Guest gorbi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Gyors kérdésem lenne. Ebédidőben kimentem a csergőbe gyertyát venni, de jöhettem vissza, mert egyrészt nem tudtam hogy hővédős-e (megnézem) és még azt is kérdezték hogy 1 v 2 pólusú van-e benne. X14NZ 98-as f astra, valaki tudja? GyIK topikban benne van részletesen :D Egyébként kétpólusú, Bosch számozás szerint: flr8ldcu (GM) Azért érdekes, hogy a Csergőben ezt nem tudják... ráadásul a motorkód és az évjárat alapján az a két kérdés amit feltettek már felesleges is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Köszönöm szépen a segítséget! Neked milyen márkájú van? Én Monroe-t szeretnék de nemtom belefér-e a keretbe... Monroe-t ne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Jéjjjjj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 GyIK topikban benne van részletesen :D Egyébként kétpólusú, Bosch számozás szerint: flr8ldcu (GM) Azért érdekes, hogy a Csergőben ezt nem tudják... ráadásul a motorkód és az évjárat alapján az a két kérdés amit feltettek már felesleges is volt. Köszönöm. Megnéztem a gyikot is, akkor kétpólusú lesz. Én is azt hittem hogy ha elmondok minden adatot, akkor tudni fogják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Olyan elképzeléseim vannak hogy: Kizárólag sedan. Ha már4-500e között akkor miért ne legyen szervós, klímás elektromos ablakos. Mert van sok ilyen is. rozsda NO minimum a 82 lóerős motor 60as kizárva. Lehetőleg valami szép színe legyen, és ne legyen le lakva. Van néhány ilyen tehát szerintem megéri keresni, és nem megvenni a legelső szétrohadt fapados 500ezres hulladékot. Gepard is árulja pl. és sedan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Gepard is árulja pl. és sedan. :D Hátja. Előbb venném meg ezt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Monroe-t ne. :D Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Miért? Mert nem jók. :D Nem olyan jók, mint ahogy hype-olják. :D Inkább Sachs vagy Kayaba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Mert nem jók. :D Nem olyan jók, mint ahogy hype-olják. :D Inkább Sachs vagy Kayaba. :P Értem, akkor nem Monroe lesz. Köszönet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Értem, akkor nem Monroe lesz. Köszönet :D Csak még1 kérdés. Gázos vagy olajos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Csak még1 kérdés. Gázos vagy olajos? Mindegyikben van olaj, csak a gázosnál annyi előny van, hogy nem engedi habosodni. Tehát gázos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Csak még1 kérdés. Gázos vagy olajos? Én kayabát tetettem be, olajost, és nagyon tetszik. Sziváknál voltam, vácin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Mindegyikben van olaj, csak a gázosnál annyi előny van, hogy nem engedi habosodni. Tehát gázos. :D Ok, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Én kayabát tetettem be, olajost, és nagyon tetszik. Sziváknál voltam, vácin. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Mert nem jók. :D Nem olyan jók, mint ahogy hype-olják. :D Inkább Sachs vagy Kayaba. :D Koni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Ez ám az összhang! Megállni tilos tábla a fizetős parkolóban! :D :D :D Mi nem tetszik ebben? Nem fizetős parkoló, hanem bahajtási engedélyes. :P :lol: Csak a minisztérium autói parkolhatnak itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 kijött egy 45ös hibakód (labda szonda), lehet h ettől rángat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 kipufogó: Féltem hegesztés után, hogy nem-e fog dobolni a hátsó hídon a cső, mert elég közel megy hozzá. Mai fuvar: 12 doboz csempe, 4 doboz járólap, 3 ember, és nem dobol, mert egy az egyben ráül :D Itthonról két saroknyira hallottam egy hirtelen csattanást. Azt hittem, valamelyik csomag kelt életre, de szemre nem úgy néz ki. Konkrétan mintha eltörött volna valami, remélem csak egy csempe :D Bemásztam a kocsi alá, de a rugók épek, kipufogó jól néz ki, viszont az első dob előtt a csatlakozónál csak 1 csavar fogja a kettőből. A cső ott egész szépen néz ki még, remélem tartani fog, a végső megnyugvás egy új középső dob lenne ... Pár hét és jön egy ausztriai túra, remélem nem fog megtréfálni a drága. Mindenesetre drótot viszek, az sose árt :D Tényleg, mely országokban kell útlevél a környékünkön? Nekem lejárt, és gondolom nem ingyen adják, úgyhogy ellennék nélküle boldogan. Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 kijött egy 45ös hibakód (labda szonda), lehet h ettől rángat? igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 igen. juppi. jobb mint hf :D 15e-ér megis nézhetem h az e a gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Tényleg, mely országokban kell útlevél a környékünkön? Nekem lejárt, és gondolom nem ingyen adják, úgyhogy ellennék nélküle boldogan. Gábor Elvileg szomszédos országok közül már csak Ukrajna, Horvátország és Szerbia kér útlevelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Elvileg szomszédos országok közül már csak Ukrajna, Horvátország és Szerbia kér útlevelet. meg ausztria jun9ig :D *am a szerbek jöhetnek vízum nélkül mi meg nem mehetünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 meg ausztria jun9ig :D *am a szerbek jöhetnek vízum nélkül mi meg nem mehetünk :D Én úgy tudtam, hogy Ausztria csak a határellenőrzést állítja vissza egy időre, de az útlevelezést nem. De az általam állítottakért felelősséget nem vállalok :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Én úgy tudtam, hogy Ausztria csak a határellenőrzést állítja vissza egy időre, de az útlevelezést nem. De az általam állítottakért felelősséget nem vállalok :D :D Decemberben is simán átmentem a határon Ausztriába. :D Az Európa bajnokságra állították vissza asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Elvileg szomszédos országok közül már csak Ukrajna, Horvátország és Szerbia kér útlevelet. Nekem Románia rémlett még. Decemberben is simán átmentem a határon Ausztriába. :D Az Európa bajnokságra állították vissza asszem. Valamiért visszaállítják, de szerintem elfogadják a személyit is. Márciusban mi is csak úgy átsuhantunk a határon. Egyszer megállítottak ellenőrizni, és elég volt nekik mind a 4 utas személyije. Beballagtak vele egy mikrobuszba, 1 perc múlva hozták vissza, jó utat, viszlát. Itthon egyesével diktálták be a rádión mind a négyünk adatait :D Svájc, Olaszország, Franciaország, Németország? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts