Busman Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Dáwid, egyszer olvastam hogy van eladó vezetőoldali háttámlád, megvan még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Dáwid, egyszer olvastam hogy van eladó vezetőoldali háttámlád, megvan még? Kb 2 hete adtam el a fekete vezetőülést. :D DarkErrantnak elvileg van valahol egy kicsit kiült feketéje, ha csak a háttámla kell, kérdezd meg, hátha megvan még neki :D Ápdét! Egy nagyon sz.r huzatú szürke vezetőülésem van még. Nagyon a kupac alján van, úgyhogy most nem szedem ki lefényképezni, de annyira emlékszem, hogy a "szokásos" helyen a fém merevítőig van lyukadva. Szóval a huzat nagyon KO, de kiülve nincs annyira mint a fekete volt. Jah, és nincs fejtámla rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Kb 2 hete adtam el a fekete vezetőülést. :D DarkErrantnak elvileg van valahol egy kicsit kiült feketéje, ha csak a háttámla kell, kérdezd meg, hátha megvan még neki :D Ápdét! Egy nagyon sz.r huzatú szürke vezetőülésem van még. Nagyon a kupac alján van, úgyhogy most nem szedem ki lefényképezni, de annyira emlékszem, hogy a "szokásos" helyen a fém merevítőig van lyukadva. Szóval a huzat nagyon KO, de kiülve nincs annyira mint a fekete volt. Jah, és nincs fejtámla rajta. Nekem csak a háttámla kellene, mert el van törve benn valami és egy picit ferdén áll. Azon is lehet kárpitot cserélni ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Nekem csak a háttámla kellene, mert el van törve benn valami és egy picit ferdén áll. Azon is lehet kárpitot cserélni ugye? Valahogy rátették, akkor meg le is lehet szedni, az egész ülést adom, aztán fém merevítőktől, az összes tartó részig, azt cserélgetsz ami tetszik. Csak gyertek el érte. (Te, meg a söröm :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Valahogy rátették, akkor meg le is lehet szedni, az egész ülést adom, aztán fém merevítőktől, az összes tartó részig, azt cserélgetsz ami tetszik. Csak gyertek el érte. (Te, meg a söröm :D :) ) Most nézem elég messze van, még körbenézek hátha akad közelebb, ha nem akkor szólok. De azért köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Azért az dúrva, hogy ha 50 helyett 53-al bemérnek, akkor az már büntit jelent! :D Csak megjegyzésképpen: romániát átszelve eddig 500 km-en még rendőrt is alig láttam, nemhogy trafizzanak... :D Pedig végig főúton haladtam, nem eldugott falvakban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Azért az dúrva, hogy ha 50 helyett 53-al bemérnek, akkor az már büntit jelent! :D Csak ha megállítanak utána... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Azért az dúrva, hogy ha 50 helyett 53-al bemérnek, akkor az már büntit jelent! :D Mondjuk megkérdezném hogy milyen pontos a ketyerejük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Máskor 64-től volt közigazgatási vagy nem? Valahogy meg kell élniük, mert tudod ha valakit kergetni kell akkor elfáradnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Mondjuk megkérdezném hogy milyen pontos a ketyerejük :D Annó még jó pár éve mentünk nyaralni családdal Görögországba, busszal. Jó "kis" út volt, ott mesélte az egyik sofőr, hogy a szerb hatóságok állandóan kint vannak a főbb tranzitutak mellett, és mérnek. Ha külföldi busz jön, akkor 1-2 km/h-nyi (!!!) sebességtúllépés esetén kiszednek. De csak a külföldi túristabuszokat, különösen a magyarokat. Természetesen reklamációnak semmi értelme, azzal csak rontasz a helyzeteden. A mi buszunkat is megállították több alkalommal, pedig vagy 10-el lassabban ment mindenhol (legalábbis Szerbiában), és akkor kerültek elő a sörösrekeszek a csomagtartóból (tanúlság: a szerb rendőrök imádják a sört. Még a pénznél is jobban :) ) Szóval ez a "no comment" kategória... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Annó még jó pár éve mentünk nyaralni családdal Görögországba, busszal. Jó "kis" út volt, ott mesélte az egyik sofőr, hogy a szerb hatóságok állandóan kint vannak a főbb tranzitutak mellett, és mérnek. Ha külföldi busz jön, akkor 1-2 km/h-nyi (!!!) sebességtúllépés esetén kiszednek. De csak a külföldi túristabuszokat, különösen a magyarokat. Természetesen reklamációnak semmi értelme, azzal csak rontasz a helyzeteden. A mi buszunkat is megállították több alkalommal, pedig vagy 10-el lassabban ment mindenhol (legalábbis Szerbiában), és akkor kerültek elő a sörösrekeszek a csomagtartóból (tanúlság: a szerb rendőrök imádják a sört. Még a pénznél is jobban :D ) Szóval ez a "no comment" kategória... :D Szerbekről én is tudnék mesélni. Még a szép benzines korszakban amikor kifele kellett hordani a benyát mert itt jóval olcsóbb volt autóról át kellett szokni mocira. Apám vitt, voltam vagy 14éves azt kézi mérővel megállítottak valami 75-el lakotterületen belül. Mivel kint volt a 40-es tábla meg apám se hajtott mert h*lyegyerek ne essen le ezért tuti nem mentünk annyival. Mások monták, hogy a kézi mérővel egy embert ha netán elkaptak akkor 5másikat ugyan azzal megbüntettek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Annó még jó pár éve mentünk nyaralni családdal Görögországba, busszal. Jó "kis" út volt, ott mesélte az egyik sofőr, hogy a szerb hatóságok állandóan kint vannak a főbb tranzitutak mellett, és mérnek. Ha külföldi busz jön, akkor 1-2 km/h-nyi (!!!) sebességtúllépés esetén kiszednek. De csak a külföldi túristabuszokat, különösen a magyarokat. Természetesen reklamációnak semmi értelme, azzal csak rontasz a helyzeteden. A mi buszunkat is megállították több alkalommal, pedig vagy 10-el lassabban ment mindenhol (legalábbis Szerbiában), és akkor kerültek elő a sörösrekeszek a csomagtartóból (tanúlság: a szerb rendőrök imádják a sört. Még a pénznél is jobban :) ) Szóval ez a "no comment" kategória... :D Azt értem, de amikor a sünségtől megjött a legutóbbi levelem, miszerint egy közepesebb összeggel támogassam őket, akkor benne volt az is, hogy a mérőberendezés 50 km/h alatt +/-3 km/h-s, fölötte pedig 3 %-os hibahatárral dolgozik. Nem mintha ezen múlt volna bármi is, meg ha ezentúl mérnek meg, akkor sem 53-al fognak, de akkor is B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Azt értem, de amikor a sünségtől megjött a legutóbbi levelem, miszerint egy közepesebb összeggel támogassam őket, akkor benne volt az is, hogy a mérőberendezés 50 km/h alatt +/-3 km/h-s, fölötte pedig 3 %-os hibahatárral dolgozik. Nem mintha ezen múlt volna bármi is, meg ha ezentúl mérnek meg, akkor sem 53-al fognak, de akkor is :) :D 100km/h sebességig 3km/h a hibahatár, felette meg 3%. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ki nem sz.rja le? Enyémből se volt érdemes elkezdeni, aztán mégis benne van egy G astra ára :D (bármennyire is nem látszik... :D Nem, nem az ülés alatt van, kéretik nem feltörni érte :) :D ) Akkor ezek szerint egy g-astrába bele lehet borítani egy H-astra árát. :D Az én corsámban is van egy c-corsa ára,annak ellenére,hogy semmi különös nem volt vele. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 100km/h sebességig 3km/h a hibahatár, felette meg 3%. :D Nah hát az 50 is 100 alatt van úgyhogy nem ugyanezt mondom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Akkor ezek szerint egy g-astrába bele lehet borítani egy H-astra árát. B) Az én corsámban is van egy c-corsa ára,annak ellenére,hogy semmi különös nem volt vele. :) Az enyémmel azért volt bőven :D ahhoz képest hogy átmeneti melós-autónak indult a pályafutása, egész szépen lépkedett fölfelé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Azt értem, de amikor a sünségtől megjött a legutóbbi levelem, miszerint egy közepesebb összeggel támogassam őket, akkor benne volt az is, hogy a mérőberendezés 50 km/h alatt +/-3 km/h-s, fölötte pedig 3 %-os hibahatárral dolgozik. Nem mintha ezen múlt volna bármi is, meg ha ezentúl mérnek meg, akkor sem 53-al fognak, de akkor is B) :D 100km/h sebességig 3km/h a hibahatár, felette meg 3%. :) Nah hát az 50 is 100 alatt van úgyhogy nem ugyanezt mondom? :D Watch the difference. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Watch the difference. :D Nézni tudok, csak nem látok. (persze hogy látom, de akkor se fogom beismerni :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Most nézem elég messze van, még körbenézek hátha akad közelebb, ha nem akkor szólok. De azért köszi. :D Nekem is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Lámpánál csikorgó gumival indult mellettem egy f caravan, azt sajnos nem tudom megmondani milyen motoros,mert csak a visszapillantóban láttam az elejét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Lámpánál csikorgó gumival indult mellettem egy f caravan, azt sajnos nem tudom megmondani milyen motoros,mert csak a visszapillantóban láttam az elejét. :D Ezt műveli a téligumi, igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Lámpánál csikorgó gumival indult mellettem egy f caravan, azt sajnos nem tudom megmondani milyen motoros,mert csak a visszapillantóban láttam az elejét. :D Én is azzal indultam ma, és azzal is álltam meg. És arról, hogy hogy kanyarodtam, nem is mondok semmit :) kopott téligumi póver :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Én is azzal indultam ma, és azzal is álltam meg. És arról, hogy hogy kanyarodtam, nem is mondok semmit :D kopott téligumi póver :D Még egy kis fehér aszfalt, és csodásan zenél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Ezt műveli a téligumi, igen :) Én is azzal indultam ma, és azzal is álltam meg. És arról, hogy hogy kanyarodtam, nem is mondok semmit B) kopott téligumi póver :D Én kajak azt hittem raccsingolni akart. :D Nincsen téligumi nyáron tapasztalatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Még egy kis fehér aszfalt, és csodásan zenél... :D Úgy gondoltam hogy következő télen kemény leszek, és szlikkekkel megyek neki, de még túl sok rajta a minta, fogyasztani kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts