hakapeszimaki Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 De volt, és képzeld volt lemezjátszónk is! Klikk! <_< Ettől a számtól ilyen http://www.youtube.com/watch?v=7w5vJwSLlrI. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ettől a számtól ilyen http://www.youtube.com/watch?v=7w5vJwSLlrI. <_< Nekem meg ezek a számok jelentik a túlélés kulcsát a budapesti dzsungelben. Próbáld már meg felhúzni magad Ugye, hogy nem megy? :D Kleber HP3 nyárigumiról van valakinek valami tapasztalata? Az van itt Tbányán 11400-ért. De mondtak Nokiant 12500-ért (pontos típust sajna nem tudok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Leragadtál Fater! Nyomassál frisset is! :D Lemmy odab@sz. <_< Not bad-not bad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nektek nem volt gyerekszobátok?!?!?!?!?! ... Volt, csak akkor még ilyenek voltak a gyerekdalok. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Más. Megvan a friss műszaki, piros matrinyás ZK-val. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 amire az allianz 83000ftot akart fizetni arra a wallisba 222931ft-os árajánlatot adtak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 hátul a kerék agy megeggyezik tárcsa, illetve dobfék esetén ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 hátul a kerék agy megeggyezik tárcsa, illetve dobfék esetén ?? Nem tudom,de nagyon figyelj oda,mert ha nem mennek fel a drága felnijeid.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 amire az allianz 83000ftot akart fizetni arra a wallisba 222931ft-os árajánlatot adtak <_< TK-s autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Más. Megvan a friss műszaki, piros matrinyás ZK-val. :D Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_< http://komike.coldline.hu/images/dsc04198.jpg Nem apróztad el..mit veszel ki a műszerfalból, hogy elférjen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_< Nem apróztad el..mit veszel ki a műszerfalból, hogy elférjen? :D Vasutas kolléga a 91-es 1.7 dízelére kapott kék ZK matricát. :) Ez a BC világítása, azon meg elfér. Kell neki az ekkora ellenállás, mert 100mA-t vesz fel egy darab led. :D Nincs is folt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Hiába morogsz, ezt tudtad előre nem? <_< ... Persze, hogy tudtam, csak bosszant. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Persze, hogy tudtam, csak bosszant. <_< Persze engem is, és ha elfelejteném, akkor Day úgyis szóbahozza. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Persze engem is, és ha elfelejteném, akkor Day úgyis szóbahozza. <_< :) Hö? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Hö? <_< :D Nejátszd az ártatlant... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Persze engem is, és ha elfelejteném, akkor Day úgyis szóbahozza. <_< :) Tegnap linkelted, de most (is) passzol ide: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nejátszd az ártatlant... :D Ződ rulez. :D Bár csak novemberig. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Ződ rulez. :D Bár csak novemberig. :D Niért is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_< Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Sziasztok Van itt közületek villanyszerelő, aki ért az elektromos gyújtású fénycsövekhez? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Azt hiszem fogom a vadászpuskám, és kiterítem a rókámat!! <_< Semmi előzmény nélkül szarakodik... Azt írja ki, hogy tartalomkódolási hiba! Minden weboldalnál....egyedül a Gmail-t tudom megnyitni. És a vicc az, hogy a laptopomon meg semmi hiba nincs! És ugyan azt a internetet használja, Routeren keresztül! Halottatok már ilyet? :D :D Próbáld meg Safe mode-ban elindítani, és letiltani a kiegészítőket. Lehet valamelyik frissítette magát és azért halt be az egész. Legalábbis így elsőre ezt találtam neten. Hogyan indítsunk csökkentett módban... vagy ez: Clear your cache. Tools --> Options --> Advanced --> Network, Clear Now button. Uhh a mai napom rémálom volt. Voltam fent pesten suli miatt. Kb fel órára hagytam a kocsit magára és nem feltörték, és nem is ez a lényeg penztárca is a kocsiba volt de az ülés alatt és csak megtalálta. Elég sok volt benne 50k+2 bankkártya+jogsi személyi lackcím beteg kártya. Már a sírás fojtogat. Szerencsére a bankkártya kódok nem voltak benne, de le lettek tiltva biztos ami biztos. Mennyibe van kb egy ajtóba való üveg? Mert az betörte... Uhh, merre volt ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Niért is? <_< Mert novemberben műszaki. :D Sziasztok Van itt közületek villanyszerelő, aki ért az elektromos gyújtású fénycsövekhez? :D Jelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Jelen. Mi van akkor, ha fordítva kötöm be a elektronikus gyújtás modult a fénycsőnél? Lehet ettől olyan h a fénycsőben valami "mászkálna innen-oda". Olyan mintha valamilyen "vonalak" mennek egyik felétől a másik feléig. Vibrál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts