opel16v Elküldve November23, 2006 Megoszt Elküldve November23, 2006 A jó szíjhoz meg nem kell hozzányúlni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 A jó szíjhoz meg nem kell hozzányúlni. :unsure: Akkor ami az enyémen van, biztos xar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Akkor ami az enyémen van, biztos xar. Nem biztos, lehet hogy a generátornál van bibi. Persze most jól megnyugtattalak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Nem biztos, lehet hogy a generátornál van bibi. Persze most jól megnyugtattalak :blink: A generátornak nincs baja, eltekintve attól a ténytől, hogy olykor 15V-tal tölt, a digit szerint.Főleg ha távolságin van a világítás, és utána is kicsit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 A generátornak nincs baja, eltekintve attól a ténytől, hogy olykor 15V-tal tölt, a digit szerint.Főleg ha távolságin van a világítás, és utána is kicsit! :unsure: Az nem kicsit sok... szerintem pont elérkezett az ideje, hogy meg kéne nézetni. A csapágy pedig nem feltétlen hangos attól hogy szar. :blink: Meg lehet hogy el van kopva a szíjtárcsa is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Az nem kicsit sok... szerintem pont elérkezett az ideje, hogy meg kéne nézetni. A csapágy pedig nem feltétlen hangos attól hogy szar. :blink: Meg lehet hogy el van kopva a szíjtárcsa is. Akkor majd egyeztetek a villanyászommal! :unsure: Thx! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Akkor majd egyeztetek a villanyászommal! :unsure: Thx! ;) Kérdezd meg a kockázatokról és a mellékhatásokról is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Kérdezd meg a kockázatokról és a mellékhatásokról is! ;) Mindenféleképpen............ :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Nézelődtem.Csak úgy.Semmi hátsó szándék.De a www.weltgumi.hu -n egész korekt gumiárakat találtam pl. Falkenből, abból is a 195/50-15 -ből. Meg van ez a Stilauto SR800-as kf.felni.Egész jól néz ki, és az ára is kedvezőbb pl. az Abaquás, ill. a Gumiboltos áraknál is............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Losi! Generátor szíjfutási problémája adóhat a generátor gumiszilentjeinek elkopásából,ergo a generátor ferdén áll. Ha a tiéden bosch generátor van nem lesz olcsó mulatság a szíjtárcsa és más egyéb cucc hozzá,erre készülj fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Losi! Generátor szíjfutási problémája adóhat a generátor gumiszilentjeinek elkopásából,ergo a generátor ferdén áll. Ha a tiéden bosch generátor van nem lesz olcsó mulatság a szíjtárcsa és más egyéb cucc hozzá,erre készülj fel! Ma sikerült némi szampant felvinnem működés közben a szíj belső felére is, és elmúlt teljesen a nyüszögés.Ellenben tegnap nem volt használva az autó, és ma beindításnál az egyik henger kicsit később lépett működésbe, mint 3 társa.Már korábban is volt ilyen gondom, aztán egyre jobban gyűlnek a sötét fölhők egy garnitúra gyári gyertyakábelszett, és egy garnitúra gyújtógyertya megvásárlásának projektje körül. hm............ pedig ez most nem hiányzik, de ha mégegyszer újra előjön a hiba, akkor biza' meglépem.Jön a tél, én meg nem szeretem a meglepiket.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 A hibák sosem akkor jönnek, amikor szertnénk... :unsure: ui: mielőbb szerezd be a kellékeket. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ellenben tegnap nem volt használva az autó, és ma beindításnál az egyik henger kicsit később lépett működésbe, mint 3 társa.Már korábban is volt ilyen gondom, aztán egyre jobban gyűlnek a sötét fölhők egy garnitúra gyári gyertyakábelszett, és egy garnitúra gyújtógyertya megvásárlásának projektje körül. Azért én a helyedben kipróbálnék most előbb egy protec adalékot a benyába, aztán benyaszűrőcsere. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Azért én a helyedben kipróbálnék most előbb egy protec adalékot a benyába, aztán benyaszűrőcsere. :unsure: Protec már idén volt, és még azóta nem telt el a 15e.km, hogy újra nyakon lehessen önteni.Benyaszűrőcsere szintén volt már.Amúgy Shell Vpower95-t tankolok kizárólagosan a gépbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gyertyákban mennyi van? Először cseréld azokat, aztán ha van még hidegindítási problem, akkor a kábel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Gyertyákban mennyi van? Először cseréld azokat, aztán ha van még hidegindítási problem, akkor a kábel... Ez 3 év alatt a 3. eset, de Vinetou nem felejt! :unsure: Gyertyákban kb. 30e.km ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 akkó csere, aztán meglássad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ezt nekem is csinálja. Gyári gyertyákkal, és csak hidegen. (olyan kelletlenül éled fel a motor, meg mintha összevissza járna 1-2 percig) Ezt csinálta régebben is, akkor erős volt a gyanú hogy szar a gyújtókábel, kicseréltük (igaz, utángyárira) nemigazán javult meg. Mondjuk nyáron a melegben nem, csak hideg időben csinálja. Aztán 1-2 km után helyreáll. Lehet hogy fog kapni egy gyári kábelszettet, úgyis sokan mondják hogy csak az a tuti, aztán majd meglássuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ott még lehet vízhőmérséklet, illetve levegőhőmérséklet/légtömegmérő problem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Ott még lehet vízhőmérséklet, illetve levegőhőmérséklet/légtömegmérő problem is. hát a víz az nyilván hideg mivel tél van. a másikat nemtom de úgyis vinnem kell vizsgáztatni majd megmondják a hozzáértők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 hát a víz az nyilván hideg mivel tél van. a másikat nemtom de úgyis vinnem kell vizsgáztatni majd megmondják a hozzáértők. A vízhőmérséklet jeladóra gondoltam konkrétan. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 A vízhőmérséklet jeladóra gondoltam konkrétan. :unsure: Annak van valami más jele is ha kezd pusztulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Annak van valami más jele is ha kezd pusztulni? ha megdöglött megmondja a tech :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 ha meg még csak döglődik, akkor elkezd többet fogyasztani, hidegen vagy éppen melegen össze-vissza jár a moci... Nekem most omiban lehet hogy ezzel van gondom, de csak 40 és 50 fok között kezd el szaggatni a motor. :unsure: Majd cserélem, mert van itthon mááááásik. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 A hibák sosem akkor jönnek, amikor szertnénk... :unsure: ui: mielőbb szerezd be a kellékeket. :blink: Máig bírtam.Leszedtem az ékszíjat, aztán megrángattam, megmozgattam mindent, aminek köze lehet ehhez a nyüszögéshez.Az ékszíjfeszítő görgő volt a hunyó.A csapágygolyók kicsit kergették 1mást, de alig hallhatóan. Gondolom feszítés alatt már más a leányzó fekvése. Egy élmény volt vissszarakni a szíjat, hogy k@pná be aki az autómata feszítőt kitalálta.De sikerült.Ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts