy salakos földúton csak kipróbálnám. :P

Elküldve

Próbáld bal lábbal, óvatosan. :P

Elküldve
Ha jobb lábbal sikerülhet eldurrantani, akkor miért ne menne ballal? :D

Mert a bal lábad érzéketlen a kuplung miatt, és ha finoman ráteszed a fékpedálre, azonnal megáll a kocsi. Ezért ha kétségeid vannak a jobbal kapcsolatban, csak úgy poénból sűrrű forgalomban helyezd rá a balt a pedálra. :D

Elküldve
Mert a bal lábad érzéketlen a kuplung miatt, és ha finoman ráteszed a fékpedálre, azonnal megáll a kocsi. Ezért ha kétségeid vannak a jobbal kapcsolatban, csak úgy poénból sűrrű forgalomban helyezd rá a balt a pedálra. :D

Olvasd már el mit írtam az előző hszben, meg abban amire először reagáltál. :D

Elküldve
Ha nem lennék most agyilag hulla, erre írnák valami frappánsat , de most csak azt mondom , ámen. :D

..és te ismét csak a kifogásokat keresed... :D

Elküldve
Volt egy olyan sejtésem, hogy nem úszom meg simán, és jobban tettem volna ha nem írok semmit. :lol:

:D :D Látod, használd a fejed... :D

Dávid, holnap viszek neked egy kereket, amit majd ügyesen elviszel magaddal haza, és Gabibácsi user majd elmegy érte. :P

Elküldve
:D :D Látod, használd a fejed... :D

Dávid, holnap viszek neked egy kereket, amit majd ügyesen elviszel magaddal haza, és Gabibácsi user majd elmegy érte. :P

Igen, már tudok róla. (nem is néztem hülyén hogy mitökvan, de már értvevan) :lol:

Elküldve
Lurdy előtt benézek a raktárba, ha még a telómra is ránézek, akkor sikerülhet a projekt :D

2 hangcóród nincs véletlenül? (rájöttem hogy hülye kérdés) mennyiért van? :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.