opel16v Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Dömsöd, Katona István?Asszem így hívják a tagot.Shímán csinál belőle neked Sportgátlót! :rolleyes: <_< Katona Gábor, és 6-10e Ft között szokott lenni a felújítás / db. Azt tudni kell, hogy többféle keménységet lehet kérni általában, viszont nem tart addig, mint egy gyári új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Katona Gábor, és 6-10e Ft között szokott lenni a felújítás / db. Azt tudni kell, hogy többféle keménységet lehet kérni általában, viszont nem tart addig, mint egy gyári új. Javítva!Thx! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Dömsöd, Katona Gábor?Asszem így hívják a tagot.Shímán csinál belőle neked Sportgátlót! <_< ;) Agresszív kismalac: "NEMKELL!!!" :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Dömsöd, Katona Gábor?Asszem így hívják a tagot.Shímán csinál belőle neked Sportgátlót! :rolleyes: <_< Kárászy is foglalkozik ezzel, ő pesten van és 8e/db egy ilyen mutatvány 1 év garival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Azééé megnyugtat, hogy van itt pár ember, aki ismer... :rolleyes: Az újaknak építjük fel az image-ed. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (F Astra) Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Hello mindenki! Ki tudan segíteni,hogy F Astra (1,4 8 Valve)-ba mennyire bonyolult direktszűrőt belerakni?Kell vmi komoly átalakítás,vagy fúrás-faragás? Köszi:IMI Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Hello mindenki! Ki tudan segíteni,hogy F Astra (1,4 8 Valve)-ba mennyire bonyolult direktszűrőt belerakni?Kell vmi komoly átalakítás,vagy fúrás-faragás? Köszi:IMI Az 5000Ft-os direktszűrőket felejtsd el,csak a hangja lesz szebb a mocinak húzatás közben,de mivel a motortérből szívja majd a meleg levegőt az erő kevesebb lesz! Ha direktszűrő kell,akkor K&N vagy Green szűrőbetét a gyári légszűrőházba. kb 15-20E Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 Az 5000Ft-os direktszűrőket felejtsd el,csak a hangja lesz szebb a mocinak húzatás közben,de mivel a motortérből szívja majd a meleg levegőt az erő kevesebb lesz! Ha direktszűrő kell,akkor K&N vagy Green szűrőbetét a gyári légszűrőházba. kb 15-20E a hideglevegő rávezetést meg lehet oldani. Lásd sok autón a rácsozást az első sárvédőn, aztán kivágni a nyúlvány felett és rávezetni a direktszűrőre egy csővel vagy akármivel. Szép hang és nem is meleget szív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június24, 2007 Megoszt Elküldve Június24, 2007 a hideglevegő rávezetést meg lehet oldani. Lásd sok autón a rácsozást az első sárvédőn, aztán kivágni a nyúlvány felett és rávezetni a direktszűrőre egy csővel vagy akármivel. Szép hang és nem is meleget szív. Persze,meglehet oldani,de ahhoz melózni is kell vele,nem csak berakni az ócsó szűrőt és "húdemegy" feelinget érezni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hello mindenki! Ki tudan segíteni,hogy F Astra (1,4 8 Valve)-ba mennyire bonyolult direktszűrőt belerakni?Kell vmi komoly átalakítás,vagy fúrás-faragás? Köszi:IMI Szerintem meg felejtsd el úgy ahogy van. Saját tapasztalat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gare Elküldve Június25, 2007 Megoszt Elküldve Június25, 2007 Hello mindenki! Ki tudan segíteni,hogy F Astra (1,4 8 Valve)-ba mennyire bonyolult direktszűrőt belerakni?Kell vmi komoly átalakítás,vagy fúrás-faragás? Köszi:IMI Helló! Szerintem felejtsd el a direktszűrőt... Baromi jó hangja lesz kis ráfordítással, de lomha lesz tőle nagyon a gép....Saját tapasztalat! Használtam kb 1 évet, előszőr marhára élveztem, hogy félreugranak a gyalogosok még a járdán is tőlem másfél méterre, ha elkezdem huzatni a vasat, de aztán pár hete viszakötöttem a gyári légszűrőt, és nem akartam elhinni, hogy mennyire is tud menni az én kis masinám! Szóval ha csak a hang miatt akarod faragni, akkor inkább sportdobot tegyél rá! Kellemesen mély duruzsoló hangja lesz tőle! Ja, és én mentem direktszűrővel 600 km-et egyfolytában, a végén már nagyon idegesítő, hogy a képetbe üvölt elölről a hang, sportdobnál annyira nem hallod te a hangját,hacsak nem valami rally rendszert pakolsz alá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Hali http://www.youtube.com/watch?v=orzBW19OHjc&NR=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július4, 2007 Megoszt Elküldve Július4, 2007 Hali http://www.youtube.com/watch?v=orzBW19OHjc&NR=1 Ilyen videót én is csinálhattam volna hétvégén a felével. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Azt csiripelik a madarak,hogy el fogják törölni/jelentősen csökkenteni a reg.adót...(szvsz képtelenség,de ezt hallottam) Tudtok erről valamit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Azt csiripelik a madarak,hogy el fogják törölni/jelentősen csökkenteni a reg.adót...(szvsz képtelenség,de ezt hallottam) Tudtok erről valamit? :rolleyes: Majd lesz helyette más......... <_< Nehogymájóólegyenapar@sztnak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Sziasztok! Lapozgatom az Így csináld! című könyvet és az 1.4 SI motorról egy szót sem ír. Ahogy nézem az injektor rajzát, mintha nem olyan lenne, mint ami az enyémben van. Nem tudja valaki, hogy milyen injektor lehet ezekben a motorokban vagy hol találok hozzá rajzot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Sziasztok! Lapozgatom az Így csináld! című könyvet és az 1.4 SI motorról egy szót sem ír. Ahogy nézem az injektor rajzát, mintha nem olyan lenne, mint ami az enyémben van. Nem tudja valaki, hogy milyen injektor lehet ezekben a motorokban vagy hol találok hozzá rajzot? Mire vagy kíváncsi? Áteresztésre? Arra én is az lennék. :) Szerintem ki lehetne nyomozni valami azonosítószám alapján, már én is gondoltam rá, de még nem jöttek össze úgy a dolgok. Rajz? Mit akarsz rajta látni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 A fórumlapon olvasható adatok szerint az Astra F topikban csaknem 36 ezer hozzászólás volt a kezdetek óta. A vezess.hu fórumán az ugyanilyen nevű topikban csupán 1363. Az Astra H topikot vizsgálva ugyanezek az adatok: 1223 (MOTE), 16984 (vezess.hu). Érdekes különbségek, lehet tippelni az okokra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 F több van. Vagy csak az F Astrások jobban szeretnek dumálni. :) A harmadik ok pedig az lehet, hogy jobbára az emberek akkor kerülnek ide, ha az autójukkal valami kehe van. Márpedig a H még túl új ahhoz, hogy lebetegedjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 A fórumlapon olvasható adatok szerint az Astra F topikban csaknem 36 ezer hozzászólás volt a kezdetek óta. A vezess.hu fórumán az ugyanilyen nevű topikban csupán 1363. Az Astra H topikot vizsgálva ugyanezek az adatok: 1223 (MOTE), 16984 (vezess.hu). Érdekes különbségek, lehet tippelni az okokra... Vezess.hu fórumára járnak a H Astrások, ide meg az F Astrások? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Hogy mik nem vannak... Hazaértem, megállok, leállítom a motort, valami bugyborékol. B) Várok vagy fél percet, tovább bugyborékol, intenzitás nem csökken. :) 50km-el előtte tankoltam, kiszállok tankhoz közelítek, onnan jön. Leszedem a tanksapkát, visszarakom, elhallgat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Hogy mik nem vannak... Hazaértem, megállok, leállítom a motort, valami bugyborékol. B) Várok vagy fél percet, tovább bugyborékol, intenzitás nem csökken. :) 50km-el előtte tankoltam, kiszállok tankhoz közelítek, onnan jön. Leszedem a tanksapkát, visszarakom, elhallgat. :) Nézd meg a szellőzőcsövedet,nincs-e eldugulva,nehogy aztán 40literes legyen a tankod majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Nézd meg a szellőzőcsövedet,nincs-e eldugulva,nehogy aztán 40literes legyen a tankod majd! Mindig csak első kattanásig tankolok, de logikus amit mondtál. Jól sejtem, hogy az megy a jobb első ajtó előtti aktívszenes tartályba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Mindig csak első kattanásig tankolok, de logikus amit mondtál. Jól sejtem, hogy az megy a jobb első ajtó előtti aktívszenes tartályba? Ez engemis érdekelne, mert nekem meg benya szag volt a kocsiban párszor.Mostanság nincs, de a szellőző hollétével én sem vok tisztában..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Ez engemis érdekelne, mert nekem meg benya szag volt a kocsiban párszor.Mostanság nincs, de a szellőző hollétével én sem vok tisztában..... Én csak arra emléxem,hogy a corsán amikor cseréltem hol is volt a szellőzőcső! Astrán nem tom hogy néz ki,lehet Ferinél megkellene egyet sasolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts