beligrom Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 sztem tök vicces képeket linkeltem, inkább azon röhögjetek ne offoljatok :D
hakapeszimaki Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 sztem tök vicces képeket linkeltem, inkább azon röhögjetek ne offoljatok :D A Corsámmal eleve OFF vagyok az asztra topikban! :lol:
beligrom Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 A Corsámmal eleve OFF vagyok az asztra topikban! :D sztem F-el is az lennél :lol:
Jürgen Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Szép délutánt! Szerintetek egy hengerfejes F Astrát, vagy egy generátorhibás és jobb hátul összezúzott B Vectrát érdemesebb (olcsóbb) megcsináltatni? Csak egy kocsi, vagy egy sem marad a kettő közül. Sajnos képpel nem tudok szolgálni jelenleg...
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Szép délutánt! Szerintetek egy hengerfejes F Astrát, vagy egy generátorhibás és jobb hátul összezúzott B Vectrát érdemesebb (olcsóbb) megcsináltatni? Csak egy kocsi, vagy egy sem marad a kettő közül. Sajnos képpel nem tudok szolgálni jelenleg... Mindegyik a "mennyire gáz" kérdéstől függ, a hengerfejes mit takar , csak tömítés, vagy elrepedt a HF, a Vecinél meg mekkora a karosszéria kár. Amikor elszakadt a vezérműszíjam és összekócolódtak a szelepek, 50 ezer volt az anyagköltség, bontot HF+ síkolás, komplett vezérlés csere, tömítések, termosztát, szimeringek, olaj , hűtőfolyadék. De én amúgy is Astra pártis vagyok, ugyhogy van részrehajlás. :D
neodd Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Szép délutánt! Szerintetek egy hengerfejes F Astrát, vagy egy generátorhibás és jobb hátul összezúzott B Vectrát érdemesebb (olcsóbb) megcsináltatni? Csak egy kocsi, vagy egy sem marad a kettő közül. Sajnos képpel nem tudok szolgálni jelenleg... Nemá'! Hengerfejes lett a Jürgen?
spzoli Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Mi ára van egy olyan tetőnek??? Egy garnitúra színezett oldalüveg mi pénz??? Egy 10esért elvihető magával a tetőablakkal együtt. Kárpit nincs már. Neked nem színezettek az üvegek? Sztem az is megoldható ilyen árban.
m_petya Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Üdv Cartársak! Bocs hogy ide írok, de úgy gondolom ez a topic olvasottabb mint ami nekem most kéne. Szóval a problémám az hogy kotyog a jobb első kereke a kocsinak és csámpázik az úton. Megemeltem, megrángattam és arra jutottam, hogy kerékcsapágy. A legnagyobb gondom pedig az hogy szerda estére kéne a kocsi. Kérdésem a következő. Házilag mennyi az esélye hogy ki tudom barkácsolni a régit és berakni az újat? Ha jól gondolom akkor "zégeres" a biztosítása a csapágynak. Gondolom kikötöm az agyból a féltengelyt meg a trapézgömbfejet és ennyi. Esetleg le kell venni a gólyalábat is hozzá? Hogyan tudnám kiszedni a gólyalábból a csapágyat? Mi lenne a megfelelő célszerszám? Ha jól gondolom az agyba illik besajtolni (pl satuval, egy beütővel) a csapágyat. A gólyalábba hogy tudnám betenni? Előre is kössz és még egyszer bocs a rossz topicért. :D Üdv Petya
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Üdv Cartársak! Bocs hogy ide írok, de úgy gondolom ez a topic olvasottabb mint ami nekem most kéne. Szóval a problémám az hogy kotyog a jobb első kereke a kocsinak és csámpázik az úton. Megemeltem, megrángattam és arra jutottam, hogy kerékcsapágy. A legnagyobb gondom pedig az hogy szerda estére kéne a kocsi. Kérdésem a következő. Házilag mennyi az esélye hogy ki tudom barkácsolni a régit és berakni az újat? Ha jól gondolom akkor "zégeres" a biztosítása a csapágynak. Gondolom kikötöm az agyból a féltengelyt meg a trapézgömbfejet és ennyi. Esetleg le kell venni a gólyalábat is hozzá? Hogyan tudnám kiszedni a gólyalábból a csapágyat? Mi lenne a megfelelő célszerszám? Ha jól gondolom az agyba illik besajtolni (pl satuval, egy beütővel) a csapágyat. A gólyalábba hogy tudnám betenni? Előre is kössz és még egyszer bocs a rossz topicért. :D Üdv Petya Ha jól rémlik a leírás, akkor préselni kell, tehát kompletten ki kell szedni a rugóstagot. Volt aki bele tudta kalapálni megfelelő átmérőjű csővel, de ahhoz is ki kell szedni.
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Üdv Cartársak! Bocs hogy ide írok, de úgy gondolom ez a topic olvasottabb mint ami nekem most kéne. Szóval a problémám az hogy kotyog a jobb első kereke a kocsinak és csámpázik az úton. Megemeltem, megrángattam és arra jutottam, hogy kerékcsapágy. A legnagyobb gondom pedig az hogy szerda estére kéne a kocsi. Kérdésem a következő. Házilag mennyi az esélye hogy ki tudom barkácsolni a régit és berakni az újat? Ha jól gondolom akkor "zégeres" a biztosítása a csapágynak. Gondolom kikötöm az agyból a féltengelyt meg a trapézgömbfejet és ennyi. Esetleg le kell venni a gólyalábat is hozzá? Hogyan tudnám kiszedni a gólyalábból a csapágyat? Mi lenne a megfelelő célszerszám? Ha jól gondolom az agyba illik besajtolni (pl satuval, egy beütővel) a csapágyat. A gólyalábba hogy tudnám betenni? Előre is kössz és még egyszer bocs a rossz topicért. :D Üdv Petya Szerintem inkább a talpasod lóg ennyire, ha kerékcsapágy lóg ennyire annak menet közben durva hangja van.
hakapeszimaki Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Üdv Cartársak! Bocs hogy ide írok, de úgy gondolom ez a topic olvasottabb mint ami nekem most kéne. Szóval a problémám az hogy kotyog a jobb első kereke a kocsinak és csámpázik az úton. Megemeltem, megrángattam és arra jutottam, hogy kerékcsapágy. A legnagyobb gondom pedig az hogy szerda estére kéne a kocsi. Kérdésem a következő. Házilag mennyi az esélye hogy ki tudom barkácsolni a régit és berakni az újat? Ha jól gondolom akkor "zégeres" a biztosítása a csapágynak. Gondolom kikötöm az agyból a féltengelyt meg a trapézgömbfejet és ennyi. Esetleg le kell venni a gólyalábat is hozzá? Hogyan tudnám kiszedni a gólyalábból a csapágyat? Mi lenne a megfelelő célszerszám? Ha jól gondolom az agyba illik besajtolni (pl satuval, egy beütővel) a csapágyat. A gólyalábba hogy tudnám betenni? Előre is kössz és még egyszer bocs a rossz topicért. :D Üdv Petya Ha kell egy jó szerelő Földváron,csak szólj! :lol:
m_petya Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Ha kell egy jó szerelő Földváron,csak szólj! :lol: Kössz, szerelőm az van csak éppen nem tudom hogy ráér-e. Majd csak holnap reggel derül ki. Csak már előre gondolkodom, hogy mi van ha nem ér rá a szerelőm. :D
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Szerintem inkább a talpasod lóg ennyire, ha kerékcsapágy lóg ennyire annak menet közben durva hangja van. Úgy tudom a kerékcsapágy morog, a féltengely meg kattog főleg kitekert keréknél. Bár az utóbbihoz nem értek, csak ezt szokták mondani. :D
spzoli Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Úgy tudom a kerékcsapágy morog, a féltengely meg kattog főleg kitekert keréknél. Bár az utóbbihoz nem értek, csak ezt szokták mondani. :lol: Nincs egy tarcsid kölcsibe? :D
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Úgy tudom a kerékcsapágy morog, a féltengely meg kattog főleg kitekert keréknél. Bár az utóbbihoz nem értek, csak ezt szokták mondani. :D És én mit írtam?
Alex0403 Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Üdv mindenkinek! Rég jártam erre...... Tavasz előtt a szerelőm rendbe rázta a verdát.....50 darab ezressel lettem szegényebb! Amit cserélt: 4 új gyertya, lengőkarszilentek, jobbos - balos stabilizátor, vezérműszíj, és a hozzá tartozó feszítőgörgő, és vezető görgő, olajcsere, benzinszűrő csere, kipufogó tűzkarika, gyújtás kábel szett! Szerintem olcsón megúsztam..... Mi a véleményetek? :D Zotya! Kitekert keréknél nekem is morgott, a törött stabilizátor cseréje megoldotta a problémát :lol:
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 És én mit írtam? Elfelejtetted már, belinkeljem? :D Üdv mindenkinek! Rég jártam erre...... Tavasz előtt a szerelőm rendbe rázta a verdát.....50 darab ezressel lettem szegényebb! Amit cserélt: 4 új gyertya, lengőkarszilentek, jobbos - balos stabilizátor, vezérműszíj, és a hozzá tartozó feszítőgörgő, és vezető görgő, olajcsere, benzinszűrő csere, kipufogó tűzkarika, gyújtás kábel szett! Szerintem olcsón megúsztam..... Mi a véleményetek? :D Nem vészes, de akkor gondolom a gyujtás kábel nem gyári lett.... :lol:
m_petya Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Elfelejtetted már, belinkeljem? :D Nem vészes, de akkor gondolom a gyujtás kábel nem gyári lett.... :D Épp a hétvégén kérdeztem utána a gyári kábelszettnek. 25 Matyikirály az ára. :lol:
J0hnny Elküldve Március6, 2011 Elküldve Március6, 2011 Elfelejtetted már, belinkeljem? :D Légyszives! :lol:
Recommended Posts