Dáwid Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 daykiller írta: Főleg, hogy egy kis sz?r 16 centis hiába százakárhány wattos, semmit nem ér ilyen kis felületen a nagy teljesítmény. :D Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :) :D
daykiller Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Dáwid írta: Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :) :D Mondjuk megértem a problémádat. A dízel hangjának elnyomásához nagyobb hangerőre van szükség. :D
Dáwid Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 daykiller írta: Mondjuk megértem a problémádat. A dízel hangjának elnyomásához nagyobb hangerőre van szükség. :D kibacottcsúnyánnézekmertmegsértődtemszmájli. <_< :D
Breki Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 daykiller írta: Mondjuk megértem a problémádat. A dízel hangjának elnyomásához nagyobb hangerőre van szükség. :D :D A nagy túróst! <_< Ültem én már olyan benzinesben, ami elnyomta a hangos rádiót.... :)
Novy Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Dáwid írta: Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :D :) De sok pízed lett :D Breki írta: :D A nagy túróst! :D Ültem én már olyan benzinesben, ami elnyomta a hangos rádiót.... :D enyém is elnyomja :PPP
Dáwid Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Novy írta: De sok pízed lett :) Lett a lóf.ct... <_< A maradék is elment :D És áprilisban múszaki :D
Novy Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Dáwid írta: Lett a lóf.ct... <_< A maradék is elment :D És áprilisban múszaki :D Akkor meg csak érdekelnek a számszerű adatok :)
Dáwid Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Novy írta: Akkor meg csak érdekelnek a számszerű adatok <_< Az árára vonatkozóan igen, de most a wattyok voltak számszerűsítve. :D
Hjoe Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 zotya975 írta: Le sem mostad? <_< Tegnap láttam a tekszó parkolóba, a tied tiszta volt. Még intettem is....
hakapeszimaki Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Dáwid írta: Neeeemérdekelnek a számok. Erősítő nélkül van az autóban, és tudom milyen hangja van. Erősítőről hajtva meghallgattam ugyan azokat, és sokkal jobb volt. Engem idáig érdekel <_< Hogy számszerűsítve ez milyen, az nem kavar fel különösebben :D :D Én előre vettem Kicker ds 650 16.5 hangszórókat azért ezeket,mert az autóhifi boltban ezek szóltak a legszebben. Volt ennél drágább pioneer is,de nem adott olyan szép mélyet szerintem. Állítólag a kábelezés is nagyon sokat számít,aranyozott csatlakozók...stb. :D Beépítőkerettel raktam be és csak a blau fejegységgel hajtom,de nagyobb hangerőnél (75%) zörög a keret. :D De kedvem sincs szigetelgetni,mert úgysem hallgatom annyira hangosan,mert hosszú távon fárasztó és amúgy sem az utcának zenélek. Mostanában a "nagy zene" olyan autókból szokott jönni,hogy füstöl,szét van rohadva az egész,de van alatta olcsó replika malomkerék,meg papírboltos fólia enyhén hólyagos állapotban,meg gondolom full SAL hangrendszer,de legalább hangos... :D Nem szeretnék semmiféleképpen ilyen díszes társaságba tartozni. :)
Novy Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 hakapeszimaki írta: Én előre vettem Kicker ds 650 16.5 hangszórókat azért ezeket,mert az autóhifi boltban ezek szóltak a legszebben. Volt ennél drágább pioneer is,de nem adott olyan szép mélyet szerintem. Állítólag a kábelezés is nagyon sokat számít,aranyozott csatlakozók...stb. :D Beépítőkerettel raktam be és csak a blau fejegységgel hajtom,de nagyobb hangerőnél (75%) zörög a keret. <_< De kedvem sincs szigetelgetni,mert úgysem hallgatom annyira hangosan,mert hosszú távon fárasztó és amúgy sem az utcának zenélek. Mostanában a "nagy zene" olyan autókból szokott jönni,hogy füstöl,szét van rohadva az egész,de van alatta olcsó replika malomkerék,meg papírboltos fólia enyhén hólyagos állapotban,meg gondolom full SAL hangrendszer,de legalább hangos... :D Nem szeretnék semmiféleképpen ilyen díszes társaságba tartozni. :D Akkor csináld meg szépen, hogy ne zörögjön, és nem fogsz odatartozni, egyelőre kopogtatsz náluk a zörgős zenéddel :D :D :)
hakapeszimaki Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Novy írta: Akkor csináld meg szépen, hogy ne zörögjön, és nem fogsz odatartozni, egyelőre kopogtatsz náluk a zörgős zenéddel :D :D <_< Áhh csak belülről hallod, álló motorral,nagy hangerővel. Menet közben belülről sem lehet hallani. :D De egyébként mit ajánlott rakni a keret és az ajtó közé? FBS nem játszik,mert akkor az ODA lesz ragasztva. :)
Tiv. Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Nekem ez a JVC van benne. 4x50W. A négy gyári hangszóra, és a külön sub kimeneten erősítővel a mély láda. Nagyon szépen szól. Mp3 as. Távirányítós, de azt sosem használom. <_<
Hjoe Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Tiv. írta: Nekem ez a JVC van benne. 4x50W. A négy gyári hangszóra, és a külön sub kimeneten erősítővel a mély láda. Nagyon szépen szól. Mp3 as. Távirányítós, de azt sosem használom. <_< Mert akkor kopik. :D
Breki Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Tiv. írta: Nekem ez a JVC van benne. 4x50W. A négy gyári hangszóra, és a külön sub kimeneten erősítővel a mély láda. Nagyon szépen szól. Mp3 as. Távirányítós, de azt sosem használom. :D Az enyém is, de jól eldugtam a távvezérlőt, nehogy a kölök megtalálja..... <_< :D
Tiv. Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Breki írta: Az enyém is, de jól eldugtam a távvezérlőt, nehogy a kölök megtalálja..... <_< :) Mér? Nem lenne unalmas az utazás. :D :D
Breki Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Tiv. írta: Mér? Nem lenne unalmas az utazás. :D :) Ja, neki. :D Amiket hallgat időnként.... :D <_<
zotya975 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Hjoe írta: Tegnap láttam a tekszó parkolóba, a tied tiszta volt. Még intettem is.... Nem láttalak, pedig az astrákat mindíg megnézem. <_<
Hjoe Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 zotya975 írta: Nem láttalak, pedig az astrákat mindíg megnézem. <_< Fehér Ducato volt. Akkor indultál. Valami dobozos holmi volt a kezedbe. Gondolom nem sör. :D
zotya975 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Hjoe írta: Fehér Ducato volt. Akkor indultál. Valami dobozos holmi volt a kezedbe. Gondolom nem sör. <_< Ja azt láttam, gondolkodtam is ki integethet. :D Kutyakonzervet cipeltem.
neodd Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Breki írta: Az enyém is, de jól eldugtam a távvezérlőt, nehogy a kölök megtalálja..... :D :D Az én Clarionomnak is lenne elvileg, de azt még az előző tulaj dugta el, nehogy megtaláljam. Bár máig nem értem, minek kell egy autórádióhoz távirányító... <_< Idéz Ja azt láttam, gondolkodtam is ki integethet. Kutyakonzervet cipeltem. Nyugodtan valld be, hogy sör volt az, nem kutyakaja :) (esetleg sört adsz a kutyának is)
Novy Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 neodd írta: Az én Clarionomnak is lenne elvileg, de azt még az előző tulaj dugta el, nehogy megtaláljam. Bár máig nem értem, minek kell egy autórádióhoz távirányító... <_< Mikor a ládát állítottam be a többi hangszóróhoz akkor pl igencsak jó. Jó az egyébként máskor is. :D
zotya975 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 neodd írta: Nyugodtan valld be, hogy sör volt az, nem kutyakaja :D (esetleg sört adsz a kutyának is) Tényleg kutyakonzerv volt, nem szeszelek, csak a kocsival. <_<
daykiller Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 neodd írta: Az én Clarionomnak is lenne elvileg, de azt még az előző tulaj dugta el, nehogy megtaláljam. Bár máig nem értem, minek kell egy autórádióhoz távirányító... <_< Nyugodtan valld be, hogy sör volt az, nem kutyakaja :D (esetleg sört adsz a kutyának is) Zotya nem iszik alkoholt. :D
Tiv. Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 daykiller írta: Zotya nem iszik alkoholt. :D Nem hát. :D Csak opeltalin. <_< :)
Recommended Posts