neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Beszarás!!!! Reng a föld Fehérváron!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Beszarás!!!! Reng a föld Fehérváron!!!! Vaze, itt is B) :D Elsőre azt hittem a hó esett le a tetőről, de aztán nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Vaze, itt is B) :D Elsőre azt hittem a hó esett le a tetőről, de aztán nem :lol: A facebookon a fehérvári ismerősök teleszórták az üzenőfalat 2 perc alatt :D Mozgott az egész panelház :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Győrben is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Győrben is :D Győr-Fehérvár-Tbánya? Na az azért szép kis háromszög :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Győr-Fehérvár-Tbánya? Na az azért szép kis háromszög :lol: Ja, Pestiek még nem érzékelték. Jav.: Már igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Vazze, akkor az volt, amit hallottam? Azt hittem, a vízcsappal van valami, mert épp a konyhában voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Vazze, akkor az volt, amit hallottam? Azt hittem, a vízcsappal van valami, mert épp a konyhában voltam. Remegett az egész panel, ha rádől a kocsira, mérges leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Remegett az egész panel, ha rádől a kocsira, mérges leszek :D Nálunk is rengett.Nem volt nagy,de az akváriumon észrevettem egyből.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Remegett az egész panel, ha rádől a kocsira, mérges leszek B) Azt hittem velem van baj, hogy egyből kirohantam megnézni a kocsit. Aztán a csirkét :D Minnyá kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Azt hittem velem van baj, hogy egyből kirohantam megnézni a kocsit. Aztán a csirkét :D Minnyá kész :lol: Oroszlányban volt az epicentrum, 4,8as erősségű rengés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 4,8-as volt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy ennek a felninek mi a márkája és a típusa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 4,8-as volt :D :D Gyerekek én is kihűltem nagyon!!!! :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Gyerekek én is kihűltem nagyon!!!! :lol: :D B) És ez a gondolat játszódott le a fejedben?: "Bakker, földrengés. Még jó hogy beálltam a garázsba. Bakker. Rádől a garázs" :D :D Én igazából most gondoltam csak bele, hogy ha rádől a panel az autóra, akkor pont agyonnyomja az elejét, amibe meg ugye pont ma lettek beszerelve a Megalight-ok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Sziasztok Nem tudja valaki, hogy ennek a felninek mi a márkája és a típusa? brock b1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Én nem vettem észre a földrengést... Mikor volt egyáltalán? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Győrben is B) Éreztem is, hogy "vki" lökdösi a székemet. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Én nem vettem észre a földrengést... Mikor volt egyáltalán? :lol: Amikor írtam az első hsz-t ezzel kapcsolatban(az előtt kb 1 perccel, mert még megnéztem a kocsit, és csak utána írtam ide B) ). Lehet, Esztergomot kikerülte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 brock b1 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Győrben is :D Éreztem is, hogy "vki" lökdösi a székemet. :lol: B) Az asszony üvöltött le a pincébe, hogy mozog alatt az ágy. :D Bezzeg amikor ketten vagyunk benne soha nem mondja, hogy megmozdult a világ. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Az asszony üvöltött le a pincébe, hogy mozog alatt az ágy. :D Bezzeg amikor ketten vagyunk benne soha nem mondja, hogy megmozdult a világ. :lol: :D És nem mondtad neki, hogy "Nyugi, csak autót szerelek"? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Az asszony üvöltött le a pincébe, hogy mozog alatt az ágy. :D Bezzeg amikor ketten vagyunk benne soha nem mondja, hogy megmozdult a világ. :lol: :D Zotyaaa Baszkiiiii!!! B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Zotyaaa Baszkiiiii!!! :D :D :D :lol: :D B) :D :D :D :) :D :P ;) :D Zotyaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 És ez a gondolat játszódott le a fejedben?: "Bakker, földrengés. Még jó hogy beálltam a garázsba. Bakker. Rádől a garázs" :D B) Én igazából most gondoltam csak bele, hogy ha rádől a panel az autóra, akkor pont agyonnyomja az elejét, amibe meg ugye pont ma lettek beszerelve a Megalight-ok :D Hátt jól mondod mondtam is itthon sztem kimegyek a garázsba minden oké-e?? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts