Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ettől a számtól ilyen http://www.youtube.com/watch?v=7w5vJwSLlrI. <_<

Nekem meg ezek a számok jelentik a túlélés kulcsát a budapesti dzsungelben.

Próbáld már meg felhúzni magad

Ugye, hogy nem megy? :D

Kleber HP3 nyárigumiról van valakinek valami tapasztalata?

Az van itt Tbányán 11400-ért.

De mondtak Nokiant 12500-ért (pontos típust sajna nem tudok).

Megosztás:

Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_<

Nem apróztad el..mit veszel ki a műszerfalból, hogy elférjen? :D

Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :)

Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. :D Nincs is folt. :D

Megosztás:

Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta.

Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte...

Megosztás:

Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_<

Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D

Megosztás:

Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_<

Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D

Próbáld meg Safe mode-ban elindítani, és letiltani a kiegészítőket. Lehet valamelyik frissítette magát és azért halt be az egész.

Legalábbis így elsőre ezt találtam neten.

Hogyan indítsunk csökkentett módban...

vagy ez:

Clear your cache. Tools --> Options --> Advanced --> Network, Clear Now button.

Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta.

Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte...

Uhh, merre volt ez?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.