opelastras Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Sziasztok! A multkor olvastam valahol műszerek kékké varázslásárol, de nem a ledes megoldással, hanem foliát raknak bele valamijen uton-modon. Nincs valakinek ötlete, hogy hol találom meg, vagy hogy lehet ezt kivitelezni? Szerintem kár a fóliával bajlódni. Vegyél Volkswagent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Sziasztok! A multkor olvastam valahol műszerek kékké varázslásárol, de nem a ledes megoldással, hanem foliát raknak bele valamijen uton-modon. Nincs valakinek ötlete, hogy hol találom meg, vagy hogy lehet ezt kivitelezni? Hali. Nekem olyan led van benne ami a gyári müszerfal világitás égö helyett van, tehát csak ki kellett azt vennem és be kellet rakni helyette a másikat és kész. Ugyan ez van a központi keijelzö égöi helyett is. Igaz nekem piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Hali. Nekem olyan led van benne ami a gyári müszerfal világitás égö helyett van, tehát csak ki kellett azt vennem és be kellet rakni helyette a másikat és kész. Ugyan ez van a központi keijelzö égöi helyett is. Igaz nekem piros. És hol lehet ilyenre szert tenni? És mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 öö... nem tom gondolkozik-e valaki utólag klímásítani a kocsit, vagy szervósítani. Esetleg egyszerre a 2-t. Debrecenben van egy klímás, elég sok G astrát, F astrát, és sok más gépet csinált már. Klímát egy ecotec-es gépbe mindenestől 140-ért rak.. szervóval együtt 220. De minden cuccot ő ad. Ha érdekel valakit akkor szóljon. Tudom, horrornak tűnik az ár. Ja és 3 nap alatt cakk-pakk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Kormánylufisítást nem vállal? :unsure: öö... nem tom gondolkozik-e valaki utólag klímásítani a kocsit, vagy szervósítani. Esetleg egyszerre a 2-t. Debrecenben van egy klímás, elég sok G astrát, F astrát, és sok más gépet csinált már. Klímát egy ecotec-es gépbe mindenestől 140-ért rak.. szervóval együtt 220. De minden cuccot ő ad. Ha érdekel valakit akkor szóljon. Tudom, horrornak tűnik az ár. Ja és 3 nap alatt cakk-pakk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Kormánylufisítást nem vállal? :unsure: ha gondolod, holnap megkérdezem, mert beszélni fogok vele. De szerintem lehet égnek fog állni a hajad, meg az övé is. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 öö... nem tom gondolkozik-e valaki utólag klímásítani a kocsit, vagy szervósítani. Szervizelni is hozzá kell hordani? Vagy azt már helyi versenyző is csinálhatja? Na meg milyen klíma, digit, vagy manuál, gyári, vagy univerzális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 öö... nem tom gondolkozik-e valaki utólag klímásítani a kocsit, vagy szervósítani. Esetleg egyszerre a 2-t. Debrecenben van egy klímás, elég sok G astrát, F astrát, és sok más gépet csinált már. Klímát egy ecotec-es gépbe mindenestől 140-ért rak.. szervóval együtt 220. De minden cuccot ő ad. Ha érdekel valakit akkor szóljon. Tudom, horrornak tűnik az ár. Ja és 3 nap alatt cakk-pakk. Olajkályhába? :unsure: (Isuzusba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 bontott meg új cuccokkal dolgozik, illetve pár márkához lehet kapni komplett szetteket pl. merci vito( egy ilyet spec láttam. 2 nap alatt benne volt)... asszem manuál, mert digittel már nagy a gubanc. Vagyis nem 3 nap... meg a vezérlő sem eccerű. Szal szervizelni bárki tudja. :lol: Olajkályhába? :unsure: (Isuzusba) azért ölni tudnak. Mármint aki akarja. Kérdeztem tőle, és kb. fél éve volt ilyen neki utoljára... 4 név volt a listán... és ment a licit, hogy kié legyen... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 azért ölni tudnak. Mármint aki akarja. Kérdeztem tőle, és kb. fél éve volt ilyen neki utoljára... 4 név volt a listán... és ment a licit, hogy kié legyen... :unsure: Az alkatrész miatt, vagy valami másért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Az alkatrész miatt, vagy valami másért? pár alkatrészt még rendelni sem lehet... vagy arany az ára... Na meg ugye ritka a bontóban is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 pár alkatrészt még rendelni sem lehet... vagy arany az ára... Na meg ugye ritka a bontóban is... Sejtettem. Nézegettem a mobile.de-n a klímás isuzus olajkályhákat, tényleg nincs túl sok belőlük. Jelenleg is csak 2 db van. Ha nem lennének olyan messze, megfontolandó lenne. Hátuljából utánfutó, elejéből klíma, ami marad, az meg eladásra vagy tartalékba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 nem rossz elgondolás! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Megköszönném :wacko: csak úgy a miheztartás végett...mégis milyen művelet ez... mennyire megvalósítható vagy épp nem... ha gondolod, holnap megkérdezem, mert beszélni fogok vele. De szerintem lehet égnek fog állni a hajad, meg az övé is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
domdodom Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Sziasztok! Tudna valaki segíteni! Astra 1,8 benzines 1992-es évjárat.Nem jó az alapjárat.Változó kb.900-1500-ig.Eddig cserélve lett benzinszűrö,lambdaszonda injektor befecskendező,alapjárati motor (bontott,a gyári nincs meg és lehet,hogy nem jó van benne kellene a gyári szám). Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Sziasztok! Tudna valaki segíteni! Astra 1,8 benzines 1992-es évjárat.Nem jó az alapjárat.Változó kb.900-1500-ig.Eddig cserélve lett benzinszűrö,lambdaszonda injektor befecskendező,alapjárati motor (bontott,a gyári nincs meg és lehet,hogy nem jó van benne kellene a gyári szám). Köszi! Először is kellene egy motorkód (a motorszám első pár karaktere pl. C18NZ), aztán sztem ki kellene pucolni a fojtószelepházat (ahová az alapjárati motor megy), kicserélni a tömítéseit, átnézni a vákuumcsöveket repedésre, ill. a csatlakozásoknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Pepe! A légszürőház és a szívótorok közötti gumicső repedésein beszívott fals levegő miatt lehet egyenetlen az alapjárat benyásnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Pepe! A légszürőház és a szívótorok közötti gumicső repedésein beszívott fals levegő miatt lehet egyenetlen az alapjárat benyásnál? Nem tartom valószínűnek, esetleg ha légtömegmérős a motor, és a repedés a légtömegmérő és a fojtószelepház között van. Pl. C14NZ-nél nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna, esetleg hidegen, amikor elvileg a légszűrőház vákuumszelepe a kipuffcsonk felőli állásban áll, és onnan szív(-na) meleg levegőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Bármelyik vákumcső repedése okozhatja, amelyik éppen a folytószelepházra van kapcsolva, tehát nem zárj le pl eletromágneses szelep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 Bármelyik vákumcső repedése okozhatja, amelyik éppen a folytószelepházra van kapcsolva, tehát nem zárj le pl eletromágneses szelep. A probléma egy C16NZ mocis A vecinél van.Ingadozik az alapjárata! Majd továbbítom a tanácsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2007 A probléma egy C16NZ mocis A vecinél van.Ingadozik az alapjárata! Majd továbbítom a tanácsot. Az alapjárati moci és fojtószelepház pucolás persze mindenképpen javallott ilyen hibánál. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Pepe! A légszürőház és a szívótorok közötti gumicső repedésein beszívott fals levegő miatt lehet egyenetlen az alapjárat benyásnál? Akár az okozza akár nem cserélje ki, vagy tekerje körbe szigetelőszalaggal. És ki is derült, hogy az volt-e a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Sziasztok! Lehet, hogy nem jól értelmezem? http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=59810 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 Sziasztok! Lehet, hogy nem jól értelmezem? http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=59810 Nem is tudtam, hogy a benzinesekben is vannak csúcsok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts