zotya975 Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Tudja valaki mi volt a fórummal? Nem jött be reggel óta... :D
daykiller Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Tudja valaki mi volt a fórummal? Nem jött be reggel óta... :D Igen. Nem volt elérhető.
daykiller Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Kösz az infót! :DKöszönjük. :) Hülye kérdésre hülye válasz. B) Annyira magas labda volt, hogy nem hagyhattam ki. :D Éreztem egyébként, hogy valaki rákérdez. :D
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Hülye kérdésre hülye válasz. :D Annyira magas labda volt, hogy nem hagyhattam ki. :) Éreztem egyébként, hogy valaki rákérdez. :D Ja értem, mindenki kiváncsi volt, de csak egy bátor mert kérdezni.... B)
daykiller Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Ja értem, mindenki kiváncsi volt, de csak egy bátor mert kérdezni.... :D ... nyilvánvalót. :D
pszilaj Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Ja értem, mindenki kiváncsi volt, de csak egy bátor mert kérdezni.... :D Én bátrabb leszek! :) Miért nem volt elérhető? :D
daykiller Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Én bátrabb leszek! :) Miért nem volt elérhető? :D Mert nem volt kapcsolat a szerverrel. :D
pszilaj Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Mert nem volt kapcsolat a szerverrel. :D Erre nem gondoltam! :D Azt hittem elvitte a cica a fórumot... :)
Dark_Errant Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Van vkinek olyan pesti ismerőse, aki rendelkezik Tech1 kütyüvel?
FPepe Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Van vkinek olyan pesti ismerőse, aki rendelkezik Tech1 kütyüvel? Be kéne állítani a BC-t? Nekem Érden csinálták.
Gabor -- C14Se Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Mert nem volt kapcsolat a szerverrel. :D Ez egy kicsit pongyola megfogalmazás :D ping működött :)
daykiller Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Ez egy kicsit pongyola megfogalmazás :D ping működött :D Nna. Akkor mi halt le. :D Apache, SQL? B) Amúgy a "nekik jó lesz" hitében fogalmaztam meg. :)
Dark_Errant Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Be kéne állítani a BC-t? Nekem Érden csinálták. Sajna az már messze van.
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Erre nem gondoltam! :D Azt hittem elvitte a cica a fórumot... :) Nincs is macskám. :D
beligrom Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Már nincs- megetted, mi? :D nah szép... most látom csak astrából vectra :D
zozor Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 nah szép... most látom csak astrából vectra :D Jaja, holnap lesz 3 hete... :D
zotya975 Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Már nincs- megetted, mi? :D Neeeem, csak kutyám van...meg teknős, meg hörcsög, meg halak.. :D
öcsibácsi Elküldve Május7, 2011 Elküldve Május7, 2011 Neeeem, csak kutyám van...meg teknős, meg hörcsög, meg halak.. :D Tudok küldeni fehér egereket fénypostával. :D
zotya975 Elküldve Május8, 2011 Elküldve Május8, 2011 Tudok küldeni fehér egereket fénypostával. :D Ha-ha, van ablakos ismerősőd? :) Egyik reggelre patkányt fogott a kiskutyám...nem értem honnan szedte.. :D
Digger Elküldve Május8, 2011 Elküldve Május8, 2011 Megint olyan történt velem, amivel normális ember nem dicsekszik! Okulásért azért elmondom! :) Múlt hétvégén ballagásra ment a család. Több napos lett, mert lovagoltak is a gyerekek Sóskúton. Hazafelé jövet, Öcsödről kifelé, egy enyhe jobbos kanyarban, érzem, hogy valami nem stimt! Qrva nehéz lett a kormány! :D Nézem, hogy mi lehet. Olaj van a szervótartályban. Nézem tovább. Hát a jobb lámpatest mögött lakó, olajszint ellenőrzéshez használt rongyom, most a szíjak környékén van felakadva! :D A szervószíj nem volt sehol, lelökte a rongy! Ledermedtem, mert eszembe jutott, hogy akár ki is gyulladhatott volna! Megint tanultam valamit! Annyi hasznom lett a dologból, hogy az új szíj nem nyikorog teljesen kitekert kormánynál sem! Mivel nincs aknám, meg nem volt kedvem aláfeküdni, egy öreg szakinak adtam egy 500-ast, hogy fellökje. Úgy 30 évvel ezelőtt, villanyszerelőként, rengeteg ékszíjjal volt dolgom, de az öreg szaki trükkje azért tetszett! Az aknára állva, ő alul a helyére illesztette, én meg 3.-ban meglöktem előre a kocsiszekrényt!
Hjoe Elküldve Május8, 2011 Elküldve Május8, 2011 Megint olyan történt velem, amivel normális ember nem dicsekszik! Okulásért azért elmondom! B) Múlt hétvégén ballagásra ment a család. Több napos lett, mert lovagoltak is a gyerekek Sóskúton. Hazafelé jövet, Öcsödről kifelé, egy enyhe jobbos kanyarban, érzem, hogy valami nem stimt! Qrva nehéz lett a kormány! :) Nézem, hogy mi lehet. Olaj van a szervótartályban. Nézem tovább. Hát a jobb lámpatest mögött lakó, olajszint ellenőrzéshez használt rongyom, most a szíjak környékén van felakadva! :D A szervószíj nem volt sehol, lelökte a rongy! Ledermedtem, mert eszembe jutott, hogy akár ki is gyulladhatott volna! Megint tanultam valamit! Annyi hasznom lett a dologból, hogy az új szíj nem nyikorog teljesen kitekert kormánynál sem! Mivel nincs aknám, meg nem volt kedvem aláfeküdni, egy öreg szakinak adtam egy 500-ast, hogy fellökje. Úgy 30 évvel ezelőtt, villanyszerelőként, rengeteg ékszíjjal volt dolgom, de az öreg szaki trükkje azért tetszett! Az aknára állva, ő alul a helyére illesztette, én meg 3.-ban meglöktem előre a kocsiszekrényt! Ha az én szíjam leesik, az nem veszik el. Fennakad a motortartó bakon. :D
Recommended Posts