Jürgen Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 olyan mint amikor bevazelinozod a ######od :D Kipróbálom, hátha nekem is könnyebb lesz váltani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy caravanhoz milyen lengéscsillapítót kell vennem? Gázos vagy olajos? Patronos vagy nem? Hátul alul menetes szár van, felül pedig szem vagy mi? Köszi előre is a válaszokat! Üdv. Sanya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy caravanhoz milyen lengéscsillapítót kell vennem? Gázos vagy olajos? Patronos vagy nem? Hátul alul menetes szár van, felül pedig szem vagy mi? Köszi előre is a válaszokat! Üdv. Sanya Elöl nekem patron van benne, és olajos. De lehet gázost is beletenni. Hátul, ahogy írtad. Nekem az is olajos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 halii kinek is van 600% kedvezménye unixba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Elöl nekem patron van benne, és olajos. De lehet gázost is beletenni. Hátul, ahogy írtad. Nekem az is olajos. Köszönöm szépen a segítséget! Neked milyen márkájú van? Én Monroe-t szeretnék de nemtom belefér-e a keretbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 halii kinek is van 600% kedvezménye unixba? Ha jól emlékszem HJoe kollégának... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Milyen az idő Pesten? Jégesőnek, felhőszakadásnak vége? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Milyen az idő Pesten? Jégesőnek, felhőszakadásnak vége? :D :D Süt a nap, kellemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Sziasztok! Beírom ide is amit Motor topikba: Keresek eladó X16XEL motort, akár lelakott, de kipróbálható autóval együtt! Akinek van ilyen és megválna tőle írjon privát üzenetet! Thx! Amúgy kinek hogy megy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Köszönöm szépen a segítséget! Neked milyen márkájú van? Én Monroe-t szeretnék de nemtom belefér-e a keretbe... Passz. Bementem egy autósboltba, kértem telót, ember kihozta hátulról. Ennyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Passz. Bementem egy autósboltba, kértem telót, ember kihozta hátulról. Ennyi. :D Nekem unixos van, 8-ezer volt egy pár. Tuti jó, mert egyszer voltam a tecsónál egy unixos ingyenes lengéscsillapító mérésen, fanyalogtak, hogy elég gyengécske, ekkor közöltem velük, hogy náluk vettem és saját márka. Na ekkor azt mondták, hogy egész jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nekem unixos van, 8-ezer volt egy pár. Tuti jó, mert egyszer voltam a tecsónál egy unixos ingyenes lengéscsillapító mérésen, fanyalogtak, hogy elég gyengécske, ekkor közöltem velük, hogy náluk vettem és saját márka. Na ekkor azt mondták, hogy egész jó. :D Első???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Első???? Hátsó, az elsők még jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Hátsó, az elsők még jók. Nekem a hátsók még gyáriak. :D És jók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nekem a hátsók még gyáriak. :D És jók. Nekem sem magával a gátlóval volt baj, hanem letört a szára, amit szemre már egyszer hegesztettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nekem sem magával a gátlóval volt baj, hanem letört a szára, amit szemre már egyszer hegesztettek. Mer mész mindazzállat. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Mer mész mindazzállat. :D :D Igazából akkor pont nem, csak nagyon szar úton mentem olyan 60-70-es tempóval, és elkezdett hajóhintázni. Elvittem kiméretni 3%-os volt a törött gátló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Igazából akkor pont nem, csak nagyon szar úton mentem olyan 60-70-es tempóval, és elkezdett hajóhintázni. Elvittem kiméretni 3%-os volt a törött gátló. Nem láttad hogy törött? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Nem láttad hogy törött? :D Nem, mert nem feküdtem alá, csak miután kimérték. Első kocsi, eszembe sem jutott, hogy egy gátló törni is tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sanya82 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Passz. Bementem egy autósboltba, kértem telót, ember kihozta hátulról. Ennyi. :D Köszönöm, meglátom mi hogyé van, aztán majd dönt az ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Ja és persze egy 94-98-as kocsin rozsdásodás sincs. :D Van amelyiken nincs. Például az enyém, de az nem eladó. :D Meg általában amelyik tényleg patent azt a sógor, haver,szomszéd veszi meg, hasnyálautóra fel sem kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Van amelyiken nincs. Például az enyém, de az nem eladó. :D Meg általában amelyik tényleg patent azt a sógor, haver,szomszéd veszi meg, hasnyálautóra fel sem kerül. Van persze de az vagy nemrég lakatolva volt, és ezt az ára is tükrözi, vagy tényleg nagyon vigyáztak rá, és akkor ahogy mondod nem idegennek adják el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Nem lehetetlen, de ezek csak fényképek. Az enyém is csilli -villi ha a tecsó parkolóban meglátod, aztán rohadnak a rugótányérok, tankbeömlő a kerék felett...stb. De kivülről mindezt nem látod. Egy-két flakon rücsivel kicsit megfújkálják ha nagyon nem veszik meg, de a többség alá sem néz,mert szépen csillog a fényezés, meg a szilikon a műanyagokon. :D Egyik kedvenc filmem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Gyors kérdésem lenne. Ebédidőben kimentem a csergőbe gyertyát venni, de jöhettem vissza, mert egyrészt nem tudtam hogy hővédős-e (megnézem) és még azt is kérdezték hogy 1 v 2 pólusú van-e benne. X14NZ 98-as f astra, valaki tudja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Egy-két flakon rücsivel kicsit megfújkálják ha nagyon nem veszik meg, de a többség alá sem néz,mert szépen csillog a fényezés, meg a szilikon a műanyagokon. :lol: Egyik kedvenc filmem. :lol: Mi ennek a filmnek a magyar címe?? Meg kell nézzem ezt a fílmet! :D :lol: Ok, megtaláltam: Tragacsparádé Ez ám az összhang! Megállni tilos tábla a fizetős parkolóban! :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts