hakapeszimaki Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 13-asnál nagyobbat nem lehet rakni Astrára. :lol: Az már balesetveszélyes, ráadásul 20 literes lesz a fogyasztás. :D Cégesen 16-os van. A 308-as fék miatt ez a legkisebb, ami felrakható rá. B) Audi A6-ot 18as felnin 225/35 gumival próbáltam. Nagyon jól nézett ki az biztos. Itt nagyjából véget is ért az előnyök felsorolása. :D Kátyúsabb szakaszokon sokkal óvatosabban kellett menni,mint amit megszoktam,mert nagyon rázta a futóművet.Aztán a nyomvályúk annyira sétáltatták,hogy egy vékonyabb gumi egyértelműen jobb ilyen esetben.Téli 195 gumival is próbáltam ugyanezt az autót és sokkal jobb volt.Viszont nem nézett ki olyan jól,kétségtelen. :D Ha csak pályán tépni akarsz tükör sima aszfalton akkor jó a széles gumi,vékony oldalfallal. Nekem bármilyen autóm lesz hanyagolni fogom a malomkereket,de én már csak ilyen korlátolt maradok és nem is értek hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Meg tudnátok mondani, X12SZ-nél hol van a motorhőfok jeladó ? Az ami nálam a DIS kocka alatt van. Haveroméknak elkezdett sokat zabálni, bár esélyes, hogy a helytelen használat és a hideg miatt, de megnyugtatásképp ezt megmérni semmibe se kerül. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Meg tudnátok mondani, X12SZ-nél hol van a motorhőfok jeladó ? Az ami nálam a DIS kocka alatt van. Haveroméknak elkezdett sokat zabálni, bár esélyes, hogy a helytelen használat és a hideg miatt, de megnyugtatásképp ezt megmérni semmibe se kerül. Köszi előre is. A központi injektor mögött a tűzfalnál.Ha az autóval szembe állsz és a bal oldalon a generátornál kell matatni. A blokkba van betekerve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 3000 szerintem nem sok, ennyi szokott lenni, legalábbis én ennyiket hallottam defektjavításra :D De lehet, hogy rosszul emlékszem. Viszont 500 Forint fél perc kalapálásért sok, főleg hogy nem is kértem :lol: Nekem lekapták kszedték a szöget belöle talpas áthúzosfoltot kapott , centir , felszerelés 1400 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Én már be sem merem írni mennyit fizetek a gumisnál..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? B) Tuti!!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? :D Én is ettől félek, hogy amint megvenném a nyáriakat, jönne megint a szar idő :lol: Most Fulda Ecocontrolt nézek 11990ért. Tegnap voltam centríroztatni, most nézem, hogy a jobb elsőn kívül nincs súly B) Még nem mentem vele gyorsan, de ha holnap vissza kell vinnem durcás leszek :D Amúgy itt vásárolt már valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hali! 96 -os asrtrámon mi lehet ez a felírat? http://www.kepfeltoltes.hu/view/110205/DSC...ltoltes.hu_.jpg bocs másképp nem bírtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Egész jövő hét végéig +8,10 fokokat mondanak. Aztán lassan már március lesz. Ha visszarakom a nyári felniket szerintetek leesik a hó? :lol: igen, szal lécci ne, mert én holnapra terveztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Tök felesleges még feltenni a nyárit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Tök felesleges még feltenni a nyárit. :lol: azért sztem ez sokmindentől függ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 azért sztem ez sokmindentől függ :lol: Ma itt 12 fok volt, de az útburkolat nem biztos, hogy mindenhol felmelegedett ennyire. Én még várok vele szerintem márciusig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma itt 12 fok volt, de az útburkolat nem biztos, hogy mindenhol felmelegedett ennyire. Én még várok vele szerintem márciusig. Egyetértek. Ez a minimum hónap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma itt 12 fok volt, de az útburkolat nem biztos, hogy mindenhol felmelegedett ennyire. Én még várok vele szerintem márciusig. nekem már nagyon cink a téli, már ősszel akartam újat csak nem volt rá keret... ráadásul az egyik lassudefektes vagy ereszt valahol. sőtt még nagyobb is mint a váltóméret :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 nekem már nagyon cink a téli, már ősszel akartam újat csak nem volt rá keret... ráadásul az egyik lassudefektes vagy ereszt valahol. sőtt még nagyobb is mint a váltóméret :lol: Hát a téli már lehet csak a következő szezonba lesz jó, mert úgy 5 mili körül lehet a nyáriakat meg elviszem kiegyensúlyoztatni Faterhez. Tiszta mázli, hogy kettőt defektes volt, így most csak kettőt kell megnézetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 nekem már nagyon cink a téli, már ősszel akartam újat csak nem volt rá keret... ráadásul az egyik lassudefektes vagy ereszt valahol. sőtt még nagyobb is mint a váltóméret :D Szintén :lol: Viszont nekem váltóméret, nem ereszt, cserébe kemény mint a fagyott kutyasz.r, és húz jobbra. Az oldalra húzás szerintem nem a futóműtől van, mert a nyárival balra húzott B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Amúgy itt vásárolt már valaki? Én csak innen vásárolok gumikat.Már vettem tőlük 1 jó párat,de semmi rosszat nem tudok mondani róluk.Gyorsak megbízhatóak,korrektek.Nyugodtan vásárolhatsz tőlük! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Tök felesleges még feltenni a nyárit. :lol: Nekem még őszig marad a téli. Aztán jöhet rá az új majd. :D Szóval felőlem akár áprilisban is havazhat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nekem még őszig marad a téli. Aztán jöhet rá az új majd. :lol: Szóval felőlem akár áprilisban is havazhat. :D Ezen a megoldáson gondolkozom én is egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hali! 96 -os asrtrámon mi lehet ez a felírat? http://www.kepfeltoltes.hu/view/110205/DSC...ltoltes.hu_.jpg bocs másképp nem bírtam :lol: Nem mutat rosszul, neked nem tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Furcsa egy GSI lökös :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ezen a megoldáson gondolkozom én is egyébként. Ha nem mész nagyon sok kilómétert vele, akkor jobban megéri szerintem. Nomeg persze, ha nem zavar, hogy nyáron állandóan csikorog a gumi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ha nem mész nagyon sok kilómétert vele, akkor jobban megéri szerintem. Nomeg persze, ha nem zavar, hogy nyáron állandóan csikorog a gumi :lol: Nem ez lenne az első nyaram, amit téli gumival abszolválok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nem ez lenne az első nyaram, amit téli gumival abszolválok. :D Hát akkor ismered a témát B) Azért én ősszel feltétlen le akarom cserélni ezeket a vacak Dayton gumikat. Ha legalább ugyan olyat használok télen-nyáron, akkor legyen kicsit minőségibb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts