pjoc Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Ez engemis érdekelne, mert nekem meg benya szag volt a kocsiban párszor.Mostanság nincs, de a szellőző hollétével én sem vok tisztában..... Hát, hogy hol megy a cső azt én sem tudom pontosan, de az aktívszénszűrő a jobb oldali kerékjáratban van a műanyag dobbetét mögött. 3 cső megy rá 1 a tank felől, 1 a motrotérből a tűzfalon lévő szeleptől, a harmadik passz, szerinetm az megy a levegőbe kifelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Hát, hogy hol megy a cső azt én sem tudom pontosan, de az aktívszénszűrő a jobb oldali kerékjáratban van a műanyag dobbetét mögött. 3 cső megy rá 1 a tank felől, 1 a motrotérből a tűzfalon lévő szeleptől, a harmadik passz, szerinetm az megy a levegőbe kifelé. Az autó alatt megy, a két benzincső mellett. Egyébként pont úgy van ahogy írtad, de akkor ez az a szellőztető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Sziasztok! Képzeljétek, hogy jártam! Valamiért rosz az alapjáratom és olyan nehezen pörög fel a gép. Már minden kis elektromos biszbaszt végigpucoltam ill. mértem, és eddig minden stimmel. Ám most találtam valamit (lehet, hogy ez az EVAP izé...), aminekj az elektromos csatija 2 polusú és 3 db cső megy bele. Ezek a csövek tele vannak valami fekete szemcsés száraz koromszerű valamivel. Aztán, ahogy végigkövettem a csöveket, azok belemennek egy tartályba, ami a bal első sárvédő mögött van, és ez a tartály is tele van ezzel a koromszerű anyaggal. Mi ez? Pucoljam ki a csöveket és a tartályt vagy sem? SzerinteteK Nem lehet, hogy ez valami olyan anyag, ami a nedvességet szívja fel? Most takarítsam ki a rendszert avagy sem? Előre is köszi a segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 az a korom szerű anyag az aktív szén, ami abból a tartályból származik, amit ki akarsz pucolni. Ennek elvileg benne kéne maradni örökre, de sajnos a jelek szerint nem sikerül neki. Megoldás, hogy veszel másik ilyen tartályt, vagy újat(lehet horror az ára), vagy bontottat(ki tudja meddig jó), valamint az összes csövet kipucolod a széntől, amiben csak találsz. Lehet az üzemanyag rendszerbe is jutott belőle(benzinhíd, befecsik). Pjoc azt hiszem pont ilyen bajjal küzdött, vagy lehet más, de neki is a szén mindenhová eljutott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 az a korom szerű anyag az aktív szén, ami abból a tartályból származik, amit ki akarsz pucolni. Ennek elvileg benne kéne maradni örökre, de sajnos a jelek szerint nem sikerül neki. Megoldás, hogy veszel másik ilyen tartályt, vagy újat(lehet horror az ára), vagy bontottat(ki tudja meddig jó), valamint az összes csövet kipucolod a széntől, amiben csak találsz. Lehet az üzemanyag rendszerbe is jutott belőle(benzinhíd, befecsik). Pjoc azt hiszem pont ilyen bajjal küzdött, vagy lehet más, de neki is a szén mindenhová eljutott. Kipucoltam a csöveket, mentem egy kört és a csövek újra tele lettek "ropogós" aktív-szénnel. Lehet hogy az a fekete takony, ami miatt beállt az alapjáratimotorom, szintén ez okozta. No, akkor irány bontó aktivszén tartályt venni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Kipucoltam a csöveket, mentem egy kört és a csövek újra tele lettek "ropogós" aktív-szénnel. Lehet hogy az a fekete takony, ami miatt beállt az alapjáratimotorom, szintén ez okozta. No, akkor irány bontó aktivszén tartályt venni.... :) Kiszakadt az a harisnya szerű anyag ami a szemcséket a szűrőben tartja! Cserélj aktívszén szűrőt! Valószínűleg a vákumszelep is televan, + a szűrőből jövő cső is. Takarítsd ki, és amíg nem lesz másik addig húzd le a szűrőről. Jobb kerékjáratban van, a műa. dobbetét mögött. Bontott 5000 körül van,az újnak horror ára van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Kiszakadt az a harisnya szerű anyag ami a szemcséket a szűrőben tartja! Cserélj aktívszén szűrőt! Valószínűleg a vákumszelep is televan, + a szűrőből jövő cső is. Takarítsd ki, és amíg nem lesz másik addig húzd le a szűrőről. Jobb kerékjáratban van, a műa. dobbetét mögött. Bontott 5000 körül van,az újnak horror ára van! Szerinted nem lehet valahogy megfusizni/javítani ezt a cuccot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Szerinted nem lehet valahogy megfusizni/javítani ezt a cuccot? Höhö,vágd ki belöle a bal vállad felett nagy ívben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Höhö,vágd ki belöle a bal vállad felett nagy ívben! :) Na beszóllt a kályhás! B) Szerintem nem lehet kezdeni vele semmit, de hátha másnak van rá ötlete, én kicseréltem egy bontottra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Na beszóllt a kályhás! :) Szerintem nem lehet kezdeni vele semmit, de hátha másnak van rá ötlete, én kicseréltem egy bontottra. Most komolyan kérdezem: mi van ha üresen hagyod a helyét? de jó ilyen sincs a kályában B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Most komolyan kérdezem: mi van ha üresen hagyod a helyét? de jó ilyen sincs a kályában B) OFF Persze, ez nem kazán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 OFF Persze, ez nem kazán :) Tojunk a grínpíszre komám! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Most komolyan kérdezem: mi van ha üresen hagyod a helyét? Az aktívszénszűrő elvileg arra van, hogy motor leállítás után az üzmanyagrendszerből távozó gázokat (benzingőzt) lekösse. A motor újraindítása után ezek a gázok a szívósorba kerülnek, majd a motorba és utána újra elégnek. Emiatt sztem ha kiszeded, érzésre semmi változást nem fogsz tapasztalni az esetleges benzinszagon kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 A szelepről így a motorról, ha lekötöd nem lesz semmi baja. (nekem így van 1-2 éve) A tartályt viszont érdemes bennhagyni, hogy a benzinnek legyen hova szellőznie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 A szelepről így a motorról, ha lekötöd nem lesz semmi baja. (nekem így van 1-2 éve) A tartályt viszont érdemes bennhagyni, hogy a benzinnek legyen hova szellőznie. Tehát az EVAP-szelepről kell lehúzni a felső gumicsövet, ami az aktívszén-szűrőtől jön? És ne dugjak rá semmit? Az alsó csövet, ami a légtorokra megy meg hagyjam rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 A szelepről így a motorról, ha lekötöd nem lesz semmi baja. (nekem így van 1-2 éve) A tartályt viszont érdemes bennhagyni, hogy a benzinnek legyen hova szellőznie. Lehet hogy emiatt esik vissza és ingadozik az alapjárati fordulatom?? Mert a légtorokba kerül az aktív-szén? Úristen....Aktív szénnel járok már egy ideje?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Tehát az EVAP-szelepről kell lehúzni a felső gumicsövet, ami az aktívszén-szűrőtől jön? És ne dugjak rá semmit? Az alsó csövet, ami a légtorokra megy meg hagyjam rajta? Szelep mehet a polcra. A motor felőli részt is dugózd le, meg a tartályon azt a kivezetést. Vagy, ha nincs kedved bontani, akkor a cső végét. Elvileg lehet ettől is, de ez hamar kiderül ha megcsinálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Szelep mehet a polcra. A motor felőli részt is dugózd le, meg a tartályon azt a kivezetést. Vagy, ha nincs kedved bontani, akkor a cső végét. Elvileg lehet ettől is, de ez hamar kiderül ha megcsinálod. Tehát jól értem, hogy ez a szelep csak kapcsol:vagy be vagy ki és semmilyen jelet nem ad a compjuternek? Ezek szerint valóban kihajítható....lehet, hogy még hibakód sem keletkezik, ha nincs a rendszerben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Tehát jól értem, hogy ez a szelep csak kapcsol:vagy be vagy ki és semmilyen jelet nem ad a compjuternek? Ezek szerint valóban kihajítható....lehet, hogy még hibakód sem keletkezik, ha nincs a rendszerben... Nehéz lenne jelet adnia, lévén nincs rajta egy vezeték sem. (ha egyről beszélünk) De mint mondtam próba. Ha valami negatívat tapasztalsz visszarakod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nehéz lenne jelet adnia, lévén nincs rajta egy vezeték sem. (ha egyről beszélünk) De mint mondtam próba. Ha valami negatívat tapasztalsz visszarakod. Sajnos két-eres vezeték megy rá B) de sztem ez csak kapcsolgatja a szelepet és nem ad jelet. Majd kipróbálom! Köszönöm a segítséget!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Sajnos két-eres vezeték megy rá B) de sztem ez csak kapcsolgatja a szelepet és nem ad jelet. Majd kipróbálom! Köszönöm a segítséget!! :) Hmm. Akkor neked csak két cső megy bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Hmm. Akkor neked csak két cső megy bele? Igen. Tehát van maga a tartály, amin 3 csőcsatlakozó csonk van. Egyik csöve megy a tartály felé, másik a motortérbe és nyitottan végződik, harmadik pedig az EVAP-szelephez. Az EVAP szelepnek 2 csőcsonkja van. Egyik az előbb említett tartály-kimemnettel van összekötve, másik a pillangószelep-torokra megy. Ezen az EVAP-szelepen van egy elektromocs csati is, ami2 pólusú. Mindegy, azt csinálom, amit javasoltál és az EVAP-szelep bemenő csonkjáról lehúzom a csövet és ledugozom (A csövet is meg a szelepet is) aztán figyelem, mi leszen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Szerintem neki elektromosan vezérelt szelepe van amit sajna a sárga lámpicsek is jelezni fog, hogy nincs tankszellőztetés azaz relé hibás vagy nincs tápfesz stb. ;-) Szerencsére a miénkbe régi vákumos vezérlésű szelep van (3 csatlakozás). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Szerintem neki elektromosan vezérelt szelepe van amit sajna a sárga lámpicsek is jelezni fog, hogy nincs tankszellőztetés azaz relé hibás vagy nincs tápfesz stb. ;-) Szerencsére a miénkbe régi vákumos vezérlésű szelep van (3 csatlakozás). 3 éve verem a fejem a falba, hogy miért 16 v- s gépet vettem..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 3 éve verem a fejem a falba, hogy miért 16 v- s gépet vettem..... :) Csak emiatt, nagyon kár lenne....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts