Endre06 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 100 egy 14es alulért? :D huh, szerzek neked... :) Áhh nem a 100ezerbe szállok bele hanem a felni érték minusz annyi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Áhh nem a 100ezerbe szállok bele hanem a felni érték minusz annyi! B) Így is lehet érteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Így is lehet érteni. :D Jajjmááá. Nahh szóval ha az a felni 14"-os akkor kb 40-et adok érte és annyival olcsóbb lenne az autó. Gumi nélkül! (még mielőtt félre érted nem, nem úgy gumi nélkül) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Meg mondjuk puffos volt az eleje. :D Meg rosszul tudja a teljesítményét is, vagy talán lemérette? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Ez nem semmi: http://www.hirado.hu/Hirek/2011/04/29/09/S...gyorshajto.aspx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Na most szakadt le az állam. Haver a ház előtt derékig turkál a motortérben. Megyek köszönök, kérdezem mizu. Meséli, hogy egy igazoltatáskor : "- Jogosítvány, forgalmi, személyit kérek szépen. És egy Műbizonylatot a sportkormányról. " "- Az nincs." "-Akkor az a forgalmiba fog fájni..." Helyből kivonták az autót forgalomból, mehet vizsgáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Na most szakadt le az állam. Haver a ház előtt derékig turkál a motortérben. Megyek köszönök, kérdezem mizu. Meséli, hogy egy igazoltatáskor : "- Jogosítvány, forgalmi, személyit kérek szépen. És egy Műbizonylatot a sportkormányról. " "- Az nincs." "-Akkor az a forgalmiba fog fájni..." Helyből kivonták az autót forgalomból, mehet vizsgáztatni. Simán megtehetik! :( Nekem a Simsonra lett téve "csutka" kormány, megállítottak már vele vagy 4-5 alkalommal, épp ezért hordom a biztosítás csekkje mellett magammal a műbizonylatot a kormányról, illedelmesen megköszönte, és jó utat kívánt! B) :D Ez nem semmi: http://www.hirado.hu/Hirek/2011/04/29/09/S...gyorshajto.aspx Eladja a vekit, és még marad is pénze... :D :) :) :) (érhet vagy 70-et mi? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Na most szakadt le az állam. Haver a ház előtt derékig turkál a motortérben. Megyek köszönök, kérdezem mizu. Meséli, hogy egy igazoltatáskor : "- Jogosítvány, forgalmi, személyit kérek szépen. És egy Műbizonylatot a sportkormányról. " "- Az nincs." "-Akkor az a forgalmiba fog fájni..." Helyből kivonták az autót forgalomból, mehet vizsgáztatni. Most erre vannak rákattanva, meg a fóliára. Engem is megállítottak nemrég, és kérte a műbizonylatot. Megkapta, "mutassam meg az üvegen is a jelzéseket". Minden üvegen egyenként mutogathattam neki azt a pici matricát a fólia alatt. Rafinált akart lenni, azt mondja mutassam az első ajtókon is.....mondom azon nehéz lesz, meeeee nincs rajta fólia :) Próbált még kekeckedni, de előhúztam a rendeletet amit Alex küldött és az orra alá nyomtam, mondván lesz szíves elolvasni, aztán lehet reklamálni. B) Az összes f....mat bekaphatják :) .....mint a netszolgáltatóm. Nemrég behalózta a upici a fibernetet, és automatikusan átkerültünk hozzá. Elvileg 15 M-át nyomnak ugyanazért a pénzért, mint az elődjük. A faca net ment 1 egész napot aztán szépen behalt :) 1 hétbe telt mire megtalálták melyik alállomáson szállt el az erősítő, most meg azzal szívatnak, hogy csak estig megy rendesen, 8 után belassul, majd éjfélre szépen meg is áll. Letöltés "0", mérhetetlen. Este 10 körül 0,3 M-t mértem letöltésnek. Aaaaaz igen! Keresik a hibát, de a környéken nem sokan jelentik be, így mindig lakáson belül próbálják megtalálni az okot. A birkák azt mondják minek jelentse be, majd megcsinálják....... :( Meg őt különben sem zavarja, ha este nincs net, mert 10-kor úgyis lefekszik. Én meg küzdhetek egyedül az igazamért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Na most szakadt le az állam. Haver a ház előtt derékig turkál a motortérben. Megyek köszönök, kérdezem mizu. Meséli, hogy egy igazoltatáskor : "- Jogosítvány, forgalmi, személyit kérek szépen. És egy Műbizonylatot a sportkormányról. " "- Az nincs." "-Akkor az a forgalmiba fog fájni..." Helyből kivonták az autót forgalomból, mehet vizsgáztatni. Aztán várható, hogy mikor kezdik el pedzegetni az alufelni-kérdést... B) Valamire mindig rá kell szállni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Aztán várható, hogy mikor kezdik el pedzegetni az alufelni-kérdést... B) Valamire mindig rá kell szállni... :D Még jó, hogy gyári felnim van, mindenféle osztókörmódosító nélkül.... :) :( Mondjuk tényleg. :) Nem is széles, nem is lóg ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Most erre vannak rákattanva, meg a fóliára. Engem is megállítottak nemrég, és kérte a műbizonylatot. Megkapta, "mutassam meg az üvegen is a jelzéseket". Minden üvegen egyenként mutogathattam neki azt a pici matricát a fólia alatt. Rafinált akart lenni, azt mondja mutassam az első ajtókon is.....mondom azon nehéz lesz, meeeee nincs rajta fólia :) Próbált még kekeckedni, de előhúztam a rendeletet amit Alex küldött és az orra alá nyomtam, mondván lesz szíves elolvasni, aztán lehet reklamálni. B) Az összes f....mat bekaphatják :) .....mint a netszolgáltatóm. Nemrég behalózta a upici a fibernetet, és automatikusan átkerültünk hozzá. Elvileg 15 M-át nyomnak ugyanazért a pénzért, mint az elődjük. A faca net ment 1 egész napot aztán szépen behalt :) 1 hétbe telt mire megtalálták melyik alállomáson szállt el az erősítő, most meg azzal szívatnak, hogy csak estig megy rendesen, 8 után belassul, majd éjfélre szépen meg is áll. Letöltés "0", mérhetetlen. Este 10 körül 0,3 M-t mértem letöltésnek. Aaaaaz igen! Keresik a hibát, de a környéken nem sokan jelentik be, így mindig lakáson belül próbálják megtalálni az okot. A birkák azt mondják minek jelentse be, majd megcsinálják....... :( Meg őt különben sem zavarja, ha este nincs net, mert 10-kor úgyis lefekszik. Én meg küzdhetek egyedül az igazamért :D Melyiket? Am a fóliától nem fosok. műbizonylatos, matricás. De nem tom mit fognak szólni a 4 tárcsafékhez, ami világítani fog az Alu mögött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Melyiket? Am a fóliától nem fosok. műbizonylatos, matricás. De nem tom mit fognak szólni a 4 tárcsafékhez, ami világítani fog az Alu mögött? Honnan tudnák, hogy nem gyártottak astrát tárcsafékkel? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Honnan tudnák, hogy nem gyártottak astrát tárcsafékkel? B) Pláne hogy gyártottak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Az Árpád híd pesti oldalánál dolgozom most, napközben kimentem a kocsihoz szerszámért. Épp odaérek az autóhoz, már a kulcs után kotorászok, mikor 2 srác elszalad a kocsi mellett jobbról. Az egyik beleakad a tükörbe, megáll és egy laza mozdulattal lerúgja a jobbos tükrömet...... http://liftesek.hu/auto/tukor.jpg :( Amint kilépett az autó mellől olyan tockost vertem le neki, hogy csak úgy csattant, és megragadtam a karját (jól megszorítgattam) :D Meglepődött rendesen, a haverjának beijesztettem, az rögtön elszelelt. Mondom most szépen kifizeted amit csináltál. :) Hebegve magyarázta, hogy nincs pénze. Mondom akkor rendőrt hívok. Könyörgőre fogta, aztán elengedtem, mert a nézőközönségnél kezdett lincshangulat kialakulni, már 3-an akarták kicsit helyretenni a kölyköt, mert mostanában a környéken sok tükör törik le "véletlenül"......Inkább nem folytam bele. Szerencsére úgy van kitalálva a rögzítése, hogy csak vissza kellett pattintani, semmi baja nem lett B) A gyerek nyaka, meg a karja szép piros lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Az Árpád híd pesti oldalánál dolgozom most, napközben kimentem a kocsihoz szerszámért. Épp odaérek az autóhoz, már a kulcs után kotorászok, mikor 2 srác elszalad a kocsi mellett jobbról. Az egyik beleakad a tükörbe, megáll és egy laza mozdulattal lerúgja a jobbos tükrömet...... :( Amint kilépett az autó mellől olyan tockost vertem le neki, hogy csak úgy csattant, és megragadtam a karját (jól megszorítgattam) :D Meglepődött rendesen, a haverjának beijesztettem, az rögtön elszelelt. Mondom most szépen kifizeted amit csináltál. :) Hebegve magyarázta, hogy nincs pénze. Mondom akkor rendőrt hívok. Könyörgőre fogta, aztán elengedtem, mert a nézőközönségnél kezdett lincshangulat kialakulni, már 3-an akarták kicsit helyretenni a kölyköt, mert mostanában a környéken sok tükör törik le "véletlenül"......Inkább nem folytam bele. Szerencsére úgy van kitalálva a rögzítése, hogy csak vissza kellett pattintani, semmi baja nem lett B) A gyerek nyaka, meg a karja szép piros lett :) Meglepő módon nagyobb voltál, mint ő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Meglepő módon nagyobb voltál, mint ő? B) :D :) :( A magassága kb. hasonló, de súlyra........hozzám képest ropi :) Melyiket? Am a fóliától nem fosok. műbizonylatos, matricás. De nem tom mit fognak szólni a 4 tárcsafékhez, ami világítani fog az Alu mögött? Tudom én????? Alex küldött 2 A4-es lapnyi szöveget, a fóliákról szóló rendelettel. Kinyomtattam, és beraktam a kesztyűtartóba a műbizi mellé. :) Nekem is tárcsák vannak hátul. Még a vizsgán sem szóltak érte. Ha megfelelő értéket produkál nem érdekli őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Pláne hogy gyártottak.. :) Akkor meg pláne! :D Az Árpád híd pesti oldalánál dolgozom most, napközben kimentem a kocsihoz szerszámért. Épp odaérek az autóhoz, már a kulcs után kotorászok, mikor 2 srác elszalad a kocsi mellett jobbról. Az egyik beleakad a tükörbe, megáll és egy laza mozdulattal lerúgja a jobbos tükrömet...... :) Amint kilépett az autó mellől olyan tockost vertem le neki, hogy csak úgy csattant, és megragadtam a karját (jól megszorítgattam) :) Meglepődött rendesen, a haverjának beijesztettem, az rögtön elszelelt. Mondom most szépen kifizeted amit csináltál. :( Hebegve magyarázta, hogy nincs pénze. Mondom akkor rendőrt hívok. Könyörgőre fogta, aztán elengedtem, mert a nézőközönségnél kezdett lincshangulat kialakulni, már 3-an akarták kicsit helyretenni a kölyköt, mert mostanában a környéken sok tükör törik le "véletlenül"......Inkább nem folytam bele. Szerencsére úgy van kitalálva a rögzítése, hogy csak vissza kellett pattintani, semmi baja nem lett B) A gyerek nyaka, meg a karja szép piros lett :) Tipikus, ha már valaki megfogja, egyből előkerül 3-4 bátor, aki helyrerakná, de ha nem vagy ott, simán hagyták volna elfutni, a lerúgott tükör ellenére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Tipikus, ha már valaki megfogja, egyből előkerül 3-4 bátor, aki helyrerakná, de ha nem vagy ott, simán hagyták volna elfutni, a lerúgott tükör ellenére. B) Ezért nem akartam belefolyni jobban. Megnyakalják, aztán vigyem el én a balhét. Én kiéltem mérgemet a csávón, 60-70 kilóval megszorongattam a karját. Remélem néhány napig fájni fog neki...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Most erre vannak rákattanva, meg a fóliára. Engem is megállítottak nemrég, és kérte a műbizonylatot. Megkapta, "mutassam meg az üvegen is a jelzéseket". Minden üvegen egyenként mutogathattam neki azt a pici matricát a fólia alatt. Rafinált akart lenni, azt mondja mutassam az első ajtókon is.....mondom azon nehéz lesz, meeeee nincs rajta fólia :D Próbált még kekeckedni, de előhúztam a rendeletet amit Alex küldött és az orra alá nyomtam, mondván lesz szíves elolvasni, aztán lehet reklamálni. B) Az összes f....mat bekaphatják :D .....mint a netszolgáltatóm. Nemrég behalózta a upici a fibernetet, és automatikusan átkerültünk hozzá. Elvileg 15 M-át nyomnak ugyanazért a pénzért, mint az elődjük. A faca net ment 1 egész napot aztán szépen behalt :( 1 hétbe telt mire megtalálták melyik alállomáson szállt el az erősítő, most meg azzal szívatnak, hogy csak estig megy rendesen, 8 után belassul, majd éjfélre szépen meg is áll. Letöltés "0", mérhetetlen. Este 10 körül 0,3 M-t mértem letöltésnek. Aaaaaz igen! Keresik a hibát, de a környéken nem sokan jelentik be, így mindig lakáson belül próbálják megtalálni az okot. A birkák azt mondják minek jelentse be, majd megcsinálják....... :) Meg őt különben sem zavarja, ha este nincs net, mert 10-kor úgyis lefekszik. Én meg küzdhetek egyedül az igazamért :D Én is kezdtem qurva ideg lenni a téonlányra mert olyan 0.3m net volt 8m helyett az utóbbi pár héten,de az is egyre szarabb lett,mert folyamatosan megakadt.1-2percre aztán elindult 10mp-re és megint. Konkrétan egy youtube videót nem lehett megnézni rajta. Aztán mondta az ügyfélszolgálat,hogy próbáljam ki router nélkül. Olyan f*sza gyors lett mint még soha.. :D A routeren volt még garancia visszavittem,hogy szétakad rajta minden. Másnap hozza vissza a gyerek,hogy náluk semmi baja nem volt. :) Utánnaolvastam,hogy ez a tp link wd430 egy kalap sz*r mindenkinek hasonló baja van vele.Egyes modemekkel összeakad. Ja és minden létező konfigot próbáltam vele. Szóval a tecsóban vettem inkább a garanciás nincsbaja-vanbaja-qurvaanyád" huzavona helyett 9ért egy 150mbps asus routert,aminek a wifi-je is sokkal erősebb. Jártam már így egy nagyon szépen szóló Fm traszmitterrel,amit vagy 12pénzbe került 4giga belső memóriával,az meg olyan volt,hogy a bolton kívül más gép nem ismerte fel. :) :) Azt végül levásárolhattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Én is kezdtem qurva ideg lenni a téonlányra mert olyan 0.3m net volt 8m helyett az utóbbi pár héten,de ........ Nekem is van mögötte router, de napközben nálam nincs baja, csak estére áll le. Addig nem nyafogtam, míg a saját házam táján nem néztem körül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Ház előtt 3mas kocc.... Egy B corsa (talán), F astra G astra. ebben a sorrendben. Corsa astra közt semmi. Astra- astra közt: Csomagtérajtó, hatsólökös - Első lökös, hűtő, MHT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Ház előtt 3mas kocc.... Egy B corsa (talán), F astra G astra. ebben a sorrendben. Corsa astra közt semmi. Astra- astra közt: Csomagtérajtó, hatsólökös - Első lökös, hűtő, MHT. Meg kell venni őket, autónként 30e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Nekem is van mögötte router, de napközben nálam nincs baja, csak estére áll le. Addig nem nyafogtam, míg a saját házam táján nem néztem körül...... nálunk het egyszer rendszeresen elmegy órákra... felhivom őket azt sives türelmem kérik... bezzeg amikor 2 nappal később fizettem be a csekett egyből jött a felszólítás... azóta akkoris betelefonáslok ha 5 percre megy el.... az előzőhöz meg respect, én ilyet meglátnék tuti ott helybe elkezdeném püfölni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Most erre vannak rákattanva, meg a fóliára. Engem is megállítottak nemrég, és kérte a műbizonylatot. Megkapta, "mutassam meg az üvegen is a jelzéseket". Minden üvegen egyenként mutogathattam neki azt a pici matricát a fólia alatt. Rafinált akart lenni, azt mondja mutassam az első ajtókon is.....mondom azon nehéz lesz, meeeee nincs rajta fólia :( Próbált még kekeckedni, de előhúztam a rendeletet amit Alex küldött és az orra alá nyomtam, mondván lesz szíves elolvasni, aztán lehet reklamálni. B)Díszítések és jelzések alkalmazására vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek97. § (1) A rendszámtábla közelében - a rendszámmal történő összeolvasás lehetőségének kizárása érdekében - betű, szám vagy ábra nem helyezhető el. (2) A gépjármű, a mezőgazdasági vontató és a lassú jármű szélvédőjén, valamint azon ablakain, amelyeken keresztül a vezetőnek az utat és környezetét látnia kell, kilátást zavaró feliratot, ábrát, jelzést, tartozékot elhelyezni tilos. Nem kell a kilátást zavarónak tekinteni a) a belső visszapillantó tükröt; :D a szélvédő felső részén elhelyezett olyan fényszűrőt, amely a kilátást nem akadályozza, magassága a járműre felszerelt belső napellenző magasságánál nem nagyobb, rajta keresztül a közúti jelzések színe tévedésmentesen felismerhető; c) legfeljebb 10 cm méretű, a szélvédő alsó sarkában elhelyezett feliratot, ábrát, jelzést, tartozékot; d) a szélvédő szélén elhelyezett antennát. (3) Kívülről látható világító, megvilágított, átvilágított, illetőleg fényvisszaverő kivitelű feliratot, ábrát, vagy jelzést - a 27., 67. és 103. §-okban említetteket, továbbá a veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó előírás (ADR) szerinti veszélyt jelző táblákat, a hosszú és nehéz, valamint a lassú járművek (járműszerelvények) megjelölésére engedélyezett táblákat kivéve - a gépjárművön, a mezőgazdasági vontatón és a lassú járművön elhelyezni tilos. (4) A jármű vezetőfülkéjében és utasterében tilos olyan díszítést alkalmazni mely a vezetőt zavarhatja, vagy a szabad kilátásban akadályozhatja. (5) A gépjármű, a mezőgazdasági vontató, továbbá a lassú jármű szélvédőjén és ablakain - kivéve a lakófelépítmény ablakait - menet közben nem szabad függönyt, vagy olyan más megoldást (fólia, üvegre felhordott fényelnyelő vagy fényvisszaverő réteg stb.) alkalmazni, amely a szélvédőn, illetőleg a jármű ablakain a kilátást, illetőleg az átlátást megakadályozza. (6) Az (5) bekezdésben meghatározott követelmény nem vonatkozik a jármű szélvédőjének és ablakainak fényáteresztő képességét csökkentő olyan eszközökre, amelyek alkalmazására a közlekedési hatóság az ER. 2. § (3) bekezdés h) pontja alapján, az ENSZ-EGB 43. számú előírás 21. számú mellékletében meghatározott, a biztonsági üvegezés járműbe szerelésére vonatkozó műszaki követelmények figyelembevételével engedélyt adott. (7) A fényáteresztő-képesség mértéke megfelelő: <A name=pr788>a) ha a szélvédő (kivéve a lehajtott napellenzők által takart üvegfelület), valamint a vezetőtéri oldalablakok üvegei esetében (amelyeken keresztül a jármű vezetője részére az oldalra való kilátás, valamint a visszapillantó tükrökkel a jármű mellett lévő mindkét forgalmi sávra történő hátralátás biztosítva van) a mérték legalább 70%; http://' target="_blank">:) egyéb ablakok (utastéri, raktéri oldal és hátsó ablakok) üvegei esetében 70% alatti mérték is megengedhető, ha a járművet két külső tükörrel szerelték fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 akkor most kell műbizonylat a hátsókra vagy nem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts