Gabor -- C14Se Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kézműves szakkor, utolsó epizód, diplomamunka: Dáwid után szabadon: NEM KÉK! :lol: Áramfelvétele 0.28 A. Az sok? Kevés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 a mutatótak leszámitva gizda. ez csak egyszinű led? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szerintem sok. Meg nem beszélve arról, hogy már csak ez kell a szetthez, vagy csak úgy előre megveszed? Igen, ez egy jó kérdés látod... mert az első kettő helyén van gyári kapcsolókkal...és gondoltam veszek hátra univerzálisat + a gyári hátsó kapcsolókat meg az első 4eset... és autóvillamosságis beteszi nekem... Mert nyáron klíma és tetőablak hiányában jobban csípem ha a hátsók vannak lehúzva akkor nem zavar a menetszél... és elektromosan mégis könnyebb lenne mozgatni :lol: Ja... ebay.de-n 100 euro csak a kapcsoló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 a mutatótak leszámitva gizda. ez csak egyszinű led? Igen. De a mutatók se ilyen halványak, csak fotón így jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kézműves szakkor, utolsó epizód, diplomamunka: Dáwid után szabadon: NEM KÉK! :lol: Áramfelvétele 0.28 A. Az sok? Kevés? Szerintem meg tök szép . Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Igen, ez egy jó kérdés látod... mert az első kettő megvan gyári kapcsolókkal...és gondoltam veszek hátra univerzálisat + a gyári hátsó kapcsolókat meg az első 4eset... és autóvillamosságis beteszi nekem... Mert nyáron klíma és tetőablak hiányában jobban csípem ha a hátsók vannak lehúzva akkor nem zavar a menetszél... és elektromosan mégis könnyebb lenne mozgatni :lol: Ja... ebay.de-n 100 euro csak a kapcsoló :D Ilyen megoldáson én is gondolkodtam. Én nem tartom soknak a 10e Ft-t érte hiszen elég ritkán látni ilyet. Az ajtókba meg lehet venni eredeti kapcsolókat is, szerintem, hiszen azok megegyeznek az anyós oldalival, vagy tévedek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szerintem meg tök szép . Köszönöm dícsérő szavaid, de vedd ki a képet, mert jön Dáwid aztán lesz ihaj-csuhaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Mennyi lehet egy ilyen a bontóban? (gyári) :D Lehet, hogy az Isuzuban nekem is van ilyen? B) (abban gyári minden - még a tanksapkánál is van kp-zár.) Ha nem úgy néz ki, mint az ilyen univerzális zárak, hanem rajta a GM meg hogy Kiekert vagymi, akkor gyári. Ja meg ha el tudod forgatni a bal egynél a zárat jobbra vízszintesen, akkor gyári, mert az a reteszelési pozíció. Én meg egy matt-fekete Fronterát, bacott nagy krómozott gallytörővel, meg kamion-kürttel :D :D Nem! Ilyennel: Visit My Website :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kézműves szakkor, utolsó epizód, diplomamunka: http://kepfeltoltes.hu/110128/DSC_7040_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110128/DSC_7043_www...ltoltes.hu_.jpg Dáwid után szabadon: NEM KÉK! :lol: Áramfelvétele 0.28 A. Az sok? Kevés? Hanem jégfehér...? Ha jól számolok, akkor egy darab 2wattos műszerfal izzó 0.13 ampert fogyaszt. Az 5wattos meg 0.35A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Igen, ez egy jó kérdés látod... mert az első kettő helyén van gyári kapcsolókkal...és gondoltam veszek hátra univerzálisat + a gyári hátsó kapcsolókat meg az első 4eset... és autóvillamosságis beteszi nekem... Mert nyáron klíma és tetőablak hiányában jobban csípem ha a hátsók vannak lehúzva akkor nem zavar a menetszél... és elektromosan mégis könnyebb lenne mozgatni :lol: Ja... ebay.de-n 100 euro csak a kapcsoló :D Kicsit sok mert .:Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kézműves szakkor, utolsó epizód, diplomamunka: http://kepfeltoltes.hu/110128/DSC_7040_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110128/DSC_7043_www...ltoltes.hu_.jpg Dáwid után szabadon: NEM KÉK! :D Áramfelvétele 0.28 A. Az sok? Kevés? Nem sok. Csak jelzésképpen nekem 0,4A-t eszik a négy darab kék led (+veszteség az ellenálláson hő formájában) a műszeregységben. Aztán ott van még a 3 led a fűtéskonzolban és 2 a BC-ben. Tehát 0,9A áramfelvétel van (+a veszteség). Persze ez csak egy körülbelüli számítás, mert 14,4V-ra méreteztem a rendszert. :lol: Hanem jégfehér...? Ha jól számolok, akkor egy darab 2wattos műszerfal izzó 0.13 ampert fogyaszt. Az 5wattos meg 0.35A. 2/12= 0,16A ; 5/12= 0,41A Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Igen, ez egy jó kérdés látod... mert az első kettő helyén van gyári kapcsolókkal...és gondoltam veszek hátra univerzálisat + a gyári hátsó kapcsolókat meg az első 4eset... és autóvillamosságis beteszi nekem... Mert nyáron klíma és tetőablak hiányában jobban csípem ha a hátsók vannak lehúzva akkor nem zavar a menetszél... és elektromosan mégis könnyebb lenne mozgatni :lol: Ja... ebay.de-n 100 euro csak a kapcsoló :D Jó csak azért kérdeztem, mert ha most kezdted volna beszereni a cuccokat akkor jobb egyben, mert hiába van kapcsolód ki fog eladni komplett szettet kapcsoló nélkül, de így más a tészta. Ha autóvillamosság csinálja kkor küzdjön vele, én magam csak komplett bontott gyárival próbálkozok majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nem sok. Csak jelzésképpen nekem 0,4A-t eszik a négy darab kék led (+veszteség az ellenálláson hő formájában) a műszeregységben. Aztán ott van még a 3 led a fűtéskonzolban és 2 a BC-ben. Tehát 0.8A áramfelvétel van (+a veszteség). Persze ez csak egy körülbelüli számítás, mert 14,4V-ra méreteztem a rendszert. :lol: 2/12= 0,16A ; 5/12= 0,41A Van benne fesz.stabilizátor? Mert ha nem, akkor 2/14.4 meg 5/14.4. Vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ha nem úgy néz ki, mint az ilyen univerzális zárak, hanem rajta a GM meg hogy Kiekert vagymi, akkor gyári. Ja meg ha el tudod forgatni a bal egynél a zárat jobbra vízszintesen, akkor gyári, mert az a reteszelési pozíció. Nem! Ilyennel: Visit My Website :lol: Akkor már a szergej-kürt (az eredeti, nem a remot) sokkal jobb szerintem B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Van benne fesz.stabilizátor? Mert ha nem, akkor 2/14.4 meg 5/14.4. Vagy? Nincs. Az izzókat meg 12V-ra méretezik, így az ott megadott teljesítmény is az alapján van meghatározva. Akkor már a szergej-kürt (az eredeti, nem a remot) sokkal jobb szerintem :D B) Jóhát, a csörgőé is megteszi, ahogy a szilié is. :D 165-ös!!! Az egy nagyon durva mozdony. :D 1986-ban volt az utolsó főszervize. :) De amúgy már újra van fényezve, hogy legalább ne így nézzen ki, ahogy a videón. :D Az más tészta, hogy maradt benne minden, ami eddig is. :P De most pl a fűtőházban bent láttam a 231-es teljesen eredeti kinézetű és motorú Szergejt. :lol: Ja meg tegnap beindították a 2156-os kiégett csörgőt. ;) Már bent a motor, kint dekkol az egyes fordítóvágányon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Nincs. Az izzókat meg 12V-ra méretezik, így az ott megadott teljesítmény is az alapján van meghatározva. Jóhát, a csörgőé is megteszi, ahogy a szilié is. :D 165-ös!!! Az egy nagyon durva mozdony. B) 1986-ban volt az utolsó főszervize. :D De amúgy már újra van fényezve, hogy legalább ne így nézzen ki, ahogy a videón. :D Az más tészta, hogy maradt benne minden, ami eddig is. :D Kapott az nagyjavítást UD-n az ősszel. Maradt benne minden, de felújították. Van kép is róla valahol a fórumon, ha érdekel :) Valóban az egy kuriózum mozdony itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kapott az nagyjavítást UD-n az ősszel. Maradt benne minden, de felújították. Van kép is róla valahol a fórumon, ha érdekel :D Valóban az egy kuriózum mozdony itt :lol: Kiegészítettem a hozzászólásom. Oké hogy kapott nagyjavítást és látott már festőműhelyt belülről tavaly, de az alapjárat ingadozása pl még mindig megvan. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ilyen megoldáson én is gondolkodtam. Én nem tartom soknak a 10e Ft-t érte hiszen elég ritkán látni ilyet. Az ajtókba meg lehet venni eredeti kapcsolókat is, szerintem, hiszen azok megegyeznek az anyós oldalival, vagy tévedek? Én is így tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kiegészítettem a hozzászólásom. Oké hogy kapott nagyjavítást és látott már festőműhelyt belülről tavaly, de az alapjárat ingadozása pl még mindig megvan. :lol: Ja, hát a 231-es a másik classic a 2 62-es közül Fehérváron. Én azt jobban szeretem, mint a 165-öst.(meg nyáron amikor a csörgők döglődnek a 7 vagy annál több kocsival 29-en, akkor is jól jött azért) Jól áll neki a díszléc is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ja, hát a 231-es a másik classic a 2 62-es közül Fehérváron. Én azt jobban szeretem, mint a 165-öst.(meg nyáron amikor a csörgők döglődnek a 7 vagy annál több kocsival 29-en, akkor is jól jött azért) Jól áll neki a díszléc is :D Ja, az nekem is tetszik rajta. Az tényleg eredeti kinézet. B) Csörgők közül az eredeti festésű (asszem 2143) tetszik. :D Azért mert bele van írva a fokozatkapcsolónál, hogy "ÉSSZEL!!". :lol: Amikor már csak 1 hidraulika hajtómű üzemelt szerencsétlenben, akkor írták ki, mert különben befulladt a dízel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ja, az nekem is tetszik rajta. Az tényleg eredeti kinézet. :D Csörgők közül az eredeti festésű (asszem 2143) tetszik. B) Azért mert bele van írva a fokozatkapcsolónál, hogy "ÉSSZEL!!". :lol: Amikor már csak 1 hidraulika hajtómű üzemelt szerencsétlenben, akkor írták ki, mert különben befulladt a dízel. :D Az, 2143. "ÉSSZEL" :D ez olyan vasutas. :D Bár az opelbe is oda lehetne tenni a gázpedálra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Van egy tippem, hogy miért esett ki belőle az automata :lol: Még az eredeti BBS felnijei is megvannak a garázs mélyén. Jövőre mehetne OT-ra ha vigyáztak volna rá,bár bennem van,hogy elmegyek megnézni. A szívem ezt diktálja de az eszem meg azt,hogy úgyis szét van barmolva és jobb ha megmaradnak a szép emlékek róla milyen jó volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Lassan tényleg nyitni kell egy "Sihuhu" topicot.... :Damit kedvemre leszarhatok egy autós fórumon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Lassan tényleg nyitni kell egy "Sihuhu" topicot.... :Damit kedvemre leszarhatok egy autós fórumon :lol: Most jöjjek azzal a közhelynek számító beszólással, hogy "Egyéb csevegésben vagyunk"? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Kézműves szakkor, utolsó epizód, diplomamunka: http://kepfeltoltes.hu/110128/DSC_7040_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110128/DSC_7043_www...ltoltes.hu_.jpg Dáwid után szabadon: NEM KÉK! :D Áramfelvétele 0.28 A. Az sok? Kevés? Mi a fenének tesztek be ekkora képeket? Lehet hogy a netem szarakodik, de baxus baromi nehezen tölti be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts