zotya975 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Tudja valaki mi volt a fórummal? Nem jött be reggel óta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Tudja valaki mi volt a fórummal? Nem jött be reggel óta... :D Igen. Nem volt elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Igen. Nem volt elérhető. Kösz az infót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Igen. Nem volt elérhető. Köszönjük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Kösz az infót! :DKöszönjük. :) Hülye kérdésre hülye válasz. B) Annyira magas labda volt, hogy nem hagyhattam ki. :D Éreztem egyébként, hogy valaki rákérdez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Hülye kérdésre hülye válasz. :D Annyira magas labda volt, hogy nem hagyhattam ki. :) Éreztem egyébként, hogy valaki rákérdez. :D Ja értem, mindenki kiváncsi volt, de csak egy bátor mert kérdezni.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Ja értem, mindenki kiváncsi volt, de csak egy bátor mert kérdezni.... :D ... nyilvánvalót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Ja értem, mindenki kiváncsi volt, de csak egy bátor mert kérdezni.... :D Én bátrabb leszek! :) Miért nem volt elérhető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Én bátrabb leszek! :) Miért nem volt elérhető? :D Mert nem volt kapcsolat a szerverrel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Mert nem volt kapcsolat a szerverrel. :D Erre nem gondoltam! :D Azt hittem elvitte a cica a fórumot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Van vkinek olyan pesti ismerőse, aki rendelkezik Tech1 kütyüvel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Van vkinek olyan pesti ismerőse, aki rendelkezik Tech1 kütyüvel? Be kéne állítani a BC-t? Nekem Érden csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 kakucs, pipa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Mert nem volt kapcsolat a szerverrel. :D Ez egy kicsit pongyola megfogalmazás :D ping működött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Ez egy kicsit pongyola megfogalmazás :D ping működött :D Nna. Akkor mi halt le. :D Apache, SQL? B) Amúgy a "nekik jó lesz" hitében fogalmaztam meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Be kéne állítani a BC-t? Nekem Érden csinálták. Sajna az már messze van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Erre nem gondoltam! :D Azt hittem elvitte a cica a fórumot... :) Nincs is macskám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Nincs is macskám. :D Már nincs- megetted, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Már nincs- megetted, mi? :D nah szép... most látom csak astrából vectra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 nah szép... most látom csak astrából vectra :D Jaja, holnap lesz 3 hete... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Már nincs- megetted, mi? :D Neeeem, csak kutyám van...meg teknős, meg hörcsög, meg halak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Neeeem, csak kutyám van...meg teknős, meg hörcsög, meg halak.. :D Tudok küldeni fehér egereket fénypostával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Tudok küldeni fehér egereket fénypostával. :D Ha-ha, van ablakos ismerősőd? :) Egyik reggelre patkányt fogott a kiskutyám...nem értem honnan szedte.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Megint olyan történt velem, amivel normális ember nem dicsekszik! Okulásért azért elmondom! :) Múlt hétvégén ballagásra ment a család. Több napos lett, mert lovagoltak is a gyerekek Sóskúton. Hazafelé jövet, Öcsödről kifelé, egy enyhe jobbos kanyarban, érzem, hogy valami nem stimt! Qrva nehéz lett a kormány! :D Nézem, hogy mi lehet. Olaj van a szervótartályban. Nézem tovább. Hát a jobb lámpatest mögött lakó, olajszint ellenőrzéshez használt rongyom, most a szíjak környékén van felakadva! :D A szervószíj nem volt sehol, lelökte a rongy! Ledermedtem, mert eszembe jutott, hogy akár ki is gyulladhatott volna! Megint tanultam valamit! Annyi hasznom lett a dologból, hogy az új szíj nem nyikorog teljesen kitekert kormánynál sem! Mivel nincs aknám, meg nem volt kedvem aláfeküdni, egy öreg szakinak adtam egy 500-ast, hogy fellökje. Úgy 30 évvel ezelőtt, villanyszerelőként, rengeteg ékszíjjal volt dolgom, de az öreg szaki trükkje azért tetszett! Az aknára állva, ő alul a helyére illesztette, én meg 3.-ban meglöktem előre a kocsiszekrényt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Megint olyan történt velem, amivel normális ember nem dicsekszik! Okulásért azért elmondom! B) Múlt hétvégén ballagásra ment a család. Több napos lett, mert lovagoltak is a gyerekek Sóskúton. Hazafelé jövet, Öcsödről kifelé, egy enyhe jobbos kanyarban, érzem, hogy valami nem stimt! Qrva nehéz lett a kormány! :) Nézem, hogy mi lehet. Olaj van a szervótartályban. Nézem tovább. Hát a jobb lámpatest mögött lakó, olajszint ellenőrzéshez használt rongyom, most a szíjak környékén van felakadva! :D A szervószíj nem volt sehol, lelökte a rongy! Ledermedtem, mert eszembe jutott, hogy akár ki is gyulladhatott volna! Megint tanultam valamit! Annyi hasznom lett a dologból, hogy az új szíj nem nyikorog teljesen kitekert kormánynál sem! Mivel nincs aknám, meg nem volt kedvem aláfeküdni, egy öreg szakinak adtam egy 500-ast, hogy fellökje. Úgy 30 évvel ezelőtt, villanyszerelőként, rengeteg ékszíjjal volt dolgom, de az öreg szaki trükkje azért tetszett! Az aknára állva, ő alul a helyére illesztette, én meg 3.-ban meglöktem előre a kocsiszekrényt! Ha az én szíjam leesik, az nem veszik el. Fennakad a motortartó bakon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts