Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nyugodj meg. :D Épp most nézem a Teutulékat / OCC / mMost a fiatal Paul csinál egy pókos motort. A festő a tankkal csodát tett. Airbrush, és kézzel a hajszálcsíkozás. Nagyon állat lett. :D Az a fiatal Paul mindig csak pókos motort tud csinálni? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 De van. :D Köszi, de kicsit messze van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Az a fiatal Paul mindig csak pókos motort tud csinálni? :D :D Csináltak egy másikat is, az is durva lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Köszi, de kicsit messze van. :) A kérdés az volt, kinek van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 A kérdés az volt, kinek van? :D Oké, rendben. De az is benne volt hogy kölcsönbe. :) Gondoltam csak valami közelebbi ember ír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Oké, rendben. De az is benne volt hogy kölcsönbe. :) Gondoltam csak valami közelebbi ember ír. családtagod pl. ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Oké, rendben. De az is benne volt hogy kölcsönbe. :) Gondoltam csak valami közelebbi ember ír. Nekem van, csak kölcsönadtam valakinek évekkel ezelőtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Azt mondta a szerelő, hogy ilyen öreg autótól mit várok? :) ( :D ) Igen, ezt nekem is mondta egy fazon mikor bontott elemeket kerestem és nem tetszett a rohadt elem... erre megszólal a fazon...öreg autóra az is jó...gondoltam magamba anyád... aztán léptem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Tegnap vettem vaterán egy km-órát. Hirdetésben benne volt,hogy érdeklődjek mielőtt leütöm,hogy van-e.Már ezt a paradoxont sem nagyon értem,hogy miért kell kérdezni hogy van-e,mikor kint van a hirdetés.. Kérdeztem is vétel előtt három nappal,hogy akkor van-e,nem szólt semmit viszont elolvasta,meg más kérdésekre válaszolt is. Gondoltam akkor biztosan van,tehát leütöttem.Tegnap mailt is írtam,ma délután felhívtam,aztán mondta hogy nincs neki most,de miért nem kérdeztem..hiába mondtam,hogy de megkérdeztem ő csak be akarta bizonyítani nekem,hogy nem kérdeztem :) Azt mondta,majd csütörtökön érdeklődjek,mert Olaszországban van,hozza az alkatrészeket,hátha talál.. :D Nyáron is kifogtam valami idiótát a vaterán,akitől cdr500-at vettem,de az meg két nap után elhallgatott,de legalább a pénzem visszaadta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nincs valakinek kölcsönbe egy "szobaantennája"...? :D Van, jöhetsz érte... :) Nekem van, csak kölcsönadtam valakinek évekkel ezelőtt. :D Te is jöhetsz érte, aki előbb ideér, azé... :D Vaaagy, ha megyek Győrbe, elviszem, de hogy mikor megyek... Vagy nem kell? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Igen, ezt nekem is mondta egy fazon mikor bontott elemeket kerestem és nem tetszett a rohadt elem... erre megszólal a fazon...öreg autóra az is jó...gondoltam magamba anyád... aztán léptem... Az ilyen paliktól a rosszullét kerüldöz.... Hálát adok az istenek, hogy a szerelőm is Opel fan, és a fanatizmusa meglátszik a munkáján is :) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Akkor ledet neki. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=0ea582481...&aid=184488 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Akkor ledet neki. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=0ea582481...&aid=184488 Ez hova lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Igen, ezt nekem is mondta egy fazon mikor bontott elemeket kerestem és nem tetszett a rohadt elem... erre megszólal a fazon...öreg autóra az is jó...gondoltam magamba anyád... aztán léptem... Igen, én is ezen szánakozom... nem bírom felfogni... ha az autó 15 éves, akkor a rossz motor és a rohadt karosszéria megfelelő? Nem azért rossz, mert 15 éves, hanem mert valami baja van, meg kéne javítani, azért hívják autószerelőnek... Ah, mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Igen, én is ezen szánakozom... nem bírom felfogni... ha az autó 15 éves, akkor a rossz motor és a rohadt karosszéria megfelelő? Nem azért rossz, mert 15 éves, hanem mert valami baja van, meg kéne javítani, azért hívják autószerelőnek... Ah, mindegy. Jó hogy az enyémet még mókolta szerelő akkor... :D Csak olyan hozzánemértők mint én. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Jó hogy az enyémet még mókolta szerelő akkor... :D Csak olyan hozzánemértők mint én. :) Fiatal autót jobb szerelni, mert nem kell a rohadások miatt fosni, hogy ha ezt meglazítom, vagy kiveszem, jön vele olyan is aminek nem kellene.. :D Hozzáférhetőség, és javíthatóság terén a régiek jobbak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 ezt most találtam, szerintem jóóóóóóóóóó: Most nézem, mélykék :D Erről jó lenne a szárny :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 :) :D Nagyon király, ahogy a BK-ban Magdi anyus szellemet játszik. Annyira beleélte magát, hogy még a repülő poharat is elkapta. :D :D Ghost, piros otthonkában. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 ezt most találtam, szerintem jóóóóóóóóóó: Most nézem, mélykék :D Erről jó lenne a szárny :) Zoli felnijei? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Jah, a steinmetz caravan..csak a hátsó toldat nincs rajta. :) btw nem tegnapi kép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Jah, a steinmetz caravan..csak a hátsó toldat nincs rajta. :) btw nem tegnapi kép. :D nincs erről több kép? Kicsit sötét és nem látszik ezen az első lökös formája, meg a szárnyat is jobban megnézném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Te is jöhetsz érte, aki előbb ideér, azé... :D Vaaagy, ha megyek Győrbe, elviszem, de hogy mikor megyek... Vagy nem kell? :D :D Nekem nem kell, ezért adtam kölcsön azt is ami volt. :D Az ilyen paliktól a rosszullét kerüldöz.... Hálát adok az istenek, hogy a szerelőm is Opel fan, és a fanatizmusa meglátszik a munkáján is :) ! Csak nem Ő van fent a fórumon 92 névvel? :D Nagyon király, ahogy a BK-ban Magdi anyus szellemet játszik. Annyira beleélte magát, hogy még a repülő poharat is elkapta. :D :D Ghost, piros otthonkában. :lol: -_- Na ja de a Ghostban voltak szerelmi jelenetek is, Magdi anyus smárparti. :D A főnököm elvitte a felesége Polóját szerelőhöz, mert nagyon diesel hangja van nekije. Másfél liter olaj ment bele, és talán ezer kilóméterrel ezelőtt volt olajcsere. HA-HA-HA! Nesze neked egy 10 éves fosvágen. Amikor én mondtam neki, hogy csattog, akkor azt válaszolta még nem ég az olajlámpa.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Na ja de a Ghostban voltak szerelmi jelenetek is, Magdi anyus smárparti. :) A főnököm elvitte a felesége Polóját szerelőhöz, mert nagyon diesel hangja van nekije. Másfél liter olaj ment bele, és talán ezer kilóméterrel ezelőtt volt olajcsere. HA-HA-HA! Nesze neked egy 10 éves fosvágen. Amikor én mondtam neki, hogy csattog, akkor azt válaszolta még nem ég az olajlámpa.... :D Esküszöm , félek. Ez a szellem beszél. Ilyet még a Ghost ban sem tudott. Mi lesz ha éjjel nekem is megjelenik, és elkezdi osztani az észt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Esküszöm , félek. Ez a szellem beszél. Ilyet még a Ghost ban sem tudott. Mi lesz ha éjjel nekem is megjelenik, és elkezdi osztani az észt? :) :D Főzetsz vele egy húslevest. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Zoli felnijei? :D Jah, csak ezek 7.5x17esek, de ilyenek is voltak fent anno.. :) nincs erről több kép? Kicsit sötét és nem látszik ezen az első lökös formája, meg a szárnyat is jobban megnézném. Leírtam a kulcsszót, tehát nem probléma ráguglizni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts