Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Lehet, hogy meg kéne néznem az AGR szelepet milyen állapotban van. Ha megtisztítanám, talán kevesebbet enne. Viszont a Sárga lámpa nem virít és erő is van benne. Kb 1 éve cseréltem benne computert, azóta nincs vele gondom, viszont városban elég sokat fal.

Megosztás:

Lehet, hogy meg kéne néznem az AGR szelepet milyen állapotban van. Ha megtisztítanám, talán kevesebbet enne. Viszont a Sárga lámpa nem virít és erő is van benne. Kb 1 éve cseréltem benne computert, azóta nincs vele gondom, viszont városban elég sokat fal.

Ez a 7.5 körüli nem volt kevesebb új korában sem szerintem. 2.0 DOHC sierra 125lovas is ennyit eszik. Városban ha óvatos vagy simán benyal 10-11-et egy ilyen teljesítményű benzines,de nem is oda való.

Lezárni nem lehet a te fajtádat? <_<

Más fórumokon olvastam,ha lezárod alul kevesebb nyomaték,teljesítményvesztés lesz az eredménye plusz többet fog kajálni.Olyan ez mint régebben volt divat,hogy elromlott a termosztát dobjuk ki minek az oda...

Nem véletlenül van az benne ám...

De nekem totál mind1 ki mit barkácsol.... :angry:

Megosztás:

Nem is érnének le ezzel a sebességgel Egerből Fonyódra 2,5 óra alatt ( 286km ) :angry: Jó lenne, ha az enyém is 4L körül zabálna

Az enyém is ugyanaz a motor mint a tiéd.

Országúton 5,7-5,8-as fogyi jött ki az AGR ledugózása után.

Mennyit kér ilyen távon az 1.8 16V?

Feljebb válaszoltam neked is.

Városban 7,4 így télen.

Szerintem nem telhet sok időbe míg kitisztítom. Inkább keccsölök vele, mint hogy villogjon az a fránya lámpa. <_< Elég volt mikor a computer besz?rt.

Nem fog világítani a lámpa.

Ledugózhatod a vákuumcsövet vagy szétkapod és vágsz bele pakolást amin nincsen lyuk.

Mintának ott lesz az amit kiszedsz belőle. :P

Megosztás:

Az enyém is ugyanaz a motor mint a tiéd.

Országúton 5,7-5,8-as fogyi jött ki az AGR ledugózása után.

Városban 7,4 így télen.

Nem fog világítani a lámpa.

Ledugózhatod a vákuumcsövet vagy szétkapod és vágsz bele pakolást amin nincsen lyuk.

Mintának ott lesz az amit kiszedsz belőle. :angry:

És a CO-val mi lesz mikor viszem vizsgára? Nyáron megy műszakira <_<

Megosztás:

Ez a 7.5 körüli nem volt kevesebb új korában sem szerintem. 2.0 DOHC sierra 125lovas is ennyit eszik. Városban ha óvatos vagy simán benyal 10-11-et egy ilyen teljesítményű benzines,de nem is oda való.

Más fórumokon olvastam,ha lezárod alul kevesebb nyomaték,teljesítményvesztés lesz az eredménye plusz többet fog kajálni.Olyan ez mint régebben volt divat,hogy elromlott a termosztát dobjuk ki minek az oda...

Nem véletlenül van az benne ám...

De nekem totál mind1 ki mit barkácsol.... :P

Multi-LOL!!! <_< :angry: :P

Megosztás:

Városban 7,4 így télen.

Várost hogy kell érteni? Alsó rakpart hajnal 3kor 5.ben 55-tel? :P

Nálam a város az alig bemelegedő motort,lámpától lámpáig araszolást,gyakori megállást jelenti. Ilyen körülmények között 1.2 HTP 8.5liter.

Multi-LOL!!! <_< :angry: :P

Akkor ezt a ledugózást felírom a teendők közé,rögtön a pówerbox,direktszűrő és a "gázgyorsítós" középdobok alá.

Megosztás:

Várost hogy kell érteni? Alsó rakpart hajnal 3kor 5.ben 55-tel? <_<

Nálam a város az alig bemelegedő motort,lámpától lámpáig araszolást,gyakori megállást jelenti. Ilyen körülmények között 1.2 HTP 8.5liter.

Akkor ezt a ledugózást felírom a teendők közé,rögtön a pówerbox,direktszűrő és a "gázgyorsítós" középdobok alá.

Szerintem tapasztald ki. Én is sok mindent olvastam. :angry:

Megosztás:

c12nz 86Nm x12sz 88Nm. Annyit kérdeznék a nagy szakértőktől,hogy mitől lett az sz-ben több nyomaték,ha az nz-hez képest raktak bele holtpont jeladós gyújtást meg Egr szelepet.Blokk,dugók,injektor vattára ugyanaz maradt.

Mert 2fokkal több előgyújtást kapott. Azért.

Megosztás:

És a CO-val mi lesz mikor viszem vizsgára? Nyáron megy műszakira <_<

Nem zöld matricát fog kapni,hanem kéket. :angry:

A városi fogyasztást úgy értem,hogy beindítom aztán elviszem a gyereket bölcsödébe (kb 3 km),

Aztán elmegyek dolgozni városon belül kb 8 kilométer.

40-50-70 kilométer/órás sebességgel közlekedve.

Megosztás:

Nekem évek óta le van falazva az EGR és nem volt fogyasztásnövekedésem sem, és teljesítményvesztésem sem...

Környezetvédelmi vizsgálaton is simán átment... <_<

Ugyanis az EGR szelep a káros NOx gázok mennyiségét csökkenti, amit meg nem is mérnek... :P

Akkor tegyél bele még gázgyorsítót, direktszűrőt, valamint a póverboxot se hagyd ki. :angry: Hátha bejön. :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.