opel16v Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ha szerencséd van, akkor csak a gyári ragacs van alatta. Arról szépen le tudod feszíteni, ha alányúlsz. Aztán a ragacsot jó esetben szinte egyben le lehet húzni. Utána egy kis polír, és nem marad nyoma. Viszont ha már utólagosan lett ragasztva (újra vagy csak javítva), akkor általában valami jó erős ragasztó szokott lenni, ami még a fényezést is húzza magával. Nekem ezért kellett újrafényezni a versenygépen a jobb első ajtót (azon sajna utólagosan újra volt ragasztva). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Kétoldalas ragasztóval van ráragasztva (leaglábbis gyárilag). Mikor nekem nemrég új sárvédőm lett, a fényező fogott egy "spaknit", alányúlt és letolta egyszerűen, meg a GL feliratot is ugyanígy. De elmondhatom azt is, hogy vettem le a másik oldalról: tolattam és elakadt a kapuban :) :) Hivatalosan kicsit meg kéne melegíteni, és egy dróttal alányúlni és lehúzni ("Így csináld...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Hogyan lehet roncsolásmentesen, és okosan leszedni az oldalvédő gumicsíkot az autó oldaláról?Mivel van az ráragajtva? Ha leszedted a fényezés sérülése nélkül,akkor én is neki állok leszedni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Én tuti rajta hagyom.. sötét autón nem olyan feltünő.. és védte meg már párszor a fényezést.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Én tuti rajta hagyom.. sötét autón nem olyan feltünő.. és védte meg már párszor a fényezést.. :) Jaja, sok paraszt simán nekiizéli parkolóban az ajtaját. Lehet, h nem szép, de nagyon praktikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Köszönöm URAK a válaszokat.Hamarosan uninstallálom, mert rontja az összképet! :) A védelmi funkciók,.........nos............. alatta és fölötte ott vannak a buta parkolótársak nyomai, ezért nem látom értelmét, hogy rajtahagyjam. Még 1X Thx mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Ezt én is így látom föleg hogy sokkal lejjebb van az autóm mint a többi,emiatt pont nem ér semmit :( .Szed le utána én jövök(ha sikerül neked :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Leszedése rongálás nélkül nem nehéz, de a ragacs leszedése.... Egyébként nagyban javít az összképen, de akkor már fényezett kilincs sem árt. Teszkóparkolóban meg a bejárathoz legmesszebb kell állni. Ott úgysem áll senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Elvből nem megyek ilyen helyre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Hogyan lehet roncsolásmentesen, és okosan leszedni az oldalvédő gumicsíkot az autó oldaláról?Mivel van az ráragajtva? Csak egy ide tévedt buta kérdés : miért nem fényeztetitek le fiúk ??? Én majd azt fogom csináltatni nyáron a vectrán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május12, 2006 Megoszt Elküldve Május12, 2006 Csak egy ide tévedt buta kérdés : miért nem fényeztetitek le fiúk ??? Én majd azt fogom csináltatni nyáron a vectrán :) Szerintem azért amiért én sem, 1. ha nekivágják az ajtót egyből lepattan a fényezés, és így még csúnyább lesz mintha full fekete lenne. 2. elég drágán fényeznek ilyesamit /a méretéhez képest/, mert ugye ha nem is mi, de valaki előttünk már áttörölte szilikonnal biztos nem is egyszer, arra igencsak kemény dolog festeni, sokhelyen nem is vállalják + ha vállalják is olyan áron, hogy inkább marad fekete :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 Szerintem azért amiért én sem, 1. ha nekivágják az ajtót egyből lepattan a fényezés, és így még csúnyább lesz mintha full fekete lenne. 2. elég drágán fényeznek ilyesamit /a méretéhez képest/, mert ugye ha nem is mi, de valaki előttünk már áttörölte szilikonnal biztos nem is egyszer, arra igencsak kemény dolog festeni, sokhelyen nem is vállalják + ha vállalják is olyan áron, hogy inkább marad fekete :) 3. a hatása sem ugyanolyan mintha nem lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Május13, 2006 Megoszt Elküldve Május13, 2006 3. a hatása sem ugyanolyan mintha nem lenne. Lehet jobb lenne nekem is elgondolkozni a levételen a fényezés helyett ?? De nekem ebben fut a korómcsík amit viszont meg szeretnék tartani , tehát mégis csak a fényezés ! Enyhe helyzeti előnyöm , hogy én az egész ótót szeretném fényeztetni akkor meg úgy is mindegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Én nem hagynám fent azt a csíkot akkor már... Mint ahogy említették a fiúk, szilikonos puha műanyagról beszélünk, ami biztos hogy előbb-utóbb ledobja magáról a fényt... ha nem magától, akkor majd külső ráhatásra (ajtórányitás pl). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Jaja, sok paraszt simán nekiizéli parkolóban az ajtaját. ... A múltkor amíg asszonyra vártam a parkolóban egy szöszi simán rámnyitotta az ajtaját. Szerintem észre sem vette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 És ilyen esetben a fényezett csík 99% hogy le is dobná magáról a festéket vagy 10centi hosszon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Futó mester nem tudom szokta-e olvasni ezt a topicot? Ajánlom figyelmébe Attila hozzászólását. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nem, nem szoktam olvasni. :) Szépek a lányok, de abban nem találok semmi élvezetet, hogy képeket nézegetek róluk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Azaz aktfotó nem tud leizélni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Nem, nem szoktam olvasni. :( Szépek a lányok, de abban nem találok semmi élvezetet, hogy képeket nézegetek róluk. ;) Én, mint moderátor csakúgy mint a többiek, köteles vagyok oda is bekukkantani. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 S.vadkerten volt lent egy szép, 97-es GSi, Uhuhu embere volt a srác, és ki volt kötve neki a szekunderlevegő kompresszora. Hogy lehet ezt kivitelezni úgy, hogy ne küldje a hibajelet?S, a gép működjön is utána (X16XEL)! :) Csak úgy érdekesség képpen kérdezem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Wolfi! Miért akarod te azt kikötni? :) Zavar az az 1 perc, amíg megy? Inkább a mocit hallgatnád? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Wolfi! Miért akarod te azt kikötni? :( Zavar az az 1 perc, amíg megy? Inkább a mocit hallgatnád? :P Mivel láttqam, hogy nélküle is tökéletesen műxik az ECo moci, ezért a kiiktatásával talán csökkenteném a meghibásodási rizikót.Hátha 1X nekem is lesz péézem egyedi 4-2-1-es leömlőre, katalizátor nélkül persze! ;) Elvégre a hátsó dob már megvan hozzá! :) S, akkor v.mi direktebb szűrőt, v. betétet is fel lehetne tenni, a teljesítmény érdekében, vagy ilyenek na............... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június3, 2006 Megoszt Elküldve Június3, 2006 Szabot lehet tudna mesélni róla, igaz neki 1.4-es B corsája van... de szekunderlevegő kompi nélkül! :) Mondjuk neki kényszerből nincs... anno széttört egy csattnál(ha jól emléxem)... és azóta így használja. Persze ő szeretne egyet, mert neki a katalizátor a gépe alatt van még! Kérdezzek rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Elméletileg van egy szenzor, ami a szekunderlevegő toronyra van kötve egy vékony csővel... Az érzékeli a túlnyomást. Na azt kéne kimérni, milyen jelet ad ekkor, és szerintem egyszerű megoldani hogy ne jelezzen hiányt az ECU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts